Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Remélem nem csak magamnak irogatok , de hoztam pár 4D-s képet :)
A mozizás szupi volt, bár nagyon kellett bíztatni, picit bökdösni a kisleányt, mert nagyon helytakarékosan dekkolt.
Ugyanúgy összehajtva, mint 2 hete a vizsgálatkor, csak most már fejvégű pózban, de a lábai teljesen az arcában, az egyik karja szintén, a másikkal pedig alulról karolta át a combjait. :) Kész.
Először nem láttuk a teljes arcát, csak a fejtetőtől az orráig és csajok én ott úgy feküdtem, mintha Andort nézném :) Mondtam is,hogy nagyon furi érzés. Aztán ahogy egyre többet véltünk látni belőle, azért látszik különbség, de azért az is,hogy tesócskák.
Kép

KépKép
KépKép
gabolino

ahh , véletlenül elküldtem, de akartam még pár képet :D bocsesz.

Szóval íme:
Kép Kép Kép

és egy profil 2Dben:
Kép

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino: jaj de édes!!!!! nagyon szép kiscsajod van! és köszi, de dec. 22-én lesz :P (Te már öregítenél, mi? :lol: ) mi holnap megyünk 4D-re 11-re, már nagyon várom én is... ma csak sima tanácsadáson voltam (tegnap jöttünk haza Kph-ból) ott is csináltak uhut, tök kényelmesnek találja a hátsó falon tapadó méhlepényét.. azon fetrengett és fúrta bele az arcát :lol:

többiek????

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Adryn,
Köszi szépen a dícséretet! :)
Öregíteni?! Ugyan! :lol: Nem tudom miért, az volt bennem,hogy pont akkor lesz a szülinapod, amikor 4Dre megyünk. Aztán lehet valamikor másnak írtad, hogy pont 22én van a szülinapod. Sebaj, majd akkor mégegyszer felköszöntelek. :D

Gondolom, hogy várod a 4Dt. Én tegnap óta fellegekben járok, hogy azért sikerült szépen megnézni a pofiját, meg,hogy milyen kis szép (persze ebben minden szülő ugye elfogult :) )
Tegnap este alig bírtam elaludni,annyira felpörögtem :lol:
Várom/várjuk akkor a Te képeidet is! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok

elnézést a zavarásért, de hátha valakinek jól jönne egy ilyen kombinált kiságy

http://www.teszvesz.hu/akcio_surgosen_e ... 82456.html

ha érdekel írj privit .

Boldog babavárást és Kellemes Ünnepeket!
Vendég

Gabolino: megjöttünk 4D-ről :D hiperszupi volt! gyönyörű kis hercegnőm van nekem is :D kinyitotta a szemét többször is, ivott, bekapta a fél karját :lol:, mosolygott :D

íme a képek:

Kép Nadia 1

Kép Nadia 2

Kép kukucs :D :D

Kép mosolygós :P

Kép hamm bekapom...

KépKép
KépKép
adryn

Adryn,
Gyönygyörűűűűűű Nadnia!!! :) Gondolom,hogy most (Te is) milyen boldog lehetsz! :) Olyan jó látni így őket, ugye? Én el vagyok varázsolódva azóta is és már nagyon várom a nagy napot.
Ti hogy álltok egyébként a készülődéssel?

Én szerintem januárban fogok ráhajtani, mert most ugye ünnepek...
A szobájába mondjuk bent vannak már a bútorok, amiket ugye Andortól már megörökölt (kiságy, pelenkázó, komód, meg van bent egy kis ikeák heverő szopiztatáshoz), de dekorálva még nem igen van. Meg amúgy is mindig káoszos még a szoba, mert oda teregetek.
Szeretnék falfestést csinálni, amihez az ötleteim már alakulnak.
Andornál nem mertem, ott tapéta volt állatkertes bordűrrel (nagyon szerette) még az albérletben, de most csak egyéb dekorációk vannak, falfestés még nincs.
De fiúnak szerintem amúgy is neccesebb a téma miatt. Lánynak tovább lehetnek amolyan csajos, babás motívumok (barika pl.).
Egy szó, mint száz, majd megpróbálkozom Blanka szobájával és ha jól haladok, akkor majd Andorhoz is csinálok valamit. Addigra már ő is nagyobb lesz, lehet,hogy ő szeretne majd választani valami témát :)

KépKép
KépKép
gabolino

hát mi nemigen akarunk sokáig Dániában maradni, ezért is nem mentünk nagyobb lakásba, kibírunk még pár hónapot a 2 szobásban.. aztán itt szándékozunk venni egy házikót.. apának úgyis olyan a melója hogy tök mindegy honnan repked 2-3 hetenként 2 hetekre dolgozni :) úgyhogy Nico marad még a kiságyban egyelőre, (rács már rég ki van szedve, és ez egy nagy kiságy 140 hosszú) Nadia meg kapott egy bölcsőt.. ami elvileg jó fél éves koráig, aztán meg már szeretnénk ha a szobájukat rendezhetnénk be :) én nem vagyok a falfestés híve, inkább egyéb díszítőelemek a falon (ezeket változtatni is könnyebb ha megunják) illetve gondolkodom egy interaktív falon, lennének rajta alapdolgok (fák, házikó, kert, napocska) ahol változnának az évszakok (tavasszal virágok, télen hó a fákra és felhő a nap elé, húsvétkor nyuszi ülne a fűben színes tojásokkal, Karácsonykor karifa alatta ajándékok stb.. ) ezt meg lehetne csinálni egy nagy parafatáblából és rátűzdelni az alkatrészeket...
ruhácskákból már sokat vásároltam... 56-os és 62-es méretek már megvannak.. 50-ből nem találtam még túl sokat, de még gyűjtögetek :) babakocsi megvan, a Nicoét eladtam és vettem egy jobbat, szóval én nagyjából felkészültem a hölgyemény érkezésére :)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!!

