Új privát üzeneted érkezett!

Na ezeket a hurkákat tessék überelni!!! (a toka kicsit el van túlozva)
Kép

Ezt én csináltam!!!! Nagyon tetszik!
Kép
Vendég

Nóri!
Ez milyen "torta"?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kenyér. Kerek kenyérnek levágtam a héját, 3szeletre vágtam. Bele a formába. Egyik réteg tojáskrém, másik kenőmájas és snidling. Tetejére sajtkrém, sajtszeletek, snidling és zselatin. Oldalán sajtkrém és darált sajt. Nagyon bejött mindenkinek. Csináltam egy körözötteset is.
Vendég

Banyek, Nóri!

Neked valami konyhás bizniszt kéne csinálnod!
Nekem ilyenek eszembe sem jutnának! :)
Amúgy küldtem neked egy privit a szokott helyen...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

nem tudok mailt olvasni telefonról...
Vendég

nem tudok mailt olvasni telefonról...
Vendég

OKOK. Majd akkor elolvasod, ha tudod! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri! Milán is így néz ki. Holnap bebizonyítom, csak nem tudom hogy kell az intim részeket kitakarni. :lol:
Kenyértortát hogy tudod szeletelni?

Ja, Enyémgyerek is nyöszörög, morog, nyújtózik, mekeg (ez a legújabb) és pukizik álmában. Mielőtt bukik, akkor meg "énekel".
Néha fel is sír, ma este viszont asszem hangosan nevetett.

Reni, sajnálom hogy egyedül hagyott a párod. Én is mondtam ma az enyémnek hogy gondolkozzon el egy kicsit, mert fürdetni szinte mindig Benivel fürdetünk. Sokszor még akkor is, ha itthon van. Csak nálunk ugye a foci a harmadik. :cry: Meg a net.
Ma viszont jól megszívta. Milán elhúzta a délutáni evést, és fél 6 körül elaludtunk. Negyed 9-kor -amikor fociból hazaért- még aludt Csücsöri, apa meg azt hitte, MÁR alszik. Benivel mi meg jól kiröhögtük. :twisted:
Most Milán is a kiságyban alszik, de vannak esték amikor nem hajlandó rá. :roll:

Zuzmoo, remélem reggelre "megjavulsz"!

Valaki nem tud valami tutibiztos módszert hangyák ellen? Felmennek a konyhapultra, sőt a laptop billentyűi alá is beköltöztek. :x

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nori!

Egy gyors es indiszkret kerdes. Jonnek meg kocsijaitok Londonbol?
egy uccso nyomorek darabot talaltam a 115 fontos ariabol. lefoglaltam, bar attol tartok, hogy csak keszletezesi hiba ez az egy darab, mert egyebkent egesz Londonban nincs belole tobb.
sebaj, van baratunk, akit mindjart riasztok, hogy menjen el erte atvenni. csak nemtom hogy jonne haza. bar Feri azt mondja, hogy o megy majd ki vmikor, de en nem vmikor szeretnem hasznalni, mert az lehet egy honap, lehet harom. nem a 40 fokos kanikulaban tologatnam oket, hanem a finom tavaszi idoben. :roll:
nezegetek szallitast, irtam mar ket helyre, de kerdeznelek teged is!
Vendég

Viszont egy fontos dolgot nem ertek. Segitsetek!
Ez lenne az argosos kocsi:
http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/store ... Terms=ARIA
De itt viszont azt irjak rola, hogy hat hos kortol hasznalhato.
De a tobbi Ariara azt, hogy szuletestol.
Akkor most mi van???
Tobb fajta Aria van?
Vagy azert irjak a hat hos balhet, mert nem lehet 180 fokba donteni, csak majdnem fekvobe, de megsem teljesen? Hat en ezt nem vagom.
Mert ha majdnem fekvobe lehet nekem az is eleg, max en elintezem, hogy egyenes legyen.
Vendég

http://www.vatera.hu/mamaspapas_peg_per ... 23220.html
Ez spec ugyanaz, legalabbis a kep ugyanaz es a leirasban is az van, hogy ujszulott kortol.
Akkor gondolom tenyleg arra celoznak, hogy nem teljesen vizszintesbe dontheto, csak mondjuk 150 fokba.

