Új privát üzeneted érkezett!

linocs

Kacika!
Melyik játszón?
Azt nem írtad!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lusie! Hogyé adod azt a hintát és merre laktok?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz,
pénteken megyünk úszni, ma mentünk volna f5re de Eszter bealudt, hát nem nagyon lehet kiszámolni előre. de ilyenkor odaszólok, gondolom már hozzászoktak.
Pénteken is a f5-öt célozzuk meg, az jó lenne nektek?
ha igen, akkor 06 20 914 6893 a szám, itt lehet bejelentkezni.
szerintem ha még nem vagy biztos benne, hogy fogtok járni akkor hozd el a gatyeszt amit kaptatok és vállald a kockázatot, mert felesleges megvenni az ottani cuccot drágáért
Bölcsit is megnézhetjük aznap vagy jövő héten is akár. pl. szerdán?

boldog szülinapot Marcinak!
(elvitatkoztunk Attilával, mert szerinte ma van Eszteré is....de mint tudjuk holnap lesz)

Judit, feladtam a szajrét, 1160 ft a postaköltség (bocs, hogy nem priviben de most így egyszerűbb, remélem nem gond). Eszter kissé megtépázta a termékleírást, de olvasható :)

KépKép
judit18

Judit!
Köszi!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Szasztok!

Nem fogjátok elhinni mi történt! Csomócskám nőttön nőtt. Elmentünk a boltba szopi után, mire hazaértünk, kb. fél óra múlva szétáztam és egyre jobban fájt, bevettem egy algopyrint, elmentem tusolni, masszírozni, majd újra szopi, változás semmi. Rátettem egy borogatást és megvizsgáltam mi lehet ez a rohadt fehér bigyó (bimbó közepén kb. 2 mm-es fehér kör). Megnyomtam, kidudorodott mint egy hólyag. Gondoltam így is úgy is doki, lesz..m, kiszúrom.
És láss csodát!!!!! Elkezdett spriccelni a tej, mint a huzat, gyorsan elő a fejőt, 40 ml két pillanat alatt kiszállt, csomó nulla!!!! Hipp-hipp hurrá!!!!!!!!! Remélem nem jön vissza újra és a hólyagocska hamar helyrejön, azt hiszem bekenem Garmastan-nal, az az első napokban is jó volt bimbó sérülésekre.

Szilvánusz: MArcikának boldog félévet! Hinta 5e, Dunaharasztin lakunk, de mondjuk Csepelre, vagy a XVIII. ker. környékére el tudjuk vinni, ha nincs más megoldás.

Livi
Kép
Kép
lusie

Sziasztok!!

NIKI, boldog névnapot!!

Többieknek csók, most csak ennyi, kivagyok agyilag. Ja, még azt szerettem volna mondani, hogy a keresztelős képeken mindenki nagyon csinos!!! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Lusie!
Ez elég horror, rosszul vagyok, de minden jó ha vége jó...Így elzáródott ezek szerint...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lusie!
Uff, az ekkor egy tejkő lehetett, ami elzárt egy vagy több járatot. Ügyi vagy ,hogy ezt így kibírtad. :wink:
Hogy szúrtad ki?Vigyázz most rá, nehogy felülfertőződjön az a pici seb. :?

Szilvánusz!
Tök jó, hogy megkerült a régi Marci. :wink: Mi is körbe körbe forgunk hason és úgy kanalazzuk össze az elérhető cuccokat! :wink: :wink: Kőzben néha jobbra.balra elvándorolunk. Néha már a popsi égbe meredezik, szóval lesz ebből még valami.

Képzeljétek, megint előjött a sírva evésünk tegnap délutántól, de most végképp sok pisink volt a napokban, tehát értetlenül álltasm, hogy megint kevés a tej? Az nem lehet. Aki volt velünk az Ikeában az láthatta a balhés evéseinket, na ez ment hatványozottan, még éjjel is, amikor aztán tényleg van kaja. Meg egész délelőtt, csak nem akartam már megint panaszkodni, de most, hogy túl vagyunk rajta megemlítem. És tudjátok mi volt az oka? Pedig naponta nézegettem befelé a szájába....
Kibújt az első fogunk. Még az órát is meg tudom mondani. Fél 3 és félnégy között sikoltozva vergődve szopiztunk a nagyágyon. Percekre megnyugodott tőle, de aztán csak vergődött, ütögette a kis fejét, és hopp kibújt a fogacska, és édesdeden elaludtunk egymás karjában. Sajna csaj fél órát, mert 4-ig van a tanítás a suliban. Soha nem kívántam a nagyokat tovább a suliba, de most olyan jó lett volna még heverészni Zsomborral egy picit tovább. :wink:
De várható a következő roham, mert a másik oldalon is már duzzad az inny. :shock: :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Húú.
Lusie.

