Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket! :)

Jim,
most már aztán vége lehetne a balszerencsés időszaknak!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jobbulást a szemednek!!!

Kacika,
Köszi a tápcsis tanácsot. Végülis nem azt írta fel a dokinő, hanem a Humana baby-fit 1-es tápit. Ez nagyon ízlik Dórinak. Bár nem értettem, hogy lehet egy olyan tápszer tehéntej alapú (sovány tejpor van benne) és banános, amit újszülöttkortól lehet adni... :roll:

Monácska,
örülök, hogy visszajött a tejcsi!!! :)

Kölyök,
ekkora sétát tenni! :shock: Mennyi idő alatt tettétek meg az utat?
Dóri is megnyugszik, ha énekelek Neki. :)

Pati,
sajnálom azt a rossz éjszakátokat! De most már kiderült, hogy a fogacska kínozta Nortit. Mi volt Gordonnal, hogy vérzett az orra?
Gratula az első fogacskához! :)

Pepike,
úgy sajnáltalak, ahogy olvastam, hogy zajlott a tegnapod! :( Neked is csak jót kívánok (ahogy Potyka írja :) )! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pepinek boldog szülinapot kívánok. :)

Judit18,
örülök, hogy Eszterke jól viseli a kötözést és hogy jó a kedve! Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Kmanna,
nálunk is úgy van a gyerekszoba, ahogy Nálatok és Dorka is kezdettől külön alszik, persze a légzésfigyelő is be van üzemelve.

Márti,
Bencének boldog névnapot kívánok! :)

Juditkecskeméti,
nagyon jól néz ki a rakott padlizsán! Drukkolok a fogyókúrához nagyon!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pété,
gratula Livi első fogacskájához! :)

Fogyisoknak gratula az eredményekhez és kitartás! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én is elkezdtem, vacsira próbálok nem túl kalóriadús ételt enni. Vagy gyümi, vagy kefir+pari+sajt kombináció vagy csak kefír. De ma például lecsót ettem rozsos kenyérrel. :oops:

Melinda

Kép
melinda80

Na, ez egy + jeles hozzászólás volt! :) Teli van vele! :lol:

Melinda

Kép
melinda80

Dóri olyan édi, egyre több tárgyat felfedez. Például ma egy nylon zacskóval játszott egy ideig. Tegnap a fél literes ásványvizes palackra lett figyelmes, ahogy ittam belőle séta közben. Egyből elé kellett tenni, hogy közelebbről megvizsgálja. :) Aztán még a távirányító is felkeltette a figyelmét, a telefonomról már ne is beszéljünk, csípi, ahogy világít. :)

Az az érdekes, hogy azt veszem észre, a játékainál jobban szereti a zoknit, amit a lábáról lehúz és azt rágcsálja, vagy a textilpelenkát vagy egy rongyot, újságpapírt, amit tépni lehet. :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Hát a mai napunk nem volt rossz.voltunk babauszáson, két hét kihagyással.De nem volt gond, nagyon élvezte Máté, kivéve a merülési feladatokat :? :? De szerencsére nem volt gond inkább élvezte.majd teszek fel képeket.Persze ettől ugy ki dölt, hogy szinte enni sem evett, csak aludt utánna, majd déltöl 3 oráig is alvás volt, amit ritkán szokott megcsinálni.Mi amugy egy szobában alszunk Mátéval, valahogy jobb ez igy, igaz a másik szoba foglalt ,mert az öcsém lakik benne egy darabig.De amint elmegy azonnal átmegyünk és Máté egyedül alszik.Kiváncsi leszek akkor majd magamra.De ez még késöbb lesz.

kolyok 28: tök jo hogy a te fiacskádat is Máténak hivják :D És jo hosszu sétákat teszel :D Ez kell a comboknak :) Tök ari ez a kép hármojukról,milyen picurka :D :D

Bosek:Szép a kislányod.Mennyi programod lesz, tök jo legalább kimozdulsz. :)

juditkecskemét: Nem tudom a többieknek sikerült e, de nekem a harmadik rész (sajna nem tudom innen kimásolni) nincs meg.Nem tudnád esetleg átküldeni az oldalt.
Cimem:rakovics.timeakukaccitromailpont hu
én is szeretnék fogyizni.Jol néz ki a muszaka, milyen ize volt?

