Új privát üzeneted érkezett!

Reni:
Szülésznő barátnőm szerint ilyenkor már nyugodtan lehet masszírozni a hát alsó részét. Egészen popsi tájon, a medencecsúcsok közt. Most már bajt nem csinálhat a masszázs által okozott vérbőség.

Ki is kérdezte? Talán Lara, hogy mit csinálok a cickómmal, hogy kisebesedett... Semmit. Azaz szopiztatok a balból, szívom a jobbat. De szopi közben csorog a jobból is, így kibontom azt is, hadd levegőzzön, és elkenegetem rajta a tejcit. Mást nem akarok egyelőre, mert nem olyan vészes még a helyzet.

Én már úgy mennék levegőre Lilivel, de még nagyon fiatalka hozzá. Jövő héten elkezdem asszem a teraszajtóban levegőztetést, aztán majd szépen fokozatosan - ha javul az idő - elkezdünk levegőre szokni... :)

Juci!
Mi is épp várjuk a gyerekorvost, de én letojtam: aludtam egy órát, mert már kezdtem összeesni. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

lehet hogy hülye vagyok, de amikor fáj a mellbimbóm én azt gondolom, hogy"szívjad csak rágjad csak hadd fájjon" mert attol ingert kap a szervezetem, hogy szívja valaki a tejem, és ha szívja az jót jelent
inkább fájjon mint az állat :):) de legyen mitől fájnia
de már nem sebesedik
lehet h. szerencsés alkat vagyok, de én 1x kentem be valamivel, mert azt mondták hogy "kell"
:D
az anyák lapja e havi számában olvastam a "védőnő szoptatási tanácsot ad" rovatban:
egy nő el akarja apasztani a tejét, mert 3 hónapos a gyereke, és le akar lépni dolgozni......
mert idáíg 11 liter tejet rakott el. és kezd kényelmetlenné válni a dolog.....
:D
ha az a nő 3 hónap alatt 11 liter tejet elrakott akkor nehogy én ne tudjam csak szoptatni a lányomat 3 -6 hónapíg...
pozitív hozzáállás

zsó
Kép
pcd1985

A gyerekorvos másfél órával a beígért időpont után csöngetett. De nem jött fel :roll: Mint ahogy tegnap sem... A harmadikon valami jóképességű lakó franciaágyat meg egyéb bútorokat szállított a hétvégén a lifttel, ami persze nem írta a strapát és bedöglött. A lakó másfél órát dekkolt benn bútorostul, mire kiszabadították, viszont a liftet azóta sem tudják megcsinálni. Többször voltak kinn, de pár óra használat után újra és újra leáll. Namármost mi a hetediken lakunk... Anyukám már kétszer megmászta, én nem tudok lemenni az utcára, mert a sebem nem bírná a visszautat, és a dokinéni sem erőlteti a hegymászást, úgyhogy holnap ismét jön :oops:

Reni, a deréktáji masszázs biztos jó, ami vérbőséget csinál.

Kép
juci-77

Zsófi!
Valahogy hasonlóan gondolom én is. De nem fáj olyan nagyon, csak az elején, mikor ráharap a cicire. Nem hiszem el, hogy van, akinek egyáltalán nem fáj...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsófi, ha 120-130-akat eszik, hát akkor csak van elég tej, te! ezek azért elég jó mennyiségek!

Funky, én megnéztem a krémeket, köszi. Most a 100%-os lanolinnal kezdek próbálkozni, eddig a gyógyszertári kencét kentem, de áttörő javulás nem volt. Most várom ennek a hatását..

Aki használt Lansinoh-t: annak milyen állaga van? mint a gépzsírnak? Sárga, ragadós és nagyon sűrű, mint a sűrű méz? Mert a gyógyszeráti lanolin ilyen és arra gondolotam, hogyha a Lansinoh is 100%-os lanolin, akkor ugyanaz mint a patikai (?)

Kakti, az jó, ha még nem vészes a helyzet, akkor elég rá az anyatejjel kenés.
lara

De jó Juci! Ügyesek a lakótársak!
Nálunk ilyen gond nincs - földszinten lakunk.:)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lara:én purelant használok és az ilyen ,mint írtad.
zuzmooo

Ronci írt:
[quote]& írta:quot;hát engem nem engedtek haza a klinikáról. viszont nincs is velünk semmi. egyben és Blanka még mindig jól érzi magát. majd szoritsatok, hogy akarjon kijönni már ez a lány! péntekig nem indítják."
zuzmooo

FIGYELEM! Zsizell írt Roncinak: Samu 13:27kor hosszú küzdelem után 3900g-mal és 56cm-rel megzületett végre! Gratulálunk nekik!
Vendég

Zsizellről még semmi hír nincs? ő kinek üzen vajon?

