Sziasztok!
Én is régen jelentkeztem, Bocsi! De visszaolvastam, örülök, hogy mindenki jól van!
@agi8699: Hogy vagy? Szedj sok magnéziumot, igyál sok vizet és Pihenj, ha tudsz! Ezek használnak ilyenkor! A szúrkálást biztosan a szalagok okozzák, a görccsel/ keményedéssel van a baj! Ha nem múlik, én biztosan szólnék a dokimnak!
Egyébként sajnos még a én is érzek ilyen furcsa dolgokat, mintha kicsit keményedne a méhem, de nagyon ritkán, illetve nem is vagyok benne biztos, hogy keményedés... de szedem a sok magnéziumot, illetve lefekszem ilyenkor!
@lavande: Örülök, hogy a kombinált teszt rendben volt! Én pénteken megyek ultrahangra, a 12 hetesre és akkor lesz meg a kombinált teszt eredménye is! Már nagyon izgulok, szinte számolom a perceket!! Annyira nehezen bírom ki a két ultrahang közötti időt
pedig én 8-án láttam a kismanót, tehát nem régen, de akkor is nehéz! Utána 3 hét múlva, a 16.héten megyek a dokimhoz!
@gabrill:Nagyon jó, hogy jó lett aNifty eredménye! Örülök!
@rabanoemi: Üdv nálunk!
Igazából az én időpontom is október 1.de az előző babám is hamarabb jött egy héttel, így szerintem szeptemberi leszek most is
Képzeljétek, azt hittem, hogy végre elmúlt a hányingerem, erre mostanában reggelente megint előjön, és nem bírok enni, vagy kajára nézni, és hülyeségeket kívánok
Aztán tegnap este megint fájt kicsit a gyomrom, pedig már hetek óta ez sem volt jellemző...
Ja, és a legrosszabb: napok óta fáj a fejem!! Nektek szokott? Bevesztek rá valamit? Én eddig kétszer vettem be Panadolt, de már azt is megbántam, de ilyenkor annyira fáj, majd szétmegy... esetleg valami tipp ellene?
Ma megyek a pajzsmirigy-dokimhoz, megkérdezem őt is!
Szép napot Nektek!