jah, egyebkent neztem egymas mogott ulosoket is, eloszor azt akartam. az keskenyebb, meg jobban is tetszik.
aham, csak azutan valamelyik forumon olvastam, hogyha nehez gyerek ul elol, akkor iszonyatosan nehez iranyitani (logikus). marpedig Kristof nehez, az utak itt nem annyira tokeletesek, hogy szenvedni birjak vele.
Vendég

Tok jo husis Noncsi!
Az en nyurgabelam vajon mikor lesz ilyen? :lol:
Vendég

húúú, megpróbálok képet rakni az én tokás lányomról,

zsó
Kép
pcd1985

A toka és hörcsögpofi nálunk is megvan! :lol: Kép
zuzmooo

nóri: Tök jó lett ez a torta. Hogy te miket tudsz!!! Már értem Noncsi hurkáit. :D

csuppancs: Nekünk olyan fáraó hangyáink voltak és addig hiába csináltunk bármit, amíg meg nem találtuk a fészket. Egyik éven a karácsonyfa csúcsdíszébe telepedtek bele. Akkor vettük észre mikor leszedtük a fát.

bea: És olyan tipikus testvér babakocsit nem néztél? Én nem értek hozzá, de gondolom azok csak úgy vannak kialakítva, hogy azért irányítani is lehessen a kocsit. Ebben a fajta kocsiban nem fogja piszkálni Kristóf Eriket? Le tudod a két részét külön is fektetni? Nagyon jók különben ezek a kocsik, eszméletlen miket tudnak már gyártani. Én az egyik fórumtársamat sajnálom, akinek hármasikrei vannak. Ő hogy a fenében fog sétálni?

Tegnap a drágám fél 8-tól 10-ig hisztizett. Semmi sem volt jó neki. Utána meg úgy elfáradt, hogy 5-ig aludt! Én meg persze felébredtem 3-kor, hogy még nem evett a gyerek. Aztán visszaaludtam, hogy majd sír ha éhes. Ma reggel meg akkora vigyorokat kaptunk, hogy nem győztünk elolvadni. Csak annyira kiszámíthatatlan mikor fog mosolyogni, hogy így nem tudom lefotózni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én is megvagyok, hol jobban, hol rosszabbul, de nem untatok vele senkit.

Olló: nekem reszelőt ajánlott a támadónő, és azzal egyik alvás közben szépen meg is manikűröztem, bevált (saját babareszelővel persze, nem az enyémmel :) )

Tápszeradag: nekem most már követeli a 90ml víz + 3 kanál táp , vagyis kb. 100 grammot eszik egy kajálásra, és azt is napi 7-szer, szóval jóval többet eszik, mint a súlyához képest kellene, de a védőnő szerint nem gond, és hát nem tudok vele micsinálni, mert üvölt, ha nem kapja meg, és nem alszik, szóval nem éri meg...

hét közepén mértem utoljára, mert mióta tápos nem méregetem annyit, akkor volt 3650 - szóval szép ütemben növögetünk, fél kilót felszedett a születése óta.

Bercinek viszont a combikája nagyon sovány az itt látott kis sonkákhoz képest, csak kis hordóhasat növesztett, meg pofazacskót és tokácskát. És hosszú lábú lesz, mert a legkisebb rugikat már nem tudom a lábára húzni, de a bodyból még jók a kicsik. Tiszta apukája alkata.

Tegnap mi is lent voltunk életünk első sétáján - hát, annyi ismerősnek, boltosnak kellett megmutogatni az úton, meg barátokkal is összefutottunk, szóval majd egy órát lent voltam vele - úgy aludt, mint a lőtt nyúl, úgy kellett ébreszteni este a fürdéshez :) Szeretni fogjuk a sétákat asszem.

boruska

egypár buta első anyukás kérdés:

vigyorgás mikor kezdődik, úgy igazából? - amikor már nem a szelek bántják, és azért húzogatja a száját, hanem tényleg örül? :)

meddig lát el 3-4 hetes korában? Mert nagyon néz, akkor is, ha nincs ott semmi 20 centin belül

majd keresek valami mozgásfejlődéses oldalt is a neten, kíváncsi vagyok, mikor kezd el koordináltabban mozogni - áh, nem vagyok teljesítményorientált :)

boruska

Jó reggelt!

