Sziasztok!
Mági mizu? mi volt?
Manni: jó ez a blog vagy oldal- nekem pont ez a gyengém...
ruhák- hát tudjátok, enyém kész, bepakolva... helye pont az enyém alatt van a gardrobban...
én tutira nem hagynám másra a kislány babám ruháinak beszerzését (két fiú után) és még egy szempont, bár én ugye már többediknek vásárolok- hogy tudom, hogy mi az amit szeretnék, milyen ruhákat akarok ráadni- típusban...
előzőeknél sokszor amit kaptam egy hogy nem is tetszett, más részt a ráadási mód sem felet meg azzal ahogy én akartam...
méret: a fiaim 2 és 3,5 kg voltak 52 cm-vel (átlag méret), 56os rucókat vettem, de első hetekben ezek is elég lötyögősek voltak...
és még egy javaslat Manni, de ez csak az én véleményem, te tudod mi a jó nektek- szóval szülés után azért van ám a kintieknek rohangálni való, egy motyó szert be kell gyűjteni a gyerekorvostól (krémek, köldök ápoló, vitaminok), papírok intézése, látogatások, szopis tea főzés/szállítás, esetleg még mellette dolgozik is a férjed... és még vásároljon, mosson, vasaljon is... nem biztos hogy abban a 3-4 napban míg ti bent lesztek lesz rá ideje, energiája. + pillanatok alatt lehet szükség akár 3 garnitúra rucira is- alul felül bármi jöhet...
de ez tényleg csak az én okoskodásom...
én a kórházi ruhát mindig azonnal lekaptam a gyerekekről, mert én undorodom attól a keményítős, főzött ruhától. sőt még takarót is viszek sajátot. de még fürdetőt is, mert a johnsonnal nem fürdetek.
mosás: én csak folyékony mosószert használok mióta gyerekeim vannak, ha volt pár alkalom ami nem ilyen mosás, akkor kipattogott a bőrük, de ők nagyon érzékeny bőrűek...
dokim: van, de a szülésnél a szülésznőm többet ért... ha dokimnak esetleg programja lesz (engem nem zavarna, hisz ő is ember) ha a szülésznőm ott van akkor az nekem pont elég.
nyomi vagyok én is, szeméremcsontom fáj... kell egy kis idő míg bejáratódik. illetve Fancsa megint lefele lábaz és mikor ez a kijáratnál van az elég hülye érzés... most épp bugyi vonalamban feszít két fele, ez se kellemes, de legalább nem érzem, hogy lefele kiszakít.
a múltkori többedik gyerek születésének eufóriájára visszatérve: egy valamit elfelejtettem- egy külön élmény és boldogság a már meglévő arcát látni, az ő reakcióit figyelni. szerencsés voltam Martinnál, mert Marcell csodás volt. mikor hazajöttünk és jöttek a vendégek meglesni, akkor ő ki sem adta a karjából a kistesit
életem legnagyobb boldogsága, mikor ők ketten ölelkeznek, puszilkodnak! ez olyan kép mindig amiért bármit odaadnék!
Judit: és mikor dől el, hogy hol is lesz a nagy dolog?
Sti: leszarom tabletta nem segít a szomszéd ügyében? egyébként tudja bizonyítani, hogy azok a szárnyasok az övéi? ha az utcán vagy a ti kertetekben mocorognak? a szarért fel is jelenteném őket!
egyébként volt már olyan per, ahol a kakas tulajdonos veszített a kukorékolás miatt...
ruhát én szívesen cserélék Veled! privi-mail?
nyomiság: engem úgy frusztrál hogy most terhesnek érzem, magam
hisz boldog, elégedettnek kéne lennem! az vagyok, csak érezhetném magam fittebbnek...
alvás: nekem kicsit segít a hungarocellgolyós párna...még ano szét műtöttem a szopi párnát..