Szia Andi!
Érdekes, hogy ezek a kellemetlen tünetek majdnem egyformán jelentkeznek....Sajnos hajnal 2 körül arra ébredtem, hogy megfulladok...izzadtam mint a ló, pedig nem volt meleg, aztán megpróbáltam felkelni, de olyan volt, mint ha kihúzták volna alólam a talajt, vagy gyorsabban mozogna a föld, mint én....szóval kimásztam az udvarra kicsit levegőzni és kb egy órát győzködtem magam, hogy jobban vagyok, de úgy az első fél óra után arra gondoltam, hogy kihívom a mentőt és felkeltem a férjem, de aztán a következő fél órában javult aztán elmúlt. Nem tudom mi volt ez, de halálfélelmem volt...komolyan, mintha egy nejlonzacskó lett volna a fejemen, miközben a tudatom meg tudtam, hogy kaphatnék levegőt, de nem ment....Huhhh.....de sz...r volt!!!
Nahhh, de mondok jobb dolgokat is, ma vettünk sópárnát, mert a férjem allergiás nagyon , én csak kicsit, de remélem segít ééééss kaptunk nagyon tuti szoptatós párnát....oohh, hogy milyen kényelmes, minden pénzt megér!!!! Aztán nem tudom mennyire lehet majd használni tényleg szoptatásra, de most nekem nagyon bejön
Jahh és akkor a rossz hírek....sajnos a terheléses cukorban igazatok volt, a 8,8 nagyon sok. Kaptam egy hetet, hogy addig hagyjam el a cukrot, mézet és jövő héten kedden megyek diabetikus tanácsadásra meg tanfolyamra. Ami érdekes, hogy hétfőn reggeltől kedd reggelig gyűjtenem kell a pisimet ( mindet!!!), le kell mérjem, hogy mennyi liter és kedden reggel az összegyűjtött lötyimből kell vigyek pár decit. Hogy ez mire kell....
Visszatérve a cukorra, azt mondta a doktronő, hogy igazából a 11,1-től felfele a nagyon gáz, de 7,1-11,1 között már cukorbetegségről beszélünk, de ez még nem súlyos és diétával kezelhető, nem kell gyógyszert szedni.
És akkor még egy "rossz" hír, a vérkép alapján vérszegény vagyok, úgy hogy kaptam vasat napi2*1 és szedni kell egészen a szoptatás(!!!) végéig.
És akkor egy jó hír is a végére még, a többi vérkép eredményre, hogy nagy a süllyedés, magas fehérvérsejt, meg alacsony nátrium szint, ezekre azt mondta, hogy így kell kinézzen egy terhes vérképe, ez teljesen normális ilyenkor, de mondjuk nem terhesen nagyon nem lenne az, úgy hogy ne parázzak, mert a referenciaértékek a "normál" emberekre vonatkozik és azt írják rá, nem pedig a mi "nem normális" állapotunkra.
Utóirat:
Mikor és hol lesz ez a babaexpo??????