Na az én uram megivott 2 pohár sört én fél 11-kor már itthon is volt. :roll: Volt így is pukkadozás, mert a szórakozóhelyre ahová a csapat még ment oda ő már nem ment. Nem érti meg az a f.sz, hogy nem mindenki olyan csőcselék, mint ő. Na mindegy.

Nóri! Nagyon kis tündér husis Noncsi :lol: és a torta is tuti.

Na megyek, mert nyekergés van...

bellerreni
Eger

Hát le sem merem írni, de este fél 9-től éjjel fél 4-ig aludt a Csibe, aztán 5-től fél 8-ig. És egy órája megint alvás van.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti, mennyit fárasztod a gyereket napközben, hogy így alszik éjszaka? Nekem csak akkor alszik ennyit, ha előtte szétsírja / szétbábozza magát napközben

boruska

Bori!
Ha nincs előtte semmi, akkor valószínűleg a fény-árnyék játékokat nézi. Ahogy valami fény tükröződik a falon pl.
Én úgy tudom, mosolyogni 6-8 hetesen kezd célzottan. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nem fárasztom!
Épp csak egyszer sétálunk és este, fürcsi előtt babamasszázsolunk. Csak azóta alszik ilyen jól, amióta megy ez a wellness-program (masszázs+fürdés). Szóval két napja. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, tegnapelőtt Milán is aludt 8-tól 4-ig. Csak ezt nem minden éjjel csinálja. Ma negyed 3-kor ébredt, azóta szinte folyamatosan énekel. Igaz, a tegnapi napot meg végigaludta.

Viki, nem nyugtattál meg hangya ügyben. Bár nekünk "csak" kicsik, cserébe vannak mindenhol. Vettem hangyacsapdát, de még nem érezni a hatását. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla: egészen apró, barna színűek? Az a fáraó hangya. Nekünk is volt. Sajnos panelban nem lehet tőlük teljesen megszabadulni, mert a csövek mellett mindig feljönnek. Mi figyeltük, hogy merre vannak az útvonalaik és oda fújtunk hangyamérget (ezt most picibaba mellett nem merném, bár a papírja szerint emberre nem mérgező). És tettünk ki olyan "hangyacsapdát" amiből beviszik a kaját a bolyba és a királynő terméketlen lesz tőle (ha jól emlékszem)
Kb egy éve elvétve egy-egy felbukkan a fürdőszobában, azt elnyomom, de tömeges invázió azóta nem volt.
zuzmooo

Kakti: azt az arcmasszázst csináljátok, amit Katica küldött a gmail-re?
zuzmooo

Zuzmoo, nem vörösek, hanem feketék. Hangyamérget akartam volna én is venni, de faluhelyen nem megy az olyan könnyen. :lol: Hogy ez a hangyacsapda mennyire és főleg mennyi idő után lesz hatásos, fogalmam sincs. De tegnapelőtt belemásztak még a krumplifőzelékbe is. :cry:

Rólunk is itt van két tokakép, nudisat majd este.

Kép

Kép

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zuzmooo:
mi komplett masszázst csinálunk. A védőnőnk tart 4 alkalmas tanfolyamot. De kb. olyan, mint a neogranormonos füzetben van, amit a kórházban kaptunk. Csak az arcmasszázs a végén van, nem az elején.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

De jó látni az idősebb babákat! :) Nagyon tündérek!!!

Minket is megtámadtak a hangyák, a neten valahol azt olvastam, hogy sütőport kell kiszórni és azt hazaviszik a királynőnek és elpusztul.. tegnap szórtuk ki, egyenlőre nincs eredmény.. :?

