Új privát üzeneted érkezett!

Nagy gratula Boruskának és Bercinek!

Reni Én is itt vagyok. És attól tartok, ha Nóri szerint Bori az utolsó, az még én is lehetek :?. Anyósom holnaptól itt lesz és addig nem fog elmenni, amíg ez a kis huncut meg nem születik :evil: . Ja, aztán amikor majd hazajövünk a kórházból és végre tudna segíteni akkor majd hazamegy valami sürgős dologra :? . Mert most nem tudom minek jön. A babaruhákat nagy nehezen bevasaltam, szekrényét elrendeztem. Mikor legutóbb 2 hétig itt volt, ezeken semmit nem mozdított előre. Akár meg is kérdezhetné nekem/nekünk mi lenne a jó! És egész nap kettesben vele jaj-jaj-jaj. Kedves, aranyos, dolgos asszony, de ennyi nekem sok. Egész este meg éjjel ezen morogtam és próbálom elfogadni a helyzetet, de nem nagyon megy.

Szomorúan látom, hogy a mi szurkolótáborunk rohamosan fogyatkozik, végül már csak egymásért fogunk izgulni mi sorvégiek :( . Értehető, de azért... Mindjárt átpártolok a márciusiakhoz. Gondolom az elsők már lassan ott is szülnek, ott még azért nagyobb érdeklődés övezne...
pammut

jó reggelt!

Gratula Borinak és Bercinek, sok tejcsit és gyors gyógyulást kívánunk
Kép

zuzmooo: nekünk volt liberó is, most pampers van 1-es méret, eddig még meg vagyok elégedve vele, szerintem is a combnál próbáld állítani, persze tudjuk, hogy "híg fos a legdrágább pelenkában is utat tör a hát közepéig :) "

Reni: hüvelyből vérzel vagy a székrekedés miatt?
Ha le tudod gyűrni az undorod, egyél meg egy kanál napraforgó olajat. Felpuhítja a cuccost odabent
stephie

pammut: butaságot írsz, szerintem mindenki ugyanúgy szurkol nektek is, sőt, már azt várjuk, hogy ti is mikor csatlakoztok a ujdonsült mamik táborához. Elhiszem, hogy rossz lehet hogy sok, a minket érintő gond még nem aktuális, de eljön annak is az ideje :)
(simi, simi)
stephie

Sziasztok lányok !

Én megint jól eltűntem :oops:

Sok-sok boldogságot, jó egészséget és tejcsit kivánok valamennyi újdonsült anyukának és babának !!

A mi Naomink február 8-án császárral született meg, 3.320 kg-val és 49 cm-rel :-D

A nagyobbik babócám is hol itthon van hol a böcsiben, még nekem is tanulnom kell a két-gyermekes anyaságot, és leküzdeni a nagyobb gyermek féltékenységét..

Andi

KépKép
andee73

Pammut: miért mondod, hogy nem szurkolunk nektek? Én egész nap (ha Benő engedi) a banyanetet nézem és izgulok értetek is. Tény, hogy baba mellől nem mindenki tud netezni.
zuzmooo

Andi: GARTULÁLOK! Nagyon szép a kis hercegnőtök :)
zuzmooo

Éljen Bori és Berci!

Reni:
a vérzés - akárhonnan jön - nem vicc. Szerintem...

Nekünk meglepően nyugis éjszakánk volt. Féléjfélkor tettük kiságyba a csajt, és 3/4 4-ig aludt. Ébredéskor kapott cicit, fél ötkor megint ágyban volt. Ötkor megébredt, de Apa dajkálta kicsit a fenekét és negyed hattól újabb két órát szunyált. Remélem, lassan kitoljuk hosszabb időkre az alvós időszakot. Most épp a pihenőszékében fekszik, és rádiót hallgat. Nézelődik, de nem sír. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Anita.
Csak baromira kiakasztott ez az én önző anyós-férjem páros. Utálok még gondolni is arra, hogy itt fog lesni: mikor fáj vagy nem fáj. Azaz én legbelsőbb magánügyem + a drága jó férjem még soha ebben a büdös életben nem állt az én pártomra anyucikájával szemben. Ellenben rendszerint rám hagyja. Ő meg megy dolgozni, meg mindenfelé, mert hosszabb távon (pár nap) ő is nehezen bírja. Nem tudom mit szólna, ha az én édesanyámat zúdítanám így a nyakába. Persze alapon aranyos anyós, meg dolgos, meg minden, de most annnnyira nem hiányzik, hogy el nem tudom mondani. Végül babuska még áprilisban is bent fog kuksolni anyja negatívsága miatt. Bocs a nyafiért!
pammut

