Sziasztok Kismamik!
Köszönöm a hányinger-ellenes tanácsokat
A kóla nekem sajnos csak pillanatnyi megkönnyebbülést hoz, de iszogatom, mert baromi jól tud esni. Sajnos azok közé tartozom, akik a terhességük első felében a lehető legegészségtelenebbül táplálkoznak, minden jószándékuk ellenére. A Kisfiamnál (akinél ugye 21. hétig okádtam és végig hányingerem maradt) ezeket tudtam megenni: GUMICUKOR (megőrültem érte, pedig soha nem szerettem), kóla, chips, Camembert sajt (tudom, hogy elvileg tilos, de akkor is ettem, és most is, mert szinte az egyetlen kaja, amit effektíve kívánok), kolbász, savanyú ubi, néha barack, de azt rendszerint ki is hánytam. Nagyjából ennyi
És pontosan tudom, mit kéne és mit nem ... "Becsületemre" legyen mondva, a Kicsi Fiam gyönyörű, egészséges, tökéletes
52 kilóval mentem szülni, ez persze nem nagy dolog annyi hányás után, mint amit én megejtettem, de annak ellenére, hogy kicsinek meg "retardáltnak" minősítették Uh-k alapján, 3160 gramm lett ... Szerintem ez nem olyan kicsi ... Most nem fogyok szerencsére, remélem, békén fognak hagyni és nem idegelnek még azzal is, hogy kicsi lesz a babám, mert nem kap enni ...
Köldökzsinór-vér: Pann jól összefoglalta, amiért mi sem ... A Férjem orvos, Ő sem akarja, bár Ő nagy fazon, mert a legtöbb terhesség alatti vizsgálódást fölöslegesnek tartja, beleértve a cukorterhelést is. Ezt viszont én nem hagynám ki, nekem jó buli volt és jól esett a hideg, cukros lötty
A Magne B6-ot megpróbálom úgy rendszeresen, ahogy Fatamorgana írja, hátha ... Köszi a tippet!
Jó éjt mindenkinek!!!