Nóri nem semmi ez a kenyér "torta".. hogy jutnak ilyenek eszedbe?
én csak a hűtő mellett állva, tördelném a kenyeret és mártogatnám a tojáskrémbe.. :lol:
Főztél is 60 emberre? Én már attól is kivagyok, ha vendég jön hozzánk és behozza a sarat :evil: :oops:
Vendég

juhéjj! Nem kell overál végre! :D
Vendég

Funky, köszi! Tudtam hogy valami háztartási ellenszerük is van, de valamiért a sóra emlékeztem. Persze nem hatott. :lol: Most kipróbálom a sütőport is.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

sziasztok!
Szeretném kérdezni a bagoly anyukáktól,
hogy nem tudnak aludni?????????
Le a kalappal, aki este 10-kor még képes írni is.
Én akkor már csak a párnámra vagyok képes koncentrálni.

Vicky:
Nem mi csak kedden kapjuk az első szurit, mert így volt időpont, a doki néninél.
De referálok majd.
Bár azt mondta dokker, hogy ettől nem szoktak még belázasodni a manók, csak állt. a következőtől.

Kép
bettike830

csuppancs: A fáraó hangyák azok a kis barnás-vöröses színűek, amit Zuzmoo is írt. Egyébként mi próbálkoztunk a raiddal mászó rovarok ellen, de nézegesd hogy hol látsz többet és oda fújd. Hátha segít. A borkősavat is lehet próbálni, az hátha van a patikában. Anyu is onnan hozta mindig. Milán baba tüneményes.

boruska: Nálunk Barbus a múlt hétvégétől mosolyog úgy célzottabban. Nagyon édes.

zuzmoo: Nekünk szerencsére most is sikerült megtalálni a fészket a fürdőszobában és kinyírtuk a királynőt, meg akik a bolyban voltak. Így eltűntek, már jó régen nem találkoztam velük, mondjuk nem mintha hiányoznának.

bettike: Akkor mi hamarabb kapjuk a 2 hónapos oltást, mi hétfőn megyünk. Szerintem azért én be fogok nála próbálkozni egy fél kúppal oltás után, hogy ne legyen lázas estére.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti: tök jó, hogy a védőnőd foglalkozik ilyesmivel is. Mi a 6. héttől szeretnénk menni babamasszázs-babajógára, ugyanoda, ahova a terhesjógára jártam. Már nagyon várom!
zuzmooo

sziasztok,

képzeljétek kaptunk egy hordozókendőt. Mostmár csak meg kéne tudnom hogy kell felkötni. Tudtok tanácsot adni, hol lehet ezt megnézni??

dalika

Megjöttünk a városból :lol: Sétáltunk egy jó nagyot és még most is alszik. Bementem a DM-be, mert elfogyott a melltartó betétem. :roll: Csajok nektek meddig tart egy ilyen betét? Nekem állandóan folyik a tejem :roll: Tele van a fagyasztó is tejjel, már nem tudom hova tenni. Lehet megfontolom az eladást :roll: csak nem nagy herce-hurca mire minden vizsgálatot megcsinálnak?

Én is alig merem leírni, hogy éjjel is 7 órát aludtunk :roll: igaz utána már csak 1 órát a kiságyban utána meg már csak kettőnk között volt jó neki :lol:

Hurkáink még nekünk is alig vannak, van helyette naaagy nagy pocakunk :lol:

Itt egy tegnapi büfizős kép :lol: Kép

bellerreni
Eger

Reni! Nekem heti 1doboz betét fogy. De én nem fejek. Soha. Semmikor.
Vendég

Próbáltam, hogy kevesebbet fejek, de kezdett begyulladni a bal cickóm hiába maszíroztam és hiába tettem rá meleget úgyhogy inkább fejek. :roll: Ha nem fejem le akkor úgy bedurran meg bekeményedik, hogy hozzáérni sem tudok.

bellerreni
Eger

1xüen nincs idöm irni pfff :D :D :D
apa bennt alszik a gyerek helyén, mirci kinnt alszik a kocsiba, anyámék elmentek itthonról a tesómékhoz, akiknek 2 nappal utánunk született a lányuk, ugyh. most mosás-teregetés-kaja-netezés a babaneten pffff :D :D
és ezt 24 évesen...pffff :D :D :D :D

zsó
Kép
pcd1985

Hát nekem nem fogy azért ennyi betét... :)
Mondjuk én itthonra moshatót használok (a kutyát nem érdekli, mi van bent, ha a lakásból sem teszem ki a lábam), ha megyek valahová, akkor eldobhatósat teszek be, mert az nem látszik át a pólón.