Pepike:Jol ki jutott neked tegnap.Nagyon sajnáltalak mikor olvastam :cry: :cry: :cry: persze valamlyen szinten vicces is volt, ne haragudj :oops: :oops: :oops: Boldog Szüli Napot Pepikének!

pati:
ne haragudj de a te történeted is komikus volt igy leirva, de én biztos sirva fakadtam volna helyedben :oops: :oops: Örülök a kisfognak:)Jöhet a többi:)

mni: jo nyaralást!

judit18:Sajnálom ami történt veletek. :( :( Borzaszto egy eset.nem csoda hogy nem tudtál aludni akkor éjszka :cry: :cry: De ne emészd magad annyira, remélem hamar meggyogyul Eszter és még nyoma sem marad a balesetnek.

b.márti77:Boldog Név napot Bencének!!!Remélem visszajön a tejcsid :? nekünk már 3,5 honaposan kint volt az also kettö fogacska.Viszont oldalt szerintem nem fog még mert azokat én is érzem, Máténak is van ott valami recés .

pété:Hu nektek is kijött az elsö gratula:lol: :lol: és kúsztok is,ez nagyszerü :D :D De jo hogy javult Livike böre javult már.

Na most én leszek az utcsó aki ide ir, de csak most volt idöm rá.Jó éjt, szép álmokat.Holnap teszek képet, amint lesz idöm.

mimi80

Kép
mimi80

Hűűűűűű, nem is emlékszem, hogy ez a fogzás ennnyire gáz :shock: :shock: :shock: De nagyon édi, már látszik a kis szürke csík és az ujjam is beleakad már (kb fél mm...). Ma vettem Dentinoxot, még nem próbáltuk ki.
A mászás is határozottan alakulóban, ugyan nem jött még rá a technikára, de az elemek kezdenek kibontakozni :lol: :lol: pl. löki magát, de a levegő felé, meg próbálja felhúzni a hasa alá a lábát :wink: .
Második napja a fogzástól hót kripli, még a cicin is sír.
A tetejébe valami van a gyomrával is, mert délután 5-ször lehányt :shock: :shock: :shock: . A gyerekorvos azt mondta, hogy most 4-5 órán át ne adjak neki csak hideg vizet vagy teát, de azt is csak kanalanként. :? Mázlim van, mert hamar elaludt. :) :)
Közben Gordon alig lát ki a takonyból meg a kötőhártyagyusziból, apjuk sincs fényesen, csak én vagyok jól a családból.

Bocsi, Pepike, de nem jutottam el odáig, hogy leszedjem a képeket a fényképezőről. :oops: :oops: de kisnyuvaszod jól van, igazi kis egyéniség. Igazából nem az a vegyülős fajta, általában külön vann a többiektől, viszont mindenképpen úgy kell feküdjön, hogy össze legyen bújva az anyja valamelyik testrészével.. :lol: Szerintem félhosszú szőre lesz, mint apjának, legalábbis a mellkasán már látszik, hogy nem rövid a szőre. Ja és az állandó szopitól gurul, akkora, mint egy 2-3 hetes kutya (a többiek is!), pedig csak 10 napos.
:shock:

Judit18, ha emléxel, anno mondtam, h ne legyél paramami. :wink: Látod, ezért ne... :? Hidd el, még ha a maximumot nyújtod, akkor is hibázol. Az én akkor nem egész két éves fiamnak sikerült úgy bevenni a nagypapám szívgyógyszerét, hogy ketten(!) voltunk vele ott. Egyszerűen megakadályozhatatlan volt. Felmászott érte az asztalhoz, odanyúlt és bevette. Az apukám még kiütötte a kezéből egy részét, de már így is Heim Pál Toxi lett a vége, gyomormosással, stb..............
Néha úgy érzem, ezekre a kisgyerekekre külön őrangyal vigyáz. Hogy pont ott, pont akkor nem és pont csak annyira és pont hogy éppen hogy....de megússzák----- általában..... Hibát fogsz még elkövetni. Arra vigyázz, hogy ne túl nagyot.
Sajnálom, amin kerezstülmentetek. Remélem a kis "antiétvágyas" jobban van!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Patti, jobbulást a családnak, és gratula a kis fogacskához! :lol:

JuditK, szerintem marha jó a témád, ha kész én szeretném is elolvasni,-ha lehet- mindig érdekelt ez.
A saját tapasztalatot is elmondom ha ezzel segítek...bár nekem nem volt sok gondom, csak 1-2 apróság.
A másik gyerekhez való viszony a szülés után, férjhez is kellett egy kis idő mire visszatalál az ember, ilyesmi...

Judit18, Esztikének továbbra is jobbulást!!!

