Új privát üzeneted érkezett!

KAptam!!!!!

Köszönöm!!!!
Vendég

Gluténmentes gabonapépeket lehet kapni a Holle pépekből. Nem szeretem ezeket a cukrozott-ízestett tejpépeket, ezért Eriknek tápszerből kevertem ki egy adagot, és abba tettem a gabonapépeket, aztán abba lehet tenni bármit, de Erik natúr is szereti. Mostanában már vannak Holle gluténmentes tejpépek is. A Kenguru boltokban, bioboltokban (pl. az Árkádban) és a Minimanóban lehet kapni, én neten rendelem bioboltból. Olcsóbb, és még ingyen ki is hozzák :).

Kép

Kép
mzx

[quote="mzx"][ írta:mzxb]Gluténmentes gabonapépeket lehet kapni a Holle pépekből. Nem szeretem ezeket a cukrozott-ízestett tejpépeket, ezért Eriknek tápszerből kevertem ki egy adagot, és abba tettem a gabonapépeket, aztán abba lehet tenni bármit, de Erik natúr is szereti. Mostanában már vannak Holle gluténmentes tejpépek is. A Kenguru boltokban, bioboltokban (pl. az Árkádban) és a Minimanóban lehet kapni, én neten rendelem bioboltból. Olcsóbb, és még ingyen ki is hozzák :).

Linket tennél fel hozzá????

Igyekszem a glutént elkerülni jó ideig!

Valaki kérdezte a rizstejet!

Kóstoltam, nem igazán ízes....... Szóval hidegen még csakcsak, de melegen...............A bakaját hígitani viszont istenkirély!!!! A rizs meg sűríteni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.29 09:32-kor.
Vendég

JuditK! Először is leszögezem én NAGYON antibiotikum ellenes vagyok. Utálom, hogy az orvosok egyből felírják, hollott már a csapból és az folyik, hogy nem kellene...
Én csak több napi magas láz után adok nekik ab-t. Azaz nagyon ritkán. Szerintem nézz bele a torkába, ha csak simán piros és már nincs magas láza - nem adnék, ha vannak hólyagok (tüszök) a torkán és magas láz van, akkor adnék, ha csak hőemi van a tüszök mellé nem adnék. De ez csak az én álláspontom!!!!

Mimi! Hú, de régen reagált valaki ennyire részletesen. Nekem err már nincs energiám, se időm.

Zsu! Szépek vagytok!!!!

Talisoknak: Érezzétek jól magatokat!!!! Legközelebb már mi is megyünk!!!! Valaki szervezhetne az Öbölbe valamikorra egy talit!!!

Kvaszévi! Merre vagytok? Apukád hogy van?

Jim???????????????

Kép
Kép
Kép
petramama

Bmárti:Mi gyümölcsével kezdtük a hozzátápit, majd gyümölcspürével, és azóta ezzel ki is váltottuk a tízórait. Mikor betölti a 6-ot kedzem kiváltani az ebédet úgy, hogy először főzi aztán szopi, amikor ott eljutunk szép lassan a teljes adagig, akkor megyünk uzsira (gyümölccsel kiváltva) és amikor az ebédnél odáig jutunk hogy húsosat is eszik akkor jön a vacsi kiváltása szintén húsos főzivel. A reggeli és elalvás előtti szopit én is szeretném megtartani még jó ideig. Nekem eddig nagy mákom van, mert mindenevő a drágám és imádja a kanálból evést.

Mimi: jaja, akartam is reagálni rád, hogy sajna nem tudok okosat, mert én sem tudom elképzelni milyen az, amikor kínálom a gyereket valamivel de nem kéri. Szocpolhoz a bankba kell bejelenteni, hogy megszületett Makkmarci, és ehhez kell a III. kerületi jegyzőnél igazolást kérni, de még nem hívtam fel. Nagyon szépen reagálátl mindenkire, le a kalappal ügyes vagy. Mesélhetnél azért magatokról is kicsit többet.

Jim: dettó ez van nálunk is, leszámítva a kiskanalat meg a poharat. Se cumi, cumisüvegből még anyatejet, teát sem fogadta el és a vízzel is inkább csak játszik. Viszont a kiskanalat szereti, szóval ha nagyon kell azzal itatom, meg néha pohárból, sőt volt hogy félliteres ásványvízesüvegből. De én már nem bánom, hogy nem fogadja el, legalább nem kell majd róla leszokatni.

Linocs: fú az annya ennyi mindent kell vinni, ebből én semmit nem vittem volna persze, de azért elismeres, hogy egyes tételek hasznosak lehetnek.

Pumperka: ne aggódj a szopi miatt, minket egyáltalán nem fog zavarni a többiek meg nem számítanak. Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen jól álltok, sugárzik rólad a lelkesedés, ahogy írod, mintha te is mennél suliba. :lol: :lol: :lol:

Zsu: nagyon jók a képek, szép vagy és sexi.

