Új privát üzeneted érkezett!

Na, nem tudom a Lactoherb hatása e, vagy Bazsuci evett kevesebbet (amit nem hiszek) de most két nap után újra 60g-ot fejtem szopi után. juhéjjjj :lol: :lol:

Zuzmoo, nekem az első naptól kezdve imád hason aludni és mindig úgy teszem le, ahogy éppen a fejét tartja (általában a mellkasomról fekve kerül át a kiságyba) de óránként a másik irányba néz.. mindig forgatja a kis fejét.. :)
Vendég

Ja és Zuzmoo, Neked is örök hála hogy felhívtad a figyelmet a Graco táska akcióra!
Hasonfekvésnél Milán is átfordítja már a kis buksiját ha nem jó neki úgy ahogy letettem. Tegnap mondjuk éppen oldalt feküdt, mire visszamentem a szobába, már hanyatt volt és a feje a másik oldalon.

Megjött ma a pihenőszékünk, tök örülök neki. Így néz ki: http://www.ezeregyjatek.hu/index.php?tr=2&rec=4147

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zsuzsa! Popsikrém Z7190 Csilla! Ugye a narancssárga kellett?!
Vendég

Mi is benne vagyunk a taliban... mi is kocsira tervezünk. Nekem a Margit-sziget és a Városliget ötlet is jó! ha tudunk mindenképp megyünk :lol: Nekem az olyan helyszínek a jók, amik Újpestről vagy Monorról jól közelíthetők, ezek azok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Hejj!

Asszem nem sírhatok ma sem, mert tegnap 22 órától hajnali 5:25-ig aludt a Babszili, aztán 6-tól 8:30-ig és 9-től még 1,5 órát. :lol: Utsó két etapot már mellettem. :oops:
Most meg az öklét majszolja, közben óriásiakat pukkant :lol:
Ezt az ököl cuppogást meg kell örökítenem az utókornak. Annyira tüneményes!
Ez a seggarc apja meg kihagyja ezeket a pillanatokat, amiket soha, semmilyen módon nem lehet már bepótolni, ha egyszer felnő a Csöppem...
Helyette a műegyetem tövében csajozik (látta egy ismerős) :twisted: :twisted: :twisted:
Hát csak azt kívánom, hogy kínok között dögöljön meg!

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri, igen a narancssárga. :lol:

Nekünk U9990-et írtak popsikenőcs BNO-nak. De cink ebben is van...

Kattkat, sz@rj rá magasról!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, Nóri, holnap tudnánk elmenni ha Neked is jó, Ember ma olajat cseréltet. (Milyen jó, hogy meg tudtad venni, így nem maradok le róla az "ölvekszel" miatt.)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla! Ok! :)
Vendég

Túl vagyunk az oltáson. Szegénykém nagyon sírt, de szerencsére elég hamar megnyugodott. Én csak fogtam a kezeit és puszilgattam a fejecskéjét, oda se tudtam nézni. Még nem kellett neki lázcsillapítót adnom, remélem estére sem lázasodik be. És már 3880 gr és 54! cm a kisasszony. Egy hónapja még csak 49 volt, mint születésekor. Ja, és egy 5 hónapos baba el akarta kérni a lányom telefonszámát. :D Persze a papája mondta hogy milyen szép kislány Barbus és hogy kérjük el a számát. Nekem meg dagadt a mellem a büszkeségtől.

A nagyonbabától még mindig nem kaptam vonalzót, pedig a tieitek olyan szépek. :(

80-asok: Piszkosul fiatalok vagytok. Mondjuk én is csak 79-es vagyok, de annak a 4-5 évnek örülnék még.

kattkat: Nekem a laktoherbtől jó sok tejem volt, de nagyon fáj Barbus hasa tőle. Elször megittam a napi 4 pohárral, utána gondoltam biztos sok volt, igyunk egy bögrével. Attól is sírt. Úgyhogy a többit odaadtam a sógornőmnek, hátha neki bejön majd. Uradnak meg azt üzenném amit a párom szokott mondani: Szüljön sünt!

