Új privát üzeneted érkezett!

Egyébként nem tudom miért vagyok így kiélezve a sírni hagyásra. De azt tudom,h most is rohadt fáradt vagyok. Fáj is a fejem. De Golyófej egyetlen mosolyától elszáll minden gond és fáradtság. Elfelejtem,h egész nap rajtam lógott. Éjjel amikor a csepp kezét fogom szopi közben,ő belenéz a szemembe. Mosolyog és oldalt folyik a tej a száján. Akkor úgy gondolom,h még 10szer is szívesen kelek éjjel! Olyan hamar megnőnek. Én minden pillanatát ki akarom élvezni,h a karomban lehet!
Vendég

Csuppancs, nagyon helyesek a fiaid együtt! :)
Mi is Csücsörinek hívjuk a gyerkőcöt, meg Csőrikének is, meg még van egy sereg neve.

Kattkat

Kép
kattkat

Én is szoktam Csücsörinek hívni a Csibémet. :) Mert úgy tud csücsöríteni, hogy az beszarás... :)

Ja! Nóri! Majdnem úgy jártunk, mint ti Kuluval. :)
Voltunk ma sétálni (Anya, Apa, gyerek, kutyák). Elballagtunk a cukrászdába, meg vissza. Aztán hazafelé összeszedtük anyukámat a HÉV megállóban. Kicsit dajkálgatta az unokáját, aztán mikor le akarta tenni, akkor vettem észre, hogy ruhacsere kell. De kompletten (body is, rugi is). Az egész pelus tele volt fosva (de szó szerint), és még a hátán, a hasán meg a combjain is tiszta kaka volt. Végül én is robogtam vele a csap alá. Közben anyukám lefertőtlenítette a kakás pelenkázót. :) Mókás volt. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csilla: olyan szuper, hogy a nagyfiad így szereti a babát :D Tisztára meghatódtam a fotótól, majdnem elpityeredtem :D
A mellem alakul, bár még fáj ha masszírozom, de lázam reggel óta nem volt.

Nóri: én teljesen egyetértek veled, imádom a karomban tartani Benőt (bár a derekam lassan leszakad az 5 kilójától).
Szerintem bármelyik módszert választja is az ember, a lényeg, hogy következetesen ahhoz tartsa magát, különben csak összezavarodik a gyerek és nem tudja mire számítson.
Nálunk az a probléma, hogy én nem szeretem sírni hagyni, inkább ringatom, de az apja sokkal hamarabb belefárad a sírásába, leteszi az ágyba és hagyja sírni, mondván hogy majd elhallgat és ne kényeztessem el. Mostanra annyit sikerült elérnem nála, hogy legalább ne hagyja magára és simogassa Babót amíg sír.
Attól tartok akkor is ellentétesen fog viselkedni, mikor már tényleg a gyerek neveléséről lenne szó. :twisted:

Kattkat: te hogy bírod Domi kilóit? :)
zuzmooo

Nóri:
Köszi ezt a vélemény kifejtést.
Én is így gondolom

Kép
bettike830

jó éjszakát mindenkinek
bagoly anyukák további jó levelezést

Kép
bettike830

nóri: Nekem csak egy bajom van, hogy Barbus nem nyugszik meg a kezemben. Én is élvezem mikor vigyorog, de amikor visítva ordít és hiába ringatom-rázogatom akkor sem nyugszik meg. És ilyenkor te mit csinálsz? Régebben ciciztettem, de most már az sem kell neki. Szóval ilyenkor beteszem az ágyába, odaadom a cumiját és simogatom egy ideig a hátát. Van amikor viszont annyira belelendül a sírásba, hogy egyszerűen tehetetlen vagyok. Ilyenkor kijövök max.5 percre és vagy megnyugszik magától vagy nem. Ha nem, akkor megsimogatom és újra hagyom. Annyira képes belelendülni, hogy néha még levegőt is elfelejt venni. Elég ijesztő. Szóval ha nem akarom egész nap magamra kötni (bár nálunk így sem garantált a siker), akkor mit tegyek?

