Szisztok!
Bár csak holnap lesz a napja, de tegnap megvolt a szülinapom tartva- rokonok... leginkább örömteli ajándékaim: egy kukoricacsuhéjas köcsög éééééés (Zso!) bár használt, de kaptam egy zanussi szárítógépet! zsír!
a múltkor lecsúsztam egy aeg-ről, de ennek is nagyon örülök, főleg hogy ajiba kaptam... de hát 3 gyerek mellé nagyon jó lesz...
8igazándiból a törölközők nálunk mindenkinek egyforma zöld, még Fannié is, de csak egy van, így mindig korán kell kimosnom, hogy estére visszaálljon a design a fürdőben, most a szárítógép megoldja
)
Gemini: hát a képek alapján tényleg nagyon karcsú a feneked, úgyhogy biztos nagyon csini vagy!
Állítólag- népi izé: a lányokkal farosodik az ember, hát én meg pont azt vettem észre hogy most nem vagyok olyan potrohos...
tegnap ittam, inkább csak kóstoltam egy kis rose-t- igaz ez nem vörös bor, de megkóstoltam... érdekes módon az utóíze tetszett...
Gemini- táska: inkább ez olyan murrphy törvény, hogy ha elindulsz vhova és nem viszel váltás rucit, pelust, akkor a gyerek tuti, hogy háta közepéig összefossa magát
vagy leöklendezi magát... és amit még én tapasztaltam, hogy ha azt hisszük, hogy a gyerek kiürült,még akkor is tartogathat óriás cumót
alul, felül...
viszont azért nem kell sztem 3ra a teljes ruhatár, sztem 1-2 dologgal több, mint egy gyereknél, mert hát csak nem fog mind a 3 egyszerre kakilni, bukni. 1-2 body és 1-2 gyorsan cserélhető rucó-rugi... pelus 2, és ehhez szükséges cuccok, de a pelenkázó alkatrészek (krém, alátét, törlő...) egyszeri kivitelben is elég.
szerintem amit írtál, hogy hátizsák..., az tökéletes!
én nem is pakolászok indulás előtt, tudom, hogy ott van bekészítve pelusozós cucc egy motyóba és 1-2 fix ruha egy másik fakkba, felkapom azt csá... a gyerek mellé meg oda dobok egy textil pelust vagy egy kisebb törölközőt-mini kéztörlőt (én ezt jobb szeretem) akinek szükséges az a kaja félét teheti még be.
amikor már nem pelustáskával, hanem sima nőivel megyek, akkor egy nesszeszerbe teszem be ezeket, hogy ne az én nő cuccaimmal, pénztárcámmal kallódjanak.
meg hát attól függ, hogy hova megy az ember, mennyi időre... van e egyáltalán hely, ahol egy nagyobb mutyit ki lehet műteni...
Zso: én is a férfiakra, sőt inkább úgy mondom, hogy a saját férjemre értettem, hogy nem teszi egyből a helyére a dolgokat- mondjuk ha megjön a teremből, akkor nem értem miért dobja le a polctól két méterre a táskáját és mondja azt hogy majd elrakom...
de leginkább azt bírom, mikor mondjuk én már kezemben a tállal megyek a kutya felé a kajával és ő azt mondja hogy hagyjam, majd ő elviszi...
kb többe kerülne visszafordulni vele, mint hogy el is intézem... és hasonlók...
de a tegnapi buli után egy szavam se lehet, mert a legtöbb dolgot magától intézte és nem tette hozzá, hogy "majd"... minden a helyére került!
így ma pihennék, mert a hasam alja, illetve alul...
Mollyékkal mizu? rég jelentkezett...
Zso: nagyon édes pofija van Zsöminek! így kép alapján tényleg Samura hasonlít...
fú mikor Martint vártam, akkor izgultam, hogy Marcell viszonylag gyors volt mindenben (járás, beszéd, számolás...) és olyan kis szép, helyes, és féltem, hogy nehogy az legyen, hogy van egy "fú de gyerekem" a másik meg nem olyan jó... és hasonlítgassák őket... de hál istennek a két gyerek annyira különbözik egymástól, hogy még egy pontot se tudok mondani, amiben hasonlítani lehetne őket. nem ellentétei egymásnak, hanem totál más síkon mozognak. és még külsőre sem hasonlítanak egymásra.
Ági: és nincs is semmilyen ágyikó kilátásban helyette? de ha minden kötél szakad, a kórházi napok alatt lehet gyorsan szerválni...
csomag: hát én is ezért pakoltam össze már az elején... igaz hogy annyi cucc kell a motyóba, hogy én férjem azt se tudná hova kapjon... betét pfffff... bugyi.... nesszeszerem és egyebek... áh, képtelenség lenne rá hagynom... még az ő szülőszobás motyóját is én raktam össze...
Sti: állítólag úgy van, hogy addig nem jön a baba, amíg nem állsz készen rá...
remélem Fanni kivárja míg rápihenek! rákészítem a lelkem teljesen arra, hogy most már kibújhat
és nem mellesleg örülnék, ha fejjel lefele pózolna!
én jövő kedden megyek dokihoz (32. hetes), de szerintem ha egyéb más extra dolog nem lesz, az tuti utasításban lesz, hogy a 36. hetire már egy nst eredménnyel menjek...
de izgulok, nagyon hogy sima szülésem lehessen (én most úgy érzem, hogy Fanni keresztben fekszik, bár már semmit nem merek kijelenteni) és azért szeretném minél tovább húzni, mert tudom, hogy picike. a 2,5-et érje el minden kép!
próbálta valaki a tomi baby mosószert? én most persil baby-t vettem, de nagyon habzik... a fiúk bőre csak a folyékony mosószert bírja, por és öblítő szóba se jöhet... (a szódát meg utálom
)
szép hetet mindenkinek!!!