Hűűűűűű, nem is emlékszem, hogy ez a fogzás ennnyire gáz
De nagyon édi, már látszik a kis szürke csík és az ujjam is beleakad már (kb fél mm...). Ma vettem Dentinoxot, még nem próbáltuk ki.
A mászás is határozottan alakulóban, ugyan nem jött még rá a technikára, de az elemek kezdenek kibontakozni
pl. löki magát, de a levegő felé, meg próbálja felhúzni a hasa alá a lábát
.
Második napja a fogzástól hót kripli, még a cicin is sír.
A tetejébe valami van a gyomrával is, mert délután 5-ször lehányt
. A gyerekorvos azt mondta, hogy most 4-5 órán át ne adjak neki csak hideg vizet vagy teát, de azt is csak kanalanként.
Mázlim van, mert hamar elaludt.
Közben Gordon alig lát ki a takonyból meg a kötőhártyagyusziból, apjuk sincs fényesen, csak én vagyok jól a családból.
Bocsi, Pepike, de nem jutottam el odáig, hogy leszedjem a képeket a fényképezőről.
de kisnyuvaszod jól van, igazi kis egyéniség. Igazából nem az a vegyülős fajta, általában külön vann a többiektől, viszont mindenképpen úgy kell feküdjön, hogy össze legyen bújva az anyja valamelyik testrészével..
Szerintem félhosszú szőre lesz, mint apjának, legalábbis a mellkasán már látszik, hogy nem rövid a szőre. Ja és az állandó szopitól gurul, akkora, mint egy 2-3 hetes kutya (a többiek is!), pedig csak 10 napos.
Judit18, ha emléxel, anno mondtam, h ne legyél paramami.
Látod, ezért ne...
Hidd el, még ha a maximumot nyújtod, akkor is hibázol. Az én akkor nem egész két éves fiamnak sikerült úgy bevenni a nagypapám szívgyógyszerét, hogy ketten(!) voltunk vele ott. Egyszerűen megakadályozhatatlan volt. Felmászott érte az asztalhoz, odanyúlt és bevette. Az apukám még kiütötte a kezéből egy részét, de már így is Heim Pál Toxi lett a vége, gyomormosással, stb..............
Néha úgy érzem, ezekre a kisgyerekekre külön őrangyal vigyáz. Hogy pont ott, pont akkor nem és pont csak annyira és pont hogy éppen hogy....de megússzák----- általában..... Hibát fogsz még elkövetni. Arra vigyázz, hogy ne túl nagyot.
Sajnálom, amin kerezstülmentetek. Remélem a kis "antiétvágyas" jobban van!!!!!