Új privát üzeneted érkezett!

Mni: JÓ UTAT NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!
linocs

Niki!

Jó utat, szép nyaralást nektek! Lillának egy picivel jobb étvágyat!
Várjuk a szép fotókat! :D
Mosogató,gép: nekünk is Whirpool van, múltkor elromlott nekünk, de kaptunk cserekészüléket.... szerintem is tuti dol0g, f0őleg minél több tagú a család. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mni!

Jó utat! Nem semmi távolság.....
Várjuk a képeket! :wink: :lol:

Juditkmét!

Nekünk bejött a Candy eddig semmi problémánk nincs vele, és hűtőnk is ilyen van 3 éve.

pepike

Kép

Kép
pepike

Köszönöm a tanácsokat!
Pepike!
Candy DED 110 - 69990 Ft - ez jó ár????

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

linocs

A Bosch, meg az Indesit szimpatikus még....Vélemények???

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemet: nekem annak idején, mikor vettük a mosogatógépet (kb. 7 éve) apám azt tanácsolta (aki műszaki dolgokkal foglalkozik), hogy AEG, vagy Bosh márkájút vegyünk. AEG-t vettünk, és működik 7 éve. Egészen jól. Akkor a Candy-ről lebeszélt. Nem emlékszem az okára, de tán még az is lehet, hogy mert nem igazán neves márka, és ha az ember olyan műszaki cikket vesz, amelyet nem minden évben fog cserélgetni, akkor vegyen megbízható márkájút - valami ilyesmi lehetett a magyarázat.
linocs

Linocs köszi!
Én is valami ilyesmi oldalt nézegettem, magánemberek véleményeivel....
Több mint 400 mosogatógép közül nem tudok választani, inkább a Ti véleményetekre és az ismerőseim véleményére fogok hagyatkozni....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!
A Wihrpool elött egy Zanussi volt, ami több mint 10 évig(asszem 12) húzta. :wink:
Ez meg ugye 1 éven belül meghibásodott. :? :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

hahó
nekünk sem volt könnyű a tegnap - Sopronba indultunk eredetilag vasárnapig de du egy étteremben épp ölemben ült Eszter amikor elémtették a kért levest - egy másodperc leforgása alatt Eszter belenyúlt és magára öntötte. Sajnos iszonyú forrón hozták ki, szóval leírhatatlan volt a következő 2 óra: Eszter üvöltött mint még soha - Attila tartotta hidegvíz alá, én rohantam autóért, orvost hívtam stb. végül be a soproni kórházba ahol előttünk 10en, Eszter még mindig üvölt, látszik hogy hólyagosodik a keze - nagy nehezen bejutottunk, kiderült hogy másodfokú égés (a karja alsó felén ahol a legérzékenyebb a bőr) bekötözték, fájdalomcsillapító ....
iszonyú volt, leírni sem tudom az érzést.
végül azt mondják rendbe jön, meg azóta jókedvű, úgy tűnik nem fáj neki, de persze őrlöm magam, hogy az én hibám jobban oda kellett volna figyelnem, rémes érzés .... tegnap szinte nem aludtam, csak figyeltem ahogy levegőt vesz

azt mondják hamar rendbe jön, de megszakad a szívem így bekötözött kézzel látni - olyan pindur még, tudom, hogy másokkal is történtek ilyenek, de általában azért nagyobbakkal....

persza ma reggel hazajöttünk, mert Sopronban közölték, hogy ha oda visszük vissza átkötözésre akkor vigyünk hidegélelmet annyian lesznek. most hétvégén meg mi fogjuk kötözgetni, mert nincs más....

KépKép
judit18

Judit!
Nagyon sajnálom ami történt.
Valószínűleg én is elmondanám magam mindennek naponta többször.
De így kívülről azt mondom, ne emészd magad annyira.
Bár elengedhetetlen, hogy így érezz, ahhoz, hogy feldolgozd a történteket.
Tudnék mesélni az Áronnal Csengével milyen balesetek voltak, és mikor okoltam magam, ültem éjszaka a kórházi ágy mellett, álltam sorban a balestin késő este ,hát ez is része ennek a gyerekbiznisznek... :cry: :cry: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

És persze mihamarabbi jobbulást Eszterkének! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit18: ó, szegény Eszter!!! Mielőbbi gyógyulást neki, Neked meg mielőbbi megnyugvást!
linocs

Sziasztok!