Én is rég jártam erre, örülök hogy mindenki jól van!
Én épp lebetegedtem, remélem semmi komoly nem lesz :S Kicsit rövidült a méhnyakam, szóval pihennem kell meg kímélni magam, dehát ez pont most nem fog menni :P

gratula mindenkinek egyébként!!

Majd írok még
puszi

Vicus

Kép
vicababa

Kedves Babavárók!

Eladó egy fa bölcső (kb. 100cm * 50 cm) a képen látható hibátlan, megkímélt állapotban, teljes felszereléssel 25.000 Ft-ért.

Kép

Kép

A bölcső guruló, de fékezhető kerekei segítségével könnyedén áttolható a másik helyiségbe, hogy mindig a közelben lehessen a kicsi.
A bölcső ezen kívül ringatható és fixálható (ez házilag megerősítésre került, így még biztonságosabb a bölcső fix pozícióba történő rögzítése) is egyben.
Az ár tartalmazza a teljes felszerelést:
- matracot,
- körbefutó fejvédőt,
- pamut ágyneműhuzatot (párnahuzat, takaró, lepedő)
- baldachintartót (fehér színű) és baldachint
A gyári matracon kívül tartozik hozzá egy méretre vágott kókusz-matrac is, hogy a baba a lehető legkényelmesebben tudjon pihenni.
Ez azért is szerencsés, mert ha apróbb baleset történik, akkor azonnal használható a másik matrac is.
A bölcsőhöz természetesen tökéletesen használható légzésfigyelő készülék is.

A bölcsőt személyesen a XVII-dik kerületben, vagy a XV-dik kerületben lehet átvenni, illetve érdeklődni lehet a 06-20-444-6347-es telefonszámon, az email4@freemail.hu email címen.

Mindenkinek további gondtalan, boldog babavárást, továbbá Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új évet kívánok!

Üdv: Emi
email4
Budapest

Sziasztok Lánykák!

Huhhh, kész van a derekam! Csinálom a mézes sütit, szaggatom- sütöm fázisnál tartok, de most egy adag sütése alatt le kellett,hogy üljek, mert szétesik a derekam. Tegnap is ez volt. Ahhh, ez van.

Adryn,
Igazad van a szobafestést illetően. Mármint,hogy azt nehezebb cserélni. El is gondolkoztam rajta... de vaalhogy úgy vagyok vele,hogy egy kiscsajnak talán tovább szép, aranyos akár egy kis barika. Nem akarok Disney figurákat a falra, hanem valami kedveset, amit akár csecsemőként is felkelti a figyelmét, meg majd később is szerethet. Oszt szerintem 2 év múlva meg amúgy is festeni kell a szobát. Nomeg nem nagy szobáról és falfelületről beszélek, szóval azt meg szerintem bármikor át lehet majd kenni.
Szóval szerntem ettől függetlenül kiprószálom majd :)
Te is nagy alkotó művésznő vagy? :) Én imádok minden ilyesmit, rendesen feteni is szoktam képeket (régebben olajfestményt, mostanság akryll-nem büdi, gyerek mellett jobb)

Valamit nem értettem:
[quote]n írta:emigen akarunk sokáig Dániában maradni, ezért is nem mentünk nagyobb lakásba, kibírunk még pár hónapot a 2 szobásban.. aztán itt szándékozunk venni egy házikót.

Akkor most hol akartok majd házat venni?Hol van az az "itt"? :)

Vicus,
Pihenj sokat és minden rendben lesz! :) No meg gyógyulj meg és gyere Te is. :)

Többiek?
Goofyka?

Hozzánk holnap érkezik az "első csapat", anyós-após páros. Már várom őket, meg Andor is. Nagy segítség ők nekem, mert tök jól elvannak mindig Andrral és így tudok haladni a kéróban amivel éppen kell.
Aztán 25én meg anyumék jönnek, húgommal.Sajna ők csak 1 éjszakát maradnak.
Andorom biztos élvezni fogja a nagy jövés-menést. :)

Fát beszereztétek már?
Nekünk sikerült a hétvégén szerválni egyet. Fura is volt,hogy megvettk már, mert mindig az uccsó pillanatban szoktuk, de most nem akartuk már húzni. Talán így választék is nagyobb volt.

Csjúúú, mennem kell, mert veszettül illatozik már a süti...

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino: itthon akarunk házat venni (gondolkodunk rajta) Mo-on. hehe mézes :P anya már megsütötte :D ma krémeset csinálunk.. ezt "rendeltem" szülinapomra torta helyett. Fát beszereztük mi is hétvégén, szép kis ezüstfenyőt :) ismitől (azért fizetni ugyanannyit kellett persze :twisted: ) de így legalább tudjuk hogy előző este lett kivágva, nem az lesz hogy behozzuk a meleg lakásba és lehull az összes levele azonnal.. (bár az ezüstfenyő talán egyébként is később hullajt.. :roll: ) azt szeretném még kérdezni, hogy Andornak van már elektromos kisvasútja? játszik vele, élvezi? mert most gondolkodom rajta Niconak, imádja a vonatokat..

KépKép
KépKép
adryn

Újabb "szünetem" van :D

Adryn,
Értem már a ház dolgot. Én is így gondoltam, de azért az az "itt" bezavart :D
Én tegnap almás lepényt sütöttem Drágám kérésére, amiből ma estére már szerintem nem lesz egy darab sem. De azt nem is karácsonyra szántam, hanem csak úgy.
Én csak mézest sütök, mert úgyis mindenki hoz beiglit, meg miegyebet, a karácsonyi menüt meg nekem kell megcsinálni 2x, hisz nálunk lesz mindkét nagyszülő csapat. Szóval nem akarom azt,hogy itt van ezer süti és a végén ránkszárad.

