Haynii! szép lett a vonalzód, én nem tudtam Lillypie-osat csinálni, vmit elbénáztam. Most meg azon gondolkozom, hogy a mostani számol-e egyáltalán, mintha napok óta ezt mutatná.
Orvosválasztás: én teljesen megértem azokat, akik nem akarnak dokit választani, de nekem valahogy biztonságot ad, ha van választott. ÉN is elszeretném kerülni azt, hogy mindenki vizsgálgasson, inkább egy doki matasson bennem (bocs), akit már megszoktam. Persze én is gusztustalannak tartom, hogy százezreket elkérnek, de sajna ez van.
Én még amiatt is gondban vagyok, hogy olyan dokit válasszak-e aki a természetes szülést támogatja. Mert én így akarok szülni, de félek attól is, ha valaki azt mondja semmiképpen nem ad pl. fájdalomcsillapítót. Tényleg nem akarok ilyet kérni, de ha mégis akkor úgy döntök, akkor adjanak. Pedig már lassan el kell döntenem.
Eclipse-hez hasonlóan én is szeretnék dúlát, lehet tanácsot kérek tőle ma dokiválasztásban. Ma esedékes a védőnéni is.
Én egyébként a Szent Jánosban szeretnék szülni.
A mi családunkban sajna nehéz szülések vannak, ezért tartok is kicsit tőle.
Én azok közé tartozom, akik nem igazán kívánják a kajákat, főleg a húsoktól, nagy nehéz ennivalóktól undorodom. Elég rossz érzés. Közben eléggé kivan a gyomrom is, én pont hogy sokat járok nagyvécézni, pedig vasat is szedek. Erre esetleg valami ötlet?
Amit kívánok nagyon az a fagyi
de abból meg ugye nem lehet sokat. Meg szerencsére gyümit is tudok enni ja meg a levesek is jól esnek főleg husileves.
Beni szuper jó, hogy jöttél
De jó, mindjárt itt van az a kedd, akkor majd megnyugszol kissé, hogy látod. Én is így voltam. Ne tessék parázni minden rendben van azzal a babával. Én meg már rég láttam és néha eszembe jutnak hülye gondolatok, de aztán elhesegetem, tudom hogy jól viselkedik ott bent a kicsikém.
Lovaszkata, sajnálom hogy most nem sikerült no de majd a következő hónapban! Drukk nektek!
De sok sportos, futós csajszi van itt
Mindig is irigyeltem a futókat én sose tudtam rendesen futni mindig megfájdult a lábam. Lehet azért sem megy mert elég nagy darab vagyok, mármint magas, és nem nádszálvékony. Én tornázgattam itthon, mielőtt sikerült az inszem. 12 héttől pedig kismamajóga a terv.
Szex nálunk is riktábban van, meg kell mondjam én féltem a babát
szóval inkább más módszerek bár volt már úgyis. Ja és annyira elfáradok hogy mire az uram hazaér én már megyek feküdni. De azért szakítunk időt rá. De tudatalatt nekem is hiányzik, mert már álmodtam róla.
Nekem a munkahelyen tudják, de azért, mert a kezelésekről is tudtak. Ennek az előnye viszont, hogy itthonról dolgozhatok, nagyon nagy könnyebbség.
Haynii meleg fürdőt tényleg nem szoktak ajánlani. Inkább zuhany, vagy ne legyen túl forró a víz.
Bviki nekem is a Magne B6 segít. Egyél igyál picit mielőtt felkelsz az ágyból. Nekem még a citromos víz segített. Sajnálom a megfázást.
Lucuzs itt is drukk