KépKép

KépKép
beneildi

Kendőkötés: Pikk Pakk meg lehet tanulni nem nagy ördögőség:-)

Séta:mi miután haza jöttünk 3-4napra már 15-20percet sétáltunk
kövi héten félórát ,pedig akkor még jócskán mínusz volt.aztán most már 1óránál többet is csavaroghatunk:-)

zsolti

Nagy gratula Zsizellnek! Kemény menet volt.
zuzmooo

kendőt kötni tényleg könnyű. Nekem egyszer mutatták meg, illetve van egy csomó video a YOutube-on.
zuzmooo

Zsizellnek nagy gratula!

Vicky
Nekem azt mondta a doki néni h 4 hónapos koráif legyen meg az uh. Szóval sztem nem késő a2 hó.
Hova mentek helyileg?

Kaki nálunk is sárga darabos.

Mi 2 hetesen voltunk először sétálni 1 órát (védőnő megtudná lehet nem díjazná, de kit érdekel. A lényeg h ne fújjon a szél). Ma is voltunk 1 órát sétálni.

Lányom hóban, szélben, esőben szóvaql minden nap kint aludt a levegön 3 hónapos korától.

Juci
tegnap én is kérdeztem, hogy kinek melyik kötési "mód" vált be, és hogy hol keresgéljek a neten.

K
bchris

Köszi Zuzmoo akkor rá is keresek a youtube-on.

Eszembe jutott mit akartam még. Az én lánykám nem lett apás, pedig napot voltam kórházban.
Néha kicsit nehéz a kettővel. Lánykám állandóan akkor akar WC-re menni mikor szoptatom Mátét
Viszont sokat változott Regi is. Mielőtt szültem volna állandóan rajtam lógott, most meg tök ügyesen eljátszik egyedül.

K
bchris

Ahogy itt olvasgatlak titeket.. inkább elkezdtem már most kenni a mellemet is.. bekenem a striák elleni olaj keverékkel+shea vajjal.. ezzel kentem a hasamat is.. + vettem külön szoptatáshoz való olajkeveréket is, de azt majd inkább utána..

Zsizellnek gratulálok!!! :D
Vendég

... téves jelentés

zsolti

Juci: ha veled alszik, nem is kell légzésfigyelő. Te magad vagy az. Ilyenkor, ha véletlenül ki is maradna, akkor is igazodik a te légzésedhez. Figyeld meg egyszer nap közben. Ha melletted van, sokkal lassabban szuszog. Miattad. Igazodik hozzád. Tehát ha te nem hagysz ki levegővételt ő sem fog. Ugyanez érvényes, ha csak egy szobában alszotok vele.

Kendőkötés: youtube. http://www.youtube.com/watch?v=pyyaCNx9 ... re=related én így hordom Bulcsút, csak a kereszt belül van nem teszem kívülre. De ehhez hosszú kendő kell, minimum 5 méter.
Most mutattak egy kötést: kenguru kötés, amihez elég rövidebb kendő is. De azt most nem találom a neten.

zarja

FWCC = front wrap cross carry = WKT = elöl zsebes keresztezett = belül körülkötött X-hordozás:

http://www.youtube.com/watch?v=9ZE1L2avn5M
http://www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6K0Q&feature=related
zuzmooo

Na, én is itt vagyok. Maratoni napot töltöttem a városban. Az NST csak része volt, nadrágot próbáltam felhajtani lányomnak (nem épp konfekció méret), persze eredménytelenül.
A múltkori NST-n szülésznőm égen-földön kereste a tollát, nem találta. Hát kitaláltam, hogy kap tőlem egy névre gravírozottat - azt nehezebben nyúlják le a kollégák :D . Ezt is intéztem.
Az NST-n nem volt semmi különös, az első 5 perc után manó bealudt (süti ellenére :wink: ). A végén felrázták :D , de összesen vagy 45 percet hevergéltem. Az alsó vonal már egy icipicit fodrosabb volt, mint előzőleg. Egyébként most is totál aktív a gyermek, szétrugdos belülről. Ahelyett, hogy kibújna :wink: .

Reni Annyi mindennel ijesztegetik most a kismamákat, tuti ki fog derülni, hogy nincs semmi gond. Csak nyugi.