Ez nem volt semmi. Először szóhoz se bírtam jutni, kétszer kellett elolvasni, hogy felfogjam. Aztán már nem volt nehéz elképzelni, vizuális típus vagyok...

Szilvánusz, örülök, hogy Marci a régi!
Apropó, mindenkinek ilyesmi tapasztalata van: külön szobában alvó babák jobban alszanak?
Vendég

Képzeljétek!
Petinek (férjem) van egy meglepije. Azt mondta csütörtökön jön haza.
Akkor jön, de most telefonon mondta, hogy 0:00 és 0:30 között megérkezik. Nekem ez olyan mintha még ma.... Jupié! :D :D
Legszívesebben egy negyedik vonalzót kiraknék, hogy hány perc van még éjfélig.... :lol: Szerintem addig itt fárasztalak benneteket.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lusie, ez tényleg nagyon durva, de örülök, hogy már jobb!
Kmanna, jobbulást Pankusznak, remélem holnapra kutya baja és tudtok menni a talira!
Szilvánusz, Judit18, Melinda, Pété, boldog fél éves szülinapot a piciknek, meg az összes többi most ünneplőnek akiket esetleg kifelejtettem!
Judit18, köszi a keresztelős képeket, aranyosak vagytok rajta, miért nem jók a képek?
Mindig elfelejtem leírni, de egyik nap megtaláltam az én babakönyvemet. :) Nem voltam túl nagy gyerek... Fél évesen 6 kg és egy évesen meg 8 kg voltam. 2 évesen meg 9850g. :) Szóval, most megnyugodtak a Nagymamák, hogy nem véletlenül ilyen pici Lilla. :)

KépKép
KépKép
mni

Pumperka, keressek még logikai játékokat? ;)
0Bea, Lilla külön szobában alszik és 3 és 6 között ébred valamikor... :) De utána már velünk alszik tovább. :)

KépKép
KépKép
mni

Mielőtt kikiáltanátok a világ legrosszabb anyájának, elmondom, hogy ma este elolvastam Csengének Janikovszky Éva:Örülj, hogy lány című könyvét, eme kanapéágyon, amihez ő, ugyan már kinőtte, de ragaszkodik, ezen hallgat zenét, könyvezik...Én (rossz anya) otthagyván, hogy majd oltsa le magának a villanyt, ha befejezte a pakolászást lejöttem Babanetezni, és erre megyek fel:

Kép
Elég homeless a csajszi! :lol: :lol:

Persze ott a szépen vetett ágy:(üresen)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.09.10 21:38-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Azt hiszem ínyencek leszünk Zsomborral, a hozzátáplálást sült alma és sült sütőtökkel fogjuk kezdeni. Persze semmi hozzáadott cukor. Olyan fini, ahogy a saját cukortartalmuk kisül és parametrizálódik.
Ja, hogy a vitaminok.... Lesz még rá alkalom.
Mindenből az elsőnek meg kell adni a módját azt hiszem... :D

Ha nem izlik neki, sebaj, én mind a kettőt szeretem nagyon. :D

Alvás:Nálunk is Niki féle verzió jött be. Külön is meg együtt is... ahogy alakul. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Linocs!
Ma olyan kis kevéskét írtál!
Minden rendben? Doktornéni mit mondott?

Ha átsiklottam volna felette (mert az is én volnék) :oops: :oops: , akkor igyekszem visszakeresni?

Beuska?Pati, Eszterxx, Zsu?

Marcinak, Eszternek, Dórinak, Livikének Boldog feledik szülinapot! :D

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Niki,
sok boldog névnapot kívánok! :)

Feri,
tetszenek a Lilla fotók, legjobban az első, amin elgondolkodva néz, azokkal a szép nagy pillás szemekkel (pöttyös ruciban). :)

Lusie,
nekem nagyon tetszik a "bamba" Peti fotó! Na meg a videó is szuper, ahogy elkaptad a ringatózást. :)
Juj, fájdalmas lehetett az a tejcsatorna dugulás, vagy minek mondjam. Örülök, hogy eltűnt a csomó!

