Szep napot mindenkinek!
Huu jo sokat irtatok reggel ota, ennek orulok, vegre egy kis mozgas!
vevikk: biztos szep lesz a Te koszorud is, akar csak a beu-e! Kivancsian varjuk az eredmenyt!
jo nektek hogy van affinitasotok ilyesmihez, szeretem a hazilag, kezileg keszitett csodakat....sokkal tobbet er es sokkal szebb mint amiket a boltokban lehet kapni!
Mivel nekem meg nincs viszonyitasi alapom, nem tom ,hogy jo lesz e vagy sem, hogy hazamenhetek majd az elso napon (mert remelem hazamehetek, mert akkor az azt jelent majd hogy minden rendben!
Lehet hogy lazabbak az angolok, de biztos nem hulyek, es ha barmi hatranya lenne a babara vagy a mamara nezve ez a fajta "eljaras"vagy minek is mondjam, akkor biztosan nem igy csinalnak! Csupan ha nincs komplikacio es semmilyen egeszsegugyi oka annak hogy benntartsanak, akkor miert is ne mehetnel haza, nem igaz?
Es otthon a sajat (remelhetoleg a szep uj otthonunkban) kornyezetben , Apa es a vedoneni segitsegevel is biztosan boldogulunk majd! En optimista vagyok es ez a lenyeg, igaz csajok!
:):)
oxigen : orulok ,hogy megnyugtattak es hogy minden rendben, Hat persze hogy minden rendben! Nem is szabad hogy mashogy legyen! Es az extre mozi pedig biztos egy kulon orom szamodra!
Ma kaptam levelet az uj korhazbol egy masik idoponttal egy ujabb UH vizsgalatra!!!
:):) Igy 2 is lesz 2 heten belul!
:):) Ebben leirtak hogy huvelyi lesz es fenykepet is kerhetek, amiert elore szolni kell majd!!! De joooooo!
:):):)
beu: biztos nagyon jo volt az UH, ha van keped orommel varjuk!
Itt szerencsere semmilyen vizsgalatert nem kell fizetni, nekem kicsit fura, hogy irjatok sokan hogy egy vagyonba kerul a szules...itt nem szokas penzt kerni ilyesmiert es nem is varjak el. Megcsinalnak minden szukseges vizsgalatot,akar csak otthon, csak ingyen. Sot ahogy mondtam a down szindromat is alapbol szurik,mindenkinel. Merik a nyakio redot is az elso UH-n es a 20. heten kozlik majd a baba nemet is (persze csak keresre).
noja: udv kozottunk! en is uj vagyok, csak 2 napja csatlakoztam, nekem nagyon tetszik ez a forum, aranyosak a lanyok es sok infot ossze tudunk szedni egymastol sztem. A terhesseget mindenhol az utolso menstruacio elso napjatol szamoljak es a szules idopontjat is ehhez viszonyitjak, szal nem kell emiatt izgulni, hogy a vedono meg mindig ugy szamolja, biztos minden rendben lesz az UH-n is.Ha megis azt mopndjak hogy korai, akkor legalbb lesz egy potya UH-d es tobbszor lathatod a manocskadat!
:):) A vizelettel is biztos minden OK lesz, bacikat konnyu osszeszedni, csak igyal addigis (amig meglesz az eredmeny) sok sok folyadekot hogy tisztuljon a vese, hugyholyag, es nem lesz semmi gond!
Ezzel a tunetes dologgal en is igy vagyok! A 2 nappal ezelotti uktragyors lefolyasu hanyason kivul semmi tunetem es en is ugy vagyok vele neha ha nem tudnam, el sem hinnem hogy terhes vagyok!
A cicim viszont jelzett...az elso pillanattol...akkora mint egy duda!
kaccso: sztem nem lesz semmi gond itt mas es kesz, de ha ez a szokas akkor nincs mit tenni. En nem felek hogy nem kell a korhazban csucsulnom, plane ha semmi nem indokolja. Soha nem szerettem a korhazakat (dehat ki szereti? ) ugyhogy en azon leszek,hogy minden rendben legyen es ne adjak okot a maradasra (tudom sokszor ez nem tolem fugg, de en mindent megteszek ertunk! ) A himlovel kapcsolatban van valami fejlemeny? Remeljuk a vereredmennyel is mindnen rendben lesz es minel hamarabb kibogozzak!
Tovabbi szep, hanyas- es puffadasmentes estet mindnekinek!