Új privát üzeneted érkezett!

Pati,
azért kérdeztem, mert nekünk se megy még a csőrös. Dóri is cumisüvegből nyomatja a teát, vizet.
Szerintem is a sütőtök volt a ludas, mert előtte való napokban, mikor a répát kóstoltuk, nem volt semmi gond.
Én is remélem, hogy nem nagyon lesznek ilyen napjaink.

Melinda

Kép
melinda80

Pati!
Jók a képek, árad a harmónia róluk...

A sütőtök rendezi a székletet...Leventének ha kapott mindig volt, ha nem kapott akkor jöttek a bogyók...
Létezik ilyen, hogy egyik gyerek így, másik úgy reagál??

Látjátok még a doki listáján is az ajánlottak között van.

Melinda!
Szívesen.

Holnap viszem Nimót kontrollra szurkoljatok!

Igen, remélem holnap jobb nap virrad.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit,
megy a drukk holnapra! +++++++++++++++++++++++++++

Melinda

Kép
melinda80

Kölyök, a zoknilehúzós kép nagyon tetszik!
Judit18, Alexa rengeteget dumál, de nagy részét még mindig nem érteni. :? Tanult néhány új szót, pl. a Balatonon mondta, hogy hattyú, sirály, csirkevágáskor hogy pipitoll, de a maci és a nyuszi még mindig cica neki. Leginkább csak halandzsázik. Néha olyan érzésem van, hogy tudna mondani dolgokat, csak nem akar. Nem tudom. Nagyon kétségbe tudok esni, mert az ő korában már a legtöbb gyerek folyékonyan beszél. Tudom, kivételek mindig vannak, és mindenki megtanul egyszer beszélni, de miért pont ő a kivétel? :(
Remélem Eszter nem lesz még náthás is!
Pumperka, :( :( :( . A menstruáció amúgy is egy utálatos dolog, hát még ha a babának sem tetszik. Nekem most még szerencsére nincs, Alexánál 8 hónap után jött meg, de ő akkor sem utasította vissza a cicit. Mondjuk akkor már elég sokat evett is mellette.
Kacika, szegény Peti! :cry: Jobbulást neki! Ez a ragasztás nem mindig tuti. A húgomra egyszer még régen a diszkóban felülről ráesett egy sörösüveg, egy-két centis sebet csinált a nyakán. Egy arab orvos volt az ügyeletes és olyan "ügyesen" összeragasztotta, hogy le kellett tépni azt a ragasztós micsodát, hogy újra összeillessze normálisan a sebet. Hát nézni is rossz volt, nemhogy átélni! :shock:
Panny, Márk mit szólt az elmulaszott egy naphoz?
Melinda, örülök, hogy Dórinak már jobban megy a dolog. :wink:
Patti, tudsz valami publikusat mondani Eszterxx-ről?
Beuska, Kvaszévi merre jár?
Vendég

Zsu!
Én akarok az első lenni!
Holnapra boldog házassági évfordulót kívánok Nektek!!!! Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit, nagyon aranyos vagy! Köszönjük szépen! :D
Csak sajnos külön töltjük :cry: , de remélem lesz alkalmunk bepótolni!
Vendég

Juditk, jól esik, hogy ezt mondod. Sokat küzdöttünk már, másokkal, egymással, magunkkal... talán most végre egy harmonikus szakaszba jutottunk. Sok gonddal, tennivalóval küzdünk, de közöttünk rend van végre. :wink: Sokszor voltam szerelmes az életemben, tűz vagyok, nagyon tudok lobogni. Ez most más. Megvan a lobogás, összefonódva egy nagyon mély szeretettel.
Jó.

Zsu, Eszter apukáját holnapután kíséri az utolsó útjára, közben anyukáját pátyolja, volt Andrisnak egy durva hasmenéses betegsége, és mindemellett készül a költözésre. Szóval semmi extra, csak a szokásos dögunalom az élete :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
hétfőn jön hozzám, bibibííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnapra mit terveztek? Lesz nagy ünneplés?