Judit, nagyon rossz volt olvasni, hogy mi történt ezzel a pici lánnyal. Sajnálom, és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Niki, jó nyaralást kívánok!!!

Linocs, mi ma voltunk az állatkertben. Zalánt még igazán nem érdekelte ( az anyukáját annál inkább, csak az volt a baj, hogy mire odaértünk már a keleti édességes összecsomagolt :( :oops: ), csak a nagy állatokat vette észre. Úgy láttam, hogy a zsiráf volt a kedvence :lol: .

Kép
kikó70

Judit, ezt olvasni is szomorúúúú, szegény kicsi lány! Tuti gyorsan rendbe jön, remélem Te is megnyugszol. +++++

Pepike, aztaaaa, ez dúúúrva mi minden történt veled1nap... remélem estére jobb lett. nem tudom, holnap tudok-e jönni, zval a kis Pepikének boldog szülinapot!!!
Pati, micsoda este... :shock:

Mni, jó utat! Érezzétek nagyon jól magatokat!

mindenkinek köszi az átköltözős hszeket. :) Potyka, vhogy igy képzeltelek el, ahogy leirtad, azt hiszem szivesen lennék nálad gyermek ;)

a fogyókurázóknak én is drukkolok, jővő 7ttől lehet, hogx beszállok ;)

mindjárt elalszom, bocsi, muszáj mennem.. vidám hétvégét!

Kép

Kép
kolyok28

Jó reggelt!

Hát persze, miért is ne szállt volna el az irományom! :evil:

Judit18!

Ne emészd magad sajnos sokszor történik olyan dolog a gyerekekkel ami egy pillanat leforgása alatt sajna bajt okoz. Előbb leírtam a mi történetünket mikor Pepi 10hónapos volt, de elszállt. Még most is felzaklatott amikor írtam, és azóta is örlődök.
A gyerekek hamar túl esnek ezen éppen azt írtam le hogy Pepinek 10 hónaposan eltört a lába az én hibámból, kaptam is ezért mindent, de a kis drágámat hál istennek ez nem akadályozta semmiben. Ugyan úgy mászott vele, SŐT 11 hónaposan gippszel a kicsi lábán állt fel és tanult meg járni!!!!! Én meg még mindig szidom magam, ő meg már csak a fényképekről emlékszik!

Kitartás, remélem Eszter hamar rendbe jön, a gyerekek már csak ilyenek ő hamar túl lesz rajta!!!!! :!:
Milyen volt az éjszakátok???
sok puszi

Kölyök!
Köszi a köszöntést!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Judit, nagyon sajnálom, ami Eszterrel történt. :( Mielőbbi gyógyulást Neki, és tényleg ne emészd magad! Tudom, milyen érzés lehet, és is nagyon szarul éreztem magam, mikor Alexának kirántottam véletlenül a karját, és mehettünk a balesetire visszarakatni.

Niki, Feri, már biztosan úton vagytok, de azért itt jó nyaralást kívánok!

A fogyizóknak sok sikert! :D

Pepike, te sem az a szerencsés alkat vagy (leszámítva a Pókerarcot :wink: ). Ennyi mindent egy napra...! :shock:
Pepikének boldog szülinapot!

Fanetta, még nem szűnt meg a pechsorozat nálunk sem. Két hónapja várom vissza az szja visszatérítést, végül levelet írtam, hogy mi van már? Kiderült, hogy a bérszámfejtő nem ikszelte be a bevalláson azt a kis kockát, hogy kérem a visszautalást. :? De kérdem én: ennek ellenére nem egyértelmű, hogy az ember vissza szeretné kapni a pénzét??? Úgyhogy új nyomtatvány, újabb várakozás...... :roll:

Tegnap megint a Balatonon voltunk, Gabi hugicáméknál. Most már a kicsi is nagyon élvezte a vizet, hatalmasakat sikongatott. :lol: Ma persze ki van dőlve mindkettő! :P
Gabica jól van, icipici poci látszik, rosszullétei nincsenek szerencsére, csak a kávé szagát nem bírja.

Szép hétvégét!
Vendég

JuditK, nálunk minden AEG, kivéve a mosogatógépet, az Whirpool.
NIncs vele baj, kb 7. éve működik.

Pepikének Boldog szülinapot!

Judit18, Esztinek sok gyógypuszi, hamar meggyógyul, magadat meg egyáltalán ne hibáztasd!!!!!SAjnos előfordul ilyen. :cry:
Vendég

Mni, jó utat nektek, csináljatok sok szép képet!!!!!!!!!!!!!
Vendég

LÁNYOK!!!!SZURKOLJUNK A KAJAKOSOKNAK!!!!

Juditra azért nem reagálok,mert most beszéltem vele. :) :) :) :) :) :) :)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Hajrá hajrá kajakosok! :D
Vendég

Pepike, nagyon boldog szülinapot KisPepinek!!!!

Juditk, nekünk Indesit van, igaz még csak egy éve, de nagyon szuper! Egyetértek Nikivel, a Jóisten találta fel Nekünk :D :D !

Judit, annyira sajnálom Esztibabát! Jobbulást Nektek!

Zsu, köszi a ciciinfót :) , bár nálunk most beállni látszik a reggel-ebéd-vacsi szopi (csak jobb ciciből), egyébként meg hobbyszopi a balból, utána gyümi vagy pép. Lassan 8 kiló a csajszi, szóval talán nem olyan rossz ez így.....

most rohannom kell, annyi mindent akartam még.....
ja, és hajrá magyarok!!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép
kmanna

na mi a helyzet? mindenki az olimpiát nézi????

Kölyök,
Neked akartam még az előbb írni, hogy Panyó a legelső naptól fogva a saját kiságyában a saját szobájában alszik. Nekünk valahogy így volt természetes...jó, azt tudni kell, hogy a hálószobánk és a babaszoba egymással szemben vannak, köztük egy nagyon pici közlekedő és az ajtók mindig nyitva vannak. Tehát kvázi egy légtér. De ha úgy adódik, vendégek vannak, vagy bármi, akkor simán be lehet csukni az ajtaját, és alszik szépen az ágyikójában a szobájában. És soha semmi "baj" nem volt még ebből, nem üvöltött, hogy egyedül van, félne, stb...ha rinya van akkor cici kell :wink:

KépKép
kmanna

Judit18!
Nagyon sajnálom hogy így történt, de gondolj arra, hogy lehet hogy ezzel később egy nagyobb balesetet előztök meg, mert így százszor óvatosabbak lesztek...Tudom hogy egy pillanat műve volt, sajnos nálunk is előfordultak már kisebb balesetek...de mint ahogy ezt már más is írta, ezt nem lehet kikerülni...Esések, ütések, rándulások, betegségek...ez is velejár a gyerekkel....

Mosogatógép (de jó annak akinek már van - fél életem mosogatással töltöm).
Tehát: Indesit, Bosch, Zanussi eddig a listavezetők...
Melyik milyen hangos...? Infokat légysziiiii!

Ma muszakát csináltam, nagyon finom lett....A Márti csirkecombja (ketchup, méz) is szuper lett...Vagy már írtam???

Nimó egy éhenkórász...kinézi a falatot a szánkból...Ma pl. fagyitölcsért kapott és nagyon boldog volt...kacagott örömében, ha lenyelte akkor meg sírt, és kapkodott utána...
Most is addig bömbölt, hogy csak adtam neki tápszert...6 szopi, és 1 gyümölcspüré mellett. :)

Levi szerda délelőtt óta odavan, nagyon hiányzik már....Hát egy nagy tévedés hogy jobban haladnék nélküle. Se az ablakot nem mostam meg, sem a szakdolgozattal nem haladtam semmit.

Ill. kitaláltam, hogy a szülés utáni depresszióról annak hatásáról a gyerekre, ill. a kapcsolatra, házasságra írok...Mit szóltok?

Pepike? Nincs valami kérdőíved, bármi, csak hogy lássam hogyan kezdjek hozzá :?: :roll:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kmanna!
Írd majd meg a címed, hogy küldjem a képeket!

Jövő héten nincs akadálya eddig a talinak, remélem nem is lesz...Bár inkább a hét második fele. Szerda egyedül ami nem igazán jó...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

KINT VAN AZ ELSŐ BABAFOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mrgreen:
jól megszenvedünk vele... :?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!!!!!Pepike nevében!!!

Pati!
Várom a képet, nyuvaszról és a fogacskáról is! Mi is nagyon szenvedünk már remélem hamarosan kibúúú!

Judit18!

Hogy van Eszter????

Juditkmét!

Utána nézek de nem igérem hogy 1-2 napon belűl mert nagyon zűrös a hét eleje. Mennyire sürgős??

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!
Februárban kellett volna leadnom a vázlatot, ahhoz képest ráér. (mit számít már pár hét- hónap ide vagy oda) :roll:

Pepikét én is szeretettel köszöntöm szülinapja alkalmából....Fontos évszám ez a 6 :) :!: Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pepikének Boldog Szülinapot, Eszternek pedig jobbulást kívánok. Bocsi, hogy csak ennyi, de hulla vagyok, megyek tentizni.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Sajnos nem vagyok valami túl jó paszba! Nekem is olyan kevés a tejcsi délutánra, meg estére! :cry:
De a jó, hogy ma volt Bence nap, és kapott egy hintát! Majd rakok képeket!

Pati!
Gratulálunk a kicsi fogacskához! Képeket is kérünk majd róla!!!!!

Jim!
Gratula a 2 kg-hoz! Majd én is bekukkolok hozzád!!!!! :wink:

Judit18!
Nagyon sajnálom ami veletek történt! Remélem hamar rendbe jöttök! :cry:

Pepike!
Szörnyű ami veled is történt! Tényleg sajnállak!
Pepikének viszont ezt küldöm:
Kép

Juditk!
Örülök, hogy jó lett a cs.comb! De mi az a muszaka?????
:oops: ( Én vagyok buta???????)

Meli!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Nagyon aranyosak vagytok a képen!

Bosek!
Azt a de jó nektek ....... mociztok! Te is vezeted????
Ja Blanka édi, fodrinál voltatok????

Zsu!
Vikó élvezte a vízet?? Nem érezte hidegnak?
Mennyi idős is Gabica?

Kölyök!
Sziiiiiiiija! Nagyon szuper a kép! Édes ici pici babuci!!!!!

Kmanna!
Ez nem Pankamankád??????????
Kép
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Mindenkinek még egyszer nagyon köszi arik és figyelmesek vagytok!

Juditkmét!
Igyekszem utána nézni, hátha tudok segíteni valamit.
Én az elvált szülők és családban élő szülők gyermekeit vizsgáltam a gyemekrajzban lévő érzelmek tükröződése szempontjából, ha segít valamit a szakdogám szívesen átküldöm azt is.

B.márti!

Bencének nagyon boldog hófordulót és névnapot!
Hogy tetszett neki a hinta??
És sok tejcsit kívánok nektek!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Márti!
Bencének is sok boldog Névnapot kívánok! Kép

Lehet hogy nem jól írtam a nevét de a muszaka görög rakott padlizsán....(ez update változat volt, krumpli és besamel nélkül). Padlizsán, darált hús, paradicsom, tejföl tojássárgával kikeverve, sajt. Fűszerek: oregáno, bors, só, bazsalikom, szerecsendió, fahéj, + hagyma, fokhagyma.
Így nézett ki, lefotóztam:
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Bocsánat, de mostanában nem vagyok százas...
Szóval, próbáltam visszaolvasni, hogy ki jelezte vissza, hogy jönne az Árkádba, Ikeába, de szerintem hiányos a táblázatom... :oops:
Szóval, aki jelezte, de nincs a táblázatban, attól bocs, és kérem, hogy még egyszer jelezze!

Kép
linocs

Pepike!
Köszi!
Küldd át légyszi, hátha találok benne olyat, ami nekem jó, esetleg könyvcímet az irodalomból....

Padlizsánkrémet is csináltam de csak egyetlen darab padlizsánból és nekem nem sok jutott, Ferinek nagyon ízlett...felfalta.
Amúgy ő sosem fog elhízni. Úgy kell könyörögnöm hogy egyen...Neki az sokszor megterhelő (kipakolni, enni, elpakolni) inkább nem eszik...És csakis akkor eszik ha éhes (vagy még akkor sem).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Bencének!
Kép

pepike

Kép

Kép
pepike

Helló Csajszik!

Hazatértünk Debrecenből. A Virágkarnevál olyan volt, mint évek óta, csak most egy kicsit szervezetlenebbre sikerült. Livikének nagyon tetszett az eleje, egészen addig, amíg az egyik zenekar dobosa nem haladt el mellettünk. Ordítás, nyugtatgatás, bealvás, a karnevál végére ébredés... Ennyit a livike első Virágkarneváljáról... :?