Márti, Bencének utólag is boldog szülinapot!
Milyen hintát kapott? Tetszik neki?

menni kell , szép vasárnapot!!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból bár minket se hiányolt nagyon senki :( :((kív.Bosek :wink: ) azért itt vagyunk :wink: :wink:

Szal az égiek velünk voltak, mert ahogy az előrejelzés tök sz@r időt mondott,annyira teljesen ellentétes volt...végig 30 fok feletti időnk volt :wink: Mindannyian jó barnák vagyunk,még Olika is :wink: Pumperka,végülis bevittem őt a vízbe ,csak nem a Balcsiba hanem a medencés élményfürdőbe.Nagyon élvezte :wink:
A srácaim egész nap csúzdáztak meg saraztak...tuti várakat építettek...kirándulni csak egy napot voltunk Badacsonyba, mert a meleg miatt csak a vízet kívántuk. Sajna Lellén elmaradt 20.-án a tűzijáték egy ki szél miatt :x :(

Vissazolvasni egyenlőre reménytelennek látom,bocs :oops: .......de próbálok...most vár a halom mosnivaló :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ja és Márti,Bencének Boldog Névnapot!!!

Oli ma 5 hós :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Pati,
mielőbbi gyógyulást a piciknek és párodnak!!! Remélem Téged elkerül a nyavalya!

Melinda

Kép
melinda80

Szia Panni!

Jaj, kicsit lelkiismeretfurdalásom volt amiatt a mondatom miatt, hogy erre a hétre nem mondtak strandidőt. De a végén mégiscsak az lett! :) Én gondoltam Rátok, hogy akkor így jól telik a nyaralás, hogy jó a víz, tudtok fürödni!

Töltsél fel majd képeket!

Melinda

Kép
melinda80

Panny!! Helló! Jó hogy megjöttetek, és hogy jó időtök volt végül!
Rakj képeket!
Vendég

Sziasztok!

Pati mielöbbi gyogyulást a gyerekeknek és a párodnak :) :)
Szia Panny:jol sikerlt a nyaralás?Még jo volt az idö szerencsére ,képeket kérünk :D :D :D

Igéretem szerint a képek:
Kép Nézelödik, mert máshogy nem látot ki

Kép uszás

Kép Dórika, Melinda, Máté és én

Kép Itt a lábát fogja, nehogy jol sikerüljön a feladat

Kép Eszi a kocsit:) nem éhségből

Kép Mostani kedvecem, a dédnagyitol kapott rozsaszinsapiban:)

mimi80

Kép
mimi80

juditkecskemét: köszi a recepteket :D :D :D
kiszazsu: megkaptad a képeket?

mimi80

Kép
mimi80

Mimi, megkaptam, kettőt. (Még nem volt időm az albumra. :oops: ) Ezek az újak megint kicsik, de megoldom. :) Legalább 300 x 400 pixelnek kell lenniük, hogy fel tudjam rakni.
Panny, örülök, hogy szép időtök volt!
Márti, boldog névnapot Bencének!
Melinda, annak idején Alexa is az újságpapírt értékelte a legjobban. Aztán mikor kakilt, szinte el lehetett olvasni a híreket. :D :D :D
Patti, jobbulást a családnak!
Jim, a te szemed hogy van?
Vendég

Panny, boldog 5 hót Olikának!

MImi, aranyosak a képek!
Vendég

Melinda!

Én is tartottam az időtől...és igazad volt mert rossz időt mondott...de valahogy Isten meghallgatott :wink: és komolyan mondom végig iszonyat meleg volt...sőt még túlzás is volt, mert így nem nagyon tudtunk kirándulni.Csütörtökre mondott szeles időt,erre a hajón Badacsony irányába majd meg sűltünk :wink:

képek: :wink:
Kép
Várépítés közben.
Kép
Csendélet a sátorban a strandon.
Kép
Dagadt anyucival az élménymedencében
Kép
:wink:
Kép
Olika nagyon jó kedvű :wink:
Kép
Apa strandröplabda sztárja... :wink: :wink: :wink:
Kép
Csak Kölyöknek amit már rég ígértem :wink:
Kép
Kép
Apával Olika a hajón
Kép
Badacsonyban
Kép
Kép
Krizsi egyedül hason csúzsik a nagy csúzdán
Kép
Márk a csúzdán

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, szuperek a képek, biztos jó volt!
Vendég

Sziasztok!

A mai napom ismét nem fogjátok elhinni!Rajtam tuti rontás van.
Ki akartam állni a Citroennel az udvarból hogy ki tudjak állni a Puntóval, és természetesen mert hogy velem miért ne történne semmi 1 napig, ahogy álltam ki beszakadt a betonozott csatornafedél és a kocsim meg bele orral. 6-an szedték ki és azért az orra szépen megsérült, de hál égnek nem szakadt le az alja. Hát ez vagyok én!
Ön és közveszélyes! Úgy röhögtem hogy sírtam a nevetéstől no meg a méregtől!!! :twisted: :roll:

Panny!
Jók a képek szép kis család vagytok, már csak egy hugi hiányzik! :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

Mimi!