Panny:óóóóóóó, tedd már át azt a rengeteg dolgot holnapra és gyertek el, na lécccilécciléccilécci :lol: :lol: :lol: :lol:

Lusie: jobbulást
Beuska: jobbulást
Jim: jobbulást
Kecskeméti Levinek: jobbulást
Eszternek: jobbulást

na tuti kihagytam valakit.

Na és Beuska, Boldog nevedet, Tündérmanó drága, boldog szülit és gyere már gyakrabban te is.

Jut eszembe: KVASZÉVIIIIIII MERRE VAGY????????????????

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

még szarul, de majd 5 után okosabb leszek. Aztán megyek Balcsira, ott kicsit jobb a kedvem.

Annyira sajnálom a talit, hogy nem tudok menni, nektek jó szórakozást.

betgeknek jobbulást és zsu halál fia vagy a bikinis kép láttán! A hajad is jó! :wink:
Vendég

Nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat fog gerjeszteni a bikinis képem. :oops: :wink: :wink: Pedig nem is vagyok fotomodell alkat. :?

Kvaszévi jól van, azt mondta, hogy majd ha Apukája hazajön a klinikáról, több ideje lesz, és akkor gondolom közénk is jön majd. :D
Vendég

Mi még küzdünk itt egy uccsó szopival, és megyünk. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Talisok: sajnos mi sem fogunk tudni menni, mert lázas kicsit és nagyon nyomi. most aludt el éppen. remélem csak a foga, de lehet, van egy kis hasmenése is. Mikortól számít hígabbnak a kaki?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Talisoknak érezzétek jól magatokat.

Köszönjük a kérdéseket, Petikém már jobban van. Nem tudom meg fog e látszódni a helye....ha végleg remélhetőleg nem is, nagyon sokáig ott lesz.
Majd ha engedi csinálok róla fotót :P
Amúgy volt már másnap oviban, úgy gondoltuk, ha másnap nem mehetett volna, esetleg elkezdett volna félni. Olyan ez , mint amikor elesik az ember a bicajjal, azonnak fel kell ülni újra.

Anna, de cuki a kép Pannáról :D
Glutén...:?? Szerintem régebben 7-8 hónaposan, vagy amikor jött a foga (na jó, ha 3 hónaposan jött akkor nem) kaptak a gyerekek egy kis kiflivéget nyammogni. Az meg ugye gluténes... Peti annó 7 hónaposan kapott felügyelettel kiflicsücsköt, akkor jött az 1. foga. Szerette és semmi baja nem lett tőle. Szerintem túl van ez a mostani :se tej, se glutén, se semmi ,kissé misztifikálva....

JuditK, én adnék neki gyógyszert, nem véletlen volt olyan magas láza. Én félnék, nehogy Nimi még ezt is elkapja, van szegénynek elég nyűge mostanában. De majd meglátod...
Nekem is sokszor mondta Peti hogy nem fáj a torka, aztán meg közben a dokinál láttam hogy tök durva mandulagyuszija volt.

Zsu, csinike vagy!! :wink:

Névnaposoknak boldog névnapot, hófordulósokat Isten éltesse!!!

Én ma már 20 percet futottam. Pendrive föl, jó zenékkel jobban megy a sport.
Megpróbálok emellé még nem nagyon vacsizni, oszt ha nem megy le így sem az a nyamvadt 5 kiló, akkor maradok ilyen.
:(

Update-eseknek hogy megy a dolog?

Mimi, mi is volt a baj? Hogy nem eszik? Az enyém se nagyon. A gyümiket elkezdtem 4 hósan adogatni, gyűlölte. De anélkül hogy erőltettem volna minden nap megkínáltam vele. Talán a napokban jutottunk el odáig, hogy már fél üveggel megeszik, ha éhes, és erre már nem is kér tápszert-mindig megkínálom azért utána.
Szóval fel a fejjel, és menni fog, előbb, vagy utóbb.
Vendég

Szilvánusz, na szegény Marci, neki is jobbulást!
meg van már duzzadva az ínye? a múltkor 40 fokos láza volt az egyik szomszéd kiscsajnak akinek a foga jött

tejpép ügyben - most néztem meg - a Milupa HA tejpép amit a doki írt fel, gluténmentes

de én is ki vagyok ám akadva, hogy minden kész cucc amit kapni tele van nyomva cukorral. na jó Hipp-esek nem mind.
és sajnos már most látom, hogy Eszter is persze jobban eszi az édeseket. amikor csináltam neki csirkehusit levesből zöldségekkel - azt nem akarta megenni. még almával is alig

meg nagyobb gyerekeknek a kukoricapehelyek nagyon durva mind ilyen csokis, olyan csokis....