Zuzmoo Nem azt mondom, hogy nem szurkoltok nekünk, arról szó sincs. Csak éppen ahogy írod fizikailag nem tud jönni a többség :( . Ami érthető, de én most éppen a fent részletezett okok miatt kivagyok, mint a bili füle és hiába keresem a dolgok pozitív oldalát. Komolyan mondom még az utcán sétálgatva is szívesebben vajúdnék majd, mint anyósom figyelő szemei előtt. A fene egye meg, mindjárt bőgök....
pammut

Jaj Bori! Ne légy úgy elkápicsorodva! Azt akarod, hogy bőgve jöjjön világra a gyermek? Inkább mosolyogjon, hogy milyen nagy szeretettel várta - még az anyós is :? !

Épp tegnap este filóztam el, inkább még egyszer szülnék, mint ez a harc a szoptatással. Szal ha bevállalod 8) ...

Ha meg elkezdődik a vajúdás el kell küldeni a városba valami apróságért. Míg visszatér, addig is nélküle vagytok. Kreativitás!

Egyébként az én anyósom is jó fej volt, ugye elmeséltük neki, hogy tápos a csibe, erre elkezdi nekem ecsetelni, hogy az anyatej pótolhatatlan, és milyen jó és és és. Most először szóltam rá mérgesen és nem hagytam hogy hülyeségekkel traktáljon: Mondom neki, bántsál még te is! Óh, ő nem akar engem bántani, de a gyermeknek legjobb az anyatej és kezdte elölről. :? :? :? Közöltem hogy mennem kell. Csá. B*szogasson mást jóindulatában.

zarja

Zsizell írt Roncinak, én meg továbbítom ide:

"Nagy szívás van. Éjjel a szülőszobán voltam erős 70es 5percesekkel. Semmit nem tágultam órákon át. Hazajöttem közös megegyezéssel. Ma vizsgál a dokim megint, kérni fogom, hogy csináljon valamit. A maratoni vajúdást már tuti megnyerem. :( "

Bátorítsuk szegényt! ;)
zuzmooo

nem tudok belépni a gmail-re. Valaki átküldené Zsizell számát priviben?
zuzmooo

Zarja A tipp nem rossz, csak épp 20 km-re vagyunk a várostól, busz naponta vagy 6x :wink: . Anyós pajtás meg még a helyi boltba se megy el, mert annyira saját fontossága tudatában van, hogy egy percre se hagyja el a házat. Tuti biztos most is meg van győződve róla, hogy ez nekem így jobb, mert nem leszek egyedül. Igaz, ha elkezdődik valami tenni nem tud semmit, azonkívül, hogy engem idegesít. Vezetni nem tud.
Ja, legutóbb nagy okosan nekem is elkezdte, hogy ne higyjem, hogy kisbaba mellett majd több időm lesz. Mosolyogva mondtam neki, hogy volt már kicsim, egyszerre három is. Akkor elhallgatott, mert talán eszébe jutott, hogy sem a 2. sem a 3. születésekor nem segített nekem senki. Emberem építette a házunkat, mégis életben maradtunk. Ezzel az egy szál picivel félkézzel is elbánok, három ilyen nagy testvér segítségével. Érdekes, hogy soha nem akkor jön amikor én kérem, hogy MOST kellene. Akkor jön, amikor ő úgy gondolja. Gondolom mindenki ilyen segítségről álmodik!