Kisvasút: elektromos nincs még, viszont fa van. Tescos és nagyon imádja!!! Most minden napi kellék, szinte csak azzal és az autókkal játszik. Azok is a sínen mennek. Meg a szomszédtól van nálunk kölcsönben egy nagy Thomas szett. 16 vonat, meg hozzá Thomasos vonat tartó. Nagyon hiper szuper. Egy vagyon egyébként,szóval féltve őrzöm, számolom minden nap minden darabját. Már többször vissza akartam adni, de mivel náluk már 7 éves a kisfiú, azt mondják nem játszik vele,szóval Andor nyugodtan játszhat. Ő meg imádja azokat is. Szintén van belőle mindig délutáni alvótárs is kiválogatva.
Szerintem ha nincs Niconak abszolút még vonatos cucca,akkor kezetnek jobb a nem elektromos talán. Bár attól függ,hogy azt hogy kell kezelni. Én csak abból indulok ki, hogy ANdor kapott Szabolcsom nagybátyjától 2. szülinapra egy távirányítós autót és hát biza szerette volna irányítani, de inkább maga akarta tolni. Szóval még nem volt igazán érett hozzá, talán majd ismét elővesszük tavasszal. Most téli álmot alszik :)
Persze minden gyerkőc más, de lehet én simát vennék neki. Ha meg olyan van, akkor meg lehet prószálni.

Andornak pl. van egy szupi kis autópályája, ahonnan fentről egy szerpentinen le lehet gurítani a kocsikat, meg felvonó is van meg miegyéb... nah, ezt tavaly karácsonyra kapta nagyszülőktől és bár szerette, de még nem tudta rendeltetés szerűen használni. Akkor volt elég nekem, mikor fél percenként vonyított, mert nem hozzá illő autót tuszkolt be a szerpentin alagútjába és azt kellett kihalásznom. Azóta szétszedtem és az is várakozó listán van. A 2 kisautót hagytam neki,hogy had játszon velük, de legutóbb már azt is elpakoltam, mert az egyik már most nem gurul le, mert valahogy ahogyan erősen tolta a verdát, megroggyant a kereke. Pedig nem gagyi autók. Talán majd ha újra elővesszük, akkor majd 1 autó még gurul rajta, legutóbb meg láttam talán hozzávalókat egyik boltban, akkor kao még egyet hozzá max.

Nah, megyek most ismét szaggatni :)

KépKép
KépKép
gabolino

Te jó ég!!! hány adagot sütsz??? :roll: :lol:

és ez a fa kisvasút nem túl kicsi? mármint a vonatok rajta..? mert brionk van otthon, csak azt még én korainak tartom... nem szereltük még össze.. :roll: vagy nem az? (apai nagyszülőktől Nico pont ilyen liftes lejtős garázst kapott idén... hát nálunk is pihire lett téve.. na meg Postás Patti készletet körömnyi nagyságú macskával, plusz fél ujjnyi bábukkal :? bakker ezek 4-5 éves kortól ajánlottak :roll: sebaj.. belenő :lol: )

KépKép
KépKép
adryn

Adryn,
Háááát, 1 kg lisztből írta a recept :lol: Lett pár doboz, meg feldíszített befőttes üvegnyi :lol: Majd mindenki visz magával szépen uticsomagnak :)
"brionk"...az micsoda:: :oops: :)
Tescos vonat ilyen, csak nekünk 100db-os. És régebbi kisadás, sval ezek a vonatok, amik a képen vannak, még jobban is néznek ki. Hogy nem túl kicsi-e? Szerintem nem. Andor szereti már maga is építeni a pályát.

Mi most egy rajztáblát vettünk neki, olyat, amit le lehet törölni egy elhúzással. Tudod? Illetve ez 4 részre van szedve.
Meg kap egy piros buszt még, mert amilye volt azt leamortizálta és kidobduk. Majd kereste. Mondtam,hogy elvitte a kukásautó, mert már tönkrement, de ha nagyon akar akkor kérhet a Jézuskától. Erre mondta is,hogy piros buszt kér a Jézuskától :D
Részünkről ennyi. Nem akarunk túlzásokba esni, hogy csak az ajándék hegyekről szóljon neki a karácsony. Egyelőre így is az lesz, hisz a nagyszülők is idehozzák, meg az unokatesótól is jön csomag...Szóval lesz bőven új játék.
Megyek, mert kéri,hogy csináljak neki pályát :lol:

KépKép
KépKép
gabolino

jaaaj, a linket meg elfelejtettem :lol: Kééész...

Ez volna az:
http://www.velemeny.com/termek/Tesco-Szines-vasut-szett

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok! Itt van aki még emlékszik rám? :-) Augusztusi babám lesz! Pár napja teszteltem pozitívat!:-)))
Vicus: Köszönöm,h érdeklődtél. Láttam én csak pont rossz passzba vtam. Azt hittem már nem jön össze soha. Épp kezdtem lemondani róla mikor+++++++++++++Hogy vagy?
henó

Henó,
Én nem ismertelek még, de nagyon gratulálok a kis picúrkához!!! Micsoda karácsonyi hír/öröm!!! :) Boldog babavárást kívánok!!!

KépKép
KépKép
gabolino

Henó: gratula!!!!!!! :D :D :D

Gabolino: hát ez a tesco-s hasonlít a brio vonatokhoz és pályákhoz ;) csak nekem azok még olyan aprónak tűntek :roll: Nico azért még 2 éves sincs.. inkább a sínek szétszedése érdekli csak... ha találnék jó áron duplos elektromos vonatot még beruháznék rá... egyébként tőlünk szerelőkészletet kap (elemes csavarhúzó, kalapács, stb.... ) meg szétszerelhető autó meg repcsi (ezt anyumtól), meg lejtős garázst (2 éveseknek való kis masszív .. autókkal) a vonatot csak anyósék miatt venném.. mert azt kértünk de nem volt az első boltban amibe bementek és hát megvették ami a kezük ügyébe akadt.. azokat a játékokat most még nem tudja használni.. ezért mérgemben veszek neki vonatot is. :twisted:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn,
Értem :) Andor a vonatokat tavaly karácsonyra kapta anyuméktól. (15hós volt) Akkor is tetszett neki, játszogatott vele hébe-hóba, de akkor még, sőt elég sokáig még ő is csak a szétszedem fázisban volt és inkább maguk a vagonok, mozdonyok érdekelték. Most már kb. nyár óta nem rombolja (hacsak nem jön rá az 5 perc- na de erről tudnék írni még egy fél oldalt :lol: ) hanem megérett az építésre is. De ugye a romboláson keresztül kell menniük ahhoz, hogy megértsék az építésít lényegét.