Kacika, hajrá futás! 5 kg - az már semmi

KépKép
judit18

lányok, jobbulást a kicsikéknek!

Szilvánusz: az a híg széklet, ami olyan vizes, emésztetlen. Vírus, Bacisnál más, lehet bűzös, nyúlós, véres is akár. HA sokszor kakil, a folyadékot pótold!

Martin nem sírt az oltásnál, most várom az 5 órát, hogy végre én is orvoshoz kerüljek.

Le kell írnom megdöbbenésem tárgyát.

Volt gimiben egy pasim. Jó nem 1, de ő komoly kapcsolat volt......baszki rátaláltam a neten, hosszú story........ most már egy általa alapított vállalat vezérigazgatója, és már Zrt-vé alakultak. Gondolom multimilliomos......Amikor együtt jártunk számítógépeket szerelt havi 50 ezerért, a nagypapától kért kölcsön, amikor étterembe akart vinni. 8 év alatt ilyen sikeres lett, azért nem semmi. Ráadásul az osztályfőnököm ki volt akadva, hogy ilyen idiótával járok, mert mindig ki akarták rúgni a suliból! Aztán most már elegem van, én is sikeres akarok lenni!!!!!!!!!!!!!!! Először inkább meg kéne gyógyulni....

Íme a faszi honlapja és vele egy riport. (annyira nem jó pasi, de szerelmesek voltunk nagyon)

http://www.netteam.hu/hirek.php?id=58
Vendég

Petramama!
Egyetértek. Várok. A torka alig piros, láza most nincs. Nem fáj semmije....
Gyűlölöm én is ezt az állandó antib. adást. Régen inkább 3x is visszahívták a gyerekeket (anno minket) most meg soha. Ahelyett hogy várnának egy kicsit, hogy mire alakul a szervezet saját harca a vírussal szemben...

Jim!
Megy a drukk+++++++++++++++++++++

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim, mi volt??? mesélj!!!

Talisokat irigykedem, meséljetek!!!

bocsi, rohanós napjaink vannak,illetve mindig énekelnem kell :lol:
holnap nagy buli lesz nálunk :lol:

JuditK ++++ jobbulást mindkét fiadnak! remélem Nimi kinövi! sőt, legyünk pozitivak, tuti kinövi!!!! ++++

minden beteg gyermeknek jobbulást!
bocsi, most is mennem kell... ;)

(a maratoni kölyök-hosszú hsznek egy időre vége, de mindannyiótokra nagyon sokat gondolok, és olvasok és mindig szorítok, Lusie +++ neked is a cicivel... )
((megtaláltam a kinyomtatott topikot, azt amit a barátnőm behozott a kórházban, amikor szültem... megint megkönnyeztem... annyira jó ide tartozni, még ha alig van időm most is írni, de... tudjátok, itt vagyok ám ;) ))

ja és Eszterxx, ++++ ... azóta is sokat ... +++
és hiányzol.

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Megérkeztünk a taliról! :wink:
Jól éreztük magunkat, bár beláttuk a szabadtéri talik hangulatosabbak. :wink:

Pété!
jó volt újra látni téged!

Mzx!
Téged is pocakkal láttalak utoljára. :roll:

Beuska!
A soha meg nem érkező lift elött a legjobb beszélgetni. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mona!
Nagyon örülök, hogy veled is személyesen beszélgettem végre. :wink:

Az én rafkós gyermekem most csendben és nyugisan szopizik, bezzeg ott. :shock: No jó, értek én a szóból nem tettszett neki az Ikeás filling. Mivel a pelus csurig, azért került bele azért ott is valami....

Kedden pedig a programkiírás szerint nálunk nyuszisimogatás. :wink: :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvánusz!
Nektek jobbulást! :( :wink: Juditlknak szintén.

Jim!
?????

Kölyök!
Mégha rövideket is írsz, akkor is írj!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vagyok, méhgyulladásom van.........kaptam gyógyszert, 10 nap múlva vissza kell mennem. Nagyon fáj a hasam.
Azt mondta a doki apuka segítsen többet. Ja a a szívbeteg....
Megyünk a Balatonra, mondjuk Robi holnap visszajön vmi Shell-es Forma1-es hülyeségre (nem menne, de ott kell lennie), de addig sem vagyok itthon.

puszi mindenkinek és gyógyulgassatok ti is.

lusie: Corában láttam vmi zselés izét, direkt mellgyuszihoz van. Mikrózható, fagyasztható, úgy néz ki mint egy mellimplantátum!
Vendég

Jim :( :( :(
pihizz sokat!!!!

Pumperka, köszi :) igyekszem, csak mindig úgy lemaradk, hogy utána félek, hogy kihagyok valakit, és megbántom vele...
mint pl előző hsznél:

Beus, nagyon vidám névnapot!!!

