Új privát üzeneted érkezett!

chris : 10 nap
stephie

Kriszti!

Én a kórházban igényeltem. Meg a fizetős cuccot is kértem, mert apa mire elment volna az anyakönyviért...
A fizetős kikérte a számot és elindította az anyaságit meg a családit. Aznap kaptam meg a fizetős csajtól az összes papírt, amikor megjött a TAJ kártya a kórházas igénylésből! Múlt héten vmikor!
Vendég

Nóri! Nem sértődtem meg, csak szarul esett az amúgy is elkeseredett kis lelkemnek, hogy letoltál :oops: Egyébként én tudom, hogy márciusban fogok szülni azért írtam, hogy az én helyem ott van. Március 3.-án is van Kornél névnap úgyhogy akkor fog kibújni a kisfiam.

bellerreni
Eger

Reni!

Látod, Ronci is kipottyantotta. Akkor jön, amikor már leteszel róla, hogy előbb jönne. Tudod, én cx 3000voltam még hétfőn. Szerdán meg cx gyerekfej méretű... :lol:
Vendég

Kezdek elbizonytalanodni. Vár még valaki Blankát????
Vendég

Nóri!

Én a kórházban csak az anyakönyvit és a lakcím kártyát igényeltem, ezért el kellett menni a Barossba.
A TAJ-t is megigényelte a csaj nekem, azt mondta postán küldik. 22 nap telt el, de még sehol semmi.

Én nem kértem a fizetőst, mert a "drága" anyósom elintézi. Csak ha már az anyós témánál tartottunk. Nekem főzni nem főz, de legalább ezt megcsinálja.

K
bchris

Kriszti, talán kérdezz rá a felvételin. De lehet, hogy csak hátrébb van az Sz, mint a B az ABC-ben... Vagy nem tudom... :oops:
Vendég

Ma még nem ettem mert megtámadott a védőnő... :roll: Megyek tömök vmit a következő etetésig, mert már kezdek szédülni!
Vendég

Sziasztok! én is itthon már vagy 1.5órája, de a mentőállomásomon nincs fűtés és azóta azt intézem..még nem ismer mindenkit az utodom akivel beszélni kell..már kész vagyok a telefonálásoktól!
Amnio-n minden rendben, kristálytiszta a vízünk, méhnyakunk ismét kifejtődve :shock: /hogy ez mennyit változik! :lol: / és megcsodálták, hogy mennyire teljesen tiszta a nyákdugóm is, merthogy teljesen átlátszó és, hogy milyen ritka, hogy picit sem sérül a méhszáj amitől véres-barnás lenne.. megjegyzem tényleg teljesen tiszta, bár én azt hittem, hogy a hétvégén mindet elhagytam, de még mindig van a doki szerint. csütörtökön még sok volt a magzatvizem, ma kevés.. :shock: ki érti ezt? holnap uh, hogy megnézzék a magzatvizet illetve áramlási is egyben és holnap megbeszéljük, hogy mikor rugják fenékbe Blankát kiköltöztetés címszóval. max péntekig engedik maradni szegénykémet, pedig hát ő olyan jól érzi magát! :lol:
röviden velünk ennyi, most kifújom magam, aztán megyek főzni: végül sült oldalas lesz krumpli pürével.
ronci

Lara, a Vaterán már 5000 körül lehet kapni ÚJ kézi mellszívókat.. ha már nagyon nem bírod tovább.. nem várnék a hét végéig.. :oops:
(nekem mondjuk már van kézi és gépi is,mindkettőt egy ismimtől örököltem.. a gépit ügyesen le is ejtettem.... és nem lehet már állítani az erősséget :? :( :(

Nóri, a C&A-as kuponok a babától függetlenek nem?
vagy ott is adnak valamit??

Reni, még előttem szülhetsz!!! :wink:
Vendég

Nóri! igen ketten várunk még Blankát!!!ilyen kis lustik ezek a lányok! :lol: /már azt hittem, hogy Blankát pottyantottam ki, mondom észre se vettem..akkor viszont ki rugdossa belülről a pocakomat???/ :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2010.02.22 12:52-kor.
ronci

Hoppá! most olvasom! az nem az én Blankám! jutié..
mi még egyben. :lol:
ronci

Uhh Ronci! Nagyon benéztem. Bocseszka. Én azt hittem te szültél meg :oops: :oops: :oops:

bellerreni
Eger

Ez tök jó volt... köszönöm a gratulációkat! :lol: :lol:
ronci

Gratula Jutinak és Blankának. Sok tejcsit kívánunk.

