Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is sokat eszem bár a tejem és a kedélyállapotom nagyon ingadozó!És szedem az elevitet
.
Most hogy leszoktunk a bimbóvédőröl, ujraélhetem én is a cicikisebesedés örömeit, de nem teszek rá semmit, elsőre is tuléltem, fáj de majd ráedződik.
még a témákhoz:én 3 hete hordom a haskötőt-gyógyászati segédeszköz-bolt, és nagyon jó, nem fogok tudni leszokni róla..:)

nóri:megvettük a "pukigyógyszert" a sab simplexet pénteken és ha attól-attól, ha nem-nem, de azóta nyugi van.Te mennyit szoktál adni?Csak ha tudod hogy hasfájós lesz, vagy rendszerint egy adott időpontban?

zsó
Kép
pcd1985

Jelentem itthon vagyok! És még maradok is jó sokáig. Megvizsgált a doki, aztat mondta, hogy cx: 1100, így nem tudunk magzatvizet nézni. Azt is mondta, hogy ebből a méhszájból túlhordás lesz. Nah mondom fasza. NST is tökéletes bár arra nagyon sokat kellett várni, mert 3 kismama is volt akinek nem volt jó és rájuk kellett sokat várni. Utána elmentünk egy jóóó nagyot sétálni, meg lemostuk a kocsit, megebédeltünk anyósnál és most értünk haza. Úgyhogy nyugodt vagyok, hogy én leszek az utolsó márciusban. :lol: Kedden megyek arra a keringési vagy milyen vizsgálatra. Jah és mit írt fel a doki? Napi 2 sex! :lol:

Zsizellnek mennek a drukkok, hogy rendeződjenek a fájások. Kép Kép
Kép

Bori! Te nem szülhetsz :lol: majd csak velem együtt márciusban :lol: Na jó nem, szülj csak nyugodtan, ha gondolod. :roll:

Na megyek dvd-zek

bellerreni
Eger

nagyon utáltok ha nekem már lement a hasam? :oops: :D
stephie

Angelheart, az én bimbimen gyakorlatilag nincs bőr, csak seb és az a véres friss új "bőr" vagy hús vagy nem tudom mi az. Namost ha ezt "csak" anyatejjel kenem és száritgatom, SEMMIT nem ér (próbáltam), mert kiáztatja a baba a szopi alatt, utána pedig keményre szárad a seb és a következő szopinál ez ázik és szakad fel újra és egyre jobban fáj...Ha csak picit piros valakinek a bimbije vagy egy picit berepedt, akkor el tudom képzelni, hogy az anyatejjel kenegetés használ. De én már a vég-stádiumban vagyok...:(

Zuzmoo, de jó neked, bárcsak nekem is csak megelőzni kéne...irigyellek

Juci, nekem nagyobb lett az étvágyam, mint terhesség alatt, és most még fér is, van már helye :)

Reni, Zsubika nagyon ragaszkodik akkor hozzád, jól érzi magát :)

Anita, én igen :D De azért jó, hogy ezt irod, mert mi majdnem 1 hónappal ifjabbak vagyunk, úgyhogy akkor van még remény! Szóval akkor még legalább 4 hétig "kismama" leszek..
lara

Lara,
még mindkét melledből szoptatsz egy etetés alatt???
Vagy felváltva??
Értem a próblémád,és átérzem.Jól bekapja a picur?
Én,ha jól emlékszem ilyenkor kezdtem el fejni,és és egy etetés alatt csak egy mellből szoptatni.De nekem mondjuk volt tejem bőséggel(csak katasztrófálisan indult be)
Szívesen próbálok segíteni,de csak ,ha nem veszitek bántásnak :oops:

Üdv.: Dóri
angelheart

Lányok! Akik már szültetek, nektek hány kiló ment le a szüléssel, ill. mire hazaértetek? Mennyire lehet számítani?
Bár a régi ruhákban nem is reménykedek.. pont 10 centit nőttem fenékben és mellben is..
Vendég

Dóri, én örülök a segítségnek! Valamikor elég 1 mell is, de valamikor kéri a másikat is. Jól bekapja a cicit, nem azért sebes, mert rosszul harapna rá, ezt a kórházba is nézték. Fejni még nem fejtem, de annyira fáj, hogy nem is merném még ezzel is kínozni, illetve nincs is rá szükség, mert elég jól kiszívja és viszonylag gyorsan, 10 percen belül végez, nem komfortszopizik. Ebből is gondolom, hogy jól kapja be, mert rossz technikával nem végezne 10 perc alatt. Utána gyakorlatilag kiüti a mennyiség és azonnal bealszik...2-3-4 órára. Csak az a 10 perc alatt én megjárom a poklot a fájdalomtól...valami iszonyatos...:(

