Sziasztok Sorstársak, köszönöm az üdvözlést, mostanra tudok jelentkezni!! Próbálok bekapcsolódni Hozzátok, már igyekeztem visszaolvasni!
Irdab,
gyönyörű az uh, nagyon örülök, hogy jól vagytok!!!
Piroska,
a Ti uh-tokhoz is nagy-nagy gratula!
Olyan jó ilyen sok pozitív hírt olvasni!!
Rabbe, olvastam, hogy problémák voltak, bízom benne, hogy szerencsésen túljutsz az első 12 héten, nem lesz semmi gond!
Eou Neked is szurkolok, hogy a görcsök elmúljanak, és a babó megerősödjön!
Hmbori, Kitti, lina, örülök, hogy Nálatok is beindult a babónövekedés! Képet kérünk!!
Ki mikor megy legközelebb uh-ra? Kinek kell most drukkolni?
Anettoo, tábliba beraknál engem is: Judi79, 29 év, 1. baba. város helyett csak annyi, hogy Közép-Magyarország, szülés várható időpontja: 2009. július 31. (ez még bőven változhat), kórház: talán Sote II., (a dokim most került oda), következő uh: 2008. december 29. Köszi!!
Apás szüléshez annyit írnék, hogy szerintem nagyon jó lehetőség a papáknak, hogy lássák ezt a csodát, bár az én párom azt mondta, hogy nem tudja, fogja-e bírni a vér látványát, de tudom, hogy ott lesz a fejemnél és fogja majd a kezemet..... A vízbenszülés is érdekes, sok jót olvastam róla, ha nincs komplikáció, akkor engedik. Állítólag könnyebb a babának és a mamának is, hogy a magzatvíz után szintén egy vizes közegbe érkezik, könnyebben tud alkalmazkodni. Láttam róla egy videót is a neten, ha megtalálom, majd felrakom a linket.
Kinek milyen tünetei vannak most?
Ma vagyok 7 hetes!!!
Tegnapelőtt voltam eddig a legvacakabbul, akkor hadakoztam rókakomával, turmixot ittam alma-banán-kiviből, de nagyon nem jött be, pedig amúgy imádom a turmixot....
Egyéb tünet nem igazán van - állandó cicifájáson kívül - elvagyok, dolgozom. Sokat alszom, reggel nehezen ébredek, éjjel alszom mint a tej..... ja és óránként korog a gyomrom!
Elevtitet szedek napi 1-et, Magne B6-ot és kétnaponta folsavat.
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra! Uh képeket, dokis beszámolókat várom!!!
Üdv, J