Tudom, a többségnek megvan a maga baja. Remélem nekem legalább a szopival nem lesz (az se jobb), bár ahogy olvasom Anita jelentkezéseit, erről sem vagyok meggyőződve. Én is azt gondoltam, hogy a problémás terhesség után már csak nem lesz gond: úgy tűnik ez nem így működik.
pammut

SZiasztok,

mi is itt :lol:

Boruskának nagy gratula :wink:

Zsizell, neked drukkolunk és bízz magadban és Spánik dokiban is. Minden ok lesz és már hamar anyuka leszel :lol:

Ja és gondolunk minden egyben lévőre is :lol:

Zarja, anyósodat meg se halld, az ilyen emberek bármiben tudnak "hibát találni".

Rólunk: ma vagyunk először egyedül hármasban a lányokkal, bár igazából főzve-mosva-takarítva van ránk, így azért ez még nem az igazi hétköznap.

Amúgy jól vagyunk, Léna tök ügyesen szopik (ez nekem Lilla után kész csoda, hogy vele nem kell megküzdeni ilyenért) és max. egy keléssel végig alussza az éjszakát (kopp-kopp)... ami nem jó, az a hasfájás, napközben szenved rendesen, már van Infacolunk, ami úgy látszik segít.
Lilla tök ügyes, mindenben segít, szereti Lénit.
A féltékenység nála két dologban mutatkozik.. sehova nem megy nélkülem, sétálni kiküldeni 20 percre is fél órás könyörgés és csak csellel megy. Pl. megy anyának a szomszédba egy levelet bedobni, vagy megy az utcára megkeresni a Pez cukrot, amit keresztapu tett a postaládájukba... Ja és éjszaka Léni 1 órát volt fenn, Lilla 2-t.

Amúgy nagyon aranyosak, úgy örülök nekik. Ja és egyelőre bírják az egy szobát.

Én cumisüveget nem is vettem, nehogy kísértésbe essek, bár mivel mi Lillusnál sem használtuk, így van egy-két maradék felső cumis rész.

Tejcsink is van bőven, tudunk fagyasztani is, bár elég fáradt vagyok. A gátmetszés már nem fáj és a vérzés is jóval gyengébb, mint Lilluval, így azért összeségében én is jól vagyok.

Na megyek, nem szaporítom itt a szót, mert még a végén nem bírjátok elolvasni ...

ha lesz időm megírom a szüléstörténetet és dobok fel képet a gmailre is
:wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szegény Zsizell. Biztos tök fáradt már én meg itt nyafogok, mint egy kamaszlány. Inkább gondolok rá (meg a bizonyára boldog újdonsült anyuka Boruskára), meg szorítok neki.

Hajrá Zsizell!! Mindjárt nézem a tel. számát, nekem ki van nyomtatva.
pammut

Gratula Borinak!!! :)

Zsizellnek meg megy a drukk ezerrel... Szegény...

Pammut-Bori, én itt vagyok és megértelek, teljesen. Imádom az Anyósomat, de talán még a saját Anyámat sem viselném el a vajúdáskor, meg a terhesség végén... Én is azt gondolom, hogy ez az ember saját belső ügye és nem vágynék senki asszisztálására... Szóval sok sok simi, meg ölelés Neked... Meg kitartás! Hátha a kicsi lurkó beelőzi Anyóst és előbb kibújik, mint Anyós megérkezik ;)

Nálunk semmi sincs egyébként, most megyek kicsit vásárolgatni, kellé egy-két dolog a közelből.

Ja, kocsit nem vettünk, mert egy nagy rakás sz... volt, szóval kitakarítottuk a 15 évest, amit már csak a rozsda tart egyben és most azzal fogunk járni. Bár nem panaszkodom, mert legalább van, de jó lenne már találni egy kocsit... Állítólag türelem, rózsát terem, reméljük, nekünk kocsit :D

Na megyek, még majd benézek, hogy ki szül ma ;)