Funky, nekem a szüléssel lement 6 kiló és azóta (1 hét alatt) még 3.
lara

Üdv itthon a hazatérőket! Pihenjetek sokat, amennyit csak tudtok.

lara: Nekem nem volt túl nagy hasam, de az is visszament rögtön szülés után. Én szerencsés voltam, volt aki akkora hassal ment haza, mint amekkorával bejött. Hús van még rajta, meg a bőröm még lóg egy kicsit, de gondolom az is csak visszamegy. Nekem a sebes cicire a garmastan nagyon jó volt. Én még a kórházban használtam és mostanra elég vastag lett a bimbómon a bőr.

juci: Rám is csak egy nadrágom jó, mert az elég kicsi hogy az övemmel ne essen le rólam. De nekem is vennem kell egy farmert végre. Nem tudom már melyik homeósról beszéltünk, de 5ch-s mind a kettő amit szedünk. Kaja: nem tudok eleget enni. Állandóan éhes vagyok.

folyt.köv.
vicky79
Budapest III. kerület

Lara,
akkor megnyugodtam.Bár én már teljes gőzzel dolgozok,csak most a napokban mandulagyuszi miatt itthon voltam,és unalmamban rám tört a nosztalgia.Sza,ha időm engedi benézek.
Elhiszem,hogy csillagokat látsz, ez kegyetlen fájdalom,én is tudom mit érezhetsz.Én gyakorlatilag csak azért fejtem egy picit,és akkor abból a mellből nem szoptattam,hogy ne kapja be a gyerek,és ne durranjon szét(tehát pihentettem valamennyire a fájós cicit).Nem mondom,hogy a mellszívóval nem fájt,de mégsem ázott úgy fel,mint amikor a nyálával akár 10 percig áztatja.
Mondjuk nekem bejött,de hát annyira mások vagyunk ,kinek a pap ,kinek a papné,mindenesetre egy tanács,hátha bejön!!
Amúgy tényleg tök ügyi,ha ennyi idő alatt végez!
Azért ez az első időszak nagyon kemény,hazudnék,ha azt mondanám,hogy életem legszebb időszaka volt,de utólag már az :P :)
angelheart

Dóri, mondjunk nekem mellszívóm sincs, de komolyan mondom, hogy nem is merném...
Érdekes amúgy, hogy az első két gyerkőcnél nem emléxem, hogy ilyen fájdalom lett volna, meg sebekre sem emléxem...Valahogy Léni másképpen szív, nagyon erősen...
Eddig a gyógyszertári keverékkel kentem (glicerin+csersav), de mostantól rápróbálok a 100%-os lanolinra, aztán hátha az bejön.
lara

Vicky, Garmastant én is használtam a kórházban, de annyit ért, mint halottnak a csók. Bár lehet, hogy megelőzésnek jól beválhat valakinél.
lara

Lara,
a kisebbik nekem is olyan volt mint egy szivattyú.De érdekes mód úgy emlékszem,hogy nekem meg pont a nagyobbiknál volt seb,kőkemény mell,brutál nehezen indult be(első gyerek szindróma :roll: ),aztán ezek után még tejadó anya is lettem.....Szóval fel a fejjel!Szerintem kíméljed egy kicsit a sebes mellyed(feltéve,ha csak az egyik az,mert ezt nem is kérdeztem)
Ja ,én már kínomban próbálkoztam a fejéssel,persze az elején csak kézzel....ez még egy szép történet....
angelheart

Hali!
Nekem a Garmastan eddig bevált - igaz, nem is sebes a cicim, de nem is arra való. Kétszer kellett eddig kenni, mert attól féltem, begyullad, de mióta ráéreztünk egymásra a mellszívóval, azóta nincs ilyen gond. Ha érzem, hogy feszül, de Lili még/már alszik, akkor jöhet Tommee, és segít. :lol:

Funky:
először is üdv!
A méretekről annyit, hogy én helyből elég túlsúlyos voltam, de tegnap elszaladtam az Auchanba a régi farmeromban. A kórházból hazafelé már fognom kellett a kismamanadrágom korcát, hogy el ne hagyjam. :)
Méredzkedni még nem volt érkezésem, de be fogok menni csak ezért a támadónőhöz, hogy ugyanazon a mérlegen mérlegeljek, amin a terhesség alatt. MAjd megmondom az eredményt. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lara, 9 kiló? az jól hangzik! :) Csak azt felejtettem el kérdezni, hogy mennyiből. Ha nem titok :oops:
Vendég

Kakti, köszi! :)
Bár ha a régi farmerod feljön, az már elég jó jel!! :lol:
Vendég

gyors helyzetjelentés - kb 3 órája 6 perces fájásaