Sziasztok!
Mindig olvaslak Titeket, de egyszerűen rajtam most jött ki az aluszékonyság-fáradtság.... este alíg várom, hogy Nóri elaludjon és rohanok én is aludni
Szóval ezért vagyok ilyen ritkán... remélem már átmegy és jövök gyakrabban!
liliom4
Mi még nem gondolkodunk neveken, anyum is pont tegnap kérdezte ezt...
Mi szerintem megvárjuk a középidőt, vagy hogy kiderüljön öcsi vagy hugi lakik odabent. Remélem most előbb kapok biztos tippet... Nórinál a 25. héten tudtuk csak meg, hogy lány a 4D-n, most bízom hogy előbb meg tudják nézni!!!
Ruhák... mi rengeteget kaptunk, a szűk családban 1 kivétellel mindegyik gyerek lány, úgyhogy ha fiú lesz nekiállhatok vásárolgatni...
ica79
Sajnálom a visszereket!
Remélem segített a zokni kicsit!
Milyen jó neveitek vannak! Az Emma nekem is tetszik!
Nekem Nóri 3580 gr-mal született, Femibionnal, szerencsére nem volt óriásbébi! Mondjuk én azért is választottam ezt annak idején a dokim javaslatára, mert a Gravida, meg Elevit mellé még javasolt folsavat, ez mellé meg azt mondta nem kell, és kevésbé is hizlal mint a másik kettő.
Én sem járok kismama tornára, nekem is van itthon dvd-m, nem tudom fogok-e tornázni (szerintem nem), bár elég mozgás Nórival táncolni egész nap.
Biciglizés nem ajánlott? Hoppsszzz én minden nap biciglizek, máshogy nem tudnék eljutni boltba (na jó mehetnénk babakocsival, de így gyorsabb, kényelmesebb). Mondjuk néha érzem, hogy nem olyan jó... de... csak nem lesz semmi gond!
goofyka
Én Femibiont szedek, Nórival is ezt szedtem, ha jól emlékszem a második felében valamikor már csökkentettük az adagot, majd már talán nem is szedtem. Én meg vagyok vele elégedve... csak az ára......
Mi nem veszünk babakocsit. Én Chippolinót Ultrát vettem, jó lesz az most is. Nincs mózes része, de újszülött kortól használható, befér a csomagtartónkba összecsukva (fabia), teljesen jó lesz! Szeretem is, könnyű is, nem is olyan nagyon megviselt és kék, úgyhogy ha öcsi lesz, neki is jó lesz
Mondjuk ilyen testvérfellépőn lehet elgondolkodom majd, mert fogalmam sincs hogy fogok közlekedni, kimozdulni 2 gyerekkel.... Nóri motorozik majd...? de a bolt nem itt van a szomszédban...
Bár jogsim van, de 15 km sem vezettem még le (elvette totál a kedvem az oktató)... lehet valahogy rá kellene vennem magam, hogy újratanuljam a vezetést!!!!
Én szedtem Nórinál utrogestant, kb a 14. hétig. Egész végig émelyegtem, párszor róka is volt. Most nem szedek és ritkán émelygek, róka eddig elkerült. Nem hiszem, hogy az utrotól lettem volna rosszul... bár ki tudja...
4,5 évesen mehet csak oviba???? Én úgy tudom törvényi szabályozás, hogy 3 éves kortól kötelező az ovi, talán ez valami új dolog.
Én meg azt hallottam, hogy itt ha szobatiszta akkor mehet 2,5 éves kortól akár oviba... hű, jó lenne, könnyebb lenne nekem itthon, viszont hogy fogom túlélni azt nem tudom... na addig még van 1 év, meglátjuk...!
lauren..... ha nem szóltok nekem sem tűnik fel a dolog....
Mondjuk én nagyon kiváncsi lennék, hogy miért...??? Beszéltünk erről a férjemmel, azt mondja lehet volt valaha neki terhessége de rosszul végződőtt és így próbál gyógyulni... hát mondjuk én ezt "képtelenség"nek tartom, bár az is igaz mindenki más. Nem tudom....
Már másik portálon is hallottam ilyenről, ugyanígy hármasikrek voltak, még naplót is vezetett a csaj, majd hirtelen eltűnt... mindenesetre érdekes!!!
A zárt fórumot ezek után én is 100%-osan támogatom, szerintem legkésőbb okt.1-el zároljuk magunkat, ha valaki még jönne utána ide írhat és ....
@ka(ti)
Remélem segít a feltöltés!
tünös
Ki a dokid???
Az elmúlt 2 napban mintha a rosszullét be akarná pótolni ami eddig kimaradt. Tegnap elég nehéz volt megfőzni az ebédet, rá sem bírtam nézni!
Érdekes, hogy ez most jön ki rajtam... remélem ma már jobb lesz!!!
A fejfájás pedig napi szinten, reggeltől majdnem estig jelen van
Én már ott tartok valamit beveszek rá, mert sokszor alig látok tőle...
((
Nyomom magamba a folyadékot, hátha segít, de persze semmi hatás
Ma és holnap ha jól olvastam többen mentek 12 hetes uh-ra! Várjuk a beszámolókat, olyan jó nektek!!!
Most én is alíg várom, hogy elteljen ez a hétvége és végre kedd legyen! Akkor megyek én is