sziasztok!
alziza: a tegnapi napom elég durva volt köszönhető a drága magyar postának. Átmásolom a sztorit, nincs kedvem még egyszer leírni..
Vártam egy csomagot Vivinek ( futóbicaj nem kis érték... ). Kocsival hozzák.. Vácról. Reggel felhívom a váci postát, hogy nem tud a kocsi bejönni az utcába, mert reggel feltúrták.
Azt mondja a csaj, hogy adjam meg a címem, telefonszámomat és az elérési útvonalat ahol esetleg be tud jönni. Elmagyarázom a csajnak, hogy a mellettünk lévő utcán bejön, elmegy a sinekig, és jobbra fordul eljön a sinek mellett és ott is van...
Azt mondja, hogy jó felhívja a kollegát és eldarálja neki.
Fél kettőkor meguntam a várakozást, felhívtam az itteni postát, hogy jött e postáskocsi. Azt mondták, hogy igen, most indult el tőlük, elmagyarázták neki, hogy kell ide jönni.. Várok 10 percet. semmi. Hívom újra, erre kiderül, hogy nem tudták, hogy le van zárva az utcánk....
Hívom a nagypostát vácon, hogy mi a teendő. Ők reggel felhívták a mi postánkat és elmagyarázták nekik is azt, hogy le van zárva az utca, merre tud bejönni a kocsi..
Hívom megint a mi postánkat, ők erről nem tudnak, de a kocsi nem hagyta ott a csomagot, majd megpróbálja holnap szerintük...
Kérdem én, hogy egy felnőtt embernek aki a posakocsit vezeti nincs annyi cseppnyi esze, hogyha nem jut be az utcába akkor valakitől megkérdezi, hogy ugyan már merre tud bejönni????
MIndegy. Akkor megint telefon a váci postának, mostmár a nagyfőnöknek, vázolom neki mi a helyzet, hát aszondja most ért be a kézbesítő, beszél vele visszahív. Várok, 10 perc múlva jön a telefon, hjogy ot a papír a vezető kezében, hogy a csomagom kézbesítve lett...
Mondom nekem nem lett kézbesítve, akkor hova vitte??????? Hát aszondja, hogy valami idős ősz hajú néni vette át a csomagot és még mondta is, hogy várták már nagyon... Ja meg az aláírás szerint valami K... Ernőné..
MOndom a csomagon Mészáros Zsolt volt és a Szőlősor utca 45. Akkor várjak kifaggatja azt a szerencsétlent, hogy hova vitte a csomagot. Jó én addíg elindulok az utcán és becsöngetek mindenkihez. Sírógörcsel elindultam, végigcsengettem az utcát, de itt postakocsit nem is láttak. Még a munkások sem..
Hívom a váci postát, hogy itt az utcában nem járt postakocsi, erre mondja a csaj, hogy kiderítették, hogy a srác 2! utcával arrébb a Vak Bottyán utcába járt utoljára, ha tudok menjek el oda és nézzem meg a 45-ös számot hátha oda vitte a csomagot. Elmentem oda, egy fiatal srác volt ott, mondta, hogy nem vettek át semmilyen csomagot. Kérdem, hogy egy idősebb hölgy nem lakik itt aki esetleg átvette? Mondja, de a nagyi mindjárt megkérdi. És utána hozta ki a csomagomat.. Hívtam a postát, hogy meg van a csomag, de ha legközelebb csomagom jön ne ez a srác hozza ki. Ők nagyon.nagyon bocsánatot kértek. Borzalmas, hogy vagy ennyire nem tud olvasni az a hülye, vagy hogy annyira nem képes basszus, hogy valakitől megkérdezze, hogy merre a merre? Ráadásul ma beszéltem a mi postásunkkal és találkozott is vele a főúton. Még tőle sem kérdezte meg. Szóval komolyan ki voltam borulva...
Ja és miközben telefonálgattam itthon Lara meg szépen csendben kidekorálta magát egy zöld alkoholos filccel...
Király napom volt tegnap, de Vivi borzalmasan örült a bicajnak.
A pocaklakó meg jól van köszöni szépen. Giga lakot növesztget magának, és pár napja kirúgja a háza oldalát is.
Nem rakok pocakképet, mert gondolom itt már nem a pocak a lényeg, de sokan 30 hetesnek néztek..
Ja és úgy, hogy nem híztam idáig semmit.
Na jó megyek mert nem bírok már itt ülni.
Sziasztok. Akik el vannak tűnve jelentkezzenek.