Sziasztok!
Köszi a további üdvözléseket!Nagyon jó itt lenni!Nem is értem eddig miért nem kerestem Rátok?!
Jó,hogy Ti értitek,hogy mikor miről beszélek...Érti persze Anyukám is és a Párom is...de náluk teljesen másképp kerűlnek feldolgozásra a történtek.
Remélem nem fogtok utálni!De már megint annyi írni valóm van,hogy tuti elfoglal majd egy fél oldal!
Először is ezzel a tüdőérlelős cuccal kapcsolatban már az első pillanattól kezdve határozott véleményem van!
Míg zárt méhszájjal rendelkezem nem adatom be,mert szerintem addig míg az oké nincs is igazán veszély!
Nem de?
A szexel kapcsolatban pedig csak annyit,hogy eszembe sem jutott,hogy...sőt én is úgy gondoltam,hogy ez talán most kockázatnövelő lehet,mikor a Kedvesem közölte,hogy ha majd szülés után 3 héttel mindent rendben talál a doki beszélhetünk róla!!!
"Kicsit" félt a Drága...
Eszti:Igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz!
Én egyébként két pózban alszok.Az egyik amikor csak simán a bal oldalamon fekve.A másik pedig mikor a hasamra fordulok,felhúzom a jobb lábam,ami alá teszek egy magasabb párnát,ami megemel annyira,hogy a pocim épp csak hozzáér az ágyhoz.Nekem ez most elég kényelmes.
Babakocsit még most kezdtem el nézegetni a neten.Feleslegesnek tartom,hogy újat vegyünk,úgyis max 3 év a kifutási ideje.Inkább arra megyek,hogy minél kombibb legyen (hordozó,merevfalú mózeskosár,állítható tolókar és háttámla,eső védő stb.stb.)
A kiságyat Párom barátjáéktól vesszük majd át ami kókusz matracos.Úgy tudom ez most a "legmenőbb".És mintha olvastam volna már valahol,hogy 10ezer ft-ért már újat lehet venni...ami végülis szerintem annyira nem vészes ár...
Kristályvíz:Sajnos teljesen egyet kell értenem azzal a kijelentéseddel,hogy az orvosok magukat féltik inkább...de én már a terhességem előtt is ehhez a dokihoz jártam,és nagyon megkedvelet,mivel sajna volt egy betegségem amit előtte egy másik doki kezelt eredménytelenűl,Ő viszont sity-suty helyre hozott,és azóta is minden oké...úgyhogy én teljesen bízom benne...Ezt a tüdőérlelőt pedig szerintem azért erőltette volna picit,hogy ha esetleg baj lenne az Ő prakszisa nem kerűlhet majd veszélybe mivel ő mindenre lehetőséget kínált,és tájékoztatott.Nem???
Ilyen "valamit ennem kell" érzéseim nekem is vannak egy pár hete...de nem nagyon szabok neki határt
47kg voltam 12 hetesen.Most 52kg vagyok
Andzs:Igen!Kisfiút szerettünk volna!!!
Nyílván örültünk volna a kislánynak is,hisz mikor a családalapítás melett döntöttünk,nem fiút vagy lányt akartunk,hanem gyereket!Szóval ez így most csak hab a tortánkon,hogy fütyis!!!
Nina:Szerintem ne parázz...persze még semmi nem bizti...De nekem úgy rémlik,hogy az első vizsgálatnál,ha az a 4.-5. héten történik max azt írják a papírría,hogy az uteruszban szabályos petezsák látható.És ennyi...Mivel a szivecskéje a 6.hét után dobban meg,így mást nem is nagyon láthat,mint egy petezsákot,de szerintem elég hülye megfogalmazás,hogy üres...mert nem is az!
Nekem az első babánál az 5. héten írta rá a papírra a doki,hogy szabályos petezsák.Rá két hétre meg amikor már 1 napja véreztem írta azt,hogy petezsákban embrió,szívhang nem látható...Tehát volt Baby,csak nem élt
De nem akarlak elkeseríteni!!!Nem azért írtam!!!Sőt pont azt akarom mondani,hogy korai még azon agyalnod,hogy van e vagy nincs,hisz még az orvoss sem látja!Én szurkolok nagyon!!!
Egyébként tegnap voltam terhelésesen!Hála a jó Istennek!!!Túl vagyok rajta!De elég is volt!!!
Éhgyomorra levettek két csövecske vért,meg megnézték a vércukromat,ami 4.3 volt.Azt mondta a nő az tökéletes
Aztán megkeverte az italomat,aminek az íze olyan volt mint egy elcseszett limanádénak!
Ez volt fél8kor.9:25re kellett vissza mennem,de akk már nagyon rosszúl voltam vagy fél órája...azt hittem nem is tudom majd kibírni,hogy ne hányjam ki,meg már nagyon szédűltem is.De szerencsére kibírtam.Itthon ettem egy kis pirítóst,aztán szinte egész nap csak pihiztem.
Hülye egy teszt!!!Na de ha kell akk kell!!!
Hétfőn már lesz is eredmény!
remélem jó lesz!
Na hát ennyi
Szép hétvégét Nektek!