Sziasztok!
Köszi szépen a hozzászólásokat lányok, gondoltam, hogy azért nem irtatok, mert veletek nem történt ilyesmi még.De valószinüleg, csak kajaundora lehet, mert egyik nap eszik rendesen, másik nap pedig csak immel- ámmal
Aminek nem nagyon örülök, mert azt hiszem valami baja van, de mindig vidám ,vigyorog, és jó a kedve, igy csak valami szeszély lehet.Ma voltunk babausziba, hát nagyon élvezte, csapdosott, meg kiabált, csak a merülős dolgokat nem nagyon birta, pedig szépen csinálta.Ráadásul mamég sirt is ,mert elfáradt, és mostanában ez ilyen nyüggel és hisztivel jelzi
De mikor hazajöttünk és elaltattam 9- 3/4 12-ig aludt a lelkem
Ennek nagyon örültem, mert addig megtudtam fözni az ebédet.ma sárgarépát adtam neki a maradék sütötökkel együtt, hát jo sokat megvevett, és utánna, gondolom potlásként 2,5 ora alatt megevett 230 mili tápszert
És aludt még egyet 2-5 ig most délután ,de azt már mellettem nem a kiságyba.Amugy már egész jol megy neki a hintázás "négykézláb "lassan ott tartunk hogy felül, csak nem birja a háta még
Nem tudom,arra gondoltam, hogy ebben talán tudtok segiteni,hogy ha nem akarna enni akkor adjak neki délután tejpépet, vagy gyümölcsöt?Eddig amit evett az az alma, de nem nagyon kellett neki ,barack répa, sütötök.Ezeket eszi 3 hete, szerintetekprobáljak már uj izt, vagy ezeket adjam neki még és esetleg délelött vagy délután egy kis gyümit?Sajna foggalmam nincs mit csináljak ezzel a problémával, Olvasom a tihozzászolásotokban van aki már délelőtt is ad a picurnak ilyen olyan ételt, meg déllután is.Én edig még nem mertem adni.Ja ésmég valami azért szoktam ennyit irni és mindenkinek, mert általában csak egyhéten egyszer tudok ugy ideülni, hogy irni is tudjak mindenkinek.Tegnap pl reggel 6 után kezdtem el és majdnem 10 volt mire elküldtem
De mindenkinek irtam és ez jo
Nos ennyit rólunk mos nagy vonalakban, amugy multhéten volt Máté 67 cm és 7500 gramm.Szépen fejlödik és minden íz érdekli, föleg amit mi eszünk
judit18:Sajnálom hogy a náthával ennyit kinlodtok
Esetleg nem gondoltál ara hogy egy kis kamillateát, vagy csipkebogyóteát fözz Esztikének és azt itattni vele?Már persze ha megissza a teát, igy izesités nélkül.Nekem a csipkebogyó nagyon bevált, mármint nálam egy kismegfázásnál, hátha nála is beválna.Meg nekünk a sterimar orrsprét ajánlották, de láttunk már a Dm-ben is ilyen tengerisó oldatot.És örülök, hogy eszik, hizen ilyekor azt mondák kevesebbet esznek.
juditk: Szoritok szerdán nektek, hiszen neked sem lesz egy jó látvány amit látni fogsz
még elképzelni is rosz
Nekem az is rosszul esett mikor az ijekciót adták neki
szilvánusz:Ahogy kérted irtam egy "kevest" magunkról, igaz csak azt ami ma történt de ha konkrét dolgokat is szeretnétek akkor kérdezzetek légyszives, mert nem tudom mire vagytok kiváncsiak
ja azt nem is irtam, hogy most értünk el a pofozkodós idöszakba, az apját elöszeretettel ütögeti, mikor foglakozik vele
De mindent amit ér azt püföl.Remélem Marcinál nem volt kmoly a láz
Kaki ügyben:Én ugy tudom akkor, ha nagyon hig és többször is van egymásután,remélem nem hasmars.De látom jim már leirta.
kacika:De jo hogy tudsz futni, én most koplalok, vagyis kevest eszem és egy héten kétszer háromszor uszok, de még sajna nics javulás, nekem 20 kg-t kéne leadni, hogy a versenysúlyomnál legyek
Neked 5 kg az tényleg kevés, hajrá
pumperka:Jó bulizást
jim:Jobbulást++++jol ki jött.
Na mennem kell, majd még reagálok igérem sürübben jövök.Sziasztok.