Sziasztok Lánykák!
Csjú, de rég jártam erre ismét.
Hogy vagytok Lányok? MIk a hírek?
Mi most épp Pécsett. Utolsó elutazás volt, bár még akartam volna menni a balatoni nagyszülőkhöz, de valahogy az ideutazásnál rámjött a félsz, hogy mi-van-ha?...szóval nem merek már Balcsira menni sajna. Persze az is lehet túlhordom, ki tudja, de akkor is.
Fejlemények: Még mindig volt a legutóbbi (jan. elején vett) véremben ellenanyag, szóval holnap megyek ismét vérvételre. E miatt sűrűbb uh-ozás is szükségeltetik. Mikor meglett az eredmény,akkor rögtön be is hívott a dokinőm, jan.8án még egy plusz uh-ra. Ekkora olyannyira fejvégben feküdt a lányka, hogy kérdezte is a dokinő,hogy nem nyomja-é brutál a hólyagomat, mert teljesen rajta van a feje. Nekem nem volt vészes. Ekkor 1400g körül volt a becsült súly.
(megjegyzem utána picit felfáztam, szóval kaptam antibiotikumost 1x-i Monural port,amit este megittam és nem volt utána bajon- ez is megvolt)
Majd nátha.
Most köhécselek.
És a legújabb:
pénteken voltam vizsgálaton: Blanka FAROSAN fekszik!
kész vagyok, bár már jobban. Még befordulhat persze, de mindent megjárok most úgy látom ez alatt a várandósság alatt. Most gyakorlatozgatom,hogy megforduljon esetleg, az esetleges kívülről hason keresztüli beforgatásába szerintem nem mennék bele. Ha nem fordul meg,akkor nincs mit tenni, meg kell tapasztalnom a császáros szülést is. De ezzel most nem foglalkozom, arra koncentrálok, hogy be fog fordulni. Drukkoljatok!
Amúgy zárt vagyok, de rövidült a méhnyak, ami a dokinő szerint nem jelent semmit, még túl is hordhatom így.
Most volt pár nehezebb napom. Van amikor nagyon nehezen bírom, jobban fulladok, gyorsabba pulzus...stb. Ma jobb. Szerintem front függő eléggé-azt vettem észre.
Andorom tünemény. Szépen beszél. SOKAT
Emlegeti a kistesót is többször. Szerintem rendben lesznek
Elkezdtem intézni neki az ovit, ami elfileg elég reménytelen. Keresem az alternatívákat.
Beszereztünk azt hiszem most a hétvégével mindent,amit akartam, szóval jövő héten nekiállok ruhákat mosni, pakkot összekészíteni, nomeg megcsinálni végre a falfestést. Az alapot már megrajzoltam ceruzával, csak nem volt pont alap festékem:fehér,fekete, szóval ezeket most vettem. Szerintem gyorsan meg tudom majd csinálni, csak legyek jó erőben, mint ma
Szép délutánt mindenkinek!