Judit18,
tündéri Eszterke, ahogy áll a kanapé mellett! :) Dóri egyre jobban feszíti a lábait, mikor ülésből állásba húzom fel játsziból. :)

Linocs,
Dórinak is szokott néha lüktetni a kutacsa.
Fruzsi nagyon szép, olyan jól áll Neki a kalapka! :)
Nem is hallottam róla, hogy ilyen korán vizsgálják a babók szemét, jó, hogy Ti mehettek! :)

Pumperka,
légyszi tegyél fel képet az új babakocsiról!
Én is elraktározom a gyerekzsúros játékötleteket! Köszi! :)
Gratula a fogacskához! :)

Juditkecskeméti,
nem tudom, aktuális-e még, hogy nem jön be a mindmegette.hu. Én a freemail-lel jártam így, hogy az explorer nem nyitotta meg. Így a mozilla firefox böngészővel próbálkoztam és az megnyitotta. Ha nincs ilyen a gépeden, akkor próbaképp érdemes letölteni:
http://www.mozilla.com/en-US/
Nimó nagyon ari a hintában! :)

Márti,
mióta iszik pohárból Bence? Gratula az első fogacskához! :)
Édi a Banyával Bence! :)

Csujzi,
szia, de jó, hogy írtál! :)
Örülök, hogy tettél fel képet a kicsi Lujziról, cuki, ahogy mosolyog! :)

Kacika,
Dóri sem lesz megkeresztelve. Úgy vagyunk vele, hogy ő majd eldönti, hogy szeretne-e megkeresztelkedni.

Panny,
csini vagy a keresztelős képen! :) De jó az utolsó, vigyori kép Olikáról! :)

Bea,
Dóri azóta külön szobában alszik, mióta hazajöttünk a kórházból. Az első két-három hétben (nem emlékszem pontosan) ébredt fel éjszakánként, azóta végigalussza. (Kopp-kopp.)

Köszönjük a féléves gratulációkat! :)

Dórinak elmúlt a fülgyuszija! :)

Ma voltunk a féléves vizsgálaton, mérésen. Lánykám 7240 g és 64 cm. Dokinő beszólt (mint mindig), hogy milyen kövér, mivel pumpálom. Szerintem egyáltalán nem kövér, csak husis. Mondtam is, hogy csak jó étvágya van. Egyszer az a baj, hogy keveset hízik, másszor meg az, hogy sokat... Egyből nem volt több kérdés. :)

Pumperka,
már kevesebb, mint egy óra és jön a férjed! :)

Melinda

Kép
melinda80

Pumperka, de édes a kisnagylányod ;)

az én uram is éjfélkörül jön ma haza, ma a csoportjával dorbézolnak ;) várhatjuk együtt őket :)

köszi amúgy a hiányolást, szval csak az van, hogy Máté már leveri lábával alaptopt szopi köznen ;) napközben meg ha itthon vagyunk énekelnem kell, és úgy sokmindent lehet csinálni, csak irni nem ;)

hogy miket tud már a legijfabb "márciusi"? ;) fordul, hátról hasra hasról hátra jobbról balra balról jobra, mindenfelé. ;) tudatosan. és nagyon szeretne kúszni. már nagyon nyúl a játékaiért ;) csaudaédes
zokniját profin leveszi, sajnos még föl nem ;)
kendőt továbbra is szeretjük, de a babakocsit is. ..
......

közben eltelt 2 óra... ugyanis megjöttek kicsit hamarabb a vendégeink... ez azt jelenti, hogy mégkevesebb időm lesz :( pedig eddig legalább olvasni tudtalak Titeket.
Pumperka megjött az urad? ;)

Kép

Kép
kolyok28

ja és Niki, hogy telt a névnap? ;)

Kép

Kép
kolyok28

Linocs, doki mit mondott, mi lett a vizeleteredmény?

Pumperka, de milyen jó a kis kanapé mögötti tapéta, nagyon tetszik. Én is mindig szerettem az ilyen kuckós helyeket:-)
Jó olvasni hogy így várod haza a férjed. Tényleg, annyi rossz, vagy szimplán felszínes, házasságról tudok, végre ilyet is hallok.
És 15 év után...ez igen!

Kölyök, megjött a tiéd is? :wink: :lol: Rég tettél Máté képeket, jöhetne pár!!

Niki, hogy ünnepeltetek?

Lusie, jaaaaj, és nem fájt a kiszúrás. Klassz, hogy megoldódott!!