Így hívják a tengeri malacunkat:lol:
Van itt a topikban a macskánk is Ginger!
Már csak a kutyánk Luca hiányzik!
:wink: :lol:
Édesek a képek, biztos jól érzi magát a vízben Máté!
Nagyon helyes a sapiban, igazi csajozós kép!

pepike

Kép

Kép
pepike

Éppen zabpelyhes sütit csinálok.
http://konyha.blogter.hu/?post_id=92219

Majd referálok.
Amíg meg sülöget, addig rakom fel Pepike a képeket a nyuvaszokról.

Kép
Kép

mpatr

Pepike, Nektek már van egy kutyátok, nem lesz gond a két szuka között?

Kép
Kép

mpatr

Pati, szerintem nem. Luca bolognese kutyi tündéri, imádja a macsekunkat is pedig ő is később került hozzánk. Szval úgy gondolom nem lenne gond, főleg mert kölyök de te ezeket bizti jobban tudod.
Más kutyákkal nagyon jól kijön a fiukat kergeti csak el maga körül mert mindig legyeskednek körülötte és unja már a kisasszony.
Amúgy annyi hogy nagyon féltékeny lehet depi lesz, a macska elől például mindig megeszi a kaját csak azért hogy neki ne legyen!A sajátjához meg hozzá se nyúl ha állateledelről van szó.

pepike

Kép

Kép
pepike

Hoztam képeket.
Sokat.
Ha nem baj. De akkor is, ha igen :twisted: :lol: :lol: :lol:

Na. Akkor csapjunk is bele:

Hanyatt fekvő kutya a kertben, 10 kutyával a pociban:
Kép

Kutya az asztalon, ahogy nem szoktátok látni:
Kép

A császár pillanata, a rózsaszínes a méhszarv, amit kihúznak belőle, az a burokban a kiskutya:
Kép

Újszülött, még alvó kiskutyák (az altató miatt amit a mamijuk kapott) az inkubátorban:
Kép

Kép
Kép

mpatr

Babanyuvasz képek:

Kép
Kép
Kép

Pepiék potenciális nyuvaszkája:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

mpatr

Na hoztam ám mást is:

Nanó Nortonnal
Kép

Ezt Gordon fotózta!
Kép

Ügynöknőnek, szívem minden szeretetével:
Kép

Íme az összegyűlt bébikajcsi (minden vásárlásnál 1 üveg):
Kép

Mai kép:
Kép

Kép
Kép

mpatr

Panny!
Nagyon szuperek a képek!!!!!!! Aranyosak vagytok!!!!!!
szerencsére, hogy jó idő volt rátok!
Boldog 5 hót Olikának, ja és köszönjük a köszöntést mi is!!!!!!!

Mimi!
Nagyon szuper ez a baba úszás ugye???
Én is akarom....... :D

Pati!
Nagyon cuki kis mutyi mutyik!!!!!! De Norti fogacskájáról is rakj fel valamit!! Léccccccccciiiiiiiii! 8)
Vendég

Kicsi(t) hülye gyerekem az alsóneművel fent és a felsőneművel lent :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Olyan szééééééééép!!!!!!!
Vendég

Pati!
Annyira édesek mindjááááááá elveszem mind!

Nagyon szép Norton!!!!
Kire hasonlíthat?? :wink: :wink: :lol: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Gordon mááááá tudom kire!!! :wink: :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

És egy bónusz kérdés, jutalomért, aki kitalálja, a lökött unokabátyámtól:

Hogyan használható az emberek megmosolyogtatására a képen látható eszköz?
Kép

VÁLASZOKAT VÁROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Márti, babafog egyelőre csak mikroszkóppal fotózható, de ígérem, amint lehet, pótolom....

Kép
Kép

mpatr

Pepike, nyuvasz? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Na itt a hinta:

Kép Kép

Ez pedig tegnap készült, elaludt hintaágyazás közben:
Kép
Vendég

Pati!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :oops: :oops:

Mi az??????????
Vendég

Márti, nagyon édes!!!!!!!!!!! Neked is így tépi a pólód? A hinta merre mozog? Olyan a felfüggesztése képen, mintha gumis lenne.

