Túl vagyunk az oltáson. Szegénykém nagyon sírt, de szerencsére elég hamar megnyugodott. Én csak fogtam a kezeit és puszilgattam a fejecskéjét, oda se tudtam nézni. Még nem kellett neki lázcsillapítót adnom, remélem estére sem lázasodik be. És már 3880 gr és 54! cm a kisasszony. Egy hónapja még csak 49 volt, mint születésekor. Ja, és egy 5 hónapos baba el akarta kérni a lányom telefonszámát.

Persze a papája mondta hogy milyen szép kislány Barbus és hogy kérjük el a számát. Nekem meg dagadt a mellem a büszkeségtől.
A nagyonbabától még mindig nem kaptam vonalzót, pedig a tieitek olyan szépek.
80-asok: Piszkosul fiatalok vagytok. Mondjuk én is csak 79-es vagyok, de annak a 4-5 évnek örülnék még.
kattkat: Nekem a laktoherbtől jó sok tejem volt, de nagyon fáj Barbus hasa tőle. Elször megittam a napi 4 pohárral, utána gondoltam biztos sok volt, igyunk egy bögrével. Attól is sírt. Úgyhogy a többit odaadtam a sógornőmnek, hátha neki bejön majd. Uradnak meg azt üzenném amit a párom szokott mondani: Szüljön sünt!
kakti: Én is letöltöttem a könyvet, köszi majd megnézem. Egyébként a több órás sétákat Barbus is szereti, bár ha meg tudom oldani akkor etetéstől etetésig sétálunk. Olyan jókat alszik. És én már emberek közé is jobban vittem, mert ha már úgyis bkv-znunk kell a mávos vizsgálatok miatt, akkor már mindegy. Ha ott nem szedett össze semmit, akkor már sehol sem fog. Szerintem jó ha sok mindenhez hozzászokik az immunrendszere. De ez persze az én véleményem, azt is meg tudom érteni aki még nem viszi. Az első vizsgálatnál én is szentségeltem, hogy miért kell ezt így csinálni egy ilyen pici babánál, de úgy láttam engem jobban zavart, mint őt. Bár így hogy bkv-zni kell vele nagyon bánom hogy nem lett jogsim. Sokkal könnyebb lenne. A kenguruban legalább jól el van és menni is tudok vele, a hordozó szörnyű nehéz volt.
szintus: Nekem a névnapom van 12.23-án, én is mindig egy ajándékot kaptam.
beneildi: Nekem az volt a furcsa, hogy az anyósom mondta hogy ők nem szoptattak annak idején minket éjszaka, hogy hamarabb átaludjuk. Csak teát adtak. Nekem is sántított a dolog, de akkor ezek szerint van alapja. Mondjuk szerencsémre szombat óta már harmadik napja átalussza Barbus az éjszakát. 8-fél 9 fele fekszik és 5 körül kel. Mikor mész a dokibácsinkhoz? Lassan letelik a 6 hét.
funky: Próbálgass kis adagokban dolgokat és úgyis észre lehet venni, ha fáj tőle a hasa.
juci: Én igazat adok neked, amikor otthon voltunk a szülőknél akkor megtapasztaltam sajnos milyen az, amikor rángatják a gyereket össze-vissza. Olyan fáradt volt utána, hogy nem győzött aludni. Meg is bántam hogy haza vittük, de a dédszülők miatt akartam igazából menni. Már mindegy, de legalább tudom mikor elég neki az emberekből és a piszkálásból.
Baba-mama tali: A Margit-sziget nekem is jó, megy oda alacsony padlós busz tőlünk.