Nóri boszi, ki a kövi? zsizellt nem ér írni :D

Kép

Ági
agic83

Pammut! Ha valaki, akkor én tökéletesen megértem ezt az anyósos cuccot. Gondolj arra, hogy én rosszabb helyszetben vagyok, mint te. :shock: Tőlünk 1 utcányira lakik anyós és minden nap itt van. :? Szerinted én hogy bírom? :x Valamelyik nap hozott egy könyvet, amit ha jól emlékszem az 1960-as években adtak ki, a cumit még dudlinak hívják benne és aszongya olvasgassam, mert ez milyen nagy segítség lesz nekem. Mondom én kiolvastam egy 2004-es kiadású enciklopédiát ezekről a dolgokról. Aszongya az nem jó, mert ez tapasztalatokon átesettek írták, azt meg biztos nem. :shock: De én már ráhagyom. Le van tojva. Én is ott hagyom, ha valami baromságot beszél, hagy mondja magának. :roll: (Egyébként néha én is azt érzem, hogy minket hanyagolnak itt egy kicsit a végén, de érthető, mert a baba mellett lehet már nekünk sem lesz időnk, de akkor is... Emlékszem amikor Zarja szült nem bírtam aludni egész éjjel mert néztem a telefont, hogy mikor ír. Hát ilyen ez...de én megértem őket is.)

Védőnőnél minden rendben volt. Megint nem híztam semmitse. Vérnyomás, pisi, szívhang rendben. Kérdezte, hogy akkor jövőhétre kérek még időpontot? Mondom naná. :lol:

Vettem kenőcsöt aranyérre. Jah, onnan vérzek nem hüvelyből. Bocsi ha félreérthető voltam :roll:

bellerreni
Eger

Pammut, köszi a számot. Küldtem Zsizellnek sms-t.
zuzmooo

Ezt a szaporító fejést hogy kell csinálni?
zuzmooo

Ágic, Reni Köszi nektek is. Most már jobb. Közben dumáltam barátnőmmel, 4 hónapja szülte a 4.-et, szintén 40 évesen. Ő is vigasztalt. Azt hiszem itt szülés előtt mindenkinek kijár egy egéritatás :) .
Én pénteken voltam védőnéninél. Holnap NST.

Csak vigaszul a "kombináltan" etetőknek. Tegnap beszéltem ismerősömmel, 3 hetes 2,5 kg-os ikerbabái vannak. Szoptat és tápol. Kettő gyereket. Azt mondta, jó lenne minden, ha nem kéne neki is aludnia néha. Gyakorlatilag egész nap etet :shock: .
pammut

Reni Hosszútávon nekem legjobban a Kismamák nagykönyve jött be, mint irodalom. Abban egyszerűen, képekkel jól elmagyaráz mindent. Van Spock is, abban a betegségek rész elég jó. Meg van egy nagy amerikai enciklopédiám nekem is. És persze a tudás kifogyhatatlan tárháza a net... :D
pammut

Pammut, nem tudod/akarod finoman megmondani az anyósodnak hogy most inkább ne jöjjön.. köszönöd szépen, te most inkább egyedül akarsz lenni.. Ha már a párod nem áll ki melletted..
Még ha sértődés is lesz belőle, ha megszületik a baby akkor úgyis el lesz ez felejtve.. meg majd rá lehet fogni a terhességre..
Inkább harcolj azért amit szeretnél!! Ne hagyd magad!!

Gratulálok Borinak!!! :D :D :D :D
Biztos a hormonok miatt, de már ennyitől könnyes lesz a szemem.. ahogy az ilyen híreket olvasom.. :oops: :)

Reni, én azóta tudok újra minden nap wc-re menni, mióta reggel őrölt lenmagos, zabpelyhes joghurtot eszek.. és odafigyelek hogy igyak legalább 1,5 l folyadékot..
Vendég

Reni!
Én nem vagyok otthon aranyérben (hála istennek), de valahol azt olvastam, hogy ha vérzik, akkor nem nagyon lehet rá kenni semmit se. Vagy találtál valami erre való krémet? Mert sajnos azért van a családban olyan, akit érint a probléma, és érdekelne, mit lehet vele tenni (a dokin kívül). :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Funky! Köszi szépen a tanácsot, eddig nem volt gond ezzel a dologgal úgyhogy lehet kipróbálom.

Kakti! Csak akkor vérzett amikor próbáltam wc-zni. Azóta sem. A kismamáknak való krémet, azt a Sperti nevű krémet vettem rá. Majd meglátjuk mit csinál vele. Láttam, hogy vérzőre nem lehet rákenni, de most nem vérzik úgyhogy rákentem. :oops: Majd meglátjuk.