Nálunk ma nem volt kaki, csak nagy alvások. Nem értem mi van Barbussal, egyik nap tiszta hiszti másik nap meg állandóan alszik. Tegnap evett fél 8-kor és kelt 5-kor enni, ma meg 3-fél 8-ig aludt. Kint voltunk sétálni és mikor hazaértünk nem vettem ki a babakocsiból, csak levettem a takaróját. És így aludt. Jó hogy már nem kell agyon öltöztetni.
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri, most már kezd ő is izgulni az érettségi miatt. Lassan el kell kezdeni szervezni a ballagást is, de nekem közben még vizsgáim is lesznek. hányós szmájli

Én tegnapelőtt voltam fáradt egy kicsit, de inkább az a bajom, hogy nő a súlya a bébinek, nehezebb emelgetni. Amúgy alapból bagoly vagyok, az éjszakázással nincs gondom, de reggel ne kelljen korán kelni. :)

Zuzmoo, szerintem a pasik alapból türelmetlenek. Ha nem hallgat el Milán 2 simogatásra, Ember is óbégat hogy jöjjek. :lol:
Jó hogy már nincs lázad.

Beni tényleg nagyon szereti Milánt, ezt az is mutatja, hogy kábé 4 hete még lefotózni sem engedte magát vele, mindig eltakarta a saját arcát. Most meg már szinte pózolt. Ja, és mutogatja neki a maga keverte zenéit, azt mondta hogy azok sokkal jobbak mint a babazenélő. :)

Megtaláltam a hangyaföljárót, sajna a fészek valószínűleg a beépített konyhaszekrény mögött van. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zuzmooo!

Csak az első héten tiltakozott a hátam, de már egész jól elcipelgetem.:lol:
Szegénykémet jól megszopattam asszem a Gripe Waterrel. :( Adtam neki, mert kicsit nyekergett meg huzigálta a lábikókat Miután lenyomtam azt a szart a torkán, rá fél órára olyan keservesen rítt, meg tekergett, hogy belefacsarodott a szívem. Nemrég volt egy nagy rotty,azóta nézelődik. Most épp mosolyog rám meg dolgozik a kis nyelvecskéjével :lol: Nagyon sokféle formára tudja hajtogatni!

Kattkat

Kép
kattkat

Vicky:

Ők is érzékenyek a frontokra. Sőt. Ahogy a védőnőnk fogalmazott: a kisbabák nagyon érzékeny műszerek, érzékenyebbek, mint a felnőttek! Szóval ha mi érzékenyek vagyunk a frontokra, akkor ők még inkább. Ezért lehet, hogy nem egyformák a napok...

Azt meg már délelőtt akartam írni, hogy Tigrisék vettek hármasiker kocsit, de egyáltalán nem irigylem miatta. El sem tudom képzelni, hogy lehet egy olyan hosszú "vonattal" közlekedni. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Csak képzeld el,h hogy férsz be vele egy liftbe!
Vendég

Viki: mit csinálok ha ordít? Tűrök! :D De igazából anyám szerint turmixolok. Vagyis rázogatom :) a legjobb ha ülök,felhúzom a térdem és ráteszem. Most is itt aludt el mert brutál hasgörcse van. De csak úgy nem ordít,csak ha baja van. Meg nálam a kendő a tuti. Mondtam anyámnak,ha megmurdelek a fáradtságtól, kendőben leszek eltemetve! :D
Vendég

jajjj, nóri annyira szivemből szóltál.

most is itt lóg a mellemen, nem alszik. 7 hét óta 1 nap kivételével minden este éjfél körül alszik el ádám.addig sír. ölbe ringatom, vagy cicin lógatom, soxor azt is csak rángatja. ti meg írjátok, hogy 8-5ig alszik a csemetétek. adjatok hálát ezért. ha viszket valamilyük meg sem tudják vakarni.
azért vagyunk anyák, hogy maximálisan mellettük legyünk, amíg meg nem halunk(kendőbe vagy nélküle) mert ez az anyaság. nem pedig a reklámokból ismert hófehér házban mosolygó baba a hófehér ruhás, trendi, jó frizurás anyuka :P
és ha ezt elfogadjátok fejbe, akkor nem kibirhatatlan.csak néha töltödjetek házon kivül

móni
kokonya

Hát ez az, Nóri!
Épp ezen agyaltam, hogy olyat hogy lehet... Hogy lehet egy olyan monstrummal eljutni bárhová is...?????? ÉS hogy fekteti le a háttámlákat, ha elalszanak a lurkók?????? Ekkora egy szart! :)
Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Lehet hogy valami front volt. Nem semmi ez a hármasikres kocsi, én a miénkkel sem tudok néha közlekedni. Nem is látnám az elejét.