Boldog fél évet, aki tegnap, ma holnap tölti :wink: :D

Kicsit bedugult orral ébredtem, remélem nem lesz megfázás... :x
Gyerekek még alszanak, rájuk kukkantok.
SZép napot Mindenkinek!
Vendég

Jó Reggelt!

Pumperka!
Gratulálok a kis fogacskátokhoz, és ennyire fájt szegénykének, akkor jön a következő. :cry:
Én is tegnap csináltam Bencének almás sütőtököt. De én ezt a kínai sütőtököt vettem, és megfőztem. Annyira finom édes volt, főleg még belereszeltem 1 almát...........
Nagyon ízlett neki. Két adagot csináltam, és ma is az fogja enni.
:D :D
Férjed szerencsésen hazatért???

Meli!
Azért iszik Bence pohárból, mert csőrösből ivott eddig, csak most nem nagyon akar.... És ahogy látta hogy iszunk, csapkodott, hogy ő is ő is :lol:
Így kipróbáltuk, és nagyon ügyes!
Cumisüveget nem is akartam neki adni.

Lusie!
Szegénykém...... Akkor most rendbe vagy már, csak tényleg el ne fertőződjön.

Linocs!
Van valami hír????
Vendég

Judit18! Eszternek boldog szülinapot kívánunk! (Dorka kérte, hogy az ő nevében is kívánjak!!!!! :lol: )

Lusie! Nem semmi csaj vagy. De örülök, hogy sikerült megoldódnia a mellgyuszinak. Azért figyeld, nehogy elfertőződjön.

Pumperka! Húúú, ilyen fájdalmasan bújt ki a fogacska? Boróka is extra nyűgi volt az éjjel. Lehet, hogy neki is a foga bújik???, :shock: Még nem látszik semmi...
Apa hazaért???
Tök jó a csíkos tapéta. Merre vettétek? Olyan csajos...

Linocs! Tessen már egy kicsit bővebben írogatni!!!!!!!! Csak linkelünk-linkelünk... :twisted:

Alvás: Mi egy szobában alszunk, de Boróka a kiságyban.

Kép
Kép
Kép
petramama

Jó reggelt!

Kölyök!
Kár, hogy elkerültük egymást az este! Csak még inkább tettem vetem egy kicsit éjfélig(ruhák hajtogatása).

Kacika!
Csak 14 év. :wink:

Márti!
Csudaügyes Bence. Nekünk mindig csak úgy egy éves kor környékén ment a pohárból ivás. Van valami trükk?

Melinda!
A gyógyulásotoknak nagyon örülök. Babakocsit majd igyekszem lefényképezni, ha egy picit világosabb idő lesz. :wink:

Mozgalmas volt az éjszaka:
Fél egykor megjött apa, (persze már rég el is illant dolgozni :cry: )
Kettőkor megébredt a lányom, és ahelyett, hogy felmászott volna a rendes ágyára, gondolt egyet és bekapcsolta a magnóját ,és Micimackót kezdett hallgatni (prózai cd), mert nem tud aludni. Na erről sürgősen lebeszéltem. 3-kor evett Zsombor. Fél4-kor a férjem hajtóvadászatot indított néhány szúnyog ellen, mert nem tud tőlük aludni. :? 4 fél 5 felé elszunnyadt a csalás... :D 3/4 7-kor óracsörgésre ébredés. Egyedül a nagy fiam aludta át az éjszakát. :roll:
Kicsit szeleburdi család vagyunk. :lol:
Elvileg ma mentünk volna Baba-mama klubba, de álmos is vagyok, esik is az eső, a kocsit elvitte a férjem. :) Este szülői értekezlet. :x

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Örülök, hogy mindenki csak diszkréten a tapétáról ír. :lol: :lol: :lol:
Briko Store a tapéta, és csak az egyenesfalrészen van, utána bordűr ami már kezd dedó lenni (macikás) és utána a ferde fal és a plafon halvány rózsaszín. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Eszternek: Boldog feledik szülinapot! :lol: :lol: :lol:

Petramama!
Nekem is az volt a furcsa, hogy még reggel se igazán láttam megduzzadva Zsombor ínyét, aztán kint is volt. :? :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumerka! Nálunk is zűrös éjszaka volt. Kezdődött azzal, hogy Petra éjfél körül beköltözött közénk. :twisted: Aztán Boróka felsírt f1-kor, akkor még cumival visszaaludt. F3-kor, f5-kor és f7-kor újra ébredt, de nagyon sírósan. Persze Petra folyamatosan felém nyomult az ágyban. Néha alig maradt 20 cm helyem. :twisted: Nem tudom, hogy ezt az esőt érezték, vagy valami más is van (fog?). Én most már mindent a fogra fognék, de sehol semmi...