Nóri, Reni! Nem Ronci szült
bchris

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

IGEN JUTIÉ A BLANKA!!!!! SORRY!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: CSAK NEM ÍRTA ODA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Reni! Ne aggódj, elvileg péntekig még együtt vagyunk mi is!
Amúgy meg ne erőltesd a méhszájadat, hidd el ki fog nyílni, amint kell neki! Az amniot, meg nem baj ha még nem nézik túlhordásnál van jelentősége, addig a ctg egész jó képet ad a baba állapotáról!
Ne félj, hogy egyedül maradsz, oké? én is már 40hetes meg 3napos vagyok és azontúl, hogy naponta 50-szer mondom el mindenkinek, hogy, nem, még mindig egyben, semmi bajom sincs..
Jön ha jönni akar és hidd el lesz aki még jönni fog szurkolni! Ha nem egyszerre leszünk bent én biztos jönni fogok min szurkolni!Oké??
ronci

Boruska: Gratulálok Bercihez! És Jutinak Blankához!! :D

Zuzmoo: mi egyáltalán nem olajozunk, ezt még senki nem mondta eddig. Azt se tudom, mivel kéne átkenni. Van fürdés, meg popsikrémezés és viszlát. Hol és mivel kellene még kenegetni?

Nóri: Ha vérrög lenne, arról már tudnál, az nem ácsorog egy helyben, előbb utóbb eljut valahova, de annak rossz a vége. Nem lehet, hogy az infúzió elnyomott valami ideget? Nekem amúgy pont ez van a jobb lábammal. Időnként úgy lezsibbad, hogy nem bírok ráállni. Remélem nem az EDÁ-nál piszkáltak meg valamit.

Le a kalappal, hogy egyedül elbírsz két gyerekkel. Nekem anyu hoz kaját, de még így is néha úgy érzem, hogy semmire nincs időm.

Ki fogom próbálni ezt 7-5-3-1-es fejést. Amúgy nekem újabban a fejéstől van ki a bimbim. Nem sebes, de piszokul fáj, mikor elkezdem nyüstölni az Aventtel.

Pammut: jó fej a Zurad. Esetleg nem lehetne lebeszélni a mamát a látogatásról és áttenni a dolgot a kórházból való hazajövetel utánra, amikor tényleg értelme lenne, hogy ott legyen és segítsen? Miért nem hívod fel Te, és csinálsz úgy, mint aki nagyon örül(ne) neki, csak hát a praktikum azt diktálja, akkor segítsen, amikor van mit. Amúgy ne szomorkodj, drukkolunk mi Nektek is nagyon, csak hát kicsit bele vagyunk temetkezve a saját problémáinkba. Amik pár napon belül közösek lesznek. :lol:

Reni: Neked is szólnak a fentiek. A márciusi topikban ugyan mit kezdenél. :roll: Te szülnél először, aztán senkitől nem lehetne jó kis tanácsokat kérni :lol: Az érzékenységet meg írd a hormonok számlájára.

Amúgy én tök sírós lettem szülés óta. Mikor valamelyik nap hallottam a hírekben hogy hazaengedték azt a H1N1-es babát, aki elveszítette az anyukáját januárban, hát itt csorogtak a könnyeim a tv előtt. Ez régen is megérintett volna, de tuti nem így reagáltam volna le.

Kép
juci-77

Így bízzátok rám a megszületett babák hírét!!! Majd bejelentem, h megszült a Sarka Kata vagy mittudom én!!! De ciki! Én Blankáról egyből Roncira gondoltam. Illetve azért is fura volt, mert Ronci száma el van mentve. Gondoltam akkor az apuka írt. Aztán néztem iwiw-en, hogy Roncinak van-e Fodróczy vezetéknevű ismerőse. De nincs. Na itt már nagyon gyanús volt a szitu!

A vicces az, hogy meg is írtam Juditnak, hogy én Ronciról tudok, hogy Blankája lesz és ő két órája még babaneten lógott! De azért gratuláltam a villámszüléshez. Erre jött, hogy ő a Judit!!! :lol: :lol: :lol: Áh.

De ez a Blanka rendes lány volt. 3,5óra alatt lett meg. Azóta szív és alszik!!! :lol:
Vendég

Ronci! Aranyos vagy. Köszönöm. Elszégyeltem magam, hogy megint hisztizek a semmin,dehát veletek ellentétben nekem most ez a legnagyobb bajom... Maradjon is így, mármint hogy az életben ez legyen a legnagyobb bajom. :lol: Amúgy az jutott az eszembe, hogy ha senki nem fog szurkolni nekem valószínűleg azt sem fogom megtudni, mert nem hiszem, hogy lesz időm majd visszaolvasni. Kép

bellerreni
Eger

Reni!

Mikor lett tuti a Kornél??? :oops:
Vendég

Csak mert fogalmam nincs, Zsubika névnap mikor van! :lol:
Vendég

Lara, most nézem, hogy 13-ból.. Pont annyit szedtem fel! :D
Vendég

Jutinak gratulálok a Blankához! Először én is néztem, hogy kinek a Blankája érkezett

Bchris! Vasárnap születtünk, kedden a kórházban már a kezemben volt az anyakönyvi és a lakcímkártya. Csütörtökön jöttünk haza, hétfőn a párom már hozta a TAJ kártyát a tb-től, mert pótlapot kellett benyújtani a tgyás-hoz. Telefonon érdeklődtünk először, hol lehet a gyerek TAJ-kártyáját átvenni és a regionális tb-nél volt. (Mi szolnokiak vagyunk, tehát Szolnokon vehettük át, pedig Bp-en születtünk!) Ja, plusz még egy anyakönyvi kivonatunk lett Szolnokon, amit azért nem vettünk át. :wink:

Kép
Kép
molmar

Nóri! Igazándiból még mindig nem tuti, de olyan 90 %. Egyébként tegnap beszéltünk róla. Zsubika névnap sajna nincs, ha lenne akkor azt a nevet kapná a ded. :lol: Lehet kiszaladna a világból mikor felfogná, hogy milyen nevet is kapott. Amúgy nem olyan régen hívott az embőc, hogy találkozott egy sráccal akinek Kornél a neve és megkérdezte, hogy szereti-e a nevét, mert tegnap arról beszéltünk, hogy jó lenne megkérdezni a kis csöpp fiunkat, hogy ő mit szeretne. :roll:

bellerreni
Eger

juci: én láttam is azt a babát és apukát is amikor jött be érdeklődni az állapotáról.... (még ennél is borzasztóbb, hogy tudtommal akkor halt meg anyuka amikor a nagyobbik kislánynak születésnapja volt)

Borzasztó nehéz lehet most nekik.

zuzmooo: én a lábát mindig leolajozom, mert szinte pikkelyesen kiszárad Levinek a bőre. A pofiját pedig langyosra hűtött forralt vízzel és a szemecskéjét is azzal
stephie

Hát nagyon durva amennyit én eszem és 3 hét alatt mégsem híztam egy dkg-ot sem :shock: Most is megettem egy jó nagy tányér húslevest utána meg hagymás tört krumplit egy tenyérnyi szelet sajttal töltött rántotthússal :roll: és azon elmélkedem, hogy van a hűtöben süti még arra is rá kellene próbálni, de már szégyenlem magam :?

bellerreni
Eger

Én meg elmeséltem a férjemnek telefonon, hogy megszületett a Blanka és már egy csomóan gratuláltak is! De nyugodjon meg a miénk még itt lapít a pocakban, nem maradt le semmiről. Ő is jót vigyorgott rajta!

Juti gratulálok Blankához!! /mert ez kimaradt az előzőekből!/
Befűszereztem a húst, mindjárt berakom kicsit puhulni, majd sűlni, meg még krumplit is csinálni kell, de én olyan de olyan lusta vagyok ma! Nem értem..
ronci

Írtam szegény Zsizellnek is, de még nem reagált. Mióta is fáj már szegény?

bellerreni
Eger

Nekem is Zsizell jár a fejemben, de akkor én nem írok neki. Megvárom míg jelentkezik valamelyikőtöknél.
Reni én is sokat eszem :oops: . És mintha az elmúlt félévnyi édesség-nem -evést is be akarnám pótolni... De én sajna hízom is :( .
pammut

Reni!