nóri: Ezt az ülős figurát Barbus is szerette, de mostanában ha sír, akkor semmi se jó. A hintájában sincs el. A rázogatást anyu is mondta, de nekem nem válik be. Az egyik csajnak azt mondta a védőnő, hogy ne rázogassa a babát, nem rumbatök. :D Szerintem lehet már náluk is olyan hogy annyira fáradtak, hogy nem tudnak elaludni. Néha látom, hogy majd leragad a szeme, de akkor is megpróbálja nyitva tartani.
vicky79
Budapest III. kerület

Móni! Egyetértek! Az Elle-ben volt egy cikk,h itthon a legnagyobb tabu arról beszélni,h az anyaság nem fenékig tejfel. Esetleg az,h ha vki nem akar gyereket.
Vendég

Úgy látszik a Csücsöri általános becenév. :lol:

Aktuális társkereső hirdetésünk így szólhatna:
"kissé pocakos, tokás, jelenleg szinte kopasz, de várhatóan szőke, kékszemű fiatalember keresi leendő társát" :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát igen. soxor elképzeli a leendő anyuka, hogy így meg úgy lesz. aztán minden másképpen alakul ő meg kiborul. el kellene mondani leendő anyukáknak, hogy gyerek után nincs én, csak ő vagy mi. sztem az a legnehezebb az anyaságban. hogy én eszem, iszom, alszom, wc-zek , fürdök stb utóljára. a másik ami ba...tatja a csőröm, amikor celebek nyilatkozzák, hogy nem változtatnak az életükön, mert gyerekük született. visik kocsmába, buliba, partizni meg szinházi próbára. alkalmazkodjon a gyerek, mert ő érkezett később. anyád.

Bettike! azért vagyok bagoly, mert nem alszik a fiam. hát mit tehetnék? itt virrasztok vele. reggel meg kelnek a lányok, mert ők meg korán fekszenek.húúúúú

móni
kokonya

Pont azt mondtam én is ma apának, hogy sosem sír ok nélkül. Elvolt a babakocsiban, aztán elkezdett nyekeregni. Nem volt jó a tologatás, így kivettem és 2 perc múlva böfögött egy hatalmasat.
Én egyébként a kis fogatlan szájukat is imádom. Olyan jó kis illata van. :)

Még egy kép mára, aztán eldugulok. Gyermek a gyártósor másik tagjával. :lol:

Kép

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jo reggelt Anyukak!

Kakti!
A mai tali torolve, cuccolunk a szuleimhez. Tegnap este 9kor sikerult eldontenem.
Orulok is, mert vartam mar nagyon, de ket het sok lesz Apa nelkul. Kicsit ki van a pocsom azzal, hogy mi allandoan szetszakadunk. Tudom, orulhetnek is, mert igy van szabadsag, ami allitolag jo, de megsem kellene ez nekem. 2 nap meg OK. De ket het??? :cry:

Nagyon szepek a babak! Ugy szeretem az ilyen nyugis, tokas, gombolyu fotokat! :D

Sirni hagyas: nekem nem megy. Pontositok, direktben nem megy. Sot, mas gyerek sirasat sem tudom hallgatni. Ha tv-ben latok, hallok keservesen siro csecsemot, akkor kegyetlen nyugtalansag van bennem, egybol a sajatomra asszocialok, hogy mi lenne, ha o sirna igy es en nem lennek ott, hogy megnyugtassam. Ilyenkor en bogni is kepes vagyok. De ha buszon, vagy penztarnal hallok ektelen igazi sirast, akkor is felmegy a vernyomasom es bekonnyezek.
Viszont vannak szituk, amikor az en gyerkocomnek is muszaj sirnia. Ilyen pl az, amikor egesz nap nem jutok a mosatlanhoz es este muszaj megcsinalnom. Ha az utolso percekben elkezd sirni barmelyik, akkor ellenorzom, hogy van-e valami konkret gond, de ha nincs, akkor turbofokozaton befejezem a dolgomat, mert azt is kell. Ha epp a kajaosszeallitas utolso perceiben tortenik mindez, akkor szinten varniuk kell.
Bar ez attol is fugg, hogy csak nyoszorgesrol van-e szo. A visito sirast egy percig sem tudom elviselni.

