Beus, én prézlis karfiolt csináltam jó sok tejföllel. Hmm, nagyon jól esett. Tök fura, ahogy újabban annyira nem kívánom a húst
max valami könnyű csirke jöhet, de belegondolok egy csülökpöribe vagy csak a sült tarjába és úgy érzem én már sosem fogok ilyet enni... Ellenben a zöld saláta (naná, mikor, ha nem télen?), meg a zöldségek, tészták jöhetnek. Nem lehet, hogy nekem is lányom lesz, és már most diétázik az eszemadta?
Szopipárna: hmm, nálunk apa használja
Még Milunál kaptam, és azóta se nagyon használtam. Na persze az is igaz, hogy nem is nagyon érzem szükségét. Egyetlen nagyon hasznos funkcióját tudnám kiemelni: gátsebbel tök kényelmesen rajta ücsörögni
. Igaz, erre a feladatra megteszi egy 200 Ft-os úszógumi is.
A zenebölit csak ajánlani tudom! Én 9 hónapos kora körül kezdtem járni vele, mert akkor fedeztem fel ezt a helyet
, de voltak ott fél év körüli babák is.
Körben ülnek az anyukák, ölükben a babákkal és énekelnek meg mondókáznak. Nem kell annak a gyereknek semmilyen feladatot csinálnia, szóval ha Mátét érdekli a zene meg a ritmusos mondókák, akkor szerintem nyugodtan menj el vele.
Annyira imádom, amikor Milu elmutogatja a dalokat! Mutatja a feje tetején a nyuszifület, meg töri a mákot a kis kezével, az ujjacskáival tiktakkol, meg tudnám zabálni, olyan helyes. Na persze ott minden mást csinál, csak a feladatokat nem, de itthon elejétől a végéig eljátssza mi mindent kellet (volna) csinálnia
Szóval figyel és ragad is rá!