Nagy gratula Ágicnak és Zsizellnek!
pammut

Zsizell! Nagy nagy gratula a kis jövevényhez. Jól megszenvedtél érte, de biztos vagyok benne, hogy megérte :wink:

Ronci. Mennek a drukkok, hogy beinduljon magától a kiscsaj. Kép Kép Kép

Csajok! Szerintetek, ha szerdáig nem történik semmi akkor megkérdezzem a dokit, hogy nem kellene-e megindítani inkább a kis tököst? Félek nehogy baja legyen a magzatvíztől, hogy nem tudjuk megnézni, hogy mi a helyzet vele. :roll:

bellerreni
Eger

még mindíg itt:)

együttalvás:mi szoktunk együtt aludni, ha nagyon megy a buli éjjel de annyira megoszlanak a vélemények itt a családban is hogy lehet -e (a légzésfigyelős témárol jut eszembe)
zarja: én megfigyeltem:ha szopi elején lassan veszem a levegőt, és épp csak súgom hogy "lassan, lassan" hamar megnyuxik és fölveszi a ritmust.
mert ugye ugy áll neki mintha éhezett volna.morog is közbe

lara:köszi a biztatást, az agyammal tudom, hogy van tejem, de az anyatigris ösztönöm legszívesebben halálrazabáltatná a gyereket, ez az én bajom, még mindíg kiváncsi vagyok, neked milyen élményt nyujtott a váci szülészet, bár ilyen gyors szülés közbe nem lehetett sok időd figyelni a környezetre:)
zsizellnek:gratula a nagybabához!

zsó
Kép
pcd1985

Basszus, a ded 2-kor evett és azóta még mindig alszik. És fel se bírom ébreszteni :shock: :shock: :shock:
Azt a tanácsot kaptam, hogy tejnöveléshez kétóránként szoptassak. Szerintetek hogy lehet alvó csecsemőt szoptatni?
Eddig álmában csak fürdött (nem bírtuk felébreszteni fürdéshez) ezek után enni is álmában fog?

zarja

Reni Tedd fel nyugodtan a kérdést a dokidnak, addig úgysem lesz nyugalmad. És a dokid megnyugtató választ is fog adni.
pammut

Nóri, Viki és Pocak Barbi, Zuzmó és Bende baba, Anita és a lánykáid, Kakti Lili és Zotya, Ildi, Lilla, Léna és Gaspi, Reni, Zsolti, Zsubika, Kriszti, Regi, Máté, Szana, Mira, Jázmin, Juci és Hanna !!!!!

Hát percekig bőgtem az ajándékotokon!!!
KÖSZÖNÖM!!!!
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jól esett!!!!
Gyönyörűek a babáitok!

Kicsit önzően most magunkról, mert bele sem olvastam még a kimaradt 6 nap termésébe.
A kórházba kerülésem óta csak egyszer zokogtam, de akkor nagyon. És nem azért, mert egyedül éreztem magam vagy hiányzott a férjem. Eszembe sem jutott, maximum csak szánakozás szinten, hogy nem kíváncsi arra a Tündérre, akit együtt hoztunk össze, de ennyi.
A második napon viszont kiderült, hogy Domóka valószínűleg még az anyaméhben elkapott valami fertőzést. Össze-vissza szurkálták, kanült építettek a fejébe, amin keresztül antibiotikumot kapott és láza is volt.
De szerencsére ma hazaengedtek minket!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez a baba egy TÜNEMÉNY!
Egyáltalán nem bánom, hogy rögtön 3 hónaposnak született.:)
Olyan kis arányos. Szép rózsaszín bőre van és óóriási hangja.
Az őrületbe kergettük a nővéreket.:mrgreen:
Úgy kell nekik, mert mikor rákérdeztem, Domó nyűgössége láttán, hogy nem lehetne-e lázat mérni neki, az egyik neonatológus az arcához érintette a sajátját és megállapította, hogy nem az, de azért csak ragaszkodtunk anyósommal a hőmérőzéshet és 39 fok lett belőle...
Aztán vérvétel és szépen kiderültek a dolgok.:twisted: :twisted: :twisted:

