Sziasztok,
Laura,
köszönöm a tippet, szorgalmasan végigolvastam, úgy tûnik nem fogok lemaradni az elsõ (fontos) felérõl. December elején tervezem ugyanis, hogy hazamegyek egy kis idõre, szóval akkor leszek úgy 13 hetes,(hát elég szoros, de remélhetõleg meglesz). Amúgy jelenleg az USA-ban vagyunk, úgyhogy a bébi is made in jueszéj. Elvileg júliusig akartunk maradni, de én valószínûleg kénytelen leszek olyan ápr. végén hazamenni
Nem lesz túl fényes így egyedül, dehát ez van,és ez nálam egyébként is így szokott lenni.
Te voltál vizsgálaton? Nem lehet könnyû így két "élõsködõvel".
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én tiszta szeszély vagyok, hol mérhetetlen nyugalom tölt el (kivételesen rendkívül kedves tudok lenni), hol pedig sakálkodom egész nap (persze a férjem fegyelmez). És annyira undorodom mindentõl, hogy bevásárolni is csak ha már szó szerint semmi nincs itthon, a jóember meg üvöltözik, szóval akkor teszem be a lábam boltba. Nem úgy a bébiboltokkal
!!! Legszívesebben mindent megvennék, de ilyenkor rendkívüli fegyelmezettséggel csak körülnézek és merev léptekkel távozom, mondván lesz még idõ...
Liana,
én speciel már mindenkinek (úgy értve, hogy a családnak és néhány velem együtt örülõ szoros barátnak) elmondtam, persze ez lehet, hogy tapasztalatlanság..Mindenesetre a munkahelyemen tuti nem szólnék,várj ameddig bírod!
Üdvözlet mindenkinek,
Mikka