Jo reggelt Anyukak!
Kakti!
A mai tali torolve, cuccolunk a szuleimhez. Tegnap este 9kor sikerult eldontenem.
Orulok is, mert vartam mar nagyon, de ket het sok lesz Apa nelkul. Kicsit ki van a pocsom azzal, hogy mi allandoan szetszakadunk. Tudom, orulhetnek is, mert igy van szabadsag, ami allitolag jo, de megsem kellene ez nekem. 2 nap meg OK. De ket het???
Nagyon szepek a babak! Ugy szeretem az ilyen nyugis, tokas, gombolyu fotokat!
Sirni hagyas: nekem nem megy. Pontositok, direktben nem megy. Sot, mas gyerek sirasat sem tudom hallgatni. Ha tv-ben latok, hallok keservesen siro csecsemot, akkor kegyetlen nyugtalansag van bennem, egybol a sajatomra asszocialok, hogy mi lenne, ha o sirna igy es en nem lennek ott, hogy megnyugtassam. Ilyenkor en bogni is kepes vagyok. De ha buszon, vagy penztarnal hallok ektelen igazi sirast, akkor is felmegy a vernyomasom es bekonnyezek.
Viszont vannak szituk, amikor az en gyerkocomnek is muszaj sirnia. Ilyen pl az, amikor egesz nap nem jutok a mosatlanhoz es este muszaj megcsinalnom. Ha az utolso percekben elkezd sirni barmelyik, akkor ellenorzom, hogy van-e valami konkret gond, de ha nincs, akkor turbofokozaton befejezem a dolgomat, mert azt is kell. Ha epp a kajaosszeallitas utolso perceiben tortenik mindez, akkor szinten varniuk kell.
Bar ez attol is fugg, hogy csak nyoszorgesrol van-e szo. A visito sirast egy percig sem tudom elviselni.
Oltoztetes: tegnap Pesten voltunk, sikerult meg overallban vinnem a gyereket. Be nem izzadt, de eleg lett volna kevesebb is.
Ma mar masban utazunk, de azert elviszem az overallt is arra a ket hetre, mert meg barmi johet.
Kimozdulas:
ti mennyire vagytok onmagatok, ha tok egyedul, gyerek es ferj nelkul kell menni valahova? Tegnap Feri setlgatott Erikkel, amig en vasaroltam, Kristof a nagyapjaval maradt. Hat lanyok, en nagyon szerencsetlenul ereztem magam. Csetlettem, botlottam, nem ereztem magam jol a boromben, onbizalom es hatarozottsag a beka segge alatt. Olyan durva hianyerzetem volt, hogy rendesen vedtelennek ereztem magam.
Mondjuk eleve az is visszadob, hogy nem erzem jol magam a boromben, mindenfele zavaro dolgok vannak rajtam, amiket mas eszre sem vesz, en viszont tudataban vagyok. Nem tetszenek a ruhak sem, amiket most hordok. Akarom a regieket. Tegnap kb egy oran at probalgattam mielott elindultunk. Van egy csomo, ami jo, de megsem erzem magam egyikben sem szazasnak.
Vettem egy farmerszoknyat, illetve egy fekete gatyat, ami szerintem melegito kategoria, Feri szerint utcai gatya. Ezek spec szerintem mar egesz jol neznek ki. De akkor is csak a hibakat latom magamon, mikozben Ferinek mindenfele szexualis gondolatai tamadnak, ha ram nez.
Es ami meg ma reggel betette a kaput: nem eleg, hogy alig van tejem, hogy meg ez a keves is csokken, hogy nem erzem mar annyira jonak a szoptatast, csak Erik miatt csinalom, de raadasul ma hajnalban visszabukta az osszes tejet, amit nagy nehezen sikerult kiszopnia. Mar tobbszor elofordult, de mindig masra fogtam. Most viszont ures is volt a pocakja, ehes volt, nem kapott elore tapot, csak szopott. Bufizett is, meg minden. Erre az osszes kijott belole.
Azutan jott az ehseg ismet, a siras, tapszer es a tokeletes elegedettseg a reszerol.
Most mondom azt, hogy kezd betelni a pohar.
Mosolygas: Erik is elkezdte! Tegnap reggel ram, este a logo jatekokra is. Cuki.
Babajatekok:
Jelenleg Eriknek a kisagyra csiptetheto boltiv van felrakva, amirol szines figurak lognak le, csorgo is van bennuk, illetve van egy felhuzhato zenelo izenk, azt is raraktam. Ezeket szereti mar nagyon. Bevallom, hogy olyan gyorsan telt az ido, hogy eszembe sem jutott elovenni, Feri szolt a mult heten, hogy rakjunk fel jatekot a gyereknek, mert o mar tok figyelmes, ertekelne.
Es igaza volt.
A heten mar utogette is, persze nem teljesen direktben, csak kapalozik, utogeti, azok mozogni kezdenek, aminek o orul.
Zenelo korforgonk nincs, vagyis van, de nem zenel, elromlott, masreszt az utazoagyra azt nem is tudom felrakni, a racsosagyban pedig csak alszik Erik, arra nem latom ertelmet.
A jatszoszonyeget husvet utan tervezem elovenni, amikor visszajovunk.