Mindenki a csodájára járt a kórházban..Nagy kedvenc volt. Több ott dolgozó szerint történelmet írtunk a kórház életében ezekkel a méretekkel, de a dokim 30 éves praxisában biztosan nem volt ekkora bébi.
Hát nem tudom, hogy belül elgondolkozott-e vajon azon, hogy nem vette észre, hogy óriás van a puttonyomban.
Oké az UH-okat nem Ő csinálta. A 36. héten még csak 2947 g körül volt. Nem hiszem el, hogy 5 hét alatt hízott 2,5 kilót.
A hasam még mindig olyan, mintha bennem felejtettek volna egy gyereket, és rohadtul fáj minden helyzetváltoztatás. Olyna, mintha semmi sem oda raktak volna vissza, ahol a helye van. Ha szoptatok, nem tudok járni a méhösszehúzódásoktól csak osonni esetleg. Most jövök rá mekkora hasizom kell a beszédhez is. Nem tudok orrot fújni, mert ahhoz is kéne valamiféle izomzat és az lenne a legnagyobb kibaszás velem, ha elkapnék egy köhögős vírust. De hát nem lehetett lazsálni a kórházban. Emelgetnem kellett ezt a legénykét. Boldogan tettem.
A lábaim olyan szinten vizesek lettek a szülés után, hogy minden percben azt várom, hogy szétdurrannak. Nagyon brutális.Legfőképp a lábfejem, bokám, lábszáram. Mintha egy 200 kilós nő lábát kaptam volna meg térdtől lefele. Strange.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Csaszisok help me!
Ja és normális, hogy 37,8 a hőmérsékletem?
Ez a tejbelövellés miatt lehet + a seb miatt is?
Tejci szép lassan tornázódik fel.
Tegnap még csak 18 ml jött, ma már 30 milit szivornyázott ki belőlem Domi.
De hát ez édeskevés neki.
Szombat óta tápos csirke, mert éhen akart halni.
Ki volt száradva teljesen, így vízzel is itatnom kell néha és a kórházban egy 100ml infúziót is kapott.
Úgy tud gyöngyözni a homloka, amikor szopizik.:)
Nagyon ügyes a szopi technikája amúgy.
IMÁDOM!

Nagyon kíváncsi vagyok ki szült utánam.
Kismakival találkoztam a kórházban.Lilián gyönyörű.
Na majd visszaolvasok.

Nóri! Neked küldtem 2 sms-t is még, amit valamiért függőbe tett a telóm. Nem tudom, lehet, hogy az én előfizumban limitálva van az sms-ek száma. Lényeg, hogy ha következő hónapban kapsz két nem aktuálisat, az ezért van.

Egyébként megkaptátok a gmailre a képeket Domiról?
Küldettem anyósomékkal, de nem látom sehol. :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Bulcsúbaba végig alussza a fürdést:D

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/v ... uAXQLHWbkn

zarja

Köszi lányok, beszerzem a kendőt :lol:

Kép
juci-77

Zarja, ezt nem hiszem el!!!! Tényleg alszik fürdés közben???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet úgy érzi magát mint az anyaméhben..
A patikai fürdetőkrémtől lesz ilyen zavaros a víz? :?
Vendég

Kattkat! Üdv újra otthon. :lol:

Zarja! Nagyon édes a kis vizicsirke :lol:

Megyek fürcsizni utána meg elkapom apát :lol: utána maszírozás :lol:

Holnap jövök

Kép

bellerreni
Eger

Megjött nálunk megint a kaki, rögtön két nagy adagban. Mégis csak bevált a kamilla tea. Vagy egyszerűen csak kakálni volt kedve. :) És ma este megint csak szopizott és már a balból is hajlandó volt egy párat nyelni. Valami csak alakul.

zsizell: Gratulálunk, jó hosszúra nyúlt ez a vajúdás.

bchris: A Budai Gyerekkórházba kell menni, ami a Margit-hídnál van valahol. Még nekem is meg kell néznem pontosan. Ide kaptunk beutalót. A máv-val biztos jobban járnék, de oda csak a csípőszűrésre megyünk, arra kaptunk papírt.

kattkat: Üdv otthon. Te hallod, szép nagy lett ez a gyerek. Tényleg akkora hasad volt, hogy kettő is elfért volna benne. Hát az enyémből kettő tenne ki annyit, mint amekkora a te babád. Minden tiszteletem a tiéd. Szegény Domó, remélem már minden rendben.

Barbus meg végig ordítja a fürdést. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Juci!
Simán meg lehet kötni a kendőt. Én nagyon szeretem az enyémet. Bár ez elég drága volt az anyag minősége miatt.
http://www.hordozokendo.hu/rugpflaume.htm

Vannak tanfolyamaik, és van aki házhoz is megy. Én a Morva Áginál voltam Érden, ő pl házhoz is kimegy, azt tudom... Ha érdekel.
http://www.hordozokendo.hu/helyszinek.htm

Viki!
Hogy van Barbus füle?

