Boruska: Gratulálok Bercihez! És Jutinak Blankához!!
Zuzmoo: mi egyáltalán nem olajozunk, ezt még senki nem mondta eddig. Azt se tudom, mivel kéne átkenni. Van fürdés, meg popsikrémezés és viszlát. Hol és mivel kellene még kenegetni?
Nóri: Ha vérrög lenne, arról már tudnál, az nem ácsorog egy helyben, előbb utóbb eljut valahova, de annak rossz a vége. Nem lehet, hogy az infúzió elnyomott valami ideget? Nekem amúgy pont ez van a jobb lábammal. Időnként úgy lezsibbad, hogy nem bírok ráállni. Remélem nem az EDÁ-nál piszkáltak meg valamit.
Le a kalappal, hogy egyedül elbírsz két gyerekkel. Nekem anyu hoz kaját, de még így is néha úgy érzem, hogy semmire nincs időm.
Ki fogom próbálni ezt 7-5-3-1-es fejést. Amúgy nekem újabban a fejéstől van ki a bimbim. Nem sebes, de piszokul fáj, mikor elkezdem nyüstölni az Aventtel.
Pammut: jó fej a Zurad. Esetleg nem lehetne lebeszélni a mamát a látogatásról és áttenni a dolgot a kórházból való hazajövetel utánra, amikor tényleg értelme lenne, hogy ott legyen és segítsen? Miért nem hívod fel Te, és csinálsz úgy, mint aki nagyon örül(ne) neki, csak hát a praktikum azt diktálja, akkor segítsen, amikor van mit. Amúgy ne szomorkodj, drukkolunk mi Nektek is nagyon, csak hát kicsit bele vagyunk temetkezve a saját problémáinkba. Amik pár napon belül közösek lesznek.
Reni: Neked is szólnak a fentiek. A márciusi topikban ugyan mit kezdenél.
Te szülnél először, aztán senkitől nem lehetne jó kis tanácsokat kérni
Az érzékenységet meg írd a hormonok számlájára.
Amúgy én tök sírós lettem szülés óta. Mikor valamelyik nap hallottam a hírekben hogy hazaengedték azt a H1N1-es babát, aki elveszítette az anyukáját januárban, hát itt csorogtak a könnyeim a tv előtt. Ez régen is megérintett volna, de tuti nem így reagáltam volna le.