Férjed magyar származású vagy dán?nem is tudom.
Te mivel foglalkozol/tál Nico születése előtt? (persze ha nem titkos ilyet megírni itt :) )

Csjú csajok, vateráztam egy csomag lyányka rucit fillérekért. Tök örülök neki. Ezt az újszülött méretet igazán nem lehet elnyűni. :)

Nah, megyek, mert "mozizunk" valamit a Drágámmal :)

KépKép
KépKép
gabolino

Szép jó reggelt Lányok! :)

Adryn,
NAGYON BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT NÉKED!!! :D Jó ünneplést!

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino: köszi :D
férjem dán, Nico előtt "normális" munkahelyem Krétán volt utoljára, ott a Europcar-nál voltam értékesítési manager. Kréta előtt meg Kotányiztam azelőtt meg Dr Oetkereztem.. csak ezekbe belefásultam és leléptem :P most meg kéne valamit tanulni.. csak ki kéne találni mit.... :roll: jó akkor meggyőztél a Brio-val kapcsolatban.. lehozzuk a padlásról és összeszereljük neki majd otthon.. így "csak" extravonatokat veszek csak hozzá :P
Vateravásár király :D én babaszobán vettem ugyancsak fillérekért, és meg sem látszik rajtuk hogy hordva voltak ;)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt és örömökben teli Új Évet Kívánunk!
:)

KépKép
KépKép
gabolino

Kép NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!

KépKép
KépKép
adryn

Kellemes, Békés Ünnepeket kívánunk minden kedves babavárónak!

http://ak.imgag.com/imgag/product/previ ... 7/graphic1

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka

BUÉK MINDENKINEK!

Henó!

Gratula!!!!kis oroszlán lesz.... :wink: :lol:

Lányok nektek befordult már a babótok?

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok Lányok!

Ismét B.U.É.K. mindenkinek!!! :D

Adryn,
Nagyon gyönyörűséges Nico a karácsonyi üdzözlő képen! :)

Ronmay,
Hogy befordult-e? Legutóbb (16-án) már befordult pozícióban volt, remélem ez azóta sem változott.

Kinek, hogy teltek az ünnepek, szilveszter? Hogy bírtátok az esetleges hajtást, készülődést?

Nálunk minden okés, szép volt. ANdor nagyon élvezte a karácsonyfát, a díszeket (persze még most is), no meg az ajándékokat. Mi voltunk a vendéglátók mindkét nagyszülők felé, szóval nekem "elegem" volt. Mármint készülődés szempontjából. Pedig próbáltam egyszerű menüt összeütni, de akkor is kellett vele babrálni,ácsorogni meg miegyéb. Mondtam is,hogy jövőre már nem így lesz szerintem. 24én itthon családilag és utána nyakunkba vesszük a kölköket és irány valamelyik (vagy mindkét) nagyszülő. Ugye nálunk van egy kis távolság, ezért nem akartunk eddig mi loholni ide-oda az ünnepek alatt.

Szilveszter is szupi volt: barátokkal voltunk Badacsonytördemicen 2 éjszakát. Volt mókázás, zene, tánc (amit én már sajna nem bírtam, mert nem esett volna már jól),kaja... Andort meg a balatoni nagyszülőknél hagytuk. Nem volt vele gond szerencsére.

Hogy vagytok Lányok?
Én az utóbbi héten nem voltam a toppon. Többször keményedtem és kicsit kellemetlen is volt. Próbáltam pihizni azért. Ma ébredtem úgy,hogy nah, mintha most jobb lenne. Más napokon olyan nehéznek éreztem már reggel is a pocakot. Remélem csak valami front miatt volt az egész.

Voltam/voltunk ismét ellenanyag vérvételen hétfőn. Ma telefonáltam, már megvan az eredmény, de "természetesen" telefonon nem mondják meg, hanem csak személyesen adják oda. A poén az,hogy amúgy BÁRKI bemehet érte, mindenféle meghatalmazás, dokumentum nélkül. ABSZURD!!! még csak annyit sem mondanak telefonban, hogy most pozitív vagy negtív. Szóval szerintem holnap autózhatok keresztül Pesten (mert,hogy a vérellátó Budán van, mi meg Dunakesziről kavarunk be).

És továbbra is várom,hogy fellendüljön a topik ;)

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino

Én is hol így hol úgy vagyok, bár megmondom annyira nem kímélem magam..a fiam mellett sokszor lehetetlen, olyan pörgős.

Mostanában kezdett el fájni a szeméremcsontom, meg a derekam, de az se minden nap, csak ha túl hajtom magam. Rolónál ilyen nem volt, igaz, dolgoztam az utolsó hónapig számítógép előtt. Nem volt ilyen strapás...

Tegnap voltam Uhun és végre nekem is befordult a drága. Nagyon remélem így marad szülésig :wink:

Hát a magyar Eüről megvan a véleményem..szánalmas :evil:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok Lánykák! :)

Ronmay,
De jó, hogy befordult! :) Tudja ő is a dolgát.

