Heli!
Pumperka: Örülök, hogy hazaért a férjed, tényleg megható, hogy ilyen aranyosan vártad, jó ilyet hallani ebben az elvadult világban. Hogy ízlett a tököcske Zsombinak??? Nálunk nagyon bejött, este, mikor mi is vacsiztunk már teljes adag almás-tököt adtam Petikének, hogy elég legyen fürcsi után a két cici tejecske, reggel már nem tudok fejni, mert mindent bevág. Nagyon szép adagot evett, azt hiszem ebből rendszert csinálok.
Az első fogacskához gratulálok!!! Szilvánusz Marcikájának is. Meg mindenkinek, aki esetleg nem számolt be róla
(Azt hiszem nem írtam a nagy önsajnálatomban, hogy tegnap áttört a negyedikünk is!)
A játszóágy remek ötlet, a kép pedig nagyon jó, én amúgy sem szeretem a patika-szobákat, ez így édes, főleg a két bébitakaró
Mondjuk az éjjeli mesehallgatás elég vadító ötlet, mi mindent ki tudnak találni...
A sebem elfertőződésétől én is tartok, megpróbálom nagyon higiénikusan kezelni, hátha elkerül. EGyébként reggel csúnyán vérzett és még baromira érzékeny, de ez már semmi a tegnapi csomóhoz képest. Remélem nem kacsint vissza!!!
Bocsi, hogy ilyen brutál módon írtam le a történteket, de gondoltam, hátha (ne adja Isten) valaki hasonlóképpen jár és akkor talán segít, ha elmondom. Ezekre a mazohista (így kell írni???) dolgokra elég kapos vagyok. Az orrpiercingem helyét is én szúrtam ki. Bocsi, remélem nem lett senki rosszul!!!
Melinda: Örülök, hogy elmúlt Dórika fülgyuszija!
Márti: Bence nagyon ügyi a pohárral. Szerintem érdemes már ilyen kicsinek "gyakoroltatni", mert később sokkal jobb, ha nem kell cumisüvegről leszoktatni, nekem baromira nem tetszik, amikor 1,5 -2 éves, sőt van, hogy nagyobb gyerekek abból isznak. Petike is az esti gyümölcs mellé vizet kap pohárból, vagy kanállal.
Judit18: Puszi a kis félévesnek!
Zsu: Mi lehet a gond, hogy ledob a gép. Még mindig mobil-neted van?
Egy szobában alvás nálam rossz eredménnyel végződött. Olcsi a mai napig cirkusszal megy a saját ágyába és akkor is az első pici ébredésnél rohan át hozzánk. A legelején persze ő a kiságyban, de egy szobában aludtunk, másfél éves volt, mikor elköltöztünk és lett külön szobája, hónapokig kínlódtam, hogy elaludjon a saját helyén, de sajnos nem működik, még ma sem
Ellenben Peti az első naptól kezdve külön szobában alszik, egyedül alszik el, kis ébredések után visszaalszik, ha felébred lazán negyed órát eljátszik még az ágyikóban. Persze ez lehet hogy csak alkat kérdés, de tény, hogy én is sokkal jobban alszom, mert nem ébredek fel pl. arra, ha megfordul. Van, hogy a lányom letúr a saját ágyunkról és akkor átmegyek Peti mellé (Olcsi ágyára), kb. fél óránként felébredek, csupán arra is, hogy nagyobb levegőt vesz, vagy megmozdul.[/b]