Juditk! Nekünk Indesit van, imádom! Ha tudtam volna, hogy ennyire klassz dolog a mosogatógép, már évekkel ezelőtt veszünk egyet. Mi akkor vettük, amikor terhes voltam.
Ez is egy jó sztori volt! Éppen zárás előtt érkeztünk a Corába, persze kiderült, hogy mégsem fér be a kocsinkba, de mire fél óra szerencsétlenkedés után feladtuk, bezárt az áruház. A párom bepattant a kocsiba, és bement a céghez, ahol dolgoztam, és elhozta az egyik kisteherautót, amibe tudtuk, hogy tutira befér. Addig ott szobroztam a parkolóban a mosogatógéppel, sötétben. Még jó, hogy a zenét valami miatt nem kapcsolták ki a bejáratnál, úgyhogy úgy éreztem magam, mintha diszkóban lettem volna, csak a füstgép hiányzott..... nem semmi érzés volt, amikor láttam az utolsó kocsit is kigördülni a parkolóból, és lekapcsolták a lámpákat is az áruházban... :?

Judit18! Sajnálom a kis Esztert, de fog még történni egy két baleset, erre már felkészültem, máramennyire lehet erre készülni...
Jobbulást kívánok Neki!

Kép
pété

Hát Juditkmét ez kínzás így estére!!!!
De holnap azt hiszem megpróbálom, bár én mindent el tudok rontani!
ha lesz időd leírod a receptet részletesen? (ennyire tudok főzni) :oops:

pepike

Kép

Kép
pepike

nagyon köszönöm a jókívánságokat!!

Eszter szerencsére jól van, csak az átkötözéssel szenvedtünk ma eléggé. már nem hólyagos a keze, csak lejött a bőr, most sajnos teljesen nyers ott, szegénynek fájt is ahogy ráraktuk a Betadine-os kötést... de továbbra is nagyon jókedvű.
még holnap kell menedzselnünk egyet, hétfőn már a doki csinálja

Eszembe is jutott Pepike (hogy írtad, hogy gipsszel tanult meg állni...) mert ma olyanokat bravúrozott Eszter fenékfeltologatás ügyben, úgy lavírozott, hogy azt hittem elkezd mászni - pont most - a fájós kezével...

egyébként még annyit a vidám természetéről, hogy a kórházban, az ügyeleten, két üvöltés közben amikor rámosolygott az asszisztensnő akkor azért visszamosolygott rá -olyan kis tündér!!

Boldog névnapot Bencének! és persze Boldog szülinapot Pepikének!!! (hajrá oroszlánok!!)

kíváncsi vagyok Bence hintájára, mi is azt néztünk ma a Brendonban de nemigazán találtunk

Judit! igazad van, mostantól iszonyú óvatos leszek Eszterrel!
jónak tűnik a szakdolgozatod témája! szerintem tök érdekes, és még ha nem is élted át konkrétan (remélem) akkor is biztos (mint bármelyikünk) el tudod képzelni közelről amiről írsz

és persze Nortonnak gratula a fogacskához!!! aztán csak óvatosan anyuci mellével :)

na mi van az Árkádos talival? szerintem már biztosan tudunk menni addigra, én már gofrival álmodom!!
mondjuk közben kaptam a barátnőimtől szülinapomra valami spéci fogyasztó-cellulitisz-kezelést ajándékba (kiegészítve bébiszitteléssel) meg valami Tubó-Diéta nevű csodaszert (mondjuk sosem hittem ezekben, de ha már itt van még ki is próbálhatom végülis ....)
szóval vacilálok mikor kezdjem :) talán az Árkád után kellene.
nade jövő hétvégén meg a keresztelő és már megrendeltem egy komoly menüt egy barcikai étteremben... hajaj

KépKép
judit18

Judit18!

Örülök hogy jobb a kedved, és Eszterkénél sincs vész, már vártam hogy írjál!

jó éjt csajok

pepike

Kép

Kép
pepike

Linocs! Naná, hogy megyek! Bármelyik nap jó a kettő közül!

