Szép jó reggelt Mindenkinek!
Látom, a hétvégén nem volt nagy pörgés
Mindenki élvezte a napsütést?
Nálunk Apa elment dolgozni, végre
Úgy örülök neki
Ja, és a legjobb, hogy fog kapni céges kocsit, még jó, hogy végül nem vettünk...
Szegény, Reni, jól megszívtad ezt a gyomor és mell dolgot. Jobbulást kívánok! Nem tudom, hogy mitől lehet ez a hülye gyomor fájás. Valamelyik éjszaka én is úgy szenvedtem ezzel, mint a fene. NoSpa-t és Algot is bevettem, de nem lett jobb, alig bírtam szoptatni, úgyhogy átérzem a helyzetet. Aztán magától elmúlt... Neked mit mondtak, mi az oka?
Nagyszülő kérdéskör: Anyós, Após jól van idomítva az idióta Sógornőm által, Ő mindenért lecseszte őket, szóval nálam mindenért hálásak és nem szólnak bele semmibe, csak kényeztetik Zsuzsót. Anyukámon látszik, hogy inkább majd nagyobb korában tud vele mit kezdeni. Úgy tűnik Ő lesz az, aki majd 24 órán át képes lesz mesét olvasni a Dednek
Addig meg szokja az unokáját
Molmar, tényleg szépek az alkotások, gyermek is és torta is
Mi ma 5.30-kor keltünk, Zsuzsó beszippantotta 15 per alatt az adagját és alszik szépen. Jobb mellem meg majd szét durran, de már mindjárt kel megint és végre segít az anyján
Ja, másoknak is egyre kevesebb ideig eszik a gyermek? Mindig izgulok, hogy hátha nem elég neki, de, ha befejezte, akkor nem lehet többet belerakni és kész... Szóval, talán elég neki.
Viszont már 3 napja szenvedünk a pelenkakiütéstől. Múlt héten Rossmannos pelust használtunk, hogy elfogyjon, amit Anyósék vettek 1-es méret. Először csak piros pötty volt a nuninál, ma reggelre meg már tök vörös és dagadt a nuni...
Kentem először Sudo-val, most Neogranormonnal próbálkoztam. Remélem, csak az éjszaka átalvás tett most be neki, mert tegnapra a Neo már egész szépen rendbe rakta. Ráadásul a szeme is elkezdett csipásodni, szóval most azt is törölgethetem... Na sebaj, valami izgalom mindig kell. Biztonság kedvéért azért megkértem a védőnőt, hogy ugorjon be és nézzen ránk.
Na bocsi a szómenésért, látszik, hogy ember elment dolgozni
Ja, Eszter, zöldeket beszélsz Te Lány! Már a többiek is leírták, szóval no para, Bulcsúnak Te vagy a minden!!!
Majd még benézek ma, de ígérem, nem írok ennyit
Lara, úgy el vagy tűnve...