Sziasztok!
Én is előkerülök lassan-lassan....
Kicsit összeszaladt az elmúlt 1-2 hét, plusz tegnap óta van normális gépünk végre, ami nem 2 óra per lap sebességgel száguld, végre!!!
Sorjában és röviden:
Jártam Potykánál és láttam Dani gyereket, aki éppen taknyos volt, de gyönyörűséges!! Potyka kislányával karöltve beoltottuk a két macseszt.
Mzx Móni anyukájánál is jártam, tényleg felejthetetlen lehetett neki, Gordon 2 percenként enni-inni kért vagy kakilnia kellett, a málnaszörpöt a lépcsőre borította, és becsalta a kinti ebet a szőnyegre..... szóval őszültem, keményen
de ami tuti, sok lakásban jártam már, főleg a kiszállások miatt, de ilyen patikai tisztaságot, amit Móni anyukája tart
szóval ejha
Az építkezés halad, a szigetelést amikor van idő, csinálják Petiék, közben megy egy benti helyiség csempézése is, nehogy unalmas legyen. Nem kell aggódni, itt nem lesz patikai tisztaság
Juteszembe, kétségbe vagyok esve, mi lesz, ha Norton mászni kezd....
Csipesz kutya múlt szerdán sürgősségi császárral lebabázott. Már napok óta rongyul volt, aznap pedig már egész nap emésztett vért hányt, estére meg kidőlt.... körtelefon, még szerencse, hogy ismertem a Szülészeten (Egyetem) a bent lévő kolléganőt, együtt végeztünk, meg az asszisztenst, negyed tízkor döntöttünk, hogy indulás, mert muszáj, gyerekekhez szomszéd nő át, kutya autóba be, sír-rí kollégáknak, hogy várjanak meg, léééééééccccccccccccciiiiiii, mithogy az éjszakás kolléga az új ügyeleti rendszer miatt csak behívós, ami csak az asszisztens esetében 15 ezer+órabér, és akkor még hol a műtő állatorvos, meg a munkadíj meg az ügyleleti lóvé.... még így is ez a kis fincsi éjjeli mutatvány nekem 40 ezerbe került, utcáról egy kiló alatt ki sem jöttünk volna (bakker, jó szakmát választottam, csak maradnék meg az asztal másik oldalán
).... ami az építkezés mellett nagggggggyon hiányzott.... na mindegy...
Szóval a kutyának 2-es volt a cukra, sötöbö, végül is megegyeztünk, hogy inkább császár, mert nem biztos, hogy amúgy megéri a reggelt, ha a kicsik bent maradnak.....
Szurkoltunk, hogy ne legyen sok, hogy ne kelljen dönteni a sorsukról, de 10 kölyök volt benne
, végülis 2-t még ott nem ébresztettünk fel
(a szukával együtt alszanak ilyenkor és úgy kaptak végleges altatót, de nem nekem kellett beadni legalább) aztán eddig ment a szelektálás és a 3 tervezett helyett 8 kölyökkel indultam haza, de szerencsére???? sajnos???? 3 a kocsiban meghalt hazáig, így most 5 kiskutya van.
Fél 1-re értem haza, Norton legalább már aludt és csak teát kapott, amíg nem voltam otthon. Közben a félig még alvó, először szülő, csóri Csipesz meglátta a kiskutyákat és 1.) kimenekült a világból 2.) elkezdte volna hurcolászni kifele őket 3.) ki akarta őket nyírni......ezen 3-as pontnál kapott egy orbitális pofont és reggelig aludt. Természetesen azon az éjszakán egészen pontosan másodpercre emlékszem, hogy mennyit aludtam: 0 órát, 0 percet, 0 másopercet
.... mert egész éjjel hol a gyerekemet szoptattam, hol a kisnyuvaszokat.......na jó, ez utóbbit a saját anyjuk melléből, ami csak látszólag jelent ám könnyebbséget
......... másnapra javult a helyzet, mert leballaghatott neki valami, mert szoptatta őket rendületlenül, csak pisiltetni-kakiltatni nekem kellett őket (nedves vattával)... úgyhogy a Clarasept gyártójának ezévi forgalmának jelentős hányadát megalapoztam az 5+1 ded között ingázva..... aztán a következő napra a saját azóta sem ledolgozott zombiságomat leszámítva normalizálódott a helyzet, és végre mindenki a magáét neveli.......
azért hogy ne legyen 100%, mert úgy uncsi (
), simán rájuk fekszik a 30 kilójával, úh. folyamatosan őrizni kell, mert sz@rik rá, hogy alatta ortdítanak.... ááááááááááááá
azért alakulunk!
Ja és Potyka, sehol se vagy az 5 kölköddel, én most 6-tal vagyok itthon gyeden
Rövid reagálás:
MINDENKINEK: banyek, hiányoztok!!!!
Linocs, kéééééééééééész vagyok Fruzska mutatványától
Ügynöknő, csak egy A-t dobjál már sömösben, sejtem eltűnésed okát, csak aggódom, hogy minden rendben-e.
Szia, Biribon
Kvaszévi, majd hívjátok Znikuszt egyeztetni.
ÉS TÖBBIEK IS: akinek bébiszitter-gondja van:
Znikusz jelezte (ő volt velem anno a talin és a szülőszobán is lett volna, ha a védőnő ki nem ügyeskedi másképp
), hogy vállal babaszitterelést.
Nekem többször vigyázott a két(!) haramiára, és sosem váltott ezalatt hajszínt (fehérbe
, bár szerintem simán indokolt lett volna
) sőt Norton mindig belebújik a dekoltázsába és bekómál a harmóniába..... gáz vagy nem, ha nálam ordít a ded, az ő nyugalmától mindig megnyugszik..... (a múltkor be is ígértem, hogy nem jöhet többet, mert tisztára elhódította a szopós csecsemőmet, olyan szerelmes szemekkel nézte a gyerek, hogy ledobtam a gépszíjat
) Na szóval aki élne a lehetőséggel, és Bp-en vagy környékén lakik, az sikítson a számáért priviben. És ez itt a reklám helye
)
Szilvánusz, köszönöm, teljesen meg vagyok elégedve a képpel, méééééééééééééééééééééég kééééérek ilyet!!!!
Mni, a hármotokról készült esküvői kép nagyon jól sikerült!!!!!!!!!!
Jimm, bocsi, de szétröhögtem magam a placcsanásodon, vagyis inkább ahogy leírtad, mert iszonyat vizuális vagyok
remélem nem lett nagyobb bajod!!!!
Pepike, jó látni, hogy ilyen sokat írsz!
Bosek, te meg továbbra sem vagy százas, de imádlak