@lilllus:
Sajnálom a helyzeted, nem lehet könnyű most. Tényleg próbálj meg magadra szánni egy kis időt, nem tudom, milyen viszonyban vagytok az apukával, kérd meg, hogy segítsen, amiben csak tud. Ez a hátfájás sem könnyíti meg a helyzetet, nekem sem múlik, bár tornázgatok, talán valamivel jobb, de nem az igazi...
Nálunk most nincs védőnői konzultáció személyesen, csak telefonon keresztül. Elvileg cukorterhelést is csak akkor csinálnak, ha indokolt, mondjuk van a családban cukorbeteg. Majd jövő héten megyek a háziorvosomhoz beutalóért, mert nagylabor mindenképp kell, aztán megmondja, hogy nekem indokolt-e a cukorterhelés is. Azért jó lenne tudni, hogy rendben van-e.
Nagykrisz, szerintem jogos a felvetésed, nem egyértelmű, hogy fiú, az a lába közt a köldökzsinór, és mintha “hamburger” formája lenne, arra meg azt mondják, hogy lány. Bár elvileg a doki csak jobban tudja, nem tudom, mennyire mondta a fiút határozottan.
Nyuszmusz, nekem is volt már egy-két kifakadásom, állandóan mehetnékem van, viszont ha meg éppen sikerül kiszabadulni, akkor meg jönnék haza.
Főleg mert elég sokat látogatom a mosdót mostanában, és az csak itthon biztonságos. Még a hasamat sem szoktam meg, már alig tudok mit felvenni, amiből nem lóg ki.
Meg ugye a hátam miatt is. Szóval ilyenkor mindig meggyőzöm magam, hogy csak jobb itthon.
Ti beszereztétek már a legfontosabbakat az első hónapokra? Bár nálatok gondolom, a tesótól sok minden örökölnek. Nekem még szinte semmi nincs, majd online megrendelem a legfontosabbakat a kelengyelista alapján. Nagyon sok minden kelleni fog.