Oltoztetes: tegnap Pesten voltunk, sikerult meg overallban vinnem a gyereket. Be nem izzadt, de eleg lett volna kevesebb is.
Ma mar masban utazunk, de azert elviszem az overallt is arra a ket hetre, mert meg barmi johet.

Kimozdulas:
ti mennyire vagytok onmagatok, ha tok egyedul, gyerek es ferj nelkul kell menni valahova? Tegnap Feri setlgatott Erikkel, amig en vasaroltam, Kristof a nagyapjaval maradt. Hat lanyok, en nagyon szerencsetlenul ereztem magam. Csetlettem, botlottam, nem ereztem magam jol a boromben, onbizalom es hatarozottsag a beka segge alatt. Olyan durva hianyerzetem volt, hogy rendesen vedtelennek ereztem magam.
Mondjuk eleve az is visszadob, hogy nem erzem jol magam a boromben, mindenfele zavaro dolgok vannak rajtam, amiket mas eszre sem vesz, en viszont tudataban vagyok. Nem tetszenek a ruhak sem, amiket most hordok. Akarom a regieket. Tegnap kb egy oran at probalgattam mielott elindultunk. Van egy csomo, ami jo, de megsem erzem magam egyikben sem szazasnak. :evil: :evil:
Vettem egy farmerszoknyat, illetve egy fekete gatyat, ami szerintem melegito kategoria, Feri szerint utcai gatya. Ezek spec szerintem mar egesz jol neznek ki. De akkor is csak a hibakat latom magamon, mikozben Ferinek mindenfele szexualis gondolatai tamadnak, ha ram nez. :roll:

Es ami meg ma reggel betette a kaput: nem eleg, hogy alig van tejem, hogy meg ez a keves is csokken, hogy nem erzem mar annyira jonak a szoptatast, csak Erik miatt csinalom, de raadasul ma hajnalban visszabukta az osszes tejet, amit nagy nehezen sikerult kiszopnia. Mar tobbszor elofordult, de mindig masra fogtam. Most viszont ures is volt a pocakja, ehes volt, nem kapott elore tapot, csak szopott. Bufizett is, meg minden. Erre az osszes kijott belole.
Azutan jott az ehseg ismet, a siras, tapszer es a tokeletes elegedettseg a reszerol.
Most mondom azt, hogy kezd betelni a pohar.

Mosolygas: Erik is elkezdte! Tegnap reggel ram, este a logo jatekokra is. Cuki. :D :D

Babajatekok:
Jelenleg Eriknek a kisagyra csiptetheto boltiv van felrakva, amirol szines figurak lognak le, csorgo is van bennuk, illetve van egy felhuzhato zenelo izenk, azt is raraktam. Ezeket szereti mar nagyon. Bevallom, hogy olyan gyorsan telt az ido, hogy eszembe sem jutott elovenni, Feri szolt a mult heten, hogy rakjunk fel jatekot a gyereknek, mert o mar tok figyelmes, ertekelne.
Es igaza volt.
A heten mar utogette is, persze nem teljesen direktben, csak kapalozik, utogeti, azok mozogni kezdenek, aminek o orul.
Zenelo korforgonk nincs, vagyis van, de nem zenel, elromlott, masreszt az utazoagyra azt nem is tudom felrakni, a racsosagyban pedig csak alszik Erik, arra nem latom ertelmet.
A jatszoszonyeget husvet utan tervezem elovenni, amikor visszajovunk.
Vendég