Tündérmanó, Isten éltessen sokáig!!!

ja, és Pumperka
, jó bulit a hétvégére ;)

Kép

Kép
kolyok28

ja, akartam még kérdezni, hogy lehet méhgyulladást kapni ? :( szegénykém... +++ remélem a balatoni levegő segít!

Kép

Kép
kolyok28

Jim!
Azta!!! Méhgyuszi betojok!!!! Szegénykém! Hát pihenj sokat jó??? de tényleg, nehogy még ennél is komolyabbra forduljon!!!!!

Én is itt, megérkeztem!
Jó volt a tali! Kicsit zaklatott, mert hol itt sirdogált egy babaus, hol ott, de nekem kifejezetten jó volt az egész!

Pumperka csendesen hallgat, hogy Zsombi volt az egyszem pasi a rengeteg csaj közt!!!!!
Beuska lánykája........... Hogy az egy milyen angyali jó gyerek! Pété Livikéje bűbájos! Olyan szőke, hogy alig látszik a sérója! A mosolya nagyon ragyogó!!!
Laura az ellenkezője!!! Hihetetlen, hogy mekkora és milyen fekete a haja! Hatalmas sötét szemek!!!! Ahhhhhhhhhhhhhh
Fruzska ma nem volt formában, ennek ellenére a kínai fűszerest igenigen le kellene ellenőrizni! Én még ilyen vágású szemeket nem is láttam!
Zsombi............ Hát a pasi az idő nagyrészét a csajoktól berosálva a mami mellein lógva töltötte!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Persze, tejszaporítás mi?????? Hatalmas vigyora van annak a kisembernek!!!!
Nóri élvezte az egészet, ki is dőlt teljesen, most raktam le aludni!!! Itthon szerintem unatkozik az én lányom, mert olyan szinten bűbájos volt itthon is, hogy öröm volt nézni!

Kölyök!!!
Bármennyit írhatsz, gyere bármikor! MAjd remélem kicsit nyugodalmasabbak lesznek a napjaid nem sokára!
Vendég

Egybunkóvagyokna!!!

Szilvánusz!!

Marcinak jobbulást!!! Hogy vagytok????????? Gondoltunk rátok!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!!!

Jim azta, jobbulást!!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Jim: Nem semmi! Borzalmasan fájhat! De tényleg, hogy a manóba lehet ilyet "bekapni", felfáztál??? Gyors gyógyulást!!!!

Nálam sajnos romlott a tegnapi állapotom. A javaslataitok szerinti forró tusos maszírozás és full fejés után sem változott a helyzet. A körzetim délig volt, így jobbnak láttam, ha inkább elmegyek hozzá. Főleg, hogy hétvége jön. Azért előtte gyorsan beszereztem a túrót, ő meg rögtön Augmentin receptet nyomott a kezembe, azt mondta, ha nem segít, menjek el a nőgyógyászatra, ott el tudják apasztani a tejet egy injekcióval. Köszi, nagyon együttérző, igazán szopi-barát hozzáállás! De úgyis segít, mindent megteszek!!!!

Potyka! Szerintem ez a túrós kencézés nagyon sokat segített. Már nem látok a könnyeimen át csillagokat (ezt szószerint lehet ám venni!) ha szopizik a pici, sőt a jó tojásnyi csomóm kb. negyed akkora lett. Kétlem, hogy az egy szem augmentin hozott ilyen gyors javulást.
A fene se gondolta, hogy ilyen rémes egy mellgyuszi! Te jó ég, akkor milyen lehet egy méhgyuszi???

Beuska! Boldog névnapot!

Minden lábadozónak ezer +++++++!!!!!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Csak kipróbálom, jó e még ez a nickem!!!!! :)

Ki emlékezik rám????

(Linocs, neked nem ér megszólalni!!!!!!!!!!!!!!!!)
Vendég

Mona! Nem ér ám álnéven bejelentkezni! Lebuktál! :wink: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kvaszeva 2008.08.29 20:56-kor.

Évi

KépKép
kvaszeva

Szia!!!

Végre már!!!

Egyébként is, millió éve emlegetünk, mi van veled!!!! ????????????

Jajajajajajaja, le biza!
Tudtam, hogy a régiek közül beugrik valakinek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Egyesek bánatára, de azért remélem, a többség örömére nem tűntem el teljesen, csak kicsit sűrű a program.

Az utóbbi két és fél hétben elég hevenyészetten olvastam, sőt, mondhatni sehogy. :oops: Most elolvastam 5 oldalt vissza, de ne hari, ha nem nagyon reagálok. :oops: :oops: :oops:

Nagyon köszönöm, hogy ennyien drukkoltok Apunak és hiányoltatok. Jól esik a lelkemnek, na!

