hahó,
Móni: azóta sem??? AZÓTA IS!!
most jött rá csak igazán.. kész is voltam, h milyen rossz anya vagyok, mert már gondoltam leszoktatom a ciciről..oszt olvasom, h 2 éves korig -aki tud- az szoptasson, és addig örüljek, meg különben is..
de a fiam tesz róla..az éjjel is vagy 3x rákéredzkedett..sztem 6 éves koráig fog szopni
a hasmenés ahogy jött, úgy ment, tegnap már befalt vacsira egy teljes tányér (az enyémet) lecsót
gondoltam pár napig kímélem a pocakját..aha..szabályszerűen toporzékolt, h adjak neki lecsót! az lett a vége, h nekem korgott éjjel a gyomrom..ő meg olyat kakilt reggelre..hogy azt inkább nem írom le
de hálistennek semmi baja..nemtom mi van vele mostanában..annyira csüng rajtunk..itthon állandóan ölbe kéredzkedik, nyűgös..folyik a nyála, piros a popsi..hasmenés..de én nem látom azokat a fránya FOGAKAT!! és már kicsit ideges vagyok, h hol vannak már, mert ugye mindenki tesz róla..NINCS MÉG FOGA??!! nincs..viszont bivalyerős az anyukája és mingyá behúz egyet!
ma Apa bepipult rá..mert hajnali 4.30-kor átmászott az ágyunkba (2 ágya van, 1 a szobájában, egy a mi ágyunk mellett, abból kivettünk 2 rácsot, így ha cicizni akar, csak átmaszik a résen hozzám). na Apa fogta, átvitte a szobájába..fúúú..mi volt..ordított vagy 1 órát..apa azt mondta, h nagyon küzdött..átakarta magát préselni a rácson, fenékkel, fejjel..mindenhogyan..aztán emelgette a lábait, h átmászik..azt mondta, h a végén már röhögött, mert nem semmi kitartó, találékony fiunk van
aztán akkor vette ki, amikor már állva aludt
..áthozta, álmában még hüppögött, oszt elaludt
egy oroszlánt szültem
mégiscsak sikerült
(azért ez akkor, nem volt ennyire vicces) de idővel minden megszépül..mint amikor szenvedtünk a hasfájással..és azt hittük, h itt a vég, emlékeztek?
na mára ennyit, lépek, mert az Orim alszik, és jaj ha felébred
puszka,
¤oroszlánszívű mia¤