Dorka nálunk is jól aludt, viszont nem állította be az ébresztőjét, így csak 7-kor kelt. Emiatt meg morgott is, mert még át akarta nézni a nyelvtan tanulnivalóját.

Nekünk is lenne baba-mama torna, de olyan fáradt vagyok...

Kép
Kép
Kép
petramama

Pumperka!
Semmi trükk, gondolom nagyon akart minket utánozni, vagy fogalmam sincs, de nagyon ügyes az 1 dl simán behúzza, na jó nem mondom, hogy egy pár csepp nem megy mellé, de ettől függetlenül csúcs a pali. :D
Vendég

Pumperka! Semmmi gáz nincs abban a kanapéban. Olyan jó kis kuckós. Nálunk Petra szobájából pont egy ilyen hiányzik. Neki is emelt ágya van, azon ugye nem lehet mesélni, mert kényelmetlen állandóan felmászni rá. A fotelt meg én most kihoztam tőle szoptatós fotelnak.

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama!
Nekünk is tegnap nyűgös volt Bence nagyon.
Én is a frontra fogtam, de itt esőnek még egyenlőre se híre se hamva.
Vendég

Márti! Hogy én milyen bénán olvasok... Vissza kellett néznem, hogy mire írt Pumperka. Naná pohárból ivás. Hát nem semmi. Tényleg ügyes Bence. Nálunk még semmit sem iszik Boróka. Te mit adsz neki pohárból? Lehet, hogy nekem is pohárral, vagy legalábbis csőrössel kellene indítanom? De mi lesz a jó kis cumisüvegeimmel???? :twisted:

Kép
Kép
Kép
petramama

Jó reggelt!
Beállnék a zombik csapatába jó???? A férjem, bár itthon volt, egész éjjel nyögött, szuszogott, vacakolt...... Erre Nóri 2-kor elkezdett bömbizni. Addig kínlódtam a visszaaltatással, hogy teljesen felébredtem, és nem tudtam visszaaludni. Míg végül 3 után valamikor fogtam a gyereket (aki emgint felébredt) és átköltöztünk az új szobába, ahol is megint alig bírtam elaltatni. Aztán ébred egy óra múlva szopizni, akkor volt 4 óra. Aztán 6-kor is felkelt, hogy most akkor ő játszizik. Most meg durmol................. Olyan fáradt vagyok már, hogy sírva fakadtam 6-kor, mikor felébredt. :( Szegényem!

Nyah!
Amúgy.....
Vettem egy nagy levegőt otthon és megbeszéltem a férjemmel a kövekezőt:
Októberben szívesen látunk bárkit és mindenkit aki eltud-és akar jönni mihozzánk Monorra!!
A nappalink nagyon nagy, 10-15 embert le tudok ültetni, plusz a gyerekek mellett is úgy is kell pesztra...... Van két csendes szobánk altatni, és elég nagy a kecó ahhoz, hogy aki babakocsis, az is fel tudjon jönni!

Szóval szeretnék egy véleménykutatást, hogy ha jönnétek, hányan, és kinek hanyadika lenne a jó!

Valamint ha hétvégére teszzük, akkor jöhetnek a pasik is........ Ez legyen kérdőjeles, hogy akarjuk-e, hogy jöjjenek!
A nagyobb tesók......... Itten van a gondom igazán, mivel az udvar nem gyerekképes a kutya miatt.... Van számítógép, meg PS2. De ennyi, ugye nekem nagy kamaszom van............

A ritkábban olvasókat kérem sömiben értesíteni!

Egy párt+a gyerkőcöt szállásolni is eltudom, ha szükséges!!!!!!