Ja, és képzeljétek! DEBRECENBEN (ez nagyon fontos info, mert anyám olyan büszke, hogy majdnem mindent az ő jelenlétében csinál először Livike...) kibújt az első fogacskája Livi babának!!!

Végre próbálkozik a kúszással is. A popsiemelgetés nagyon megy, a hátrahaladás még jobban, előre is halad egy pár centit néha..

Kép
pété

Ja, és képzeljétek! DEBRECENBEN (ez nagyon fontos info, mert anyám olyan büszke, hogy majdnem mindent az ő jelenlétében csinál először Livike...) kibújt az első fogacskája Livi babának!!!

Végre próbálkozik a kúszással is. A popsiemelgetés nagyon megy, a hátrahaladás még jobban, előre is halad egy pár centit néha..

Kép
pété

Kép
pété

Hűűűűű! Azért ennyire nem volt fontos az info, hogy 3-szor küldjem el... :oops: :oops:

Megpróbálok visszaolvasni, már 3 oldalt sikerült.. :wink:

Kép
pété

Látom Pété naná hogy megy de még mennyire! :wink: :lol:

Grtaula Livike fogacskájához, hogy álltok a pirossággal?

pepike

Kép

Kép
pepike

ja és még mosogatógép ügyben:
nekem volt már Bosch most meg Fagor van, de nem teljesen felhőtlen a viszonyunk, bár lehet, hogy valamit rosszul csinálok (szerintem rosszul volt bekötve)
a Bosch mintha csak cirkulálta volta a koszt néha majd egyenletesen szétosztotta mindenen utána. szerelő semmit nem talált... meg karcolta a poharakat (mármint nem a szerelő)
most is óvatos vagyok, a koszosabb cuccokat inkább kézzel mosom.
azért így is nagy segítség. ez a Fagor jónak tűnik. bár tuti a Boschnál csak valamit mi csesztünk el...

Judit, guszta az update muszaka :)

Pété, remélem jöttök Árkád talira! még mindig rendben Livi bőre?

láttam ,közben pont leközölte Linocs az állást - remélem még csatlakoznak többen!

KépKép
judit18

Pepike!A "csodakenőcs" tutira bevált, csak még mindig nem tudjuk miből kotyvasztják, mert a dokinéni szabin van, aki ezt az ismerősömnek felírta..
Nem kenem minden nap, csak amikor már csúnya a nyakacskája Livinek.Viszont amióta használjuk, max hetente egyszer kell kencéznünk, Régebben folyamatosan csúnya volt minden hajlata.

Kép
pété

Pété!
Köszi! Leírnád a pontos nevét a mosogatógépnek, meg az árát (ha nem gond) Köszi

Pepike!
Hagymán megpirítod a darálthúst (50 dkg), sóval, borssal, bazsalikommal, oregánóval, csipet fahéjjal, csipet szerecsendióval. Félreteszed...

Szeletekre vágod a padlizsánt (héjastól). Sószóróval beszórod. Én egy kis fokhagymagranulátumot is tettem rá. (meg pici borsot is). 10 perc után teflon serpenyőben megsütöd a padlizsánszeleteket félig-meddig olivaolajon - minden adagnál új olaj, mert beszívja. (5 db padlizsánból csináltam).

Kikeversz 2 tejfölt 2 tojássárgával, kis fokhagymával....

Rétegezés:
Padlizsán - hús - paradicsom - tejföl - hús paradicsom - padlizsán - tejföl - sajt

Megsütöd amíg megpirul a teteje. 1 dl bor is mehet a húsra...

Az eredeti tartalmaz krumplit, besamelt...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit Neked is köszi a mosogatógépes hsz-t...

Örülök, hogy jobban vagytok....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Az előző oldal is velem kezdődött. Eldugulok. :evil:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Bence küldi nektek:
Kép

Juditk!
Ez nagyon guszta!!!!!!!! Mindenféleképpen én is ki fogom próbálni!
Ügyi vagy!!!!

Pepike!
Nagyon tetszett neki a hinta, csak úgy kacagta!!! :D

Judit!
Örülök hogy jobban vagytok!

Pété!
De jó nektek Virágkarnevál, honvágyam volt nekem is egy picit!
Gratula nektek is a fogacskához!

Fogacska téma:
Kinek hol bújt ki először?????????
Mert Bencének jobb oldalt látom egészen szélen???????? :?
Vagy az nem az???? :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?