Léna szeme még gyakran kancsal, valamikor csak az egyik megy be középre, a másik normál helyen van, néha mindkettő...nem tudom mikor marad már el ez...Emléxem a nővérénél volt ugyanez, aztán abbamaradt pár hét múlva, a kisfiamnál egyáltalán nem volt kancsalitás. Tudom, hogy ez normális, mert még gyenge a szemmozgató izma.
Van még ilyen másnál is? Hány hétig van ez?
Kattkat, Nóri, ezt a Vichy krémet még nem ismertem, de jól hangzik!
Nóri, teszek majd fel képet, de az összes a fenti gépre van mentve, aztán le kéne hozni...hát borzasztó kemény ügy ez
Noémi 5 kg ruciban? jóisten! Nem lehet, hogy Luca titokban csokival eteti?
Nóri, Lucát te hozod-viszed a bölcsibe? Babakocsiban tolod el Noémit? Nem szokott a bölcsiben felébredni? Én a jövő héttől hozom a gyereket az oviból/isiből, de már előre félek, hogy majd a babahordozóban felébred Léna és üvölt, közben meg ott a sok óvodás gyerek, meg a szüleik, én meg majd izzadok, hogy üvölt az egyik, de öltöztessem a másikat, közben majd mindenki minket néz...hjaaaaaj..
Mert ha babahordozóban van, megállunk az autóval, mindig felébred és mivel be van öltöztetve, sírni szokott
Anita, a 6 hetes kontrolon KACSA?? az micsoda? meg mi az a kolposzkópia?
Kismaki, Léna sem mindig büfizik, valamikor tartom 10 percig, már agyonvertem a hátát, de semmi
Stephie, de jó, hogy Levi már mosolyog és megismeri magát a tükörben, tök aranyos lehet
Az én dokim sosem nézte a cicit, ha szoptattam, mert mondta, hogy akkor felesleges, mert nem lehet kitapintni benne semmit. Érdekes, hogy tied meg nézni. Hát ebben is egységesek a dokik
Juci, hát ja a kis és nagyajak között olya pici hely van, nem is tudom mivel lehet oda benyúlni, hogy kitakaritsa az ember. Én az esti fürdéskor próbálom tisztogatni, de mindig marad valami ott, szerintem a krém.
Zsizell, nagyon édes a fotó:)
Zarja, hát nagyon együttérzek, hogy mit élhettél át ma délelőtt
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Én erre számitok a jövő héttől minden nap, ha megyek a nagyokért, kábé hasonló feeling-em lesz
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)