Tényleg, ha olvasod, ÜGYNÖKNŐ, léccilécci, ígértél Gordonnak rtl-es meglepit, még pocakkal, anno.
Szereti a Pókerarcot (Ugye, Pepike :wink: :wink: ) és különösen pedig a Széf-et. De minden jöhet. Sok. Sok-sok. Szejetjük..... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Patti, szóval akkor Eszternek is csőstül jön....
A kérdésedre előzőleg válaszoltam, ünneplés sajnos halasztva.
Vendég

Mzx: igen, a csütörtök nekünk nem jó, mert a kisasszony arra van bejelentve útlevél-készítésre
(tesztet már én is csináltam... volt két hét, amikor hánytam, csak úgy... habár Fruzskával, és az előtt lévő terhességemmel sem volt ilyen tünet, de hallottam róla, hogy akár azt is jelentheti ;) de negatív volt)

Jim: ügyesek vagytok szopi ügyben! Én még csak egyszer adtam Fruzskának egy olyan kanalat a szájába, amin ragadt egy kis barackpép. Először érdekelte a dolog, még másodszor is, aztán harmadszorra elkezdett öklendezni. Úgyhogy még csak csecsszopó. De elhatároztuk, hogy most hétvégén kipróbáljuk a dolgot, talán barackkal, vagy ha kapok a Lehelen valami édes almát, akkor azzal...
Mozgólépcső ügyben: én kb. 2-3 hónapja mozgólépcsőzök a babakocsival. Lefele úgy megyünk, hogy a hátsó kereket rakom a lépcsőre, az elsők a levegőben lógnak, és ránehezedek a kormányra, hogy a kerekek stabilak legyenek. Felfelé pedig az első kereket tolom a lépcsőre, és a kormányt pedig felfelé tartom, hogy vízszintesben legyen a kocsi. Először a WestEndben próbáltam, mert ott lassabbak a lépcsők.
Hűha, te meg sárgadinnyével eteted a gyermeket... De a dinnyék nem allergizálnak? Vagy csak a görög?
Nem sok ez, amit bevállaltál, egy kicsit????

Kölyök: hihihihihihihi (Blanka és a nyúl)
Ez az elfordítom a fejem, cicivel a szájában ismerős... Ja, és a legújabb, hogyha a ráhajolásos technikával etetem, akkor elkezdi a cicit „felfújni”, belepürrög, és szétprüszköli a tejet mindenfelé, persze közben vigyorog. Ha elveszem tőle a cickót, akkor pedig kéri vissza. Van már, hogy nyúl a cici felé, hogy ő most azt szeretné (igaz, ilyen eddig csak kétszer volt, de teljesen meglepődtem, hogy már tudja jelezni, mit akar – mert okés, hogy egy érdekes játék felé nyúl, de a cickóm után, ami még be van fedve ruhával...)
Hűha, nem semmi méretekkel rendelkezik Máté!!! Habár Fruzska is ekkora volt 4 hónaposan.
És annyira, de annyira pasis Máté, és annyira, de annyira huncut!!! Nagyon tetszik. (ha legközelebb jöttök, és mondjuk lesz megint találka, akkor csak össze kellene hozni a két fiatalt ;) )

Kacika: hűha, micsoda sportéletet folytatsz!!! Hát igen, ma is 12 órát aludt éjjel, hétfőn 13-at, aztán ráhúzott még délelőtt 3 órával, aztán délután 1-gyel. Mondjuk ma keveset aludt napközben, de azt majd lentebb...

Pati: a fotók... nagyon jók!!!

Zsu: azta! Fél banán!!! azt is lehet az elején?
Nekem tetszel a rövid hajjal!!! Jó a csodálkozós kép Vikóról!!!

Kmanna: hát nekem is azt mondták (nem valami bíztató), hogy hiába az állandó rágás, nyáladzás stb. akár 8 hónapos koráig elhúzódhat, hogy kijön az első foga... Hogy fogjuk kibírni addig????

Pepike: ne hülyéskedj! Gyere!!! Mondjuk a Te és Jim páros.... ;) De gyertek mindketten!!!

Szilvánusz: szocpolhoz nem értek. De úgy emlékszem, volt valami változás a gyermekbejelentéssel kapcsolatban.

Monácska: na végre!!! Egy találkozó, amin te is ott leszel!

