Sziasztok!
Először is köszönöm a biztatást, már csak 10nap és a karomban tarthatom Pannát!
Ani!
Örülök, h van tejcsi, remélem így is marad!! És szépen hízogat, ez jó jel!!
Babuci!
Köszönjük szépen a hasznos hozzászólásaidat, én már másodjára leszek anyuka, de van néhány dolog amit kimazsolázok az írásaidból, még egyszer köszi.
Bár nálunk is volt szopi mellett tápszer 3hós kortól és nálunk nem zavart be a cumisüveg, nem tudom kinél hogy van ez, vagy honnan veszik h bezavarja a szopit, mert a mostani cumisüvegek már úgy vannak kiképezve mint ha csak a cicit szopizná a baba.
Ezzel kapcsolatban tudnál írni, hogy miből gondolják,vagy tapasztalják orvosok, szülészek és védőnők?
Pöcök!
Jó hír, h sokat eszik Kristóf, és hidd el ő annyit eszik amennyire valóban szüksége van, ha már nem éhes és tele van, akkor általában nem szívnak nagyot a cicin, csak szopogatják.
Hát ettől az Apa dolgozni megy dologtól már én is kicsit parázok, kíváncsi leszek milyen lesz először egyedül a két babával.
Grapefruit!
Nincs mit, szívesen javítom. Írj kicsit magatokról h telnek a napok Hangával.
Judysz!
Szuper h már itthon vagytok! A tejcsi majd beindul, minél több szopi, és sok folyadék, rendszeres étkezéssel tuti beindul.
Valijja!
Gratula h már otthon vagytok, és h rendben. A szopi csak beindul újra hisz még élénken emlékeznek erre a mozdulatra.
Ezek a babával kapcsolatos vizsgálatok mindig parásak, főleg ha ilyen komoly dologgal kapcsolatos mint ami nálatok történt. Remélem azért sikerül megnyugodnod, és pihenned sokat!
A tápszerhez valóban forralni kell a vizet, kivéve ha babavízből készíted vagy van víztisztító berendezésetek azt nem kell felforralni csak megmelegíteni. Nekünk van és én így csináltam a tápit Lilinek anno. Bekeverni csak 24órára lehet több adagot, de nem érdemes sokat mert megromlik.
Kitartást nektek és Oliviának jó egészséget!!!
Ekriszta!
Szuper h nálatok is van tejcsi, és a 3órás hami elég jó, Lili mindig 1,5-2 óránként evett.
A hasfájós időszak az később jön el, kb 1-3hós kora között, de reméljük nem lesz az.
Nálunk az lett így kapattuk rá a ringatásra
Igyekszem pihenni köszi.
Reni!
Ne érezd rossznak h tápszeresek vagytok, ettől senki nem lesz rossz anya. Mi is azok voltunk igaz 7 hónapig szopizott mellette, eleinte sajnáltam, h már nem elég a tej, de azért mégis csak 7hónapig szopizott, de nálunk a védőnő miatt kerültünk ebbe a helyzetbe.
Tök jó h nálatok van dobozos tápi, itt is van csak olyan ami 6 vagy 10hós kortól lehet adni, korábbi nincs.
Kacsamama!
Már csütörtökön piacozni mentek?? Hűha bátor vagy, én még nem merném ilyen helyre vinni, de tudod én mindig parásabb voltam.
:D:D
Nálunk még nincs folyékony tápszer csak 6 és 10 hós kortól való, de szerintem is szuper dolog lehet.
Örülök h elég a tej, és remélem találtál hasznosat azok között amit emailben küldtem!
Jó hosszúra sikerültem!
Rólunk annyit, h ma megszállt a fészekrakó ösztön és az egész földszintet kitarítottam, és nem is fáradtam el. Nem tudom mi ütött belém, csak nem előbb jön Panni?? Én nem bánnám.....
Kedden ctg, és a vérkép eredményét is megtudom.
Szép estét mindenkinek, és jó babázást!!!
pussz