Zuzmoo:
Fürdés: hát Pécsen – szerintem – hideg vízben fürdették a gyerekeket. Így itthon én is azt a vízhőfokot próbáltam beállítani. Apjuk belenyúlt, és közölte, hogy ez hideg, ebbe ő a kezét se tenné bele. Ráengedett meleg vizet, nem tiltakoztam, mert valahol éreztem, hogy igaza van. Egy szava nem volt a gyereknek utána már. Lehet, hogy azért nem, mert apjuk belelógatta a fejét is a víz alá?
(viccen kívül meghazudtoltuk a védőnőt, mert ő azt mondta, hogy az első két hónapban utálni fogja a fürdést és végigbőgi. Na erre rögtön mondtam, hogy kétnaponta fürdünk, de mivel annyira élvezi, nem fosztjuk meg ettől az élvezettől: naponta fürdünk és lubickolunk). Nekünk is van hipi szupi formatervezet kiskád (kölcsönbe) és vettem egy egyszerű Ikeás kádat (nyáron abban szeretném az erkélyen locsi-pocsiztatni. A hipi szupi kiskádat ki se próbáltuk, mert annyira élvezzük, hogy a kezünkben van a babó, el se tudnám képzelni ilyen formatervezett izébe ültetni. Főleg most, hogy apjával fürdik a nagykádban. Totál elengedjük, csak a fejét tartja az apja a tenyerén (bár az se kéne) és úszik. Lubickol, látszik, hogy élvezi. Mit csinálhat egy ilyen tartóban?
Szerintem tök jó a fürdető: én egy kicsit teszek a kád aljára, majd a forró vizet ráengedem a csapból, szétmasszírozom a vízben a darabkákat és felhígítom hideg vízzel olyanra, amiben én is szívesen fürödnék. Ha a Zsoltival fürdik ugyanez a szitu, csak mindkét fiú a fürdetős vízben fürdik. És a testápolóját is elkomunizáltam.
Kaja: Zuzmoo örülj neki, én volt, hogy pucér tésztát ettem ebédre, mert másra nem jutott energia (a sok bőgés mellett)
Kendő: én először akkor tettem bele, mikor amúgy is üvöltött, és csak akkor hagyta abba, amikor kézben volt. Na, mondom apám, nem tolsz ki velem és felkötöttem, kicsit simogattam átöleltem, megnyugodott bealudt. Azóta egyszer lázadozott ellene, de akkor megértettem, mert előtte egy órával értünk haza, ugyanúgy kendőztünk és spec szarrá áztunk az esőben.
Reni: ha nem írsz sms-t nekünk, a Zsolti meg fog rád haragudni azok után, hogy megvan a számunk. Ne tudjátok meg! Azóta az én telefonommal (is) alszik, hogy felébredjen, ha valaki ír nekem. El se olvashatom az sms-eimet, mert rögtön lecsap rá.
Tényleg Beneildi merre jár?
Katica! Örülök, hogy végre otthon. Bori hogy viseli, hogy már 4-en vagytok?
Has: hát én a kórházból már normál naciban jöttem haza. Azóta még inkább visszament, egy csöppet lötyög. Éééés legnagyobb boldogságomra megtaláltak a terhességi csíkok is, oldalt is a csípőmön, elöl is a línea negra mellett kétoldalt még két csíkom van. Ha rajzolok rá keresztbe csíkokat lehet ötödölőzni. Tényleg mikor múlik el a línea negra?
Boruska: hajrá előre a kettéválás rögös útján!