Jelentkezéseket kérek!!!!
Vendég

A kanapé még csak-csak, csak a lányom rajta a sok kacattal és a két bébiméretű takaróval "betakarózva". :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Monácska!
Ez nem semmi ajánlat! :lol:
Én a fogkibújásnál pityeregtem Zsomborral, aztán meg örömömben puszilgattam össze-vissza, persze ismét könnyeimmel nem küszködve. :wink:
Esküszöm, mint egy szülés, a végén ugyanazzal a katartikus élménnyel. :D
Szerencsére én szülni se éjjel szültem egyszer se. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="pumperka"]A írta:pumperka kanapé még csak-csak, csak a lányom rajta a sok kacattal és a két bébiméretű takaróval "betakarózva". :lol: :lol:

Hülye!!!!!!!!!!! Ha az én nagylányom szobájában csak ekkora kupi lenne!!!! Legalább betakarózott... Olyan édi!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Nekünk az okt 4-5 nem jó, meg gondolom sokaknak a 23-tól 26-ig tartó hosszú hétvége. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Petramama!
vizet adok neki pohárból, ő nagyon szereti.
Látod én direkt nem vettem cumisüvegeket. Akkor Boróka babóka még csak tejcsit iszik?

Mona!
De aranyosak vagytok...... szívesen elmennék, ha közelebb laknánk. :)
Vendég

Sziasztok!

Kiszazsu-t hiányoltátok. Minden rendben vele/velük, csak mindig kidobja a net, mikor be akar lépni az oldalra.

És én is olvaslak benneteket. Még mindig :wink:

Gabica

Kép

Kép
rszg

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a féléves köszöntéseket, irtó jól esett. Vásároltam cseppfiúnak csomó hülyeséget, pedig ez még nem is igazi születésnap volt. Mi lesz itt márciusban?

Lusie: érdekeln a hinta, kéne a számod, hogy egyeztessünk. Nekem Csepel is k... messze van, de valahogy elmegyünk érte, mondjuk szombathoz mit szólnátok? Az én számom hetvenháromharminchétötvenöttizennyolc.

Judit18: sajnálom szegény Eszterkét, hogy van most? Akkor holnapi babaúszásnak is lőttek? Ha nem, akkor szívesen megnézzük mi is, hogy milyen az. Azért nagyon sok boldog szülcsinapcsit neki is mára.

Kölyök: mér nem lehet éneklés közben írni, nem is értem. Vedd fel a hangot kazira, és addig míg írsz nyomd be neki! :lol: :lol: :lol:

Pumperka:
szegény kis Zsombor, ja én is elfelejtettem írni, hogy Marcinak is van már egy foga. Vasárnap jött ki, de mi alig vettük észre.

Monácska: nekünk október 1-et leszámítva bármelyik nap jó egyelőre és ha nem jön közbe baci, akkor számíthatsz ránk.

Ma éjszaka Marci is kétszer kelt, és hamarabb is a szokásosnál, már hétkor ébren volt.
Ma megyünk Brendonba etetőszéket nézni. Annyira dicsértétek ezt a peg peregot, hogy jól megnézem magamnak és ha bejön megveszük.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Hugica, látom már le is adtad a forró drótot! :wink: :lol: :lol: :lol:
Végre sikerült belépnem, de mire megírtam a hsz-t, újra ledobott.
Szóval most csak röviden.
Niki, boldog névnapot! (Tegnap nem sikerült. :? )
Mona, nagyon kedves a meghívásod, de sajnos nekünk messze van. :( Pedig olyan szívesen kimozdulnék a gyerekekkel!

Extra fárasztó napjaim vannak. Én is csatlakozom a zombikhoz! Alexa tegnap napközben "csak" háromszor ébresztette fel az öccsét, és kétszer zavarta meg a szopiban. Tiszta nyügi volt egész nap, én meg tiszta ideg. :x
Az éjjeli alvás továbbra sem megy, ha valakinek van erre valami jó receptje, várom!

Többiektől bocsi, de gyorsan elküldöm, mielőtt újra kirak a babanet. :?
Vendég

Szegény Zsu!!!!!!!!!!
A múltkor 2 napig én sem tudtam belépni! :shock:
Vendég

Ahogy elküldtem az előbbit, újra kidobott. :evil: :evil: :evil:
Gabica, azt hittem, csak én szólítalak így. De most látom, így írtad alá. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rszg, köszi az infót Zsuról, már épp hiányolni akartam.
Mona, ez nem semmi ajánlat! Én csak Ferivel tudok menni, időpontot még nem tudok mondani, ahogy a többség dönt. :)
Pumperka, jó, hogy ilyen "korán" megérkezett a férjed. :) Én ma olyan jól aludtam, mint több hónapja soha. :) Lilla csak 5-kor kelt és utána 8-ig aludtunk még. :)
Névnap gyorsan telt, délután átjöttek Feri szülei köszönteni, Anyukám sütött egy joghurt tortát, amiből a legtöbbet én ettem. :) Röviden ennyi! :)

