Mzx: igen, a csütörtök nekünk nem jó, mert a kisasszony arra van bejelentve útlevél-készítésre
(tesztet már én is csináltam... volt két hét, amikor hánytam, csak úgy... habár Fruzskával, és az előtt lévő terhességemmel sem volt ilyen tünet, de hallottam róla, hogy akár azt is jelentheti
de negatív volt)
Jim: ügyesek vagytok szopi ügyben! Én még csak egyszer adtam Fruzskának egy olyan kanalat a szájába, amin ragadt egy kis barackpép. Először érdekelte a dolog, még másodszor is, aztán harmadszorra elkezdett öklendezni. Úgyhogy még csak csecsszopó. De elhatároztuk, hogy most hétvégén kipróbáljuk a dolgot, talán barackkal, vagy ha kapok a Lehelen valami édes almát, akkor azzal...
Mozgólépcső ügyben: én kb. 2-3 hónapja mozgólépcsőzök a babakocsival. Lefele úgy megyünk, hogy a hátsó kereket rakom a lépcsőre, az elsők a levegőben lógnak, és ránehezedek a kormányra, hogy a kerekek stabilak legyenek. Felfelé pedig az első kereket tolom a lépcsőre, és a kormányt pedig felfelé tartom, hogy vízszintesben legyen a kocsi. Először a WestEndben próbáltam, mert ott lassabbak a lépcsők.
Hűha, te meg sárgadinnyével eteted a gyermeket... De a dinnyék nem allergizálnak? Vagy csak a görög?
Nem sok ez, amit bevállaltál, egy kicsit????
Kölyök: hihihihihihihi (Blanka és a nyúl)
Ez az elfordítom a fejem, cicivel a szájában ismerős... Ja, és a legújabb, hogyha a ráhajolásos technikával etetem, akkor elkezdi a cicit „felfújni”, belepürrög, és szétprüszköli a tejet mindenfelé, persze közben vigyorog. Ha elveszem tőle a cickót, akkor pedig kéri vissza. Van már, hogy nyúl a cici felé, hogy ő most azt szeretné (igaz, ilyen eddig csak kétszer volt, de teljesen meglepődtem, hogy már tudja jelezni, mit akar – mert okés, hogy egy érdekes játék felé nyúl, de a cickóm után, ami még be van fedve ruhával...)
Hűha, nem semmi méretekkel rendelkezik Máté!!! Habár Fruzska is ekkora volt 4 hónaposan.
És annyira, de annyira pasis Máté, és annyira, de annyira huncut!!! Nagyon tetszik. (ha legközelebb jöttök, és mondjuk lesz megint találka, akkor csak össze kellene hozni a két fiatalt
)
Kacika: hűha, micsoda sportéletet folytatsz!!! Hát igen, ma is 12 órát aludt éjjel, hétfőn 13-at, aztán ráhúzott még délelőtt 3 órával, aztán délután 1-gyel. Mondjuk ma keveset aludt napközben, de azt majd lentebb...
Pati: a fotók... nagyon jók!!!
Zsu: azta! Fél banán!!! azt is lehet az elején?
Nekem tetszel a rövid hajjal!!! Jó a csodálkozós kép Vikóról!!!
Kmanna: hát nekem is azt mondták (nem valami bíztató), hogy hiába az állandó rágás, nyáladzás stb. akár 8 hónapos koráig elhúzódhat, hogy kijön az első foga... Hogy fogjuk kibírni addig????
Pepike: ne hülyéskedj! Gyere!!! Mondjuk a Te és Jim páros....
De gyertek mindketten!!!
Szilvánusz: szocpolhoz nem értek. De úgy emlékszem, volt valami változás a gyermekbejelentéssel kapcsolatban.
Monácska: na végre!!! Egy találkozó, amin te is ott leszel!
Pumperka: jaj, ez a menzesz!!! Annyira tartok tőle, mert most, hogy úgy tűnik, hogy rendben mennek a dolgok Fruzskával szopás-ügyileg, ha beütne a menzesz miatt tejcsökkenés, biztos elvenné a kedvét a szopástól. Én pedig azt nagyon-nagyon megsínyleném... Úgyhogy megértelek, teljes szívemből!
Az Ikea amúgy nekem is szimpatikusabb lenne, szerintem ott jobban le tudnánk ülni, meg a nagyobbak tudnának játszani, meg jó a kaja, meg lehetne nézelődni, és „nagyon fontos” csecsebecséket vásárolni
Nyuszisimogatás: szeptember 1-3 között lenne jó, mert ha minden igaz, akkor 4-én éjjel elindulunk Horvátországba (jól össze is vesztem az öcsémmel: neki nincs gyermeke. Határozottan kijelentette, hogy milyen dolog, hogy egy ilyen pici gyermeket a kényünk kedvére hurcibáljuk össze-vissza világba... Szóval az „jött le”, hogy önző dög szülők vagyunk, akik a szerencsétlen gyermek igényeit nem nézzük, csak a sajátunkét... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)
Melinda: Fruzskával eddig egyszer volt, hogy három napig nem volt széklete. Akkor vettünk neki levolac-ot, és attól kijött, aminek ki kellett jönnie. Mondjuk Fruzska még nem kap mást tejen kívül. A gyümölcsökkel viszont lehet játszani, melyik hajt melyik sem, habár az almára mindig azt mondják, hogy fog, na engem határozottan meg meghajt...
Panny: ez a tábor dolog... A Kedves mostanában többször megjegyezte, hogy kicsit szórakozott vagyok... Nálam is bőven belefért volna, hogy elfelejtem...
Pati: még mindig jól áll neked ez a haj!!!! A képek pedig szuperek! Épp ma mondta a Kedves, hogy járt az Öböl XI-ben, és hogy milyen szép, és hogy majd legközelebb menjünk oda találkozni a babákkal, meg a mamákkal. De Kvaszévi úgyis azt mondta, hogy majd lesz nála találkozó... Tényleg, nem tudod, mi van velük, a papájával????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linocs 2008.08.27 09:18-kor.