kakti: Én is letöltöttem a könyvet, köszi majd megnézem. Egyébként a több órás sétákat Barbus is szereti, bár ha meg tudom oldani akkor etetéstől etetésig sétálunk. Olyan jókat alszik. És én már emberek közé is jobban vittem, mert ha már úgyis bkv-znunk kell a mávos vizsgálatok miatt, akkor már mindegy. Ha ott nem szedett össze semmit, akkor már sehol sem fog. Szerintem jó ha sok mindenhez hozzászokik az immunrendszere. De ez persze az én véleményem, azt is meg tudom érteni aki még nem viszi. Az első vizsgálatnál én is szentségeltem, hogy miért kell ezt így csinálni egy ilyen pici babánál, de úgy láttam engem jobban zavart, mint őt. Bár így hogy bkv-zni kell vele nagyon bánom hogy nem lett jogsim. Sokkal könnyebb lenne. A kenguruban legalább jól el van és menni is tudok vele, a hordozó szörnyű nehéz volt.

szintus: Nekem a névnapom van 12.23-án, én is mindig egy ajándékot kaptam.

beneildi: Nekem az volt a furcsa, hogy az anyósom mondta hogy ők nem szoptattak annak idején minket éjszaka, hogy hamarabb átaludjuk. Csak teát adtak. Nekem is sántított a dolog, de akkor ezek szerint van alapja. Mondjuk szerencsémre szombat óta már harmadik napja átalussza Barbus az éjszakát. 8-fél 9 fele fekszik és 5 körül kel. Mikor mész a dokibácsinkhoz? Lassan letelik a 6 hét.

funky: Próbálgass kis adagokban dolgokat és úgyis észre lehet venni, ha fáj tőle a hasa.

juci: Én igazat adok neked, amikor otthon voltunk a szülőknél akkor megtapasztaltam sajnos milyen az, amikor rángatják a gyereket össze-vissza. Olyan fáradt volt utána, hogy nem győzött aludni. Meg is bántam hogy haza vittük, de a dédszülők miatt akartam igazából menni. Már mindegy, de legalább tudom mikor elég neki az emberekből és a piszkálásból.

Baba-mama tali: A Margit-sziget nekem is jó, megy oda alacsony padlós busz tőlünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, 30-án megyek :wink: meg aznap visszük vissza Lénát uh-ra a kis fejecskéje miatt a kórházba is :wink:

Hát igen, a mi generációnkat az anyák teáztatták, max. 6-7 hóig szoptatták, 6 hetes kortól hozzátáplálták és dívott a feles tej akció is, túléltük, mondjuk én allergiás is vagyok :cry: Nekem meg van Anyu 79-es Spock könyve, tanulságos, de azért van olyan, ami nem változott, mondjuk ez a kevesebb :lol:
Én is 79-es vagyok :wink:
Én mondjuk nagyon becsülöm Anyuban, hogy hajlandó megtanulni az új felfogást, támogatja, hogy a mai trend szerint egyen stb. a gyerek és ha kérek tőle valamit, hogy úgy legyen be is tartja, mégha nem is értünk mindig egyet. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Halihó!

Tegnap este nagyon kivolt a ded, rokonok voltak itt, és szétszedték, én meg nem voltam észnél, hogy rájuk szóljak, hogy ne nyúzzák annyit - aztán már olyan fáradt volt, hogy nem tudott elaludni, egyvégtében ébren volt vagy 6 órát... :(

Éjjel csak velem egy ágyban tudott elaludni, és végig nyögdécselt, amitől én meg nem aludtam, kb 3-ig :( Tök álmos vagyok.

voltunk sétálni, szépen végigaludta, de közben eleredt az eső, kicsit megáztunk :(

most ettünk, és nyüszögés van ezerrel - egyre többet nyávog evés után, már vagy egy óra, mire le tudom tenni aludni, ha egyáltalán - el van romolva :(

és állandóan csuklik...

