reginand, kell is a sok ivás! Én nagyon nem-ivó vagyok, egy nap mégis lemegy három liter simán
Nem tudom a leírtak alapján, hogy gratuláljak-e vagy sajnálkozzak a tesód híréhez. Biztos nehéz megtudni, hogy a tesód tabletta mellett teherbe esett, te meg mindent megteszel. Én kiborulnék, tuti. Ez, meg hogy nincs náluk minden rendben csak még jobban aggaszt engem a baba jövőjével kapcsolatban... Egy gyermeknek egyetlen dologra van szüksége: Hogy Apa és Anya szeresség egymást! Ha ez nincs meg, minden elromlik. És egy gyerek erre soha nem megoldás.
Orsi, kicsit hasonlítunk, én is miden tünetet képes vagyok produkálni.
Szerencsére nem érzek a gyógyszeremnek mellékhatását, elvagyok, mint a befőtt, várom a két hét múlva esedékes ultrahangot, hogy minden rendben és gőzerővel hajrá
Zuzmi, csodálatos a kisbabád! Gyerekfelügyeletet vállalok
Dia, te hogy érzed magad így, félidő tájékán? Minden rendben van? Engem pölö nagyon érdekel a terhesség alatti mindenféle elővigyázatosság, mint terhességi-csík megelőzés, lazító gyakorlatok, méhen kívüli vizsgálatok (fogászati, meg mittudomén), vitaminigény, testi változások és azok kibírása és ciki, nem ciki, aggódom a szüléskori szőrtelenítés miatt is, hogy nem látok majd a pocaktól. Pedig nekem egyféle fóbiám a szőr és tuti kikészítene, ha nem uralom a dolgokat...
Na, inkább horgolok, abban jobb vagyok.