KépKép
KépKép
mni

Szilvánusz, már jobban van Eszter, nem tudom mi volt, most semmi baja, csak neki is nyűgi éjszakája volt, 2szer kelt éjjel enni meg párszor cumit kért, de aztán alig evett, majd még abból is hányt - persze a feje alá az ágyba - tiszta ragacs a feje. 9ig aludt :shock: és már megint visszaaludt. szóval nem tudom mi van. de amikor ébren volt teljesen bűbáj...
szóval elméletileg megyünk holnap, még annyi a függő, hogy Attilának kellene a kocsi holnap... de ha Andrea is jönne Miával akkor esetleg ő el tudna vinni, csak most Andrea is orvosnál van, Miával mert valami van a szemével. hát nem egyszerű....
én támogatom a Peg Peregot, nekünk tényleg bejött. tegnap nézegettem, hogy Lusie írta a borulást, de szerintem elég stabil, nem könnyen döntené fel egy rohangálóska...

nagyon köszönjük a szülinapos köszöntéseket!! (Dorkának külön is! :) )
én is vettem neki hülyeségeket tegnap. csilli-villi új játéka helyett persze a szomszéd kislánynál kiszanált műanyag citromfacsaró volt a nyerő....

látom mindenkinél nyűgi volt az éjjel. Pumperka, Petramama, nálatok extra kemény lehet ahogy elnézem...

tényleg jó a tapéta Pumperka :) és gratulálok a fogacskához!

Melinda, én is örülök, hogy Dóri meggyógyult. tényleg nem jó semmi a dokitoknak. szerintem Eszter is kb ilyen méretekkel rendelkezik, tök egészségesen néz ki, se nem husi már szerintem, se sovány

Márti, tényleg nagyon ügyes Bence, ha Esztert pohárból akarom itatni, minden a nyakába folyik....csak a csőrös pohár megy

Kölyök, tök jó, hogy van annyi éneked amit egész nap tudsz nyomatni, nekem még nincs ekkora repertoárom. nálunk csak etetés közben kell énekelnem folyamatosan, hogy lekössem de ekkor már elhangzik 3xmicimackó 2xfülesmackó 2xvuk 2xbóbita és még mindig nincs vége...
ha felveszed, ide is belinkelhetnéd, hadd tanuljunk...:)
ja és laptop - próbáltam úgy írni, hogy Eszter az ölemben, de két kézzel csapkodja a billentyűzetet mindent átállít rajta, képtelenség...barátnőm mesélte, hogy ő már rakott oda a fiának kamu billentyűzetet a másik mögé, hogy azt csapkodja :)

Monácska, nagyon köszi a meghívást! meg kell néznem Üröm-Monor hogyan viszonyul egymáshoz. egyelőre nekünk nincs programunk, bár igaz, hogy a hosszúhétvégén lehet, hogy anyósékhoz ruccanunk

KépKép
judit18

Zsu!
Szerintem biztosan mindneki kocsival fog jönni! Csak akad valaki, akihez beférsz, szóval kéretik nem feladni!!!

Márti!
SAjnálom......... Megértem, Miskolc tényleg messze van!!! Azért ne adjátok fel, hátha........... :)

Itt egy tábli, egészítsünk ki mindent jó???
Kép
Vendég

Nyah.........
Ezt a táblicsku készítést még gyakorolnom kell, de igyekszem majd. :oops:
Vendég

Pumperka!

Édes a nagylány a kanapén!! :lol: :wink:

Grat minden első fogashoz!! :wink: Nekünk még semmi... :wink:

Az idő egy fos :( :cry: :(

Tegnap végre elkezdtem járni aerobicra...tök jó mert akár a gyereket is vihetem, mert van játszószoba és vigyázás.Ráadásul egy barátnőm tartja ,szerda és péntek délelőtt...tök szupi az időpont is mert a nagyok oviban,Olika anyunál,anya meg edzheti az eltunyult testét :lol: :lol: :lol:

Alvás nekünk is nyugodtabb h Oli külön szobában szunyál.
Mostanában Krizsi a soros aki átjár hajnalban hozzánk és ott alszik tovább :wink:

Érdekes mert a hintát Olika se bírja annyira...pedig tök szupi Graco.A barinőmtől van akinek a kislánya álladóan ebben akart ülni....szal tényleg a fiúk nem kedvelik annyira?? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Lusie!