Sziasztok!
Koszi Vicky, hogy hianyoltal, olvasgatlak benneteket, de irni nem volt erom. volt egy idoszakunk, mikor Abel se ejjel, se nappal nem aludt csak max fel orakat, azt is csak a kezemben. Ket napja mar annyira faradt voltam, hogy reggel 6-kor egy ujabb almatlan ejszaka utan ultem az agy szelen es fuldokolva sirtam a faradtsagtol es moccanni se birtam, a gyerek eg ott sirt mellettem, hogy ehes. Kicsit en is ugy jartam, mint Zuzmo, hogy szivszorulva olvasom, hogy a ti babaitok mennyit alszanak, es hogy boldogan irjatok, hogy akarhanyszor felkelnetek hozza, de amikor huzamosan az ember napi max 3-4 orat alszik, azt is reszletekben, csokken a lelkesedes- kovezzetek meg erte... Az utobbi ket ejszaka mar jobb volt, de az o beepitett oraja szigoruan 3 orankent kelti- amibol 1 ora szopi, 1 ora mig mind a ketten visszaalszunk, es 1 ora alvas. Pedig mostmar mi is 5 kg fele jarunk,ugyhogy behozta a kezdeti lemaradast, de o meg mindig ugy eszik minden alkalomal, mint egy afrikai menekult, aki napok ota nem evett, ezert sok levegot sziv, ezert faj a hasa, tehat nem alszik. Szoval most sem vagyok igazan fitt, de legelabb mar nem vagyok szetesve. Mostmar nappal is alszik legalabb egyszer, mert kirakom a babakocsiba az udvarra, es ott nyugodtan huzza a lobort, hala a jo idonek.
Kulonben nagyon szepen fejlodik, mi is tokasak es combisak vagyunk. Sokat mosolygunk, es mostmar gugyogunk is. Raadasul tudja, hogy az nagy szam, amikor gugyog, mert utana sunyin mosolyog, hogy hallottad, hogy en mit tudok.
Nyekereg, szoval megyek...
geri79

Jó reggelt Anyucik!
Képzeljétek Vivike a megszokott 3-órás kelése, helyett már 3 napja
hajnal 1-kor ébred először, ami persze nekem nem annyira öröm.
Bár utána még alszik 7-ig. (köztünk)
De vajon miért lehet ez, kevés neki már az a tápszer adag, amit éjszakára kap, nem tudom.
Valaki??

Kép
bettike830

Sziasztok!

Én ilyenkor úgy szégyellem magam, hogy van egy jó babám, meg sok segítségem, aztán így is sír a szám.
És hogy az anyaság nem fenékig tejfel, azt tudtuk, de nekem nagyon nehezen veszi be a gyomrom ezt az életmódváltást - Beával ellentétben én imádok a gyerek nélkül elmenni vhova, ha csak vásárolni is, tökre ki tudok kapcsolni arra a fél órára, tudom, hogy a gyerek jó kezekben van a nagyszüleinél (jobban talán, mint az anyjával) ilyenkor mondják a Poronty blogon, hogy minek az ilyennek gyerek... Hát ilyen vagyok, hiányzik az életem, sajnálom, nem vagyok egy földanya típus, nem elégít ki a babázás, ilyet osztottak a Bercinek...
Nem vitatkozni akarok senkivel, meg ne is haragudjatok rám emiatt, csak le akartam írni, hogy ilyen is van :oops: :oops: :oops:

boruska

Bori!
Itt szerintem senki nem kövez meg ezekért, és szerintem még senkitől nem hallottál olyat, hogy minek az ilyennek gyerek. Vannak olyanok, akik nehezebben állnak át a szülői létre. Nyilván te is ezek közé tartozol. Hidd el, lesz ez jobb is! Sokkal jobb! És szerencsések vagytok, hogy anyukádék tudnak segíteni, mert közel vannak és szívesen is segítenek. Nyilván vannak olyanok, akiknek ez nem adatik meg. Nekik - meg a gyerekeiknek - aztán nagyon vacak lehet. De ügyes csaj vagy te! Ki fogsz láballni ebből az állapotból, és minden nagyon jó lesz! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok,
mi is itt :lol:

Kicsit irigylem az éjszakát végig alvókat, szar sok ébredésű gyerekkel a kezedbe ilyennel szembesülni, de tényleg létezik, enyim Lilla is ilyen volt...
Léna ébred és éhes :lol: Így most annak is örülök, hogy ha Lilla nem ébred (szülés óta szokása lett :shock: ). Viszont Léna eszik és utána rögtön visszaalszik, de azért két darabban aludni 5-6 órát nem valami pihentető. :wink:

Mondjuk én annyira akartam őket, hogy nem számít a fáradtság :oops: kicsit több kávé fogy, mint ideális lenne :oops:

Én Beához hasonlóan nem hagyom sírni, de olyankor amikor bilizünk, befejezem Lilla fürdetését vagy a főzést én is kénytelen vagyok sírni hagyni egy darabig, nem esik jól, de mást nem tudok csinálni.

Én azt nem tudom elképzelni mikor fogok megint kistáskába elférni, most mindenhova úgy járunk, mint aki odaköltözik, pedig Lillus óta rengeteget javultam és sokkal kevesebb cuccot viszek :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Bea!