Sztem jó név a Kornél. Nem túl gyakori, de mégsem Alajos, vagy Elemér... :lol: Nekem a Zsolt jobban tetszett, mert az magyar név és ahhoz egy szép szál magyar pasit képzelek (ja mint apukám volt a maga 175cm-vel :lol: :lol: ) de a Kornél szépen illik a vezetéknévhez!
Ha fiam lenne, Zsolt lenne, vagy Levente. De mindkettő volt ex neve, így ki van csukva. :roll:

Nekem volt Kori osztálytársam. Ő volt az ovi szívtiprója. Emlékszem egyszer anya mondta, hogy adjak puszit az óvónéninek, mert megyünk Szolnokra, én meg lepusziltam a Korit! :lol: Igazán helyes pasi volt!
Vendég

Ja ég a pofám. Az előbb rinyáltam, hogy ma még nem ettem. Majd rátaláltam a tegnap eltett meggyes pite üres tálcájára és rájöttem, hogy reggel 7-kor befaltam az utolsó 4szeletet. Jó, ezek miniszeletek max 1teljes szeletnek felelt meg, de akkor is. És a sütőben egy adag créme brulée. Sok vaníliával és barackkal. Nyamm!
Vendég

ti mikor csináljátok a szaporító fejést? Mert Benő ébredése teljesen kiszámíthatatlan és nem szeretném, ha üres cicire ébredne :roll:
zuzmooo

Ismeritek a Sorsunk a nevünkben című könyvet? 1400 férfi utónév elemzése..
Nem biztos, hogy mindenkire igaz.. de azért érdekes..

"Kornél: Az emberiségért való küzdelem lehet a sorsfeladata. Ezt legkönnyebben talán a társadalom szolgálatában tudja megélni. Keresi az érzelmi biztosnágot, amelyet a környezet nyújthat neki. Minden helyzetben keresi a tökéleteset, emiatt nagyok az elvárásai. Keresi a lehetőséget a vezetésre és az irányításra, ezzel akar segíteni másokon. Fontos megtanulnia, hogy a segítség az, amit kérnek és nem az amit ő jónak lát. Hjlamos az uralkodásra, amit a környezete nem könnyen visel. Sugározza magából az önbizalmat, sokszor fordulnak hozzá. Nehezen viseli a kudarcokat, ilynekor szélsőségesen reagál. A legnagyobb veszélye a szenvedlyes akarata lehet, amely agresszívvá teheti. A siker hatására figyelmetlen lehet, és önzővé válhat."
Vendég

Sziasztok!

Most mint aneszt. szakasszisztens szólnék egy témához...

Nóri,
igen valószínűleg egy ideget sérthettek meg ,amikor beszúrták a branült.Ez el fog múlni,de az ideg(sérülés) lassan gyógyul,türelem!

Juci,
szerintem a láb zsibbadásod nem az EDA-tól van.Lehet egy kis Calcium csodát tenne.

Másik téma:tejszaporítás mindig szopi után.Ha úgy érzed,hogy üres a cici,akkor sem az,mert az ingerre folyamatosan termelődik.
C-vitamin is serkenti a tejtermelést!!

Dóri
angelheart

Funky. Ez akár rám is vonatkozhatnak. :oops: Totál ilyen vagyok. De akár egy ilyen anyától származhat egy ilyen fiú :lol: :lol: :lol: Megtennéd, hogy a Zsoltot is megnézed nekem, ha nem nagy kérés. Kíváncsivá tettél.

Nóri! Mondtam az apjának, hogy én szeretném, ha vinné tovább a nevét, de azt mondja, hogy inkább legyen Kornél. Hát még lehet változik amig megszületik a drágám :lol: Olyan jó, hogy én akarok kedvezni neki, ő akar nekem és szerintem ezért nincs még megegyezés :lol:

bellerreni
Eger

Angelheart!