Sajnálom, hogy ilyen sok kis és nagy betegeskedőnk van. :( Igyekezzetek minél előbb meggyógyulni. Megy a sok-sok +++++++++!

Ha tudom, hogy ma tali van! Ott voltunk az Árkádban. Mátyásom ügyfelezett, én vásárolgattam. Még gondoltam is, hogy Pétét felhívom, hátha ráérne csavarogni..., hogy miért nem tettem??? Most mérges vagyok magamra! :evil: :evil: :evil:

Láttam, hogy Patti és Zsu is hozott infót rólunk. Pattival egyszer "véletlenül" találkoztam a Camponában, Zsu pedig emilt írt. :)

Na, meg kedden ismét meglátogattuk Gingeréket Balatonfüreden. Még mindig tündérien imádnivaló a "kis" Zazi! :D

Helyzetünk: hetente 3x Szegedre járunk Botitarkával tatalátogatóba. Apukám a körülményekhez képest jól van. Valami fertőzést benyelt, amit folyamatosan próbálnak kezelni, egyelőre eredménytelenül, mert a láza csak nem akar lemenni. Amíg nem változik az állapota, addig nem tudják a kanült sem kivenni a gégéjéből. :( Hétfőn már visszajön a dokija a szabadságról, aztán talán többet is fogunk tudni (tenni).
Közben Botka a babaúszáson összeszedett valami nyavalyát, váladékozott a köldöke, hetente 2x jártunk a Jánosba kezelésre. :roll: Szerencsére rendbejött neki, így holnap már újra mehetünk úszni. :D
Aztán, hogy ne legyen annyira uncsi az életünk az én aranyerem is két-három naponta jelzi, hogy bizony nem múlt el, olyankor biza küzdelem az ülés meg a hanyattfekvés is. :x
És a jim által reklámozott lónyál valamelyik összetevőjére allergiás lehetek, mert használat után egy órával 50 forintos nagyságú vörös kiütések borítottak tetőtől-talpig 2 napon keresztül. :shock: :? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyvonalakban ennyi. Igyekszem ám sűrűbben jönni és megszervezem a talit is az öbölkopaszigátra, csak megvárom, hogy hétfőn mit mond az Apu orvosa.

Pusszancska.

Évi

KépKép
kvaszeva

Szép estét Mindenkinek!

Szilvánusz, Kölyök, Zsu
Köszönöm, hogy eszetekbe jutottam, jól esett!

Beuska
Neked is köszönöm a köszöntést és kívánok én is boldog névnapot!

Judit18
Sajnálom, ami Eszterrel történt...örülök, hogy gyógyul a keze! Ádámra anno a vasaló borult rá, mert gyorsvasalás volt nálunk oviba menet reggel az ágyon és Ádi a játékáért akart pont ott átmászni, de a vasaló ráborult a pici kezére...szörnyű volt. Ma már nem látszik semmi, de ő még emlékszik rá. :(
Az elalváson gondolkodom...lehet, hogy nagy hülyeség, de valami mentholos szerű nem segítene, ha az orránál kicsit abból venne levegőt??? Ádival nekünk is sok ilyen éjszakánk volt...remélem hamar kilábal belőle Eszter!

További betegeknek is gyógyulást kívánok!!!!!!!+++++++

Szilvánusz
Sajnos nem sok időm van gép elé ülni...de rátok sokat gondolok! Marcinak is jobbulást kívánok!!!!!

Én is érzem, hogy kapar a torkom, telítődik az orrom...Réka is kezd taknyosodni...ma már szájpenész is előjött nála...
Ádám is köhécsel...de hát mit akarok..kezdődik az iskola és nálunk az ilyen dolgok nem mennek simán :)
Mi hétfőn kapunk könyveket, így a csomagolás aznap estére van beütemezve. A többi cucc már itt várja a nagy napot összepakolva.
Voltunk Pesten, amikor készültünk, de Zsu, Linocs szégyellem magam, de nem volt egy perc időnk sem.....
Réka is gyümölcsözik már délelőttönként...szereti őket, kicsi zabagép lett! :) Egyedül a krumpli+répa kombináció nem jött be eddig. Ülni nem ül még, elkúszik mindenhová....forog a hasán...lebontja a kiságyat...
A párom rendületlenül dolgozik és ránk maradnak az esték egyedül...ma is berángatták, mert tegnap éjjel egy másik fickót leütöttek...és legyek nyugodt..
Ma meg nálunk olyan fél 8kor kopognak..kinézek a kémlelőn, hát csak valami nagy alakot láttam..és még a villanyt sem kapcsolta fel a lépcsőházban...hát a hideg is futkos azóta a hátamon kik mászkálnak itt és ugyan ki engedte be???? KÉt gyerkőccel kezdek félni!

