Nóri, Viki és Pocak Barbi, Zuzmó és Bende baba, Anita és a lánykáid, Kakti Lili és Zotya, Ildi, Lilla, Léna és Gaspi, Reni, Zsolti, Zsubika, Kriszti, Regi, Máté, Szana, Mira, Jázmin, Juci és Hanna !!!!!
Hát percekig bőgtem az ajándékotokon!!!
KÖSZÖNÖM!!!!
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jól esett!!!!
Gyönyörűek a babáitok!
Kicsit önzően most magunkról, mert bele sem olvastam még a kimaradt 6 nap termésébe.
A kórházba kerülésem óta csak egyszer zokogtam, de akkor nagyon. És nem azért, mert egyedül éreztem magam vagy hiányzott a férjem. Eszembe sem jutott, maximum csak szánakozás szinten, hogy nem kíváncsi arra a Tündérre, akit együtt hoztunk össze, de ennyi.
A második napon viszont kiderült, hogy Domóka valószínűleg még az anyaméhben elkapott valami fertőzést. Össze-vissza szurkálták, kanült építettek a fejébe, amin keresztül antibiotikumot kapott és láza is volt.
De szerencsére ma hazaengedtek minket!
Ez a baba egy TÜNEMÉNY!
Egyáltalán nem bánom, hogy rögtön 3 hónaposnak született.
Olyan kis arányos. Szép rózsaszín bőre van és óóriási hangja.
Az őrületbe kergettük a nővéreket.
Úgy kell nekik, mert mikor rákérdeztem, Domó nyűgössége láttán, hogy nem lehetne-e lázat mérni neki, az egyik neonatológus az arcához érintette a sajátját és megállapította, hogy nem az, de azért csak ragaszkodtunk anyósommal a hőmérőzéshet és 39 fok lett belőle...
Aztán vérvétel és szépen kiderültek a dolgok.
Mindenki a csodájára járt a kórházban..Nagy kedvenc volt. Több ott dolgozó szerint történelmet írtunk a kórház életében ezekkel a méretekkel, de a dokim 30 éves praxisában biztosan nem volt ekkora bébi.
Hát nem tudom, hogy belül elgondolkozott-e vajon azon, hogy nem vette észre, hogy óriás van a puttonyomban.
Oké az UH-okat nem Ő csinálta. A 36. héten még csak 2947 g körül volt. Nem hiszem el, hogy 5 hét alatt hízott 2,5 kilót.
A hasam még mindig olyan, mintha bennem felejtettek volna egy gyereket, és rohadtul fáj minden helyzetváltoztatás. Olyna, mintha semmi sem oda raktak volna vissza, ahol a helye van. Ha szoptatok, nem tudok járni a méhösszehúzódásoktól csak osonni esetleg. Most jövök rá mekkora hasizom kell a beszédhez is. Nem tudok orrot fújni, mert ahhoz is kéne valamiféle izomzat és az lenne a legnagyobb kibaszás velem, ha elkapnék egy köhögős vírust. De hát nem lehetett lazsálni a kórházban. Emelgetnem kellett ezt a legénykét. Boldogan tettem.
A lábaim olyan szinten vizesek lettek a szülés után, hogy minden percben azt várom, hogy szétdurrannak. Nagyon brutális.Legfőképp a lábfejem, bokám, lábszáram. Mintha egy 200 kilós nő lábát kaptam volna meg térdtől lefele. Strange.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Csaszisok help me!
Ja és normális, hogy 37,8 a hőmérsékletem?
Ez a tejbelövellés miatt lehet + a seb miatt is?
Tejci szép lassan tornázódik fel.
Tegnap még csak 18 ml jött, ma már 30 milit szivornyázott ki belőlem Domi.
De hát ez édeskevés neki.
Szombat óta tápos csirke, mert éhen akart halni.
Ki volt száradva teljesen, így vízzel is itatnom kell néha és a kórházban egy 100ml infúziót is kapott.
Úgy tud gyöngyözni a homloka, amikor szopizik.
Nagyon ügyes a szopi technikája amúgy.
IMÁDOM!
Nagyon kíváncsi vagyok ki szült utánam.
Kismakival találkoztam a kórházban.Lilián gyönyörű.
Na majd visszaolvasok.
Nóri! Neked küldtem 2 sms-t is még, amit valamiért függőbe tett a telóm. Nem tudom, lehet, hogy az én előfizumban limitálva van az sms-ek száma. Lényeg, hogy ha következő hónapban kapsz két nem aktuálisat, az ezért van.
Egyébként megkaptátok a gmailre a képeket Domiról?
Küldettem anyósomékkal, de nem látom sehol.