Reni:
érdeklődj utána, de elég sok vizsgálat kell, én úgy tudom. Jó kis vámpír-vizsgálat (vérvétel)! :P
Nálunk azt mondta a védőnő, hogy van minden kismamának tejcsije, de ha kell valakinek, akkor majd körbekurjant. Azért kérdezd meg te is a védőnőt, hogy nincs-e a praxisában valaki, akinek kellene.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Mi is most értünk haza a sétából. Evett a mazsola és most alszik. Remélem jó sokáig, mert megyek főzőcskézni.

Nagyon szép az idő itten mifelénk. Kaposváron meg nagyon-nagyon fúj a szél, most mondta nagybátyám. Remélem nem jön errefelé.

Nóri tőled kérdezem, mert te már gyakorlott anyuka vagy. Ha ilyen szép idő van te mit adsz a kicsire, mert most olvasom, hogy overált nem. Annyira nem tudom, hogy kellene most öltöztetni őt. Mindig attól félek megfázik. :roll:

Kakti: hogy bírja ilyen jól Lili a masszázst. Náluk Lilien végigüvölti a fürdés utáni testápolóázást is, nincs türelme. Utál öltözni, pedig én is masszírozni szeretném. :(

Aki adja a babájának a gripe watert, hogy adagoljátok, vagyis hányszor adtok neki belőle. Étkezés előtt vagy után adjátok nekik?
Vendég

Kismaki:
fürcsi előtt masszírozom. és az elsőt nagyon jól bírta, tegnap nem annyira. Ma meg ugye még nem volt masszázs. :)

Ami a sétaruhát illeti:
én sem adtam ma overallt Lilire. A body-rugi pároson felül volt rajta egy puha, de nem túl vastag plüssnadrág (talpas), meg egy plüss kabátka. Így tettem be a mózesbe, és azt a kocsiba. Észre sem vette, hogy hidegebb lenne, hatalmasat aludt - cserébe kényelmesen elfért a mózesben. :) Overallban már kicsit szűkös volt a hely... :)

Ja! Lányok!
Mennyi bukás az, ami még normális? Most pár napja Lili is elkezdett bukni. Van, hogy tíz perccel kaja után jön vissza egy adag. De max. egy evőkanálnyi. Kell ezzel foglalkoznom, vagy ez még normális?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sétálós ruha: Rajtunk is pont ennyi ruha volt.

Bukás: nálunk van hogy 1 órával evés után bukik Barbus. Azt mondta a védőnő, hogy ha hízik és eszik rendesen, akkor ez feleslegben volt benne.
vicky79
Budapest III. kerület

halihó!

nekünk volt 2 hós oltás. Kicsit talán nyügisebb volt és kicsit ment is a hasa, épp ezért gyakrabban szoptattam, illetve a gyerekorvos tanácsára már a szuri után rögötn és éjszakára adtam neki kúput. Azt mondta, hogy 5 kiló közelében lehet már 1 egészet.

gripe watert kaja utána dtam eddig amikor tekergett, 1 órán belül volt eredmény :)

Ma itt volt 17 fok is, mi body +rugi+ overall+pléd szerkóban sétáltunk

reni: majd ha már eltelt egy hónap, akkor kezd el a régi tejeket kicserélni, mert már kevés lesz úgyis tápanyagban Zsubinak. Nagyon édes a törpid.
Kiszúrtam a sólámpát a kiságynál:) nálunk is az van éjszaka :)

Nóri: szuper a kenyértorta, és hát Noi hurkái :) mi igencsak messze állunk ettől

zuzmooo: hát ezek a ggt érték tényleg elég magas, de látod, hogy nekünk is milyen szépen lement, lehet hogy nektek Bende sokkal jobban fog reagálni
stephie

stephie: Köszi az infókat, akkor én is adok majd neki kúpot ha hazajöttünk.