Ügeyes vagy az akcióddal...én is ilyen vok...addig nem nyugszom míg nem oldom meg a gondot.De tényleg figyeld,nehogy felülfertőződjön.Akkor így tipikusan tejcsatorna elzáródás volt.Az a kis pukli zárta el az utat a tej elől.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Heli!

Pumperka: Örülök, hogy hazaért a férjed, tényleg megható, hogy ilyen aranyosan vártad, jó ilyet hallani ebben az elvadult világban. Hogy ízlett a tököcske Zsombinak??? Nálunk nagyon bejött, este, mikor mi is vacsiztunk már teljes adag almás-tököt adtam Petikének, hogy elég legyen fürcsi után a két cici tejecske, reggel már nem tudok fejni, mert mindent bevág. Nagyon szép adagot evett, azt hiszem ebből rendszert csinálok.
Az első fogacskához gratulálok!!! Szilvánusz Marcikájának is. Meg mindenkinek, aki esetleg nem számolt be róla :lol: (Azt hiszem nem írtam a nagy önsajnálatomban, hogy tegnap áttört a negyedikünk is!)
A játszóágy remek ötlet, a kép pedig nagyon jó, én amúgy sem szeretem a patika-szobákat, ez így édes, főleg a két bébitakaró :lol: Mondjuk az éjjeli mesehallgatás elég vadító ötlet, mi mindent ki tudnak találni...

A sebem elfertőződésétől én is tartok, megpróbálom nagyon higiénikusan kezelni, hátha elkerül. EGyébként reggel csúnyán vérzett és még baromira érzékeny, de ez már semmi a tegnapi csomóhoz képest. Remélem nem kacsint vissza!!!
Bocsi, hogy ilyen brutál módon írtam le a történteket, de gondoltam, hátha (ne adja Isten) valaki hasonlóképpen jár és akkor talán segít, ha elmondom. Ezekre a mazohista (így kell írni???) dolgokra elég kapos vagyok. Az orrpiercingem helyét is én szúrtam ki. Bocsi, remélem nem lett senki rosszul!!! :twisted:

Melinda: Örülök, hogy elmúlt Dórika fülgyuszija!

Márti:
Bence nagyon ügyi a pohárral. Szerintem érdemes már ilyen kicsinek "gyakoroltatni", mert később sokkal jobb, ha nem kell cumisüvegről leszoktatni, nekem baromira nem tetszik, amikor 1,5 -2 éves, sőt van, hogy nagyobb gyerekek abból isznak. Petike is az esti gyümölcs mellé vizet kap pohárból, vagy kanállal.

Judit18:
Puszi a kis félévesnek! :lol:

Zsu: Mi lehet a gond, hogy ledob a gép. Még mindig mobil-neted van?

Egy szobában alvás nálam rossz eredménnyel végződött. Olcsi a mai napig cirkusszal megy a saját ágyába és akkor is az első pici ébredésnél rohan át hozzánk. A legelején persze ő a kiságyban, de egy szobában aludtunk, másfél éves volt, mikor elköltöztünk és lett külön szobája, hónapokig kínlódtam, hogy elaludjon a saját helyén, de sajnos nem működik, még ma sem :cry:
Ellenben Peti az első naptól kezdve külön szobában alszik, egyedül alszik el, kis ébredések után visszaalszik, ha felébred lazán negyed órát eljátszik még az ágyikóban. Persze ez lehet hogy csak alkat kérdés, de tény, hogy én is sokkal jobban alszom, mert nem ébredek fel pl. arra, ha megfordul. Van, hogy a lányom letúr a saját ágyunkról és akkor átmegyek Peti mellé (Olcsi ágyára), kb. fél óránként felébredek, csupán arra is, hogy nagyobb levegőt vesz, vagy megmozdul.[/b]

Livi
Kép
Kép
lusie

Naaaa, már megint laptatő, kétszer is egymás után. Még soha nem voltam ilyen felül! :lol: :lol: :lol:

Köszi Panny!
Torna megoldásodhoz gratula! A hintát az én lánykám nem szerette kicsinek, mostmár a nagy hintát annál inkább, csak lökni nem szereti magát, nekem meg már herótom van: a "lökj magasabbra, magasabbra" - tól.

Livi
Kép
Kép
lusie

3-1,3-1 (lánykám számokban)

Torony:
Kép
Útra készen, irány az ovi. Meglepő módon a lánykám ma szoknyába akart menni, ez nagy szó ám nálunk!!!:
Kép

(Ha túl sok vagyok, szóljatok rám! De tényleg! :oops: )

Livi
Kép
Kép
lusie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?