Valaki aki ért a g-mailos képekhez.Hülyét kapok már komolyan. Feltöltöttem egy pocifotót, a képnek a neve is Bellereni meg a képfelirat is és mégsem teszi a helyére. Nem tom mit kellene vele csinálni. Valaki mégnézi nekem? Kösziii. :roll:

Megyek sétálok egy jóóó nagyot hátha nyílik a méhszájam :lol:

bellerreni
Eger

Angelheart, sajnos mindkettő gázos. Próbálok kitartani és vadul reménykedem, hogy javulni fog..

Vicky, minden reménységem a lanolinban van..

Funky, 13-ból

Nóri, igen, picit véraláfutásos lett, meg a szeme is bevérzett, pedig esküszöm nem volt sokáig összenyomva tartva, 1 percen belül kibújt, csak gondolom az az 1 perc is elég kemény lehetett neki, de amúgy már nem nagyon látszik a véraláfutás, meg inkább csak fotón látszott.
Az a baj, hogyha tápszerezném pár napig, attól még ki kell fejni, azzal meg ugyanott vagyok.

Szana, jó olvasni, hogy neked rendbejött a véres cici, akkor van remény!
Amúgy kínomba már én is tettem a szájába cumit. Ekkor összevonta a szemöldökét és a nyelvével kilökte...aztán még rápróbáltam párszor, de mindig ez volt, nagyon csúnyán néz és nem érti :D

Nagyon gratulálok a kis Bercihez!!

Zsizell, hajrá!
lara

Sziasztok!

Bori!

Hatalmas gratula a Bercihez.Sok tejcsit kívánunk.

Olvastam h többenis használtok kendőt. Kaptam kölcsön én is egyet. Hol keressek megkötési módokat? Illetve nektek melyik vált be?

Másik kérdésem:
Ki adott már a babájának cumit? Nekm kavarta össze a babót a cumi ill. cici?

Szüléstörténetet feltettem.

Ui: nekem a szilva lekvár vállt be a kórházban. Mert a doki azzal fenyegetözött h mig nincs széklet nem enged haza. Erre én megettem két kanál lekvárt, és 5 perc múlva már eredmény is volt.
K
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bchris 2010.02.22 10:57-kor.
bchris

Gratulálok Boruskának a Bercikéhez! Legyen sok tejcsitek!

Zsizellnek pedig drukkolok ezerrel...

Pammut! Nem igaz, hogy nem drukkolunk nektek, végére maradt terheseknek! Csak így babával azért kevesebb időnk van reagálni, írni, mint pocakosan. De sokat gondolunk rátok, vajon ki a következő és kinek lehet szorítani.
Az anyós ügyet megértem. Érdekes módon mióta megvan a kismanó, azóta anyósom (de utálom ezt a szót, de egyre inkább ezt kell használnom) feszt segíteni akar. Eddig például a lakásfelújítás során januárban nemigen ajánlgatta a segítségét. Érdekes, mi? Segítség címén neki a babázás fut. :x Bár inkább ne jöjjön segíteni (még talán anyukám se), mert jön a kérdéseivel, tanácsaival stb. és még inkább elbizonytalanít abban, hogy jól csinálom-e a baba körül a dolgokat. Erre meg aztán nincs szükségem. :twisted:

Szopi kérdésben engem is érdekelne a szaporító fejés. Mikor és hogy csináljátok?

Kép
Kép
molmar

Lara! Nekem is sebes az egyik cicim. Én pihentettem egy napot úgy , hogy csak fejtem belőle és akkor üvegből kapta a tejcsit a manóka. Úgy tapasztaltam, hogy a fejés, ha ügyesen, fokozatosan csinálod, nem kínozza úgy meg a sebes bimbót, mint a szopi. Gondolom, mert nem ázik el annyira, mint a gyerek szájában.

Megyek hajat mosni, míg a ded alszik.