Mi megjártuk ma a várost az eredményért és sajna még mindig pozitív az ellenanyag,szóval 1 hónap múlva ismét mehetek. Plusz extra uh-ozás szükségeltetik, amit holnap meg is ejt a dokinőm. Nyugtatott,hogy valszeg nem talál majd semmi bajt, de hát ilyenkor ezt kell tenni. Úgy legyen. Nagyon remélem,hogy ez az egész csak amiatt a hülye biopszia és az enti-D szuri miatt van és nem lesz semmi gond.
Jaaah, és megkérdeztem,hogy azt mondják már meg (most kifogtam egy kedves nőt, aki nem csak a kezembe nyomta a leletet és mielőtt észhez tértem volna elrphant, hanem tudtam vele beszélni is), hogy Szabolcsomnak miért is kellett jönni vérvételre. A válasz: HOGY MEGÁLLAPíTSÁK A VÉRCSOPORTJÁT!!!!!Váááááááááá!!!! Közölte is a nő, hogy igazából ezt meg is mondhatta volna, nem is érti miért kellett jönnie, plusz ugye ő rendszeres véradó,szóval van is kiskönyve róla....ahhhh....no comment. Ezért vett ki igazából egy szabi napot, mert ugye elég messze van nekünk a vérellátó,szóval így nem akart akkorát késni. No mindegy

Ronmay,
Hát igen, nálunk sem hagy nekem sok pihenőt ANdorom :D És igazából, ami nekem leginkább macera (főleg ha nehezebb napom van), hogy beöltöztessem mikor kimegyünk, meg nekem is felvenni a hóbakancsot :D Persze a kisautók kikurkászása innen-onnan sem feüdülés, de azt van,hogy meghagyom már estére a Drágámnak. :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Elnézést a bepofátlankodásért.
Először is szeretnék minden kismamának gratulálni,gondtalan terhességet,könnyű és gyors szülést,és mindenek előtt egészséges kis csemetét kívánni :)
Kisbabám kinőtt,de megkímélt ruhácskáit,illetve már nem használt dolgait szeretném figyelmetekbe ajánlani.A ruhácskákat,illetve a többi kelléket ezen a webcímen megtekinthetitek: http://picasaweb.google.com/jne.monika
Akit esetleg érdekel az írjon privit,vagy a tahirak.monika@hotmail.com címre :)
Még egyszer gondtalan terhességet,és utána örömteli babázást kívánok mindenkinek :)

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Vagyogatok, de inkább olvasóban, mire oda jutok hogy válaszoljak is, nagyon elfáradok, amugy is nagyon fáradékony vagyok.

Nálunk is sok készűlődéssel járt a karácsony, aztán hamar el is telt, a szolveszterünk meg nem volt egy nagy szám.

Nagyon aranyosak a babáitok a 4D-s képeken, én is voltam, sima uh-n ugyan, akkor voltam 27. hetes, a baba szépen normálisan fejlődik, akkor volt 1100gramm.

Diétázok mert hatáérték lett (7,6) a vércukor szintem, nem egyszerű, de próbálkozom. Jövhéten megyek vissza pót cukorterhelésre, remélem jobb lesz az eredményem.

4D-re én is szeretnék menni, de nem tudom mikor? 31 hetesen szerintetek?

keményedés van rendesen nálam is, plusz akkora a hasam mint egy háznak a háztetője, jó csúcsos, nem tudom mi lesz még később, sztem felborulok majd. Keresztcsontom nagyon fáj, és senki nem tud semmit sem csinálni vele, én szoktam magamnak masszirozni de nem tudom olyan erősen amennyire az igényelné.

Kiszoba még sehol sem tart, néhány ruhát, 56-62-eset már előszedtem, de van még vhol a padláson, amit páromnak kéne lehoznia, én már nem vállalkozok rá, mert félek hogy fel még igen, de le már nem biztos hogy letudok jönni, miután fél órát keresgéltem görnyedten. Ugyhogy várok a lusta páromra, aki azt mondja minek sietni még van 10 hetünk. Ja persze..... :evil:

goofyka

Henó: baromira örülök!!! hatalmas gratula!!! majd újságolom a többieknek :D

Csajok, milyen volt a kari? szerencsére hamar eltelt...

Rövidülök tovább, pihenés van előírva, hát próbálok,de a melómat még át kell adnom :S

Adryn:tök jó hogy haza tudtok jönni...vagy nem??? nem jobb ott egyébként?

Milyen gyönyörűséges már mindenki babája....

Puszi lányok!

Vicus

Kép
vicababa

Sziasztok Lánykák!

Csjú, de rég jártam erre ismét.

Hogy vagytok Lányok? MIk a hírek?

Mi most épp Pécsett. Utolsó elutazás volt, bár még akartam volna menni a balatoni nagyszülőkhöz, de valahogy az ideutazásnál rámjött a félsz, hogy mi-van-ha?...szóval nem merek már Balcsira menni sajna. Persze az is lehet túlhordom, ki tudja, de akkor is.

Fejlemények: Még mindig volt a legutóbbi (jan. elején vett) véremben ellenanyag, szóval holnap megyek ismét vérvételre. E miatt sűrűbb uh-ozás is szükségeltetik. Mikor meglett az eredmény,akkor rögtön be is hívott a dokinőm, jan.8án még egy plusz uh-ra. Ekkora olyannyira fejvégben feküdt a lányka, hogy kérdezte is a dokinő,hogy nem nyomja-é brutál a hólyagomat, mert teljesen rajta van a feje. Nekem nem volt vészes. Ekkor 1400g körül volt a becsült súly.
(megjegyzem utána picit felfáztam, szóval kaptam antibiotikumost 1x-i Monural port,amit este megittam és nem volt utána bajon- ez is megvolt)
Majd nátha.
Most köhécselek.
És a legújabb:
pénteken voltam vizsgálaton: Blanka FAROSAN fekszik! :( kész vagyok, bár már jobban. Még befordulhat persze, de mindent megjárok most úgy látom ez alatt a várandósság alatt. Most gyakorlatozgatom,hogy megforduljon esetleg, az esetleges kívülről hason keresztüli beforgatásába szerintem nem mennék bele. Ha nem fordul meg,akkor nincs mit tenni, meg kell tapasztalnom a császáros szülést is. De ezzel most nem foglalkozom, arra koncentrálok, hogy be fog fordulni. Drukkoljatok!
Amúgy zárt vagyok, de rövidült a méhnyak, ami a dokinő szerint nem jelent semmit, még túl is hordhatom így.

Most volt pár nehezebb napom. Van amikor nagyon nehezen bírom, jobban fulladok, gyorsabba pulzus...stb. Ma jobb. Szerintem front függő eléggé-azt vettem észre.