boruska

Boruska!!!
Nem romlott el az a gyerek, csak mostmár sokkal többet van-lesz ébren.. :lol: enyém is ezt csinálja,tiszta szokatlan volt, hogy nem csak kaja-alvás van, hanem bőven ébrenlét is.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci, tudom, csak olyan király lenne, ha amikor ébren van, nem sírna állandóan, hanem mondjuk mosolyogna, vagy bábozna a kezével, vagy ellene az ágyában... álmodik a nyomor... :(

boruska

Sziasztok!
Vicky- i holnap megyunk oltasra, mert eddig nem volt oltoanyag, mert a roman intezet, amelyik gyartja, nem mukodott... :evil:
Hamarabb kellett volna panaszkodnom, mert az ejszaka mar csak 4 orankent kelt- 1,5,9 orakor. Mar ez is jo... :lol:
geri79

boruska! az enyém is csak ölben vagy vállról lógatva van el.. :lol:

Kép
Kép
ronci

képzeljétek letöltöttem a Friderikának egy altató dalok albumát, és reggel óta hallgatom annyira tetszik.
És ami a legjobb benne, hogy Vivike akár mennyire nyűgös (most sírva tettem az ágyikójába)
bekapcsoltam a zenét, és mintha elvágták volna....
csendben nézelődik és aztán alszik....
Egyedül a kiságyba!!!!!!!!!
egész nap!
Ez lesz a bibliám asszem.

ha valaki segíteni tud, hogy tudom ide felrakni szívesen megosztom,
hátha másnak is beválik.

Kép
bettike830

nagyon köszönöm a BNO kódokat! Holnap meg is próbálom beszerezni.
Milyen az a narancssárga popsikrém? Valamit szeretnék ehelyett a borzalmas halszagú helyett :)

Kattkat: megkaparnám az exed arcát egy hóláncos terepjáróval! :twisted: :twisted: :twisted:
zuzmooo

Bettike:
csak másold be a linket, ahonnan letöltötted. Szerintem ez a legegyszerűbb. :)

Bori:
Freudi elszólás (illetve elgépelés) az "ellene az ágyban", ami nyilván ellenne akart lenni, de először csak azon agyaltam, hogy ki ellen mi van, aztán hogy kinek kellene ellenie, aztán végre kisilabizáltam, mire gondoltál, és akkor hatalmasat röhögtem magamon! :lol:

Voltam ma a házidokkernál, mert egész hétvégén olyan érzésem volt, mint ha ki akarna szakadni a mandulám a torkomból. Erre azt mondta a doki: ha volt is ott valami gond, már elmúlt. Tök jó. Most aggódhatok, hogy Csibém nem kapott-e el tőlem valamit...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: köszi, de nem a netről töltöttem, és még a youtoubon se találtam.

Kép
bettike830

kakti, most, hogy újraolvastam :) még az is egy verzió, hogy valaki 'ellik' az ágyban, mint a malac, de énmár 'ellettem' februárban, nem akarok újra :)

Amúgy na vagyunk 4 hetesek = 1 hónaposak (február lévén)!!!

boruska

sétáltunk, és anya fázós, úgyhogy jól felöltöztette a gyereket is :)

Kép

boruska

Popsikrém: Én tegnap bontottam fel és tényleg szörnyen hal szagú :? Én is kérek, majd valami mást helyette, mert ez borzalmas. Tényleg, ti mennyi krémet kentek a popsira, mert én biza nem sajnálom róla :lol: meg a fütyit is körbe, alatta, zacsit minden kenegetek. Úgy kell azt? :oops: Az ösztönöm ezt súgta és eleve így kezdtem hozzá. Tényleg nektek megmutatták a kórházban a pelenkázást? Mert itt nem. És aki még életében nem látott kisbabát meg pelenkát az hogy fog hozzá? Még jó, hogy nekem volt " előképzettségem, de erre a krém-mennyiségre nem emlékszem :oops:

Kajcsi után letettem hasra és bár nem alszik, de csönd van :lol: Anyukám itt volt délelőtt egy órácskát és úgy elkalimpált a drágaság a kiságyban, hogy anyu meg volt lepődve, hogy milyen jól elvan :roll: Ma nagyon jó kisfiúcskám van :lol: Séta után is aludt még itthon is. Remélem éjjel is aludni fog... :roll:

