Sziasztok! Tímea vagyok!
Csatlakozom én is Hozzátok!
Először is, örömteli és élménydús babavárást kívánok Mindenkinek!
Egy barátnőm, akinek nemrég múlt 2 éves a pici fia, azt mondta, hogy életem legszebb 9 hónapja jön most. Legyen igaza!!
Én most 6+5 hetes vagyok ha minden igaz.
Az utolsó menzeszem aug. 21-25ig volt. Tizenévekig szedtem Yadine-t. Augusztus 20-án abbahagytam, mert úgy gondoltam elég régóta szedtem már, és ha babát szeretnék, tuti hónapokba fog telni, mire "kitisztulok". Hááát, konkrétan egy hétbe tellt...
A szeptemberi nemvárt elött már 3 nappal 3 pozitívat teszteltem! :O Először kicsit sokkot kaptam, de nem azért, hogy jajj most mi lesz, hanem, hogy milyen gyorsan teherbeestem!! (szóval ha fiú lesz, tuti Forma1-es lesz
) Voltak fura tüneteim, ezért is teszteltem olyan gyorsan. Naponta 3-4 alkalommal menzesz szerű fájásaim voltak, csak kb. dupla akkora fájdalommal. Nem volt vészes, de éjjel azért felkeltem rá. Ezek szerencsére mára már elmúltak, és az orvosom azt mondta, hogy ez ilyenkor teljesen normális, nyúlnak a méhizmok, tágul a méhfal. Éjjelente kijártam pisilni, illetve a melleim érzékenyek lettek és már mostanra egy kosárméretet nőttek. (párom ennek eszméletlen örül, és már alig várja a 8. hónapot
férfiak...
) 5 hetesen voltam az első uh-on, akkor megbizonyosodtunk, hogy méhen belüli terhesség, és 7mm*12mm-es petezsákom volt akkor. Legközelebb október 20-án megyek uh-ra, de már másik orvoshoz, mivel Ausztriában élek. Az első vizsgálatot otthon magyarban csináltattam, mivel mikor pozi tesztem lett, pont rá 4 napra utaztam haza, így felkerestem az otthoni nögyógyim.
Én Femibion 800-at és Magne B6-ot szedek. Hányni nem hányok, de émelyegni szoktam, illetve inkább az van, hogy nem kívánok semmit, kis adagokkal is jól lakom. Inkább sósat és savanyút, mint édeset. Viszont baromi aluszékony lettem az elmúlt másfél hétben, este 10kor már csicsi van, és 8-9 előtt fel sem kelek. Söt, nappal is 3 óránként el tudnék aludni, de ahelyett inkább lekötöm magam, séta, olvasás, házimunka..
Szóval, elvileg 20-án már látni és hallani is fogom a kis pocaklakót, akkora 8+4 hetesek leszünk.
Nektek egyébként vannak olyan tünetek, amik csak most, a 6-7 hét környékén jöttek elő? Én mindent bevállalnék, cserébe ha elkerülne a hányás, mivel vendéglátásban dolgozom.
Bár mindeddig nem volt, és jó lenne ha így is maradna..