Kép
Kép
molmar

Lara, én mellem is sebes, már javulóban, de még tűrni kell. Én nem adom fel, mert ez múlik, Garmastant használok, fejek és szopizunk. Amúgy a fejés nem olyan vészes, a szoptatás jobban fáj... én emiatt nem adnám fel, nagy adag kitartást kívánok :wink:
a mellgyulladásos szoptatás ennél is szarabb, na ezeket sehol nem reklámozzák :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

szóval én ezért nem adnék se tápit, se cumit... lehet fakír vagyok, de tudom mennyire kényelmes a szopi, így két hét csillaglátást bevállalok simán :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és Zuzmoo, köszi a cseppentéses választ...
Neomycines (remélem jól írom) szemcseppünk van 3 napja, ugyanis születés óta iszonyatos csúnya váladékos a szeme, most hatni látszik a cseppentés, nincs kedvem kipróbálni vele a könnycsatorna átmosást (tudok olyan babát akinek kellett, inkább meg sem kérdezem, az hogy zajlik, bízok a cseppekben és abban, hogy mégsem olyan szűk Léni könnycsatornája)...

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!
Pammut es minden meg 2in 1 kismama- en szoritok nektek, akar gepkozelben leszek a megfelelo pillanatban, akar nem!
Boruska- gratulalok Bercihez!
Zsizell- megegyszer- nagyon drukkolok, hogy vege legyen mihamarabb es minnel fajdalommentesebben ennek a hosszu vajudasnak!
Lara- tudom, hogy te nem szereted a cumit, de nagyon sajnallak, hogy igy szenvedsz. Hidd el, a mellszivoval messzemenoen nem faj annyira, mint "eloben" a csapolas. Nekem TT elektromos van, es alig erzem, pedig mikor baboca dolgozik rajtam keservesen szitkozodom befele... Es ennek a cumisuvege es cumija is eleg anatomiahoz hasonlo formaju, nekunk egyaltalan nem kavart be a szopiba.
Kriszta - szoval mi eleinte ettunk cumisuvegbol, amig nagyon fajt a bimbi- napi 1 max 2 etkezes, es nem volt semmi rossz kovetkezmenye, de mondon, szerintem fontos volt az is, hogy milyen formaju a cumi- sot, o eleinte csak cuppogtatta meg puszilgatta a didit, csak miutan evett cumibol es rajott, hogy szivni kell- meg mellesleg egy kicsi erot gyujtott, akkor kezdett el szopizni. Es nyugi cumink is van, ne igazan ertekeli, de neha ejszaka jol jon- foleg azert, mert mar kezdte szopizni a nagyujjat, es mint azt Csipike is irta, azt kesobb nem tudja elvinni a cica!
Tenyleg, hogy vagy, Csipike? Elmult mar a mellgyuszid?
geri79

Ildi, köszi a bátorítást! Én sem akarom feladni, dehogyis!
molmar, igen, biztos igaz, hogy a fejés nem annyira kínozza meg a bimbit, mint a szopi, de 2-3 dl-t kézzel kifejni...? lehetséges ez?
lara

Geri, ha nem múlik a fájdalom ehét végéig, akkor beszerzek egy mellszívó eszközt, esküszöm!!!
lara

Hát Csajok! Nem jutottam a nagy sétában sokáig. Itt olyan szar dő van, hogy csuda. Hideg szél fúj és esik a hó. Már elég lehetne a hóból. :x Úgyhogy inkább visszafordultam és megmásztam az 5.-et meg vissza. :lol: Remélem ez is segít. Most egy kicsit pihenek majd nekikezdek Rubint Rékának. Éreztem, hogy kicsit fájdogál ott odalent, mint ahogy Boruska is írta olyan mintha p.nán rúgtak volna :lol: Remélem nyíladozik a méhszájam. :roll: Én már azzal is megelégednék, hogy annyira kinyíljon, hogy a magzatvíz vizsgálatot meg tudja csinálni a doki. A kismamának akinek mondtam, hogy gondja volt pont ez volt. Túlhordta és nem tudtak neki magzatvizet nézni, mert totál zárt volt. Mikor megindították a szülést a zselével akkor kapott egy allergiás sokkot majd mikor megcsászározták látták, hogy nem tiszta a magzatvíz. Ki tudja mióta volt már piszkos. Szegények, de végül minden rendben van és jól vannak. :lol: Emiatt lenne jó nekem is csak legalább azt tudni, hogy tiszta a víz. Akkor megnyugodnék.

bellerreni
Eger

Lara: nekem kézzel csak csöpög. Fejőgéppel meg 5-7lukon spriccel, mint állat. Fejni mégsem tudok 30-40nél többet, holott a porszívó kitermel 110-et ugyanabból! Ki érti ezt???