Azt akarom tőletek kérdezni, hogy szerintetek mondjuk Tescoba mikor lehet vinni a kis drágát? Itt hétköznap délelőtt kevesen vannak úgyhogy akkor gondoltam, neki akarok nézni ruhácskákat, de itthon nem hagyom anyóssal az tuti, az embőcre megint nem tudom, mert nem szívesen vezetek, gyalog meg messze van. Lehet majd úgy csináljuk, hogy az embőc addig kint tologatja amig én bemegyek :roll: De azért véleményeket kérek, mikortól lehet vinni ilyen helyekre.

Na megyek, mert lassan jön az embőckém. Jujjj, de jó már nagyon várom. :roll:

bellerreni
Eger

Bori, hogy telt a hétvégéd? Hazamentél végül? :roll:
Vendég

Reni, én a zacsit nem kenem, a kórházban is azt mondták hogy nem kell, de asszem a nagynál sem kentem.
Sőt. Mostanában szidom aki "kitalálta" a redőket meg a ráncokat a zacsira. Szinte képtelenség tisztára takarítani pelenkázáskor. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bettike: a gmail-en a piszkozatok között találsz egy leírást a freewebes oldal használatáról.

Bori: nagyon aranyos Berci :D Én is inkább túlöltöztetni szoktam Benőt, nehogy megfázzon. :oops:

Reni: én úgy tudom, hogy kb 6 hetes kora után szokták ilyen helyekre vinni, vendégeket fogadni.
zuzmooo

Csilla: én is mindig morgok pelenkázásnál a zacsi miatt, hogy minek van ez útban nekem :D
zuzmooo

Funky, hát, erről nem meséltem, mert féltem, hogy megköveznek (tudom, hogy nem vagytok olyanok, de mégis...) - hazamentem, de a gyereket nem mertem vinni, úgyhogy anyuékkal aludt, én meg a férjemmel kettesben :oops: :oops: :oops: reggel mentem vissza hozzá... Tök jól elvolt, úgyis velük van állandóan...

most hétvégén megpróbálunk újra egy hazavitelt, de nagyon nagyon parázok rajta, mindig pánikrohamom van, ha sír..., és mostanában sokat sír ... :oops: :oops: :oops:

boruska

Reni! Sztem nyugodtan menjetek! Sajna félévesen ugyanúgy benyalhat vmit,mint most. Én vettem víz nélkül használható kézfertőtlenítőt és azzal nyomulok,ha hozzá kell nyúlni. Egyébként a tescoban leginkább rövidujjú cuccok vannak. Akig valami ilyen időre! :( ja és ne nagyon hagyd,h idegenek összefogdossák a királyfit! Udvariasan küldd őket a picsába. Még1 indok: hó vége fele vagyunk,ha vársz,jön a fizetés és sokkal többen lesznek!
Vendég

zuzmooo :lol: :wink:

funky!
én már 2 hete a vegafutártól rendelek, mert amikor csak héjában sült krumplit (potatoes in hawk, ahogy egy zebegényi étterem étlapján fordították le a külföldieknek :lol: :lol:) burkoltam vajjal egész nap, másnap akkor is tekergett a Gyöngyöm, úgyhogy most már eszem nagyjából mindenfélét, vagyis azért a puffasztó dolgokat módjával.
persze lehet, h. a karamalz széndioxidját nem díjazza a pocakja :?
asszem este kiprószálom a laktoherbet én is

Kattkat

Kép
kattkat

Nemsoká felteszem a friderika lemezt.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kattkat:
a krumpli is puffaszthat...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csak nem te is megtaláltad :)

Kép
bettike830

Hőemelkedése van Barbusnak és elég nyűgös lett estére (meg vissza is jött egy csomó kaja belőle, de a vizet elfogadta). Hogy lehet ezt a germicid kúpot hosszában elvágni? Mert nekem darabokra tört és a másodikat pedig csak keresztben sikerült elvágni. Remélem így is be tudjuk adni neki.

beneildi: Akkor veled egy idősek vagyunk.

geri: Szerintem oltás után adj neki lázcsillapítót, én már bánom hogy nem adtam hamarabb.

bellerreni: Igazából emberek közé a 2 hós oltás után lehet azt hiszem vinni, de nekem bkv-n kellett vinnem a csípőszűrésre és az uh-ra. Nóri féle fertőtlenítőm nekem is van.

kakti: Zenét köszönjük.

