Sziasztok!
Itt vagyok én is. Múlt héten nyaralni voltunk, előtte készülődtünk,utána meg pakoltunk...szóval 3 hetes elfoglaltság.
Olyan sokat írtatok, próbálok visszaolvasni. Mindegyik baba tündéri és hogy megnőttek. Annyira látszik, hogy már nem újszülöttek. Mindegyik egy kész kisgyerek.
Pati!
Gyönyörű kis családod van, jó lehet így három gyerkőccel, bár gondolom néha fárasztó is.
Timi!
Noel igazi kisfiú már, helyes abban a sapiban.
Bori!
Donát nagyon hasonlít rád, le sem tagadhatnád, olyan édesen csücsül a kezeidben.
Yusz!
Sajnállak, te sem tudsz sokat pihenni, ha így kell rohangálni Noémi után.
Kati!
Nagyon jók a Facebook-os képek a tesóval, hogy hasonlítanak!
Iza!
Milyen sokat változott Tilda is, és milyen komolyan tud nézni.
Ági!
Én már nem csodálkozom Gergőn..az lepne meg, ha nem mozogna ennyit!
Tudtok valamit Geminiről, verzsoról vagy Zsófiról? Ők is régen jelentkeztek.
Nálunk két hete volt 6 hónapos...hosszúságát nem tudom, mint Izánál, nálunk sincs hat hónapos státuszvizsgálat. Most nem hízott csak kb 300gr-ot az elmúlt hónapban, de még így is ő vezet azt hiszem..két hete volt 9,860gr.
Mi is elkezdtük a hozzátáplálást, múlt héten inkább csak kóstolgattunk, mert nyaraltunk, de ezen a héten már elkezdtük mi is almával, krumplival, körtével, sütőtökkel. Van is egy kis székrekedése. Nem tudom ez normális? Régen olyan könnyen kakált, most szenved, valamelyik nap nem is tudtam nappal elaltatni, mert ahogy ellazult alvásra éreztem, hogy nyomna, de nem ment neki, fel is sírt, és nem is tudott elaludni, pedig nagyon álmos volt...
Most a sütőtök talán segített, olvastam az jó.
Kérdeztem én is az itteni "védőnőt" mennyit kellene ennie egy adagra, de nem adott vmi pontos választ...nálunk Domi mindent benyel, de nem akarok sokat adni neki...így is elég kis pufi...persze éheztetni sem akarom.
Mozgásban mi is nagyon hátul kullogunk. Mászás meg ilyenek? még hátról sem fordul hasra. Viszont hason nem fordul meg, egyből pördül vissza. Ülni még nagyon bizonytalanul ül, de ha nem segítünk neki a felülésben mérges és csapkod.
Ti a főzelék alatt mit értetek? Pürésített főzött zöldséget? Én azt adok neki, de keverem gyümivel is...Hétvégén már adok neki reggelit is.
Yusz, kösz, hogy leírtad a sorrendet, nekem is segítség, mert itt tényleg mindent olyan lazán vesznek..
Ti méritek, hogy mennyit adtok a babának, vagy ml-ben nézitek? kb 1 deci pürésített adag elég neki délre?
Ha belegondolok, csak egy nagy káoszt látok, inkább nem teszem, inkább csak adok neki vmit.
Mi is szeretnénk úszásra járni, de sajnos itt nincs, ahol mi lakunk...azaz ami van, eléggé drága...inkább csak mi visszük el pancsizni, holnap megyünk először. Kíváncsi vagyok mit szól hozzá.
Ti babáitoknak még szokott fájni a pocija? Olyan furának találom, de nálunk sokszor emiatt kel fel éjszaka, azaz azt hallom, hogy lábdobálás az ágyban, tekeri a csípőjét, szenved, aztán pukizik..és fel is ébred...Tegnap fantasztikus éjszakán volt, csak 6x ébredt fel, pedig általában csak egyszer szokott. És másnap mintha misem történt volna, alig akart aludni...gyerekem, gyerekem.
most hirtelen ennyi!