Andorom tünemény. Szépen beszél. SOKAT :D Emlegeti a kistesót is többször. Szerintem rendben lesznek :) Elkezdtem intézni neki az ovit, ami elfileg elég reménytelen. Keresem az alternatívákat.
Beszereztünk azt hiszem most a hétvégével mindent,amit akartam, szóval jövő héten nekiállok ruhákat mosni, pakkot összekészíteni, nomeg megcsinálni végre a falfestést. Az alapot már megrajzoltam ceruzával, csak nem volt pont alap festékem:fehér,fekete, szóval ezeket most vettem. Szerintem gyorsan meg tudom majd csinálni, csak legyek jó erőben, mint ma :)

Szép délutánt mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Délelőtt pont benéztem, akkor még senki nem volt. Eltünt mindenki!

Gabolino: beszélj vele hogy forduljon vissza, de még vissza fordulhat az uccsó percben is.

Detto nálam is ezek a tünetek, fulladás, stb. keményedés, nyomás.

Gyógyulj meg hamar!

Ovi nem reménytelen, szerintem, próbálj mindent elkövetni, hogy a másik baba is megkapja uazt a törödést mint az első.

Nálam a ruhák már megvannak, sorjában mosok ki mindent ami a kezem ügyibe esik, már a pelusok is kivasalva, már nekünk is csak a szoba dekorálása hiányzik. Meg még elő kell bányászni a babakocsit és azt is kimosni.

Lassan mindenki túl lesz ezeken és várhatjuk a várva várt napot!

goofyka

Goofyka,
Köszi szépen a bíztatást. Szerintem is még van remény, de hogy miért fordult meg?!
Jah, azt nem is mondtam, hogy a pénteki uh-on (vagyis 3 hét elteltével) most 2370g volt a becsült súlya!!! Több,mint 1 héttel látszott idősebbnek a naptári koránál. Szóval most csokit azt kikerülöm, mert az utóbbi időben eléggé rájártam :D :S
Mondjuk Andorom is 3820g-mal született, a dokinő szerint, ha így gyarapodik Blanka, akkor ő is akkora lesz.

KépKép
KépKép
gabolino

sziasztok,

hát ez a topic nem pörög túlságosan :) :(

Gabolino: nekem azt mondta a szülésznő, hogy a 36. héten már szereti ha be vannak fordulva a babák (mármint nem úgy értve hogy bedepisednek :lol: ) de addig semmi gond ha forognak.. bár nekünk azért nem olyan kényelmes ha már olyan későn fordulnak meg persze... :? nekem legutóbb be volt fordulva, azóta nem éreztem forgolódni, csak rugdosni.. remélem már nem gondolja meg magát :P úgy gondolod a csokitól hízott volna annyit a babád? tudnak ők többet felhasznosítani mint amire szükségük van? és a súlyt a fejkörfogatból becslik.. gondolom nem oda hízik.. :roll: :lol:
drukk az ovihoz... ez is vicces lesz nálunk.. :? mert ugye egyelőre bérelni fogunk házat, de most elkezdeni keresni még felesleges.. szóval egyelőre lila gőzöm sincs melyik pest melletti településen fogunk lakni, viszont az oviba jó lenne bejelentkezni hogy legyen hely.. ugye?

gyors pulzus marha idegesítő... ez mitől van? pl nekem gyakori hogy este mikor lefexem és aludnék akkor jön rám ez a szapora pulzus.. olyan rossz, mert ettől végképp nem tudok elaludni :?

fulladni nem fulladok, de a gyomorsavam kínoz soxor :? picit lehajolok, akár fogmosáshoz is és jön fel .... :x

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Gyors infó:

Gabolino

Nekem a 32. heti uhun már fejes volt, addig faros...szal meg fog fordulni tuti, ne parázz! :wink:

Mondjuk szép méretek, nekem akkor 1534g volt...nálunk meg azt mondták, hogy átlagos dee az alsó határ. Nem lesz nagy baba. Bár Roló is csak 3250 volt. Majd meglátjuk.

Én álmatlanságban szenvedek. Többször felkelek és nem tudok visszaaludni :twisted:

Nati szobája még nincs kész, izgulok is hogy minden a helyén legyen. Csomagom sincs összepakolva, pedig holnap már 36. hét....

Visszaszámlálás elindult... :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok Lányok! :)

Ronmay,
Csjúú, Te aztán már igazán a finishben vagy! :) Hogy bírod? Álmatlanság rossz lehet. nekem csak néhanap fordult elő,hogy nem tudok visszaaludni. Ami nálam rossz, hogy rengeteget felébredek, forgolódok, sehogy sem jó. Andornál semmi ilyen alvási gondom nem volt, most viszont érzem,hogy az éjszaka után, hááááát, nem vagyok valami friss és üde.

Én megfestettem a kisleány szobát. Egész szép lett :) Meg tegnap összeraktam a cuccokat. Még 1-2 darab vár most száradásra (köntös meg ilyesmi), ami még a csomagba kell.
Pár napja meg hajtom a homeós bogyókat (cimicifuga, caulophyllyum), mert eléggé hiánycikkek. De végül ma sikerült beszereznem.

Nem tudom Blankám visszafordult-é...remélem. Néha úgy érzem, hogy talán ismét lent lehet a feje, mert jobban lent érzem ha csuklik -ezt akkor éreztem így, mikor fejvégű volt. farosan fentebb éreztem a csuklás mozgását. De hát a fene tudja. Majd 22én kell mennem ismét dokinőhöz, akkor majd kiderül változott-e.

Az ellenanyag vizsgálatom eredménye ma jött meg, és nem nagyon tudom, hogy mi van. Ugyanis egy ponton azt írja,hogy az ellenanyag szűrés eredménye negatív, de ugyanakkor meg jelzi, hogy van anti-D antitest és, hogy csak spéci vérrel transzfundálhatnak- ha kéne. Szóval nem értem. De olyan most nem volt feltüntetve,hogy kellene ismét kontroll. Lehet az azért, mert az már a szülés időpntja lenne szinte? Nem tudom.
Nem hívtam még a dokinőmet, lehet majd csak a vizsgálatra viszem az eredményt, hisz szerintem előbb úgysem kell semmihez.