Geri már ezer éve nem írt. Ha olvasol: Mi van veletek?
vicky79
Budapest III. kerület

Hú nem nagyon tudom miket kérdeztetek...

Kenyértortát simán lehetett szeletelni, mint a sima tortát. Az ötlet onnan jött, hogy másnál már láttam kenyértortát, csak az hosszúkás kalács formájú volt. De ez szimpibbnek tűnt. A többi meg jött magától...

Olyan helyesek a babáitok!!!! Megeszem őket! Az én Puniellám csak Maroson óbégat, de itt egyfolytában. Mosottkaka vagyok!!!! :lol:

Ma a nagyon melegben csak vastag rugi és kabátka volt a csajon. Meg takaró. Kicsit hűvösebb időben harisnya és rugi. Vagy rugi és melegítő. Jobb szeretem a réteges öltözködést!

Sírni hagyás: (most nyugodtan nézzetek egy mondókázós pöcsnek!!! :D ) nekem erről az a véleményem, hogy 20percig hagyni ordítani egy babát egyedül a szobában az kínzás. De még 10-et is. Ezek nem rafkós kis terroristák, akik azért jöttek világra, hogy megkeserítsék a szüleik életét. (most nem Vikire értem, mert az más,hogy nem veszed ki az ágyból, de ott vagy mellette) Nekem fura, hogy valakinek az a fő cél, hogy a gyerek egyedül elaludjon az ágyában. És ha fél, ha egyedül érzi magát??? Nem tud felállni, kimenni és megkérni, hogy "anya kérlek gyere be hozzám!" Még annyira kicsik. A fejüket is alig tudják felemelni. Mi van, ha fáj valamije. Csikar a hasa, vagy csak a lepedő nyomja a buksiját? Ők még nem tudnak beszélni. Ha a nagyobb gyerekünk jönne oda, hogy "anya nagyon félek, szükségem van Rád, mert Téged szeretlek a világon a legjobban" akkor őt is visszaküldenénk a sötét szobába, hogy tanuljon meg egyedül elaludni????? Sok kísérlet igazolja, hogy azok a babák, akiket hagynak sírni nem azért nem sírnak egy idő után, mert milyen fasznán megtanulnak egyedül elaludni. Sőt, legtöbbjük el sem alszik, csak csendben van. Mert egy dolgot megtanult. Hiába sír, az ő anyukája nem jön oda, hogy neki segítsen. Pedig ezeknek a pöttömöknek másuk sincs, mint a sírás. Sajnos a Jóisten ilyen felnőtt füllel talán elviselhetetlen nyelvet adott nekik a gondolataik kifejezésére.
Én 2gyerekes anyaként mondom, hogy a nevelést NEM most kell elkezdeni. A nevelés a rendszeres életmóddal kezdődik. Hogy mostantól nem ülök be este 8-kor a moziba, hanem lefürdetem a babát és leteszem aludni. És nem fetrengek délig ágyban, hanem a délelőtti napsütést kihasználom egy jó sétára...stb. És ha a gyerek kellő figyelmet kapott és kellő mennyiségben foglalkoztak vele és van rendszer az életében, kapott vacsorát is, akkor 99%-ban elég fáradt lesz ahhoz, hogy idejében, a saját ágyában elaludjon. Persze nem egyedül. Miért is kéne egyedül? Anyám és apám is bejött mesélni. Minden este. Sok éven át. (ezzel nem bántani akarok senkit, sőt Lucánál mi is megpróbáltuk egy-két alkalommal hagyni sírni, de most már teljes mértékben tudatában vagyok, hogy semmi jó nem származik belőle!!!!)
Vendég

nóri: Később mi is szeretnénk mesét olvasni Barbusnak csak most még nem érti. Ti mikortól meséltetek Lucának? Egyébként így könnyebben elalszik Barbus, ha ez a bemegyek-kijövök-kiságyban simizem módszerrel altatjuk. Tegnap nagyon nyűgös volt és rajtam sem aludt el, de az ágyában simogatva a végén elaludt. Úgy látszik ő inkább a nyugalmat igényli, mint a testünk melegét. De azért szereti ha addig ott vagyok vele, amíg el nem alszik. De ez nem mindig megy, már néha beáll a derekam, még jó hogy nem az alsó állásban van a kiságy. :D
vicky79
Budapest III. kerület

WINGBO bébihinta kölcsönzés

6 HETES KORTÓL 6 éves korig használható hasalós hinta.
Korai fejlesztésre kiváló – koraszülöttek illetve beteg gyermekek fejlesztéséhez kitűnő eszköz, egészséges babák esetén pedig gyorsítja a mozgásfejlődést.

