nagyon köszönöm a jókívánságokat!!
Eszter szerencsére jól van, csak az átkötözéssel szenvedtünk ma eléggé. már nem hólyagos a keze, csak lejött a bőr, most sajnos teljesen nyers ott, szegénynek fájt is ahogy ráraktuk a Betadine-os kötést... de továbbra is nagyon jókedvű.
még holnap kell menedzselnünk egyet, hétfőn már a doki csinálja
Eszembe is jutott Pepike (hogy írtad, hogy gipsszel tanult meg állni...) mert ma olyanokat bravúrozott Eszter fenékfeltologatás ügyben, úgy lavírozott, hogy azt hittem elkezd mászni - pont most - a fájós kezével...
egyébként még annyit a vidám természetéről, hogy a kórházban, az ügyeleten, két üvöltés közben amikor rámosolygott az asszisztensnő akkor azért visszamosolygott rá -olyan kis tündér!!
Boldog névnapot Bencének! és persze Boldog szülinapot Pepikének!!! (hajrá oroszlánok!!)
kíváncsi vagyok Bence hintájára, mi is azt néztünk ma a Brendonban de nemigazán találtunk
Judit! igazad van, mostantól iszonyú óvatos leszek Eszterrel!
jónak tűnik a szakdolgozatod témája! szerintem tök érdekes, és még ha nem is élted át konkrétan (remélem) akkor is biztos (mint bármelyikünk) el tudod képzelni közelről amiről írsz
és persze Nortonnak gratula a fogacskához!!! aztán csak óvatosan anyuci mellével
na mi van az Árkádos talival? szerintem már biztosan tudunk menni addigra, én már gofrival álmodom!!
mondjuk közben kaptam a barátnőimtől szülinapomra valami spéci fogyasztó-cellulitisz-kezelést ajándékba (kiegészítve bébiszitteléssel) meg valami Tubó-Diéta nevű csodaszert (mondjuk sosem hittem ezekben, de ha már itt van még ki is próbálhatom végülis ....)
szóval vacilálok mikor kezdjem
talán az Árkád után kellene.
nade jövő hétvégén meg a keresztelő és már megrendeltem egy komoly menüt egy barcikai étteremben... hajaj