Annyira így van nálunk is! Ide tartozik még az épp leültem megenni a fagyasztóból kivett, kajának nem nevezhető ebédet. Mondjuk délután 3-kor (délben csak csokira volt idő... :oops: :evil: ) és akkor sír fel. Na akkor vár 15másodpercet, ami a normál ebédre szánt 30másodperc fele és csak utána veszem fel. De mindez borul, ha a másik alszik. Akkor azonnal ugrok!!! :twisted:
Vendég

Geri: jó hallani felőletek is! Tejesen megértem, hogy kipurcantál. Remélem hamarosan Ábel is többet fog aludni. ;) Benő lassan eléri a 2-3 óránként evést, csak az a baj, hogy a szopi legalább fél óra és utána még fél-egy óra sírás, nyűglődés mire elalszik.

Bori: én is szeretek elszabadulni itthonról egy kicsit. Mikor anya vigyázott Benőre, mindig elküldött valahova. Persze teljesen nem tudtam kikapcsolni, mert azon járt az agyam, hogy mi van otthon, sír vagy alszik a gyerek? És az is csak nem olyan régen változott, hogy már nem csak egy rámbízott feladatnak érzem, hanem feltétel nélkül szeretem a kicsi fiam (de idő kellett hozzá). :oops:

táskáról jut eszembe: most a Brendonban 10ezer helyett kuponnal 5500 Ft a Graco pelenkázó táska. Nagyon tetszik, de nem terveztem ennyit (se) költeni rá. Szerintetek megéri ilyet venni? Most egy régi leharcolt válltáskát használok, de alig férek el benne.
zuzmooo

Én sem hagyom sírni…

Sírhatok kicsit én is? Akit nem érdekel, ugorjon.
Míra sem nagy éjszakaátalvó, na de nem is várom tőle közel 2hónaposan. :oops: Jázmin most is felkel néha – többnyire akkor, amikor épp Mírát etetem, vagy épp elaludt a picur, de még nem mertem letenni, mert akkor tuti felébred.
Én sem alszom többet 4 óránál éjszaka, de nekem már ráállt a szervezetem, kb. 4éve nem aludtam egy jót.
S még csak nem is segít senki, a nagyszülők még nem is látták az unokájukat; az én szüleim tervezik ugyan a látogatást, de a másik oldal arra vár, hogy majd mi megyünk…Na ezt nem vállalom nyárig tutira. Jázminnal bevállaltam én hülye, de úgy döntöttem, hogy nem nekem kell emiatt rosszul éreznem magam, ha nem láthatják az unokájukat, hiszen egyikük sem mozgásképtelen; s ráadásul nyugdíjasok. Persze ha közelebb lennének az más lenne, de egy hétvégén 700km(mert nyilván mindkét nagyszülőhöz mennénk) azért soknak tűnik…nekik persze nem. A sógornőm meg itt lakik 15percre, de még nem tudott átjönni, mindig beteg szegény :lol: Igazából sajnálja az időt az unokahúgaira, ezért bizti nem fog 14h előtt felkelni és egy bulit sem kihagyni… Szóval nekem sem fenékig tejfel, ráadásul már javában vizsgázgatok. Szopik közben olvasgatom az anyagot, ha épp nem nyúz Jázmin, aki nem alszik délután sem, és reggel legkésőbb 7kor kel. A férjem nem nagy segítség, mert egyrészt későn jön haza, simán eléldegélne a kupiban a tévé előtt. Vásárlást intézi, és ha megkérem elviszi Jázmint a játszótérre, de ez ugye csak pár napja játszik, mert csudaszép az idő. De kb. ennyi. Ja és persze magától nem jut eszébe egyik sem...
Bocsi mindenkitől, de nekem is jólesett egy kicsit panaszkodni, másnak úgysem nagyon tudok.