Szaporító fejés: 7-7 5-5 3-3 1-1 percet kell fejni felváltva a cickókat. Nem baj, ha semmi nem jön belőle, a lényeg a stimulálás. De sztem csak akkor ha kevés a cucc, mert ha nem akarsz állandóan fejni, beállhat a kereslet-kínálat magától is.

Boruska: Gratulálok Berci manóhoz!!!!

Reni: kikérem magamnak, hogy nem jövök éjjel. Minden szopinál olvasok, pedig olyan hulla vagyok, hogy attól félek, ráülök a gyerekre, mert folyton elvesztem az egyensúlyomat a kómától!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Ez nagyon szarul esik ám!!! Tudom, hogy szeretnél már túl lenni rajta, de ahogy olvashattad, Eszter meg azt szeretné, bárcsak szült volna a végén, mert akkor addigra okosabb lett volna! Jó, persze a közepén szülni a legjobb. De ha az eleje megy a januáriakhoz, a vége meg márciusra, akkor már nem is közepe a közepe! Szóval Ne tessék itt izélni, mikor még Zsolti is a Te sms-ed várja!!!!!!
(Reparon jó vérző aranyérre is!!)
Vendég

Nóri!

Kiválltottad a dm-es bababonusz kezdő csomagot? Mi volt benne? Meddig érvényes?

(Regivel elég hamar a szülés után kiválltottam, és igy márc 31-ig voltak érvényes a kuponok, és igy nem mindent tudtunk felhasználni. A barinőm 1 hónappal később váltotta ki neki majd 1 évig érvényes volt)

K
bchris

Lara!
Én még a kórházban beszereztettem magamnak Aventes kézi mellszívót, amit azóta is áldásnak érzek. A második nap estéjén durrant be a mellem, de nem aggódtam, mert tudtam, hogy van ott mellszívó. De pechemre mind a kettő pont szervizben volt. Így éjjel vagy háromszor keltem fel kézzel fejni, mert már annyira fájt. De sokat nem tudtam kézzel kifejni, csak annyit, hogy ne fájjon annyira. Akkor éjjel még nem volt velem a pici, mondjuk mindegy lett volna, mert a mennyiséggel nem bírt volna akkor. Másnap megérkezett a mellszívó, ami rengeteget segített rajtam.

Kép
Kép
molmar

nóri: Köszi a köszöntést Barbus nevében.

andee: Nektek is nagy gratula.

zsizell: Sajnálom hogy ilyen nehezen jön ez a drága gyerek.

beneildi: Örülök hogy már jobban vagy és hogy jöttél. Képzeld én már március 9-én megyek a dokinkhoz 6 hetes vizsgálatra.

Boriéknak gratulálok Berci babához!

pammut: Nem semmi lehet két babát etetni. A másik fórumom 3-as ikrek anyukája is próbál szopiztatni, neki már mondtuk hogy ez már nem normális dolog. :D Mert ugye csak két melle van az embernek. :)

lara: Cicid hogy van? Szerintem nyugodtan fejd le a tejcsit, mert ha már annyira gáz lesz a cicid, akkor nem fogod tudni szopiztatni. Én inkább pihiztetném a mellem, de nekem Barbus szopási dolgait már úgyis elbastuk, szóval én ne beszéljek.

bchris: Nekem Barbus néha cicizik, néha üvegezik és nagyban cumizik. Nem tudom mi mit kavar meg. :D

Ma éjszaka nekünk is has-gondjaink voltak. Ha megyek a védőnőhöz a fülije miatt, akkor kérek valami kúpot. A torna nem használt.
vicky79
Budapest III. kerület

bchris: A dm-es kuponok aug 31-ig jók. Pelusos kuponok vannak meg a cunda-s meg popsitörlős. Ilyesmi.
vicky79
Budapest III. kerület

Kriszti!