Velünk ennyi :)

Hányan vagyunk most itt a topikban? Fogjuk egymást értesíteni a babócák érkezéséről?vagy hogy gondoljátok Lányok? :)

KépKép
KépKép
gabolino

Hát mi megjártuk az ügyeletet múlthét szerdán, mert vmi kifolyt belőlem, ami tuti nem pisi volt. De zárt voltam az ügyeletes doki szerint, de mondta az nem jelent semmit, ctg meg fájásokat mutatott amiből én csak may keméynedéseket vettem észre.

Azóta nem folyok, de betegek lettünk, állandó köhögés, amiből már kezd elegem lenni, főleg éjszaka jön rám, másodpercenként, szörnyű, nem használ rá semmi. Körzeti orvosom nem adott rá semmit.

Párom is beteg, ő jobban, remélem odáig az enyém nem fajul. Tündi még birja, kop-kop-kop, de már kezd a hangja rekedt lenni. :?

De viszont én ezt a terhességet nagyon rosszul viselem, már az elejétől kezdve sztem, most 33 hetesen olyan vagyok mint egy lassú csiga ha el kell mennem vhova, kocsiban rohadtul fáj alul, ha kiszállok meg sem tudok mozdulni vagy felegyenesedni, állandó keményedés van, hiába szedem a magnéziumot.

Hajnika ficánkol ezerrel, ő jól van, remélem a köldökzsinor nem a nyakán van ennyi mozgástól.

Mikor tanácsos elkezdeni szedni ezeket a homeopátiás gyógyikat meg a málna levél teát?

goofyka

Goofyka,
Csjúúú, ez azért ijesztő lehetett. Doki mit mondott erre? nem szivárog valahol a magzatvíz? Azóta nem tapasztaltad?

Homeós bogyeszra a 36.hetet javasolják, de pont ma vaciláltam én is ezen, hogy a 35. betöltöttel, vagy a 36. betöltöttől. Ezt még én sem tudom, majd rákérdek a dokinőtől (mert persze a védőnőm nem tudott válaszolni ma a kérdésemre :shock: )

KépKép
KépKép
gabolino

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok Lányok!

Ilyen lett a lányka szoba festésem (bár el akartam húzni az ágyat a fotózáshoz, de após megelőzött-ő csinálta a képeket-szóval most ilyen van, kicsit belelóg a forgóka, de azért látszik)
Kép Kép Kép

Persze frankón elrontottam már az elején. Ugyanis annyira belelendültem,hogy rózsaszín ég legyen (hogy lányos legyen picit, nem baj szerintem ha nem valós), hogy véletlenül a kép kontúrját is rózsaszínre csináltam,holott azt vaniliás-sárgásra terveztem Kijavítani már túl macerás lett volna-mire rájöttem.

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino: és ezt mind e egyedül festetted? nagyon ügyes vagy!!!!
Az én férjem nem engedi hogy kifessem a szobákat, pedig én is ugy kreatívkodnék.
Először megrajzoltad?

Na az ügyeletet megjártuk másodszorra is ugyanazzal a próblémával, de megint csak azt mondták, nem folyok. Nem is értem mi ez akkor. :?

Bár dokim beparáztatott, hogy már nem is engednek haza, de hála Istennek nem igy történt.

Ki kell birnom még leglább 4 hetet!

goofyka

Goofyka,
Köszönöm szépen a dícséretet!!! Igen, egyedül csináltam, de nem az én ötletem. ceruzával megrajzoltam először a falra, a barikat pontosan, a tájat nagyjából- illetve a barik bundáját is csak nagyjából- majd a nagyobb elemektől a kicsi felé haladva megfestettem.

Sajnálom a folyós problémát. Azért ez elég érdekes, hogy nem tudnak rá semmit mondani. Mert mi lehet a magzatvizen kívül??? :shock: drukkolok,hogy még kibírja a kisleány.

KépKép
KépKép
gabolino

Szia Gabolino,
Nem nagyon pörög ez a topic, pedig már majdnem a finishben vagytok. :D
Andorra ki vigyáz majd ha eljön a pillanat? Nem is tudom, Ő időre született, vagy előtte-utána kicsivel?
Férjed izgul már? Van ideje egyáltalán izgulni? Úgy hallom most nagy a bolondok háza. :(
SMS-t ám kérek most is! :D
Figyu! Te mikor kezdted a kóstolgatást Andorral? Már úgy értem mikor kapott először pl. almát?

Szilvi
KépKép
ceyla

Hááát sajna továbbra sem tolongunk itt :S

Ceyla, ment pü.

Hogy vagytok lányok?

Megvan az uccsó laborom eredménye is: minden rendben, már itt sem mutattak ellenanyagot! Jupiiii! :D Szóval akkor most már remélem nem áll fenn az a veszély,hogy Blanka vérszegény lesz.
Legközelebb kedden megyek dokinőhöz, kíváncsi vagyok milyen végben találja majd a kicsi lányt. A védőnő ma szívhang hallgatás alapján fejvégűnek mondta, amit én is úgy érzek, de csajok, szerintem Blanka még frankón forog.
Nem egyszer feszül szét keresztbe a pocakom úgy,hogy csak nah. Ezt modtanában jobban figyeltem. Szerintem akkor fordul. Na meg van,hogy fent van,hogy lent éreztem jobban,hogy csukilik. És szerintem akkor van lent a feje,amikor ott érzem jobban a csuklást.De ezek csak az én észrevételeim.
Lényeg az,hogy most már a laborok meg minden eléintéztével, kezdem úgy érezni,hogy kezdek megnyugodni és várni már a szülést (az utóbbi hetekben még eléggé félelmeim voltak vele kacsolatban) Lehet ez azzal is van még összefüggésben,hogy most már a 36.hetet töltöm be, a lányka is biztos már szép nagy, szóval nem lehet baj, ha korábban is érkezik :)

Goofyka,
Hogy vagy? Van valami fejlemény?

Többiek?