Írt a freeweb, hogy valami változni fog, de még nem néztem meg.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok!

Akár csütörtökön délután tali valahol? Lehet tőlem bárhol. Kbfél 2-kor végzek dokinál a Mammutnál. Utána szabadok vagyunk!
Vendég

Nóri, nekem jó a tali, ha vmi kocsival megközelíthető, könnyen parkolható helyet választunk!!

boruska

Elvben nekem is jó a csütörtök, csak Apa aznap szabadnapos, és bizti szívesen babázna a lányával... Majd ha felébred, megkérdezem tőle... De a részvételünk a helyszíntől is függ...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti! Hozd apát is! Lara hol a fenében van?
Vendég

Apával közösen megoldottuk a kúpot és nm jött ki belőle. Nem ment egyszerűen. Azt a végét használtuk, amelyik a kúpos volt. Megolvasztottuk a kezünkben és úgy már kicsit könnyebb volt. Már kezd lemenni, most 36,8-at mértem. Olyan rossz így látni a gyereket, remegett a szája a fürdésnél. :(

nóri: Nekem jó lenne, ha addigra már nem lesz semmi baja a drágámnak. És nekem a bkv a lényeg, az autós dolgokban nem tudok segíteni (pl. parkolás).
vicky79
Budapest III. kerület

Csak akkor vinném Apát, ha más apa is jönne. Sztem befordulna sok csipogó, hormonzavaros p..a közt... :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Nálunk apa biztos hogy nem jön, mert dolgozik.
vicky79
Budapest III. kerület

Lara is el van veszve, meg Barbi sem jelentkezik... És KaTiCa felől is rég hallottunk...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A csüt. nekem is jó, bár nem tudom, milyen idő lesz. Jó lenne sétálni egy nagyot, ilyen mazsolákkal talán nem tanácsos belülni valahova.

Kép
juci-77

A http://www.koponyeg.hu szerint 20 fok lesz, de szél.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

az péntek. Én is néztem,pont azért írtam csütit.
Vendég

Boccs... nekem a Dél-Alföldön állt (néztem a Húsvétot). :D

Itt szenved a Csibém. Vagy pukizni vagy kakilni nem tud szegénykém... És most épp megtalálta a cicimet ruhán keresztül, és egy pillanat alatt beájult... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

én nem tok menni

Kattkat

Kép
kattkat

Feltöltöttem a Friderikát, hogy ti is elérjétek, de a végén közölte az a szar, hogy hiba történt, próbáljam újra. Most próbálkozom ftp-n feltölteni. Amint sikerül, közzéteszem a linket.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na lányok, míg aludtam, sikerült feltölteni a cuccot. Innen letölthető:
http://addat.hu/8453aa20/2001---Bolcsod ... !.rar.html
Letöltés után ki kell csomagolni.

Megyek etetni...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.03.23 08:45-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Kakti, én elindítottam a letöltést :lol:

mi a héten még nem vagyunk partiképesek :cry:

Reni, én elmennék 3-asban, csöppet apával kocsiban hagynám, amíg én vásárolok.
Léna nyitott kertészeti áruházban a héten már bent volt, de Brendonba még nem vittem.

Ez a fertőtlenítő nálunk is alapfelszerelés.

KépKép

KépKép
beneildi

Lányok.

Egy gyors kérdésem lenne. A tápszert fel kell íratni vagy recept nélkül is lehet venni. Lehet, hogy nekünk is szükségünk lesz rá. :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?