Mindemellett irtó boldog vagyok, s persze tudom: én vállaltam és nem is bánom, csak jó volt kiírni magamból. :oops: :oops:

Kép
Kép
szana80

komolyan mondom, hogy mindjar tokom szurom magam.
UTALOK PAKOLNI!!!!!!!!!!!!
UTALOK UTAZNI!!!!!!
Nagyon fincsi dolog ket hetre elcuccolni ket gyerek utan ugy, hogy most van evszakvaltas, vigyek vastagot is, vekonyat is, eleg is legyen, unnep is jon, tehat vigyek szepet is, de urvarit is, nah persze kicsit is, meg nagyot is, merthogy az Erik epp meretvaltasban van. Nah meg persze minden, amire szukseg lehet, gyogyszereket, uvegeket a qva tapszerhez, hordozokendot, doglott macskat meg mittomen. :twisted: :twisted: :twisted:
arrol ne is beszeljunk, hogy mire ott kipakolunk mar johetunk is vissza. merthogy tuti egy het lesz minimum, mire lesz idom ott mindenunket megtalalni.
Vendég

Sziasztok.

Mi is a Vicky féle módszert alkalmazzuk sírás téren. Bár nálunk ha sír akkor biztos valami baja van, mert elalvás előtt nyöszörögni szokott inkább. Hátsimit nagyon szereti ő is, meg ha cumit kap a szájába akkor megnyugszik.

Éjszaka nálunk még mindig 3-4 óránként van kelés. Eleinte féltem, hogy nem tudok majd visszaaludni, ha elaludt, de rájöttem, hogy a fáradság mindent megold. :)

Én sem szeretek nélküle elmenni sehová. Még mikor itt volt anyukám elmentünk egy fél órára bevásárolni, meg a postára a papírjaiért és szar volt. Nem gondoltam volna, hogy majd ennyire rossz lesz mással hagyni. Pedig tudom, hogy jó kezekben van, meg aludt a lelkem, de akkor is.

Tegnap élvezte a fürdést a kisasszony. Biztos azért, mert nem volt még éhes. Utána aludt is egy nagyot.

Ma megyünk sétálni apucival. Hála az égnek egy kicsit itthon van ma, csak éjszakára megy dolgozni. Bár most elment futni. :?
Vendég

En most elkoszonok, ket hetre szabadultok tolem!
Vigyazzatok a babakra, csaladra, magatokra es szep, hosszu, nyugodalmas, ataludt ejszakakat kivanok nektek!
Vendég

Sziasztok!

Én is itt, csak ma egész nap alig aludt a szentem. Akkor amikor sétáltunk a Népkertben. :roll: És már megint ébredezik. Éjjel sem aludtunk valami jól, majd másfél óráig tartott mire visszaaludt szopi után és nem is sokára ébredt megint úgyhogy kicsit álmos vagyok én is. :?

Megmostam a hajam addig Zsolti volt vele, de hallottam a zuhany alól ahogy sírdogátl, olyan rossz volt. Én sem tudom itthon hagyni egyedül. Bár nekem nincs is kire. Anyu nem nagyon tud jönni, mert egyrészt dolgozik, meg ugye ott van az öcsém is aki még maga is "kicsi" tanulni vele meg hasonlók, anyósra meg tuti nem bíznám. Jajj a tököm ki van azzal a nővel. Totál kikészít. Tegnap azt mondja a gyereknek, majd én megtanítom anyádat, hogy kell megbüfiztetni egy kisbabát... Hát anyád. Szerinte 3 hete ki neveli a gyereket? Uhhh füstölt a fejem. Kép

Na fel is ébredt a drágám. 20 percet sem aludt.

bellerreni
Eger

geri: Örülök hogy írtál. A 2 hónapos oltással kapcsolatban jutottál eszembe, mert te vagy még előttünk. Ti már túl vagytok rajta? Sajnálom a hasfájást, ha ilyen alvási dolgaink lennének én sem lennék valami fitt. Ehhez képest Barbus nagyon jó baba. Azért gyere ha tudsz.

reni: Neki miért nem mondtad hogy 3 hete ki büfizteti? Én is mondtam anyunak, hogy 2 hónapja ugyan ki neveli? Mégis él még ez a gyerek? Jól kiosztottam, utána megkaptam hogy meg van rólunk a véleménye. Én meg mondtam hogy akkor tartsa is meg magának, ha szeretné hogy hazajöjjünk az unokájával.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
nehéz dolgok ezek, mennyire hagyjuk, a nagyszülőket beleszólni a dolgokba.
Én nagyon jó viszonyba vagyok a szüleimmel, szerencsére.
Bár nem lakunk együtt, szintén szerencsére.... :oops:
De mikor hazajöttünk nagyon örültem, hogy Anyukám átjött, és mindenben segített, főzés, mosás, takarítás gyerek....
Most viszont magam vagyok a nap 90%-ban
hétköznap telefonon beszélünk csak.
De jön a hétvége...
És puszán jó szándékból, de mindíg elmondja a véleményét, mit nem csinálok (szerinte) jól, és mit miképpen változtassak, nem lesz jó vége ha ezt, meg azt hagyom...
De általában bólintok...
Viszont baromi idegesítő tud lenni.