Megyek is aludni, mert alig látok már.

Szép hétvégét mindenkinek!
Jó iskolakezdést az illetékeseknek!

Kép
Kép
tündérmanó27

Na még pár kép :D
Nem tagadhatják le egymást...
Kép
édesen alszom..
Kép
huncut
Kép
Kép

Kép
Kép
tündérmanó27

jó regggelt ;)

szia Évi!!!! azta... veletek is történnek a dolgok... :( jobbulást Botinak... neked... de legfőképp Apudnak.

Mona, én is tudtam ám ;) :lol: dejóóó lehetett a tali ;)

Tündérmanó... nem csodálomhogy félsz, félted...
aranyosak a képek ;)

jaj csjok, valószinű a tegnapi félkész kaja miatt, de hajnalban alulfelül jött minden... :( most kicsit jobb... de azért hulla vagyok...
persze csináltam tesztet azonnal, bár én Mátéval nem voltam hányós... de csak egy csík, aminek még örülök, korai lenne még ;)

na, vidám napot :)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök: én is így jártam. Éjjel kettőkor adtam vissza mindent (alul, felül) a nagy fehérnek...
És alig van erőm... És ha csak vizet iszom, azis kijön. Hogy lesz így szoptatás????
Jobbulást Neked! (meg magamnak is)
linocs

Ja, most mértem: 38 fokos láz...
linocs

Jó reggelt!

Az új betegeknek :( (na meg a régieknek is) jobbulást! ++++++++++
Jim, hogy mi nem jön még rátok??? :shock: Borzasztó lehet ez a méhgyulladás!
Évi, jó itt is látni! :D Heti háromszor leutazni Szegedre :shock: Boti hogy bírja?
Mona, én is emlékeztem a régi nevedre! :wink:
Tündérmanó, haláli a kiscsaj mosolya! :)

És hogy mi is beálljunk a sorba, igaz ez nem betegség: de mi meg nagyon szenvedünk a fogunkkkal. :? Egyszerre jön a két alsó fogacska, és elég nehezen viseli a Drágám. Éjjel még a szopi sem nyugtatta meg.
Vendég

Minden betegeskedőnek jobbulást!++++++++++++++++++
:( :( :( :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Linocs!
Kölyök!

Gyógyuljatok hamar meg!!!!!!

Hát ilyet...................... Söpör a betegség-hurrikán a topikon!!!! :(

Sajnálom!!!!

PÉTÉ!!!!
Írtam privit!!!!!!
Vendég

jaj, Linocs, Te szegény... én legalább hajnali 6ig aludtam... és émelygés közepette gondolkodtam, hogy ugye nem azért, mert babát várok....
nekem is volt 37,8....

felhivtam az ügyeletet, mondták mit vehetek be, mostanáig nem sok vizet mertem inni, de most ittam, és még (koppkoppkopp) nem jött ki.... már készül a főtt krumplim... éhen halok.

jobbulást Neked is!!!!

Zsu ++++ a fogacskákohoz.... egyszerre kettő?? próbáltál fogzselét vagy homeosgolyókat?

Kép

Kép
kolyok28

MOna, még én is emlékeztem a szakadék-os nick-edre. Még emlékszem is, valaki kérdezte, hogy miért pont az, és azt írtad, hogy éppen olyan mélyen vagy lelkileg, mint egy szakadék mélye.
(és te is féltél hogy megmarad-e, mert talán korábban volt vetélésed....ez is stimmel, vagy ez más volt?? :shock: )

Évi, jobbulást az egész családnak!!! Főleg apudnak!

Tündérmanó, huh, nem semmi. Én is besz....m volna. Nektek is jobbulást!
Réka pedig tündér, hűen a nick-edhez :wink:

Kölyök, Linocs, elmúlt már :?:

JIm, gyógyulj meg te is hamar!!
Vendég

Íme a kis sérült :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.05 14:16-kor.
Vendég

Kacika, ezek a szemek.... :)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, Dentinoxot használunk.
Kacika, helyes kispasi a fiad!
Vendég

Monáncska,
persze, nem tejjel, hanem anyatejjel gondoltam a gabonapépet! Pont ez a bajom, hogy nem tudom a "felesleges" tejjel mit kezdjek, mert bal cici egyáltalán nem kell a csajszinak már, se cumisüveg, semmi. Ezért gondoltam a péppel kikeverést, csak mind vízzel készíthetők, anyatejjel az állaguk valahogy nem az igazi. No ekkor találtam a gabonapépet, ami tápszerrel vagy tejjel készíthető, itt viszont bejött a képbe a glutén :? ....a rizstejet én kérdeztem, nekem nem lenne idegrendszerem+időm ennyit főzögetni/öntögetni....

