Sziasztok!
Örülök az újaknak!
Hemej, neked szívből gratulálok! Remélem midnen rendben lesz és egy gyönyörű egészséges kisbabád lesz nemsokára!
Egcsi, megleptél! Gratulálok neked szívből! Ha már lehet válogatni akkor kislányt kívánok, de tudom annak szereted majd akinek érkezik! Kitartás ahhoz a szörnyű 6 héthez ami vár rád, remélem most semmi rossz és elkerül a sok nyűg, kóma meg a róka és társai.
judy: a nem most biztos nem azt jelenti h most nem de később még talán?
Nálunk most biztos nem, de soha ne mond hogy soha.
Elköltöztünk most nagymamánál vagyunk, 3 hét múlva vehetjük át a miénk és rá 4 hétre tudunk beköltözni addigra lesz kész a felújítás.
Csütörtökön adtuk át a régit. Sajnos még takarítottam mikor megérkeztek az új tulajok és nagyon szomorú voltam h korábban jöttek mert egy fél órát még arra szántam h elbúcsúzzak attól a lakástól ami az első közös otthonunk volt, ahova érkezett a 3 kis poronty. Szép időszak volt és olyan gyorsan elrepült. 5 évig laktunk ott.
Nem tudom h számít e valószínűleg csak nekem de én nyitottam ki előszőr mikor átvettük és én zártam be utoljára mikor átadtuk. Mikor visszanéztünk már az utcáról és láttuk az üres erkélyt és a lehúzott redőnyöket kicsit szomorúak voltunk. Nagyon szerettük azt a lakást. ez is elmúlt.
MOstanában veszem észre hogy az idő mintha semmivé válni, mintha nem is lett volna. Csak a gyerekeim - no és apa- állandóak minden más mintha valami illékony köd lenne. Ma volt hogy átvettük a régi lakást és ma volt az is hogy átadtuk másnak és nem is tudom.....no mindegy nem nosztalgiázom, csak még most is kicsit elérzékenyülök h elmúlt. Ez is.
Húsvétkor vehetjük át az újat. Nekem ez sokat jelent. Nem így akartuk, magától jött de örülök h a feltámadás után kapjuk meg.
Megyek, hívnak a törpék, majdj jövök. Én sokszor benéztem de nem is írt senki hiába tettem fel kérdést. Remélem egy kicsit beindul megint az élet.
Még olan sok mesélni valóm van. Csücsök érkezésével annyi midenn történt, már tudom mi az a középső szindróma és a társai. No de ez már csak holnap mert mennem kell. Kismamiknak pocaksimi.
(de utáltam mikor vadidegenek simogatták
)