Segítségével az idegrendszeri pályák kapcsolódása könnyebben létrejön, ami segíti a mozgás és gondolkodás fejlődését.
A baba pár használat után rájön, hogy ő maga tudja lökni a hintát és ezt örömmel meg is teszi.

Magyarországon kevésbé ismert termék, külföldön már régóta ajánlják fejlesztésre. Újonnan kb. 30 ezer forint, viszont kölcsönzéssel (4000 Ft/hó) kipróbálhatod, hogy a Te babádnak beválik -e.

Érd: 70/520-2399
kata2006

Csilla: ezek tuti a hormoktól vannak, nem tojástól. De természetesen tejterméktől is lehet szép pöttyös a baba.

Bea: mi csak kiegészítésre használjuk a tápszert, de ha esetleg egy komplett étkezést kellene pótolni, akkor 110-et csinálnék, három és fél kanál táppal.

Kakti: nálunk is szokott lenni bukás, az elmúlt három napban több, mint eddig. Általában kb. 15 perccel az evés után, de van, mikor egy óra múlva is még jön fel valami. Fél-egy evőkanálnyi mennyiség.

Képzeljétek, ma nagyot "túráztunk". Elmentünk 10kor itthonról és fél hatra értünk haza. Gyakorlatilag egész nap friss levegőn voltunk. Egy délelőtti programnak indult, délre itthon akartunk lenni, de lett egy váratlan ebéd ismerősökkel, aztán még hazafelé beugrottunk vásárolni is. A gyerkőc 10től fél négyig édesen aludt, a Tesco parkolójában a kocsiban etettem meg. Most megint durmol :shock:

Kép
juci-77

Nóri, anyósom állandóan azzal basztat, hogy ne vegyük föl mindig, elkényeztetjük, meg hasonlók. Hát én meg magasról teszek rá hogy mit mond és marhán élvezem hogy nem tud mit tenni. Anno a nagynál ugyebár ez a lehetőségem nem volt meg.
Ja, és hogy Beninek ne engedjem hogy mindig fölvegye, mert megszokja a kicsi. Na persze, majd pont eltiltom őket egymástól mikor úgy örülök hogy a nagy imádja.
A mai legeszesebb megnyilvánulása: a narancssárga babakocsira jönni fognak a bogarak. Mondom majd lesöpörjük őket. Komolyan mondom falnak megyek a hülyeségeitől.

Dokinál minden rendben volt, de Csücsöri ma szinte egyáltalán nem alszik, az autóban is szigorúan csak a menetidő alatt szunyált.
Így asszem az estére tervezett kekszelés elnapolva. :lol: Most is itt kamillázik mellettem. Cicizni már nem akar, nem csír, csak nyugiban várja hason a pukikat. :lol:
(Most már elaludt apával egyetemben, úgyhogy tényleg lőttek az esti programnak.)

Csináltam róla pucér képet. Nem a legjobb, mert éppen ordításban volt és sietni kellett mielőtt újra rákezd. Van egy nyugis is, de az már fürdés, szopi után volt és nem meztelen.
Na és a harmadik a tesós kép. :)

Kép

Kép

Kép

Zuzmoo, hogy van a melled?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hú Csilla! Csücsöri nagyon hasonlit bátyusra! Jó a cenzúra is! :D
Elhiszem,h élvezed a felnőtt fejjel babázást! Annyira jó helyre került ez a Csöpp hozzátok! Azért az is jó,h kisebb a korkülönbség közted és Beni közt,mint közte és Milus között. Jaj nagyfiad lassan érettségizik! Ki izgul jobban, te vagy ő?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?