Kattkat!

De jó, hogy újra itt! Megkaptuk a képeket. Gmailen van, csak oldalt ki kell választani a babaképek vagy mi mappát.
Vendég

UH. Mi a Semmelweis Kft.-hez megyünk. Fizetős. Nem tom mennyit kell fizetni. De nuku sorbanállás és a csípőszűrést is megcsinálják!

Kaki: Noéminél egyértelmű a helyzet. Sokszor ha hamarabb eszik, a kaki eleje "szép" sárga, a vége meg zöld és akár nyálkás is. Akkor általában görcsöl is a hasa, mire kinyomja csóri.

Viki: (ha kap tápit is, akkor tuti zöld a kaka)

Én azért vitatkoznék az élő légzésfigyelővel. Egy ismerősnek ott halt meg a kisfia az ágyban, mellette... :cry:
A kisebb légzéskimaradást hamar jelzi a cucc és becsipog. Ugyanakkor az eü tanfolyam azért KELL a légzésfigyu mellé, mert bölcsőhalál esetén előbb összeomlik a keringés, majd leáll a légzés. Ezért vádolták a légzésfigyut gyártó cégeket, hogy ezzel NEM lehet megelőzni a bölcsőhalált. Mármint csak a készülékkel. Hanem kell tudni hozzá újraéleszteni is. Mert a készülék csak arra jó, hogy legyen időd segíteni ha nagy baj van. Ezért adnak tanfolyamot ajándékba a légzésfigyu mellé!!!!
Vendég

Üdv újra itthon Kattkat :D

A sebed rohamosan fog javulni, ne aggódj. A kórházban én befogtam az orrom, ha tüsszenteni kellett, mert úgy fájt minden apró mozdulatra a hasizmom, hogy egy normál tüsszentéstől kiszakadt volna mindenem. Két napig az oldalamon se tudtam aludni. De napról napra látványos volt a javulás. 16 nappal a műtét után ugyan még érzem a helyét, sőt húzódni is szokott, de a mindennapi élettevékenységben nem zavar. Mondjuk hosszú sétára nem vállalkoznék, fél óra után már érzem. De hát hat hét a gyógyulási időtartam... A hőemelkedés nem tudom mitől lehet, ha nem múlik, akkor mindenképpen jelezd az orvosodnak. A doki, akinél szültem, a lelkemre kötötte, hogyha lázas lennék, mindenképp neki mondjam, ne a körzeti dokinak, mert a nődokik mást írnak fel és bátrabban adnak ha kell esetleg gyógyszer.

Anyós kímél Téged? Ő még dolgozik vagy otthon van veletek egész nap?

Kép
juci-77

Leírás és videó az újraélesztésről:
http://babafalva.hu/csecsemo-es-kisgyer ... tes-video/
Vendég

Igen a fürdető krémtől ilyen zavaros a víz:D és nem ilyen koszos a víz :D:D:D

zsolti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 22:12-kor.
Vendég

légzésfigyu: nekünk mindkét esetben amikor beriasztott és ugye nem téves volt, ott volt Levi 2 méteres körzetben.
Miután én már megjártam a poklot ezen a téren szerintem bármennyibe is kerül a légzésfigyelő, megéri. Bele se merek gondolni, hogy mi van ha épp akkor épp nem vagyok ott.

Kattkat: üdv közöttünk újra. Remélem Domi jobban van. Csak ne idegeskedj, minden rendbe fog jönni.
Tejbelövellés idején kissé felmegy a hő, és gondolom már azt is észrevetted, hogy a melleid alatt a legmelegebb. Ha kezdene magasra menni, inkább fejd ki, nehogy begyulladjon

funky: biztos jó a videó,meg is fogom nézni
stephie

:shock: Anita, miért akkor mi történt?
Már van egy angel care.. és az ágyunk mellett lesz a baba ágy is..
Jobb félni mint megijedni :?
Vendég

funky: valahol jan 27 körüli hozzászólásomban leírtam mindent, a lényeg, hogy még bent a kórházban, úgy hogy 3-an is voltunk a gyerek mellett bár nem épp vele foglalkoztunk, volt egy légzéskimaradása, ami sokkal rosszabb is lehetett volna ha nem a kritikus időben veszem észre.. és múlthét hétfőn pedig itthon volt egy és azt pedig a gép jelezte. Nekünk is angelcare van, örülök is neki :)
stephie