Judit18,
tényleg elég komoly az etetést technikátok!!! :D
A kajcsi közbeni tüsszentés nekünk is mindig megvan, én mindig akkorát nevetek rajta :D :D :D
És a cukros dolgokhoz: természetesen nálunk is jobban csúszik minden, amiben van cukor, pedig próbálom nagyon kerülni. A kecskeméti üvegesekben van :( , viszont az Univeresek elég jók szerintem és nincs hozzáadott cukor. A Hipptől ami bio és cukormentes, tehát baromi egészséges, na az tuti nem kell a kisasszonynak :) ezvan.

Juditk,
örülök, hogy Levi picivel jobban van!

Kacika,
télleg csodás szempár! Látod, nem is a harcisérülés a lényeg nekünk! :)

Bocsánat, ha valakit kihagytam, de megint a szokásos rohanás...na és persze mennénk kirándulni, erre Panyó bealudt :)

végül: minden kis/nagy betegcsókának +++++++++++

KépKép
kmanna

és nem segít?

Kép

Kép
kolyok28

Segít, éjjel is a kenegetés után cici nélkül visszaaludt.
Vendég

Sziasztok!

Köszi szépen a hozzászólásokat lányok, gondoltam, hogy azért nem irtatok, mert veletek nem történt ilyesmi még.De valószinüleg, csak kajaundora lehet, mert egyik nap eszik rendesen, másik nap pedig csak immel- ámmal :? :? Aminek nem nagyon örülök, mert azt hiszem valami baja van, de mindig vidám ,vigyorog, és jó a kedve, igy csak valami szeszély lehet.Ma voltunk babausziba, hát nagyon élvezte, csapdosott, meg kiabált, csak a merülős dolgokat nem nagyon birta, pedig szépen csinálta.Ráadásul mamég sirt is ,mert elfáradt, és mostanában ez ilyen nyüggel és hisztivel jelzi :shock: :shock: :( :( De mikor hazajöttünk és elaltattam 9- 3/4 12-ig aludt a lelkem :D :D :D Ennek nagyon örültem, mert addig megtudtam fözni az ebédet.ma sárgarépát adtam neki a maradék sütötökkel együtt, hát jo sokat megvevett, és utánna, gondolom potlásként 2,5 ora alatt megevett 230 mili tápszert :D :D :D :D És aludt még egyet 2-5 ig most délután ,de azt már mellettem nem a kiságyba.Amugy már egész jol megy neki a hintázás "négykézláb "lassan ott tartunk hogy felül, csak nem birja a háta még :) :) :) Nem tudom,arra gondoltam, hogy ebben talán tudtok segiteni,hogy ha nem akarna enni akkor adjak neki délután tejpépet, vagy gyümölcsöt?Eddig amit evett az az alma, de nem nagyon kellett neki ,barack répa, sütötök.Ezeket eszi 3 hete, szerintetekprobáljak már uj izt, vagy ezeket adjam neki még és esetleg délelött vagy délután egy kis gyümit?Sajna foggalmam nincs mit csináljak ezzel a problémával, Olvasom a tihozzászolásotokban van aki már délelőtt is ad a picurnak ilyen olyan ételt, meg déllután is.Én edig még nem mertem adni.Ja ésmég valami azért szoktam ennyit irni és mindenkinek, mert általában csak egyhéten egyszer tudok ugy ideülni, hogy irni is tudjak mindenkinek.Tegnap pl reggel 6 után kezdtem el és majdnem 10 volt mire elküldtem :D :D :D De mindenkinek irtam és ez jo :lol: :lol: :lol: Nos ennyit rólunk mos nagy vonalakban, amugy multhéten volt Máté 67 cm és 7500 gramm.Szépen fejlödik és minden íz érdekli, föleg amit mi eszünk :D :D

judit18
:Sajnálom hogy a náthával ennyit kinlodtok :( :( Esetleg nem gondoltál ara hogy egy kis kamillateát, vagy csipkebogyóteát fözz Esztikének és azt itattni vele?Már persze ha megissza a teát, igy izesités nélkül.Nekem a csipkebogyó nagyon bevált, mármint nálam egy kismegfázásnál, hátha nála is beválna.Meg nekünk a sterimar orrsprét ajánlották, de láttunk már a Dm-ben is ilyen tengerisó oldatot.És örülök, hogy eszik, hizen ilyekor azt mondák kevesebbet esznek.