Kép
Kép

mpatr

Panny, ugyanilyen virágos nadrágban nyomul az én párom is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Igen gumis, tök jó mindenfele lehet hintáztatni!
Na ja a póló tépés nagyon megy neki, meg a haj cibálás. :D
Vendég

Na léptem, mert mindjárt letépi a csöcsöm! Éhen halna, ha nem ehetne! :D
Vendég

Juditkecskemét, erre most akadtam véletlenül:
http://www.femina.hu/terasz/mosogatogep_teszt

Márti, Bence is jó husiban van! :D Ja, és még adós vagyok egy kérdésedre: Vikónak is veszettül nő a haja, és tök jó dús! Úgy tetszik!

Mpatr, nem tudom, mi az az eszköz, de a tippem, hogy az orrába dugta. (Egyébként milyen jutalomért megy a verseny? :oops: :wink: )

Pepike, :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( , ennél többet nem tudok hozzászólni. :?
Vendég

Pati!
A nyuvasz tündérke, tippem nincs az eszközre de biztos hasznosítható! :oops: :wink:

B.Márti!

De jó Bencének! Praktikus kis darab!mármint a hinta. No meg te is!
:wink: :lol: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Múlik a kór a csalásomról, ugorjatok át a közeljövőben nyuvaszlesőbe!!!!!

Nem akartam leírni, de úgyse bírom ki, gyerekek, olyanokat találtam AZOKON az oldalakon, hogy :oops: :oops: :oops: :oops: még én is. Én azt hittem, már sokat tudok :oops: :roll: de :shock: :shock: :shock:
Pl. Láttatok már IGAZI hyment? És Ti tudtátok, hogy az anyatej kinyomása a ciciből szexuális fétis??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: én nem tudtam, de lehidaltam. És volt amitől KONKTÉTAN behánytam, de annak tartalma meghaladja ennek a topiknak a moderációs elveit :roll: :roll:
Konklúzióban megállapítottam, hogy annyi a beteg agyú ember, hgy Úristen.... :shock: :shock: :shock: meg azt, h hiába keresgélek JÓ filmet. Ami érdekesebb lenne, ott valamiért következetesen átlépik azt a határt, ami számomra az izgalmas és az értelmetlenül durva között van.
:( :( Viszont találtam olyat, h azóta ezen röhög az összes haverunk, akinek megmutattuk. :wink: :wink:

Kép
Kép

mpatr

csalásomról= családomról
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:oops:
Freud....? :?: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Patti, vastag fogselyem? :twisted: :P :shock: 8) :lol:
A műtétes képek brutál :shock: , a kutyuk arik, a fiad nagyon nagyon szép!!!! :!:

Pepike, most mááá aztán vigyázzá magadra te lyány!

Márti, milyen márkájú hinta? Nagyon királynak tűnik! Szépek vagytok!
Vendég

kacika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kéééééééész
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
beléptél a hüüüüüüjééééééééééééék közé 8) :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Patti :lol: :lol:
Vendég

Megkegyelmezek 8)
úgysem találjátok ki :wink: :wink:

Szóval a Hogyan használható az emberek megmosolyogtatására a képen látható eszköz? találós kérdés megoldása az alábbiakban látható:

Kép Kép Kép Kép

Copyright by az én imádott, nagggyonnemnormális unokabátyám....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Igaz, hogy már egyszer próbálkoztam a kérdésem feltevésével (húúú, de szép szó!!!), de akkor kevesen reagáltatok, mert gondolom kevésbé volt még aktuális. Szóval újra bepróbálkozom:

Kinek van tapasztalata állványos (elektromos) hinta ügyben??? Szeretnénk venni Livikének, de nem tudom, milyet vegyünk?

Látom, Pati, Nektek van. Milyen? És hol vettétek?

Az esőerdős pihenőszéket kinőtte, pedig nagyon imádta....

Kép
pété

pati!

Azzzuram látni szertné a nyuvasz családapát is! :wink:
Ha lesz időd az esti műsorod között légysziiiiiiiiiii :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pati!

Enyim embör utálja ezt a virágos gatyát :wink: én vettem neki by Auchan :wink: ..a kedvemért hordja...

Pété!

Én reagáltam az állványos hintára.....nekem Graco van és elemmel magától is hintáztatja ha beállítjuk.Szuper jó :wink:

Pepike!

Sajnálom a verdát :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ha nem kapok enni, megeszem a lábujjam....
Kép
Kép Kép Kép

Így szórakozok én minden fürdés után... :) :) :)

Pati!
Gyönyörűek a fiaid!!!!Ámulok és bámulok...

Márti!
A Te kisfiad is nagyon édes....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?