KépKép
KépKép
gabolino

Szia Gabolino,

Én is márciusra vagyok kiírva azaz 16-ra. Nekem is egy virgonc örökmozgó kislány lakik a pocimban:-) Ahogy leírtad mit érzel...hol csuklik, milyen mikor keresztben van, hát én is azt érzem dettó.

Nekem ma volt megfordításom, elvileg fejjel lefele van, de ez nem azt jelenti úgy is marad:-(

En Finnországban lakom, de Budapestet írtam be mert olyan sokat küszködtem a regisztrációval, ott meg nem volt külföldi választás... :roll:

Regisztráltam én korábban is de vagy jelszót vagy f.nevem mindíg elfelejtettem, meg azt is milyen e-mail címet is adtam meg...

Szóval csatlakoznék nem csak olvasnék, bár tudom nem pörög ez a topik, de hátha felnyomjuk:D

Láttam vannak páran a februáriban meg az áprilisiban akik egyébként márciusiak.

Én 36+1 vagyok, Esther, Anna a mai uh alapján 2800g, és azt mondják hosszú baba csak azt nem mennyi az annyi :roll:
(én meg elfelejtem kérdezni....)

Most végre, hogy nincs se far se kereszt fekvésbe mehetek meleg sapit venni neki mert itt bizony ma reggel is -24 volt és napközben is csak -18-ig melegedett fel.
Végre kimozdulhatok! :-)
Igaz csak holnap du. tervezek menni mert apa akkor ér rá.

Örülök, hogy nálad jók a laborok, meg minden halad elöre!

ui: én gyakran jövök, ha van kinek írni....ja és ha nem felejtettem el valami jelszó félét vagy hasonlót.......
Tudom van emlékeztetö, de nálam nem használ
8)
omena
Budapest

Ups,

Goofyka és többiek, örülök hogy itt lehetek és sziasztok :wink:
omena
Budapest

sziasztok,

na még a végén felpörög a topik így a végére :D :D :D

szia Omena :) hűűűűű -18 fok.. hát nem irigyellek :? nekem is csajom lesz ezúttal :) hogy fogják hívni a kislányotokat?

Gabolino: szuper lett a fal :D, örülök a jó eredményeknek, az enyém nem lett jó.. (most voltunk otthon másfél hetet, ma érkeztünk vissza dánba) és hát a májfunkcióim nem jók... még otthon meg tudtam nézetni ultrahanggal ott nem láttak semmi eltérést.. állítólag maga a terhesség is okozhat különféle eltéréseket a véreredményben.. hát nemtom.. dokim nem tűnt nyugodtnak :? abban maradtunk hogy itt elmegyek egy kifejezett májfunkciós vérvételre.. na de ma hívtuk a dokit, arra hogy beutalót írjon jövő hét csüt-re adott időpontot... párom beszélt vele az ő kis skandi nyugodtságával... mondom jobb ha én ma nem hívom vissza.. mert elküldöm a holdra.. (vagy Finnországba.. hehe ott is elég hideg van most, ugye Omena ;) ) inkább holnap kevésbé fáradtan csörgöm fel hogy akkor én ma bemennék a beutalóért, hogy csütörtökre mikorra már úgyis adott időpontot már az eredménnyel tudjak menni... muszáj erőszakosnak lenni itt.. borzadály :?

nekem képzeljétek nagyon szófogadó kislányom van :D 26 hetesen mikor voltam uhu-n épp csücsült a drágám.. aznap este elbeszélgettem vele, hogy ő egy nagyon okos és ügyes kislány és tudja hogy később már mindkettőnknek nagyon kényelmetlen lesz megfordulnia, szóval jó lenne ha most ezt megtenné... és másnap napközben megfordult!!! :shock: :lol: úgyhogy következő nap mikor mentem a szülésznőhöz ő már mondta hogy nagyon szépen irányban van :D azóta is úgy maradt... :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Szia Adryn,

Esther, Anna lesz a neve, és amúgy a sajtkukac névre hallgat :lol:
Anyukám szerint én is ilyen voltam...és bár én csak farfekvéses voltam és csak az utcsó héten döbbentem rá, hogy miért is ücsörgök én popóval lefelé.hmmmm...na jó akkor megméltóztatom fordulni mint a többi normális gyerek :lol:

Gratulálok a kislányhoz :!: :wink:

Én lányomról sokszor nem feltételezek semmit, nem is lehet ráhatni beszéddel, de mindíg próbálkozom:-) Tuti nem úgy vannak a dolgok ahogy én gondolom....

Elöször a kis lábára hittem az ultrahangon fiú erre doki: az nem kuki, hanem láb...
(igaz egész mákos volt a monitorom...) (20. hét)

Aztán köv. UH-án, jéé ott a feje..
Doki: az a feneke...upsz....

és így tovább és tovább... :lol:

Ami biztos, hogy szereti ha simizik, kidugja a popót-hátat valamit...szeret zenét hallgatni az Ameli-böl a 4. 11. és 19-est (zongora részek)
és az én örömömre szeret helyet változtatni.... :(
Nem szereti ha macerálják, nyomogatják, arra rúgásokkal reagál :lol:

Ma mikor elkezték fordítani, doki meg szülésznök elkeztek nevetni, mert jelezte nekik ,hogy o.k. én fordulok ha muszálj, de nem abból az irányból és amerröl ti akarjátok, hanem az ellenkezöböl akarok lefordulni...
Megjegyzem van ám már most elképzelése, akarata! Amiböl megálapítottuk férjemmel tiszta anyósom :shock: :lol:

Na megyek felteszem a lábam mert kényelmetlen ülni...

Sajnálom Adryn a nem megnyugtató laborokat, de reméljük jöv. héten jobbakat kapsz!!!
A dokit meg küld csak ide, de csak alsógatyában, hogy igazán érezze mennyire büntetö tud lenni a finn tél :P

Gabolino,

Nagyon szépet festettél, bizti lesz majd tárva nyilt szemes és tátott szájas csodálkozás a kis hercegnötöl
:P
omena
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?