Rutiról: Nálunk ilyen nincs, csupán annyi, hogy 7 körül elviszem a kicsiket fürödni. Ez minden.
A nagylányunk minden nap 8-kor lefekszik és este 9-ig nézi a TV-jét, akkor kikapcsolja és alszik. Reggel nem szoktunk felébredni rá mikor elmegy vagy néha apa a kulcscsörgésre és elköszönnek egymástól. Aztán apa horpaszt is tovább. Én még ennyire sem. Ez már évek óta így megy. Még soha nem késett el a suliból, este is már mi mondtuk neki pár hónapja, hogy most már elég nagy ahhoz, hogy ne este 8-kor, hanem 9-kor is ráér elaludni. Szóval rá nincs gondunk, mg sosem kellett noszogatni ilyen miatt.
Mikor babák voltak én is csak kétnaponta fürdettem őket, ez Petikénél orvosilag is így volt előírva mert pár hónapos korától atópiás volt a bőre, kb 2 éves volt mikor elmúlt.
Napi rutin sincs, akkor megyünk játszóra, vásárolni ha kell vagy egyáltalán bárhova, amikor úgy alakul.
Tanulás: 6-os koráig minden nap kikérdeztem a leckét és nagyon sokszor volt mikor este 11-ig is tanult, mert sosem volt jó. Nagyon sokat tanultam vele, ha nem sikerült elsőre megírni jól a háziját, főleg matekot és rengeteget magyaráztam. De a közepesnél sosem lett jobb eredménye. Így most 6. osztályban gondoltam ráhagyom, megnézem mit tud magától. Az utolsó két év úgyis kemény lesz. Így hogy nem tanulok vele és nem is nézem meg a leckéjét, még jobban is tanul mint mikor szigorú kontroll alatt volt. Még most sem lehet mondani, hogy erős 4-es, inkább közepes, de ahhoz képest javult ami volt. Ja és kb 1-2 óra alatt kész van minden leckéjével.
Jövőre még itthon vagyok Tündivel, így a 7. osztályt ismét kontroll alá veszem, hátha most megtanult tanulni rendesen és nem fogunk vért izzadni.
Az autó nekem a lételemem, sokkal könnyebb vele a napi élet. Még ha nem is megyek sehova néha, már a tudat is jó, hogy ha bármi van, ott van és indulhatok is.
Vikianya, hétfőn mindenképp írd meg ki lakik bent!