Pumperka: jaj, ez a menzesz!!! Annyira tartok tőle, mert most, hogy úgy tűnik, hogy rendben mennek a dolgok Fruzskával szopás-ügyileg, ha beütne a menzesz miatt tejcsökkenés, biztos elvenné a kedvét a szopástól. Én pedig azt nagyon-nagyon megsínyleném... Úgyhogy megértelek, teljes szívemből!
Az Ikea amúgy nekem is szimpatikusabb lenne, szerintem ott jobban le tudnánk ülni, meg a nagyobbak tudnának játszani, meg jó a kaja, meg lehetne nézelődni, és „nagyon fontos” csecsebecséket vásárolni ;)
Nyuszisimogatás: szeptember 1-3 között lenne jó, mert ha minden igaz, akkor 4-én éjjel elindulunk Horvátországba (jól össze is vesztem az öcsémmel: neki nincs gyermeke. Határozottan kijelentette, hogy milyen dolog, hogy egy ilyen pici gyermeket a kényünk kedvére hurcibáljuk össze-vissza világba... Szóval az „jött le”, hogy önző dög szülők vagyunk, akik a szerencsétlen gyermek igényeit nem nézzük, csak a sajátunkét... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

Melinda: Fruzskával eddig egyszer volt, hogy három napig nem volt széklete. Akkor vettünk neki levolac-ot, és attól kijött, aminek ki kellett jönnie. Mondjuk Fruzska még nem kap mást tejen kívül. A gyümölcsökkel viszont lehet játszani, melyik hajt melyik sem, habár az almára mindig azt mondják, hogy fog, na engem határozottan meg meghajt...

Panny: :) ez a tábor dolog... A Kedves mostanában többször megjegyezte, hogy kicsit szórakozott vagyok... Nálam is bőven belefért volna, hogy elfelejtem...

Pati: még mindig jól áll neked ez a haj!!!! A képek pedig szuperek! Épp ma mondta a Kedves, hogy járt az Öböl XI-ben, és hogy milyen szép, és hogy majd legközelebb menjünk oda találkozni a babákkal, meg a mamákkal. De Kvaszévi úgyis azt mondta, hogy majd lesz nála találkozó... Tényleg, nem tudod, mi van velük, a papájával????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára linocs 2008.08.27 09:18-kor.
linocs

És akkor a mai napunkról. Ezeket intéztük, mi lányok, Fruzska és én ;) :
1. könyvelőnél a gyedes papír kitöltése (gyalog: Lehel tértől a Kassák Dózsa sarkáig)
2. MÁK-ban számlanyitás az állami támogatáshoz (gyalog: a Kassák Dózsa sarkától az Árpád-hídig a MÁK-hoz
3. Az OEP-nél gyed intézése (gyalog: az Árpád-hídtól a Teve utca-Hungária körút sarkáig)
4. Önkormányzati támogatás intézése a Start számlához (gyalog az Árpád-hídtól a Béke térig)
5. Haza fáradtan villamossal (Béke tértől Lehel térig)

Mindezt reggel 10-től délután fél négyig. Nem tudom, hány kilométert gyalogoltunk, de sokat. Fruzska tündéri volt, aludt egy-egy órát, evett, mikor kínáltam, vigyorgott minden ügyintézőre, azok pedig elolvadtak tőle (mondjuk biztos más gyermektől is elolvadtak volna...)

Nem tudom, hogy tudtátok-e, hogy az OEP-nél van külön szoba szoptatáshoz, ez szuper, szerintem...

Ja! és a XIII. kerületiek: van egy csomó juttatás, amit lehet igényelni, nagyon rendes volt az ügyintéző hölgy, és kérdés nélkül elmondta, mit lehet még, majd összeszedem és leírom.
linocs

Na és, hogy velem legyen tele az oldal :) A pénteki találkozóról: hánykor találkozzunk? És ne legyen inkább az Ikea?????????????????
Kép
linocs

Linocs, a protokoll az, hogy kezdésnek alma, meggy, őszibarack. Banánt hét hónapos kortól írják. :? De az úgy volt, hogy anyukám kísérletezett egy kis krumplipürével és a kicsi fiam igen nagy érdeklődést mutatott. Akkor mondtam, hogy inkább gyümölccsel próbálkozzanak. Először az almáspitéből bányászta ki az almát :) , aztán előkerült a banán.

Még a fogakról és szopiról eszembe jutott, hogy akkor már nem egy álom a szoptatás. Alexa konkrétan nem harapott, csak rászorította a fogát, de annyira, hogy még a mai napig meglátszik az akkori két egymás melletti lyuknak a helye. Hát mit mondjak, könnyezve szoptattam...

