Jo reggelt!
Kattkat!
A kendozessel Eriknek is ez a baja, hogy nem lat ki belole. O meg mostmar igencsak kapaszkodik, folyamatosan nezelodni akar. A heten emiatt alig tudtam magamra kotni, mert csak akkor jott be neki, amikor epp almos volt, ha nem volt almos, akkor ot percig szenvedett, forgatta a fejet, majd miutan rajott, hogy nincs jo kilatas orditasban tort ki.
Ez nekem most azert gaz, mert kedden megyunk oltasra es vedonohoz. Kristfot felkuldom Pestre, kocsi nem lesz, mert Feri ugye dolgozik. A 31es ut kompletten felturva, az osszes kivezeto szinten felturva es elbarikadozva. Egyebkent sincs kozel a rendelo, de tegnap teszteltunk es rajottem, hogy babakocsival az ot percre levo spar is 40 percre van most. A vedonohoz kb 50 salakos, dimbes dombos keresztutszan jutok csak el es meg igy is van 1-2 hely, ahol at kell vinnem a babakocsit.
Szoval jol jonne a kendo. De nem fogok merni azzal elindulni, mert ha epp nem lesz almos, akkor vegig fogja orditani az egesz utat, attol tartok.
Az elmult ket napunk nagyon jo volt.
Anyosom penteken kijott segiteni, lekototte a fiukat, amig en kitakaritottam. Sot, meg kadfurdore es hajmosasra is volt idom!
Tegnap jottek a fiatalabbik batyamek, nem rendeztem nagy fozest, csak pizzat sutottem es gyumolcstortat, igy nem voltam mosott kaki, mire ideertek. Este meg a keletkezett kupi felszamolasara is jutott idom!
Furcsan jo az eronletem es a kedven harom napja. Negy napja kezdtem ujra szedni a terhesvitamint, ami egy ideig kimaradt (lusta voltam elovenni az ujabb dobozt, ami maradt). Plusz ugye volt babavigyazo segitsegem is, jott a hetvege, Feri is velunk volt es jo ido is van.
Nemtom ezek kozul melyik segitett atlendulni a holtponton, de remelem, hogy tartos lesz az eredmeny.
Ismeri valaki ezt a sutit?
http://www.gasztrostudio.hu/receptek/recept.php?id=266
En nappok ota szemezek vele. Jol nez ki szerintem.