WOW köszi (Roncinak is) tuti ez lesz, mert 20peret kotorászott bennem a szülésznő. Naaaaagyon fájt. A vénám már kezd kinézni valahogy, de egy jó ökölnyi lila foltom van, ami még most is fáj. Na meg ez a rövidebb a madzag, mint kéne érzés az idegnél! Juj! :evil:
Vendég

"Zsolt: Az igazi közösségi ember. Számára a barátságok fontosak. Akkor teljesedhet ki, ha ezt a szellemieken keresztül teszi. Számára lényeges minden olyan szerep, ahol emberek közötti kapcsolatot kell létesíteni. Mindig igaza kell hogy legyen, sokszor vitatkozik. Nehezen fogad el dolgokat, kételkedik és ellentmond. Ezért olyan pálya lehet számára megfelelő, ahol a beszédkészségét kamatoztathatja. Ilyen lehet a tanári pálya, média vagy a kereskedelem is. Könnyen teremt kapcsolatot és ezt jól ki is használhatja. Mindig éreznie kell, hogy fontos és megbecsült ember. Párkapcsolatában is ezt várja társától. Vágyait mindig alárendeli a pillanat érdekeinek. Nehezen engedi el magát, nagyon gyakorlatias. Mindig csinál valamit, nyugtalan természet. Problémáit az érzelmi elfojtások okozhatják."

Nekem a Kornél jobban tetszik! :)
De lehet két neve is..? :wink:
Vendég

SziasztoK!

Először is köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, és az sms-eket!!! Nagyon nagyon jól esett, és biztos vagyok benne, hogy segített átlendülni végre a holtponton, hogy ennyien drukkoltok nekem!!

Végre van valami eredménye a szombat délutántól tartó vajúdásomnak!!
Két ujjnyira nyitva vagyok!!! Azt mondta a doki, hogy ebből ma szerinte baba lesz, de legrosszabb esetben reggel 7kor burokrepesztés, és jöhet, aminek jönnie kell!!! :D

Mivel a Honvédban vizsgált a rendelőben a doki, így nem mentem vissza a MÁV-ba szülőszobára. Azt mondta, hogy hazamehetek, de mihelyst érzem, hogy tovább erősödik a fájás, akkor uzsgyi be a szülészetre. (közel van, azért mernek ennyire hazaküldözgetni).

Fájásaim most is vannak (kettő közt írok), de már teljesen hozzászoktam :shock: (már amennyire hozzá lehet). Egy a lényeg, hogy holnap már tuti a kezemben lesz kicsi Samukánk, akiért bizony már mostanáig annyit szenvedtem - de így csak annál jobban várom!

Kép
zsizell

Zsizsell!

Simi meg nagy ölelés! Szegénykém! Drukkolok Nektek!

Funky: megnéztem, 75C-s a melltartóm. De az újak most márciusban jönnek, akkor veszek vmi világosabbat is!

Olajozás: én nem olajozok. Mivel annyira leázott a bőre, mert nem volt rajta máz. Plusz a kórházban annyira irritálta a kőkemény ruha, vérzett is a bőre szegénynek. Pikkelyek váltak le róla és nagyon csúnya volt. Most Babé ureás (ez fontos, már hogy ureás) testápolót használok. Ezt újszülöttek is használhatják és brutál jó. Ekcémás bőrre fejlesztették ki. Egy alkalomtól rendbe jött a bőre. Szuper. Egy baja van: 4200Ft. Bár én fél éve 2600Ft-ért vettem. De ennél jobb nincs az tuti!
Vendég

Zsizell!!! küldöm a sok drukkot! és várom a híreket!!! :lol: :lol:
ronci

Hajrá Zsizell!!! Az tök jó, hogy otthon lehetsz és már látod a végét! ;) Nagyon szorítunk!
zuzmooo

Nóri! látod, mondtam én, hogy összekevertél Borival! :lol:
jézus, már csak vagy öten vagyunk! ha csak valaki meg nem szült megint titokban.. :lol:
ronci

Juti gratulálunk Nektek! :lol:

Zsizell, jó kis türelemjáték lesz Neked ez a szülés :wink: továbbra is drukkolunk nagyon :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Kriszti!

Regi se hajasbaba :lol:
(Luca 1évesen)
Kép
Vendég

Nóri

Most Lucának mennyi haja van?

Reginek most kb annyi mint Lucának a képen.

K
bchris

Zsizell, gondolok rátok én is!! :)

Nóri és a mell alatti méreted is 75?
Én amit utoljára vettem elolkapcsos melltartót a women'secretben az elvileg 85-ös, és nekem pont annyi is centiben mell alatt, de egy kicsit szűk..
Luca, nagyon szép kislány! :) de ezt biztos sokan mondják... :D
Vendég

Ekkora. De kb 3havonta vágom:
Kép
Vendég

Kép
Vendég

de szeretném már h lánykámnak ekkora haja legyen :D
bchris

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X