Kép
bettike830

Bettike neked mennyi tápszert iszik a gyerkőc?

Reni nos most megnéztem az iwiw-en hogy hány éves is vagyó te.
26 ,mint én,én is 83-mas,decemberi....
De akkor mit okoskodik anyósod,hogy majd ő megtanít erre-arra....
Nem szimpatizál vagy tényleg ennyire segítőkész?
pffff.....

Bea jó utazást,szeretem olvasni az irományaidat,hijányozni fognak...

Kép
Kép
szintus

Szintus:
Nekem kicsit sokat eszik a szentem....
képes bedönteni simán 120 gr. és volt már, hogy ezután még üvöltött repetáért.
éjszakára kap 130 at.

Kép
bettike830

ja és csak, hogy gyarapítsam a tábort én is 83.as vagyok

Kép
bettike830

Csajok! Szinte tuti,h Noénak az urtica-tól fáj a hasa! Van ilyen? Itthon már nem szedem,mert ömlik a tejem. De az utazó piperés cuccban van belőle. És mivel szem előtt van,bevettem belőle. Ezután kicsit fájt a hasa. Majd a sírástól ideges lettem és ettem még. Utána jött a horror. Ordítós,tekergélős pukizás. Majd elaludt és ma semmi baja nincs. Egész nap alszik v. csendben nézelődik.
Vendég

1napon múlt,h én nem 83as vagyok! :-) Luca 150+5 kanál táppal kezdett! :)
Vendég

A gyerekorvosunk ajánlott egy könyvet. A címe: Aludj jól, gyermekem. Akit érdekel, jelezze! Meg van nekem scannelve... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti engem érdekelne ez a könyv!
Bár szerintem mindenkit fog.

Nóri:
Luca, akkor husis baba volt nem? Ez egy szép kis adag, kezdetnek.
És nem szídott érte a védőnéni, vagy a h.dokker?
Én kaptam már, hogy "ne adjak ennyit ennek a gyereknek"
(aek, pic: Mészáros doki, ha valaki ismeri érti miről beszélek)
És most neked mennyit eszik a pöttöm?

Kép
bettike830

Bettike!
Privit küldtem!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Betti! Luca 8hetesen kapott először tápot. Akkor már 6kg volt. Pedig 2900g is volt. De táp után is brutálisan hízott. 4hónaposan 8kg volt. Noncsi pár csepp cukros vizet leszámítva csak anyatejet kapott. De abból 200ml a rekord eddig most épp 5130g 3410g-mal született.
Vendég

kakti! Engem is érdekel!
Vendég

Kakti: megvan, köszönöm!!

Nóri: Akkor neked is szépen híznak a kis lujzák :lol:
Vivike 2750 született, és most 4650.
De én alig várom, a 4 hónapos korunkat, hogy lehessen rendes kaját kezdeni neki.

Kép
bettike830

kakti: Szerintem próbáld meg a gmailre vagy az fw-re feltenni a könyvet, mert engem is érdekelne.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!
Hogy neked mennyi eszed van! :)
A gmail-t el is felejtettem!
Szóval ott van a g-mailen - megcsillagozva! Így mindenkinek elérhető!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri Nóémi szépen gyarapszik ám!
Neked miért lett Luca tápos?

Bettike nekem is annyit eszik a csöpp,de lassan
áttérek én is a 150-re,mert bezony ez már nem elég neki.
Anyatejem még van,de nem nagyon hajlandó szopizni.
:( evvan.....DE MAJD A HARMADIK!!!! :lol: :lol: :lol:

Nóri akkor te 82 dec 31.-ke vagy 84 jan. 1-je??

Kép
Kép
szintus

Bettike te mivel szeretnéd neki kezdeni a hozzátápit?
(BOCCS,HA MÉG KORAI A KÉRDÉS....)jaj caps lok

Kép
Kép
szintus

Miért akarjátok 4hósan kezdeni a hozzátápit? Az még nagyon korai!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?