Elolvastam.. :shock: lehet már a kórházba be kéne vinni a légzésfigyelőt??
meg a szüléstörténeted is.. az azért egy kicsit barátságosabb.. én is ilyenről álmodom.. nem is érzem és már ki is tágultam :lol: de gondolom ez 1000-ből 1x fordul elő..
Vendég

Nincsenek baglyok! Hiányoznak! :-(
Vendég

nóri: Barbus füle egész jól gyógyul. Nem piszkálja bár már egyszer véletlenül beleakadt az ujja. Meg az egyik fülén van egy elég mély csikarás a lyuk mellett, szerintem elkaphatta a fejét. De már ez is gyógyul, remélem nem marad nyoma. A kaki most olyan sárgás-zöldes volt, de már mindegy is, csak kijöjjön belőle.

A légzésfigyelőben én is jobban bízom mint magamban. Sok olyan cikket olvastam, hogy a szülők ágyában halt meg a baba. Akiről mondjuk én tudok, ő a babakocsijában volt.

funky: Én 0 fájással kitágultam 3 ujjnyira. Ezért is kellett befeküdnöm a 28. héten, mert azt hittük jóval korábban jön Barbus. Akkor volt nyitva 1 ujjnyira végig az egész méhszáj.

Én is csak addig bagolykodom, amíg fejek. Jó éjt.
vicky79
Budapest III. kerület

itt nálunk van légzésfigyelő a kórházban, sajátot nem engedtek.
De csak azokon volt az újszülött osztályon, akivel probléma volt, és azok a babák a szopin kívül nem lehettek az anyukájukkal. Ezért éreztem magam kivételesnek, mert nálam kint lehetett Levi. Valószínüleg azért mert eléggé ki voltam borulva és ragaszkodtam hozzá, hogy szoptathassam és ne kapjon pótlást.
A koraszülött intenzívem meg alapból van figyelő.
Ami szomorú, hogy az újszülöttosztályon tényleg csak akkor teszik rá, ha már volt egy légzéskimaradás....csak b@sszus, ha nem veszem észre idejében, akkor meg cseszhetem.....

születéstörténet, hát igen az gyors, könnyű, igazából fájdalommentes volt. Viszont nekem ez már a 3 szülésem volt :)
stephie

Jó reggelt!

Hát Csajok! Nekem megint olyan székrekedésem van, hogy csuda. Már 2x meghúztam az olajos üveget is, de semmi. Blöööööeeeeee. Mennyi idő kell annak? Amikor kicsi voltam és anyu adott akkor úgy rémlik, hogy hamar lerendezett. :roll: Szerintem a málnalevéltől van. De ha azt abbahagyom, akkor még ez a kis esélyem is elszáll, hogy táguljon a méhszájam :cry: Szerintetek a bolti szilvalekvár is jó lehet? Vagy csak a házi?

Beszélgettem tegnap a kisfiammal, hogy éjjel még pihenjük ki magunkat és reggel induljon el a nagyvilágnak :lol: Hát már most sem hallgat rám :lol: Mi lesz majd, ha kamaszodik... :roll: Úgy döntöttem, hogy nem molesztálom tovább. Csak attól félek, nehogy a doktorbácsi másképp gondolja és megindítsa :? Na majd lesz valahogy. Csütörtökön rákérdezek mit gondol róla.

bellerreni
Eger

Írt Ronci:
[quote]& írta:quot;A mai napon ugy döntöttem, feladom luxusalbérletem Anyánál és 6óra 40 perckor kiköltöztem. Jó volt nála, de mivel 3580 gramm, 51 cm-ig nőttem, már szűkösnek bizonyult a hely. puszi Blanka"
zuzmooo

Nagyon gratulálok Roncinak a kilakoltatáshoz! :D
zuzmooo

Pammut Leventéje is kibújt a nagyvilágra ma reggel 7-kor. 4080 gramm és 53 centi.

Nagy gratula nekik! Na és persze Ronciéknak is. Még jó hogy nem kellett sokáig rostokolnia a kórházban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuppancs 2010.02.24 08:38-kor.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Gratulálok Pammutnak is! Szép nagyfiú!
zuzmooo

Pammut! Ronci! Nagy nagy gratula mind a kettőtöknek.

Na akkor csak én maradtam a februáriak közül...

bellerreni
Eger

Üdvözöljük Blankát és Leventét ezen a világon! Nagy gratula Roncinak és Pammutnak! Jó egészséget és sok tejcsit!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?