juditk: Szoritok szerdán nektek, hiszen neked sem lesz egy jó látvány amit látni fogsz :cry: :cry: :cry: még elképzelni is rosz :( :( Nekem az is rosszul esett mikor az ijekciót adták neki :cry:

szilvánusz:Ahogy kérted irtam egy "kevest" magunkról, igaz csak azt ami ma történt de ha konkrét dolgokat is szeretnétek akkor kérdezzetek légyszives, mert nem tudom mire vagytok kiváncsiak :D :D :D ja azt nem is irtam, hogy most értünk el a pofozkodós idöszakba, az apját elöszeretettel ütögeti, mikor foglakozik vele :D :D :D De mindent amit ér azt püföl.Remélem Marcinál nem volt kmoly a láz :( :( Kaki ügyben:Én ugy tudom akkor, ha nagyon hig és többször is van egymásután,remélem nem hasmars.De látom jim már leirta.

kacika
:De jo hogy tudsz futni, én most koplalok, vagyis kevest eszem és egy héten kétszer háromszor uszok, de még sajna nics javulás, nekem 20 kg-t kéne leadni, hogy a versenysúlyomnál legyek :wink: :wink: :wink: Neked 5 kg az tényleg kevés, hajrá :D :D :D

pumperka:
Jó bulizást :lol: :lol: :lol:

jim:Jobbulást++++jol ki jött.

Na mennem kell, majd még reagálok igérem sürübben jövök.Sziasztok.

mimi80

Kép
mimi80

Zsu Tényleg jók a képek. Biztos szupi volt a fotós :)

Csak hogy tudjatok egy picit rólam/rólunk. Akit édekel. Lassan elérjük a 12. hetet. Eddig minden rendben. Kivéve, hogy nincs orvosom :( Kéne egy másikat szerválnom valahonnét :)
Jövő héten megyek csütörtökön UH-ra, majd felteszem nektek a képet. Biztos régen láttatok ilyet. Feltéve, ha kapok.

Közben egy kérdés is: Mikor és hányszor menjek el 4D-s UH-ra? Én úgy gondoltam, hogy a 20. héten megyek először, aztán... nem tudom. Szerencsére van itt Kaposváron is a Seffernél, úgyhogy itt van a szomszéd utcában. Nem kell messzire mennem.
A védőnővel szerencsém van (úgy néz ki), rendes, és normális. Ráadásul apósom még tanította is. Bár ő sajnos már meghalt.

Küldök egy képet is rólunk, aki hiányolt a fotókról.

Kép

Kép

Kép

Kép
rszg

Rszg :) aranyosak vagytok! de POCAKFOTÓT kérünk
na eg persze nagyon várjuk az uh képeket... ;)

Kép

Kép
kolyok28

rólunk: nem vagyok jobban, hányni már nem hányok, a fosás (bocsi) is elmúlt nagyjából, viszont lázas vagyok mint a fene.... de nem tudok mit csinálni, dafalgan, meg alvás...
alig ettem ma, kajára gondolni sem bírtam.
Linocs? Te hogy vagy???

Kép

Kép
kolyok28

Gabica, nem is olyan régi a fotótok, de valahogy máshogy néztek most ki. Mindketten. Jobban! :wink: :D

Ez a hülye vírus!!! Remélem mi nem esünk bele megint. Szegény Alexám ma négyszer rakta teli a bilit, de annyira nem vészes hasmenés, csak olyan köztes állapot. Azon aggódom, kibírja-e a két órás vonatozást, mert a pelusba már nem szeret kakilni, és a vonaton elvinni vécére úgy, hogy a picit is viszem magammal... :shock: :roll:

HOLNAP UTAZUNK HAZA APÁHOZ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mni, ti még nem jöttetek haza a nyaralásból?
Köszönöm a segítségedet az albumban! :D
Vendég

Sziasztok!

Hát ezen a víruson mi is szerencsésen átestünk. Az a "jó" benne, hogy nem tart sokáig.
Kölyök, Linocs!Kitartás!!!!

Jim!
Jobban vagy? Tudom a Balcsin vagy de hátha netközelben....

Lusie!
Neked mi a pillanatnyi helyzet?

Kacika!Nagyon ari Peti!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Tündérmanó!

Réka nagyon szép kislány!

Mimi!Én kétszer adok egyebet mint anyatejet, kiköveteli Nimród!
Próbálgasd mi az amit szeret, mi az amit kevésbé. A tejpép elég laktató, és szerintem sok benne a felesleges kalória. A gyümölcsöt én azért szeretem mert eltelít, de mégsem hízlal úgy mint a tejpép. Bár Nimónál lehet hogy mások a szempontok, mint sokaknál. Már majdnem 10 kg.

Rszg!
Én nem voltam egyszer sem 4D-UH-án. Levivel egyszer voltam az is csalódás volt. Amit látni kell azt látják elvileg a kötelező uh-kon is.

Íme a kis dagi tácsiszájú!
Kép Kép Kép

Levinek nem adtam az antibiotikumot, és látszólag semmi baja. Most is az ágyon ugrál. Remélem megússzuk.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?