Épp könyvelőnél van az anyakönyvi, pedig tegnap voltam ugye DM-ben. De ami késik, nem múlik... :lol:
De ennyit tudok csak róla én is:
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/ ... zmeny.html

(csak márciusig volt jó? Nekem a C&A-s kupon 2évig volt jó. Emlékszem, mert nem tudtam semmire ellőni úgy utálom a ruháikat. Aztán egyszer vettem egy gatyát meg egy kabátot, de azt is külön hónapokban lehetett felhasználni, szóval talán a másik kupont nem is használtam el. :evil:
Vendég

zuzmooo: elfelejtettem kérdezni, hogy a kukit hova rendezed ? :)
mert a korán azt mondták nekünk, hogy peliből kifolyást úgy lehet megelőzni, hogy a kukit mindig középre tegyük :)

pammut: kérjük meg Nóri boszit és mi is összpontosítsunk, hogy addig szülessen meg a babód :D
stephie

Tényleg Bori, emlékszel, hogy én is anyóssal riogattam a gyereket? Mert kupi volt és mondtam neki, hogy most nem jöhet, mert akkor át kell hívjam anyóst és meglátja a koszt. Szóval ha Neked már tuti jön anyós, hát jöjjön Kincseszsák is, mert különben minek az anyós, ugye? :lol:
Vendég

Raktam fel képeket
bchris

Nóri! Én kérek elnézést, hogy mertem írni ilyesmit. :roll: Lehet, hogy itt vagy és olvasol még éjjel is, de írni sokkal kevesebbet írsz, mint eddig. És ez tény. Senkit nem akartam megbántani, azért is írtam, hogy megértelek benneteket babásokat, mert én sem biztos hogy fogok tudni jönni. Egyébként lehet jobb lett volna, ha tényleg a márciusiakhoz megyek.

bellerreni
Eger

Na csajok!!!!!
Mondtam, hogy Ronci jön, csak az utolsó jóslatom beelőzött farvizen. Szegény Zsizell azért nem szülhetett, mert megmondtam, ki a következő: RONCI

[quote]F írta:odrócy Blanka vagyok. Ma 9:06-kor kukkantottam ki a világra. Paramétereim: 3kg 53cm, anya (és apa is!) jól van.
Vendég

Nagy nagy gratula a kis Blankához. Gyors gyógyulást és sok sok tejcsit kívánok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bellerreni 2010.02.22 12:56-kor.

bellerreni
Eger

Reni!

Na nehogymár besértődj, hallod-e. Tény, hogy kb 4-5órát teljesen lefoglal az életemből a ded. Illetve hiába kelek 7-kor, vagy visszaájulok 9-ig, vagy végre megfürdöm, reggelizek, mosok, vasalok...stb. Mert hogy itthon vagyunk, nincs takarítónő. Vasalni való meg kétszer annyi. Ráadásul ha Luca elalszik, tervezzük a lakás dolgait. Nekem senki nem segít! (Engem seeeenki se szeret! - Gollam után szabadon!) Nincs kajám, nem mos vagy vasal rám senki. Még egy rohadt palacsintát se kapok senkitől. Nem szenvedni akarok, csak ezt az időt, mind babanettől vonom meg. Rendszeres heti kaját rendelni még ódzkodom. Minden nap DonPepét, vagy olaszt rendelni meg nem a legolcsóbb.

Kívánom, hogy minél hamarabb megtapasztald, milyen szép az anyaság!!!! :lol: :lol: :lol: Egyébként nekem ne mond, milyen szar ez, mert nálam jobban nem utálta a terhességet senki! Szóval inkább eszem sz@rt hagymával, vagy kapirgálok a szemétdomb közepén, mint hogy visszakérjem a pocakomat!!!! :roll:
Vendég

köszi a válaszokat.
Akkor lehet én vmi elfekvő csomagot kaptam, mert tudom h hamar lejárt.

Még egy kérdés:
Csajok mennyi idő alatt kaptátok meg a taj kártyát. (ennek hiányában nem tudom intézni a lovét a GYED-et meg már lekellett mondanom).

K
bchris

fél 7 kor még buszozni akart :D
Kép Kép
stephie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?