Sziasztok!
Total Food:
www.totalfood.hu
Az étlapról én az Alexandra kajákat szoktam venni, azokhoz van CH érték, van
- alacsony CH tartalmú ebéd (30-50 gr CH)
- 2 féle wellness ebéd (30-70 gr CH, szóval ebből is lehet azért néha válogatni)
Meg van olyan menüjük is, amiben tízórai és vacsi is van, de én csak az ebédet szoktam tőlük rendelni. Szerintem finomak a kaják, legalábbis én még nem nagyon csalódtam bennük. Igaz így egy nap általában max. 2 féle kaja van amiből választhatok, mert több sosincs 50 gr alatt, de nekem még mindig sikerült. Persze lehet hogy az is szerencse, hogy én szeretem azokat a stílusú kajákat, amiket ezekbe az ebédekbe raknak.
A kajálás utáni mérés úgy tűnik nekem nem fog bejönni, ugyanis úgy tűnik nagyon mellé van kalibrálva az én mérőm.
Ma reggel voltam vérvételen, és az ottani mérésekhez képest 1-2 értékkel magasabbat mutatott, ami nagyon sok...
Lenne kérdésem a vérvétellel kapcsolatban is. Nektek vénás szokott lenni vagy csak ujjbegyből nézik? Nekem teljesen egyértelmű volt, hogy vénás lesz, hiszen az a megbízható, ezek után a laboros azt mondta hogy nem, csak ujjbegyből szokták nézni. Viszont a múltkor is 6 tized eltérés volt a vénás és a kütyüs közt...
Egyébként az eredmények:
éhgyomor: 4,4
reggeli után 1 óráva: 7,1
Az éhgyomornak megörültem, a 7,1-nek már kevésbé, bár ha azt nézem hogy a vénás ennél kevesebb lett volna, akkor talán nem olyan vészes. Viszont az nekem nagyon soknak tűnik, hogy 2,5-öt emelkedett.
Dokimnak írtam is e-mailt, kíváncsi leszek mit válaszol.
Dorka