Linocs, nem sok mindent találtam a bp13 honlapján arról, amit mondtál. Vagy csak rossz helyen kerestem. :roll:

Köszi mindenkinek, aki megdícsérte a frizurámat! :oops: Lehet, hogy legközelebb még rövidebbre vágatom, mint amilyen régen volt. Ez olyan hamar megnő.
Vendég

Linocs :shock: :shock: :shock:
nem semmi napotok volt....... :shock: :shock: :shock:

Az Öbölben talizás nekem is eszembe jutott. Ideális hely volna.
Sajnos megszervezni én most nem tudom, mert nyakunkon az építéshatósági átadási határidő: szept. 23. Utána még a banki is van, ahoz még több minden kell, úgyhogy megy a meló ezermillióval.
Ha valaki felkarolná oda a taliszervezést, nagyon szuper volna!!

Kvaszévi jól van, az apukája begyűjtött valami fertőzést a kórházban, de összességében javul. Majd biztosan jön részletekkel. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Monácska, Panny, sajnálom, hogy most nem leszek ott a talin és nem ismerlek meg titeket is személyesen.
Linocs, ennyit gyalogolni! :shock: :shock:
Vendég

Hol van az Öböl???
Vendég

Fogas szopihoz még annyit, hogy meg lehet ám úszni, Gorka 18 hónapos koráig simán szopizott és csak egyetlen egyszer harapott meg.
Pont ma néztem, hogy egyelőre nincs veszély, mert a kis nyelvével fogja át a mellet, és így az ráhúzódik az alsó fogaira (Nortonnak konkrétan arra az egyre :lol: :lol: :lol: )... a felsőknél már rezeg a léc :roll: :roll:

Monácska, Panny, csatlakozom Zsu-hoz, jó lenne Veletek találkozni. Sajnos nekem diliház a péntek. :(

Kép
Kép

mpatr

Zsu, www.obol.hu/
a Lágymányosi híd budai lábánál.
Éééééééééééééés, ahogy a Kvaszévi is írta, süppedős pázsit és rá szabad lépni. Isteni!!

Kép
Kép

mpatr

Hát igen, Patti, nekem is a felső fogacskák vésődtek be.
Vendég

Zsu: nekünk a világ végén ;) Na jó, a Lágymányosi híd után.

http://www.obol.hu/

Kép
linocs

Na, Pati gyorsabb volt, de én még képet is szereztem ;)
linocs

Bakker menjek már takarítani 8)
jajajaj, de nincs kedvem....
már felporszenyáztam, csak a felmosás maradt.
Ilyenkor tudom megcsinálni a két gyerek meg az építkezés mellett. :roll: de hogy mennyire utálom :shock: :shock: :shock:

Fú, emlékszem, amikor Bp-en laktunk, akkor is általában éjjel takarítottam- volna... csak mindig ugattak érte a szomszédok....
áááááááááááá, na azt utáltam csak igazán. :?

Jól van, gályára!!

Kép
Kép

mpatr

Zsu, imprinting :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Ez tényleg nagyon jól néz ki! Csak nekem két gyerekkel, bkv-val egy kicsit messze van. :(
Vendég

Linocs, azt hittem, Te fotóztad.
Gondoltam, repcsire pattantál, megnézni a dolgot.
Ha mán olllllyan messze van. :wink:

SZERINTED a Szent István Park milyen messze volt?????? 8) Fúha! :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és különben is, a Trófeától egy hegyes köpés 8)

Kép
Kép

mpatr

Köszi Linocs neked is! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni. Vagy csak vissza olvasgattam? Na mindegy kb. tudom mi volt az előző pár napban a téma.

Linocs!
Lehet, hogy én is tudok menni a talira. Vagyis attól függ hány órakor lesz.

Pati!
Így utólag boldog névnapot. Kutyusok nagyon cukik. Beülök én Pepikéhez meg Jimhez, de azt hiszem akkor nagyon nagy gáz lesz.

Judit18!
Eszterrel kapcsolatban teljesen felkavartál. Remélem már jobban van. Nálunk is a családban rendszeres az égési sérülés. Nekem a Marci 8,5 hónapos volt, amikor megégette a tenyerét. Meggyógyult! (Pedig elég súlyos volt)
Ne hibáztasd magad, szerintem ahogy Pumperka is írta ez bármelyik gyerkőccel előfordul. Ott a Marci ujja pl. egy életen át kiséri, sőt iszonyatosan érzékeny neki. Megtörtént visszafordítani nem tudjuk.

Hú most többet nem bírok írni, hulla vagyok mint mindig. Valaki már leválthatna.
:D
Jó éjt mindenkinek.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Zsu, ha lesz ott találkozó, az csak természetes, hogy viszlek Benneteket, és hozlak is!!!! Ha még persze, be mersz szállni mellém ;)

Pati: persze, itt áll a bérház udvarán a repcsi, gyorsan fel, egy kattintás, aztán vissza, aztán egy fotó, letöltés, egy kis fotosopp ;), aztán feltöltés :)
linocs

[quote="mpatr"]Z írta:mpatrsu, imprinting :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem értem. :oops: :oops: :oops:

Beuska, jó, hogy előkerültél. Csak emlegetni kellett! Te is azok között vagy, akiket nem irigyelek.
Vendég

zsu: nekem sem ugrott be... http://human.kando.hu/pedlex/lexicon/I3 ... ting2.html
Pati: de ez most hogy jön ide???
linocs

Linocs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szerintem klasszisokkal biztonságosabb páros vagytok, mint Pepike és Jim :wink:

Kép
Kép

mpatr

Na jó éjt mindenkinek!!!
linocs

[quote="kiszazsu"]H írta:kiszazsuát igen, Patti, nekem is a felső fogacskák vésődtek be.

hát imígyen az imprinting :wink:

Kép
Kép

mpatr

Köszi Linocs, de miért ne ülnék be melléd? A probléma csak az, hogy Alexának nincs gyerekülésem.
Vendég

Pati: jajaja, csak már vittem egyszer Zsu-t, és nem tudom, milyen nyomokat hagytam benne... Elég csöndes volt :)
linocs

Aha, így már értem! :D
Vendég

Na most aztán már tényleg lépek, a gyermek és a Kedves is már 2 órája alszik, én meg itt nyomom... Na nyugodalmas szép jó éjszakát mindenkinek!!!!!
linocs

Linocs, az ismerkedési szakaszban mindig csöndes vagyok! Amolyan megfigyelési állásponton. De pozitívan vizsgáztál! :wink: :wink: :wink:
Vendég

:oops:

Kép
Kép

mpatr

Patti, most min pironkodsz?
Vendég

Basszus én is lépek. Nyugodalmas éjszakát helyett aggodalmas éjszakát olvastam :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aludnom kell :shock:
Jóéjt 8)

Kép
Kép

mpatr

Zsu, az imprintingen.
Pedig nekem nagyon tetszett :oops: de ezek szerint nem volt egy nagy poén.... örexem :roll: :roll: :roll: :?

Kép
Kép

mpatr

Na, ha mindenki megy, akkor én sem irogatok itt tovább egymagamban.
De még egy dolog érdekel. Van még valaki rajtunk kívül, aki nem a nevén szólítja a gyermekét? Ugyebár Vilmos az utód, Vikó becenévvel. De Alexa után úgy ráragadt a Kikó név, hogy mindenki úgy szólítja, mi, anyuék, tesóim is. Szegény gyerek, majd azt hiszi, az a neve. :roll:
Mentem aludni, remélem a kiscsaj hagyott egy kis helyet a dupla ágyon. Úgy el tud terpeszkedni.....
Jó éjt!
Vendég

Patti, lehet, hogy jó poén volt, csak én nem értettem. :oops:
Vendég

Baszki, nem alszom egész éjjel, bedurrant a vesém! Más nem is hiányzott :x Ügyeletre hogy menjek? Várjam meg a reggeli rendelést -addig megpusztulok-, oda is hogy viszem magammal Martint, közben meg az ex is hozza vissza Milánt. MOST MÁR KURVÁRA ELEGEM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem lehet csak simán meghalni, miért kell ennyit szenvednem?
Vendég

Atyaég, Jim, ezt nem hiszem el! Jobbulást! remélem semmi komoly! ez télleg hihetetlen....
++++

Kép

Kép
kolyok28

Zsu: csak nem úsztam meg a hányós, fosós kórt, tegnap hajnaltól estig azt hittem megpusztulok, hánytan vagy 5-ször. Szegény tejemnek szerintem egy napra lőttek, merthogy se kaja, se pia nem ment belém. Neked visszajött utána?

Ja, és tegnap volt a 2. házassági évfordulónk, hát mit nem mondjak, olyan hogy meghitt ünneplés az ugyan nem volt, de kaptam szép virágot. Eredetileg pedig a bátyám itt aludt volna, mi meg mentünk volna vacsizni, de így...

Remélem a tietek ma boldogabb lesz, mégha külön is.

Ma már jól vagyok csak próbálom visszatornázni a tejemet.

Ja és tök jó a hajad, így képről sztem sokkal jobb, mint a hosszú.

Jim: na tök jó lenne, ha tudnál jönni a Pepikével, sőt még Panny és és Monácska is, hát az maga lenne a tökély. Jut eszembe, Judit18. fel tudsz venni minket? Ha nem megoldjuk. Fanetta, ti jöttök????

Kecskemétieknek jó talit, kérünk majd sok-sok képet.

Kölyök: neked még elfelejtettem a múltkor, hogy nagyon édes a Máté és egyre jobban hasonlít rád, és milyen huncut a kis mosolya.... :wink: :wink: :wink:

Kösz a szocpolos hozzászólásokat, intézzük az ügyet.
most ennyi, de még jövök ma.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

jim: küldtem privit.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz, Nektek tegnapra, Zsu Nektek mára:
Isten éltessen Titeket sokáig!!! :) Adjon hosszú és vidám, mosolyokkal, gyermekkacajjal teli közös életet :)

Kép

Kép
kolyok28

Na ne Jim!
Remélem nem lesz semmi komoly baj, ideje, hogy vége legyen ennek a sorozatnak.... :cry: :cry: :cry: :cry: Drukkolok nagyon!

Melinda!
Dórinak remélem mára semmi gondja nem lesz a pocijával. Hú, én ezeket a mi hajt, mi nem, csak kbra tudom, eddig egyik gyerekünknek se volt problémája. Egy viszonylag gyors anyagcserét örököltek az apjuktól, szóval napi rendszerességgel mindig ok volt velük minden.

Kölyök!
20-án kacsát sütöttem. :wink: Máténak biztos izlett volna. :lol:
Kendőzést szereti még? Máshogy kötöd már?

Zsu!
Boldog házassági évfordulót! Tetszik a hajad. Nekem szülés óta nem volt még levágva. Már egyszer majdnem, csak nem jött össze. :oops: Nálunk a gyerekek egy csomót öcsizték Zsombort, és már kezdték Öcsinek hívni többen is a családból. Na erről sürgősen elkezdtem leszoktatni őket, már kopik az Öcsizés. Nálunk ilyen nevek szoktak lenni: Zsomb, Pötty, Bogyó, Krumpli, Bandita, Puszedli.

Pati!
Szépek a gyermekeid nagyon, és Norton egész jól érzi magát a hintában. :wink: A névnapi vacsi fincsi lehetett, én is imádom a halászlét. A felmosás nekem is mindig 10 utánra szorul, bár akkor legalább nem trappolják össze :lol:

Fogas szopihoz: Csengével semmi gondom nem volt. 7 hónaposan bújt ki neki az alsó, 8 hónaposan a felső kettő. De ő azt elején is olyan kis finoman szopizott, semmi sebesedés stb...
Na most ez a haramia elég férfiasan űzi, majd meglátjuk. :wink:

Ikeás tali. Már így is nevezem :oops: Én erősen hajlok affelé, hogy inkább csak az ikejába mennék, mert a nagyok az Árkádban kikészítenének az unalmukkal. A játszó is már kezd dedó lenni nekik, de még szívesen bemennek, és a Csenge mindig talál egy gardírozni való kisebbet. Szóval ő ott bárkit bevállal, akit koránál fogva már beengednek a játszóba.
De ez most nem zsarolás, lehet nyugodtan az Árkádban, mert tudom többen a gofriról álmodtok. Csak sajna tudom, nekem a világ legfinomabb gofrija se finom, ha nem olyanok a körülmények... És az Ikea előtti miniparkba sokan szoktak letelepedni. No nem egy Szent István Park, de egy kis zöldre vágyunk a végén....

Nyuszisimogatás: Én akkor megcéloznám a 2-át, és szeretettel várunk mindenkit!:wink:

Linocs!
A fán van alma, és hazudnék, ha azt mondanám vegyszermentes, de a leglightabb lemosópermetezést kapta csak (gondolván mi is a gyerekekre), így akkor kezdhetnék akár egy közös hozzátáplálást, és akkor a gyermekeink nem tejtestvérek lennének, hanem almatestvérek. :wink:

Jim!
Még a körte nerm érik, így vissza kell jönnöd később lopni. :wink:

Tejem még mindig kevés, de a kedvem már jobb. :wink:
Valahogy majdcsak lesz. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

ÓÓÓ Szilvánusz!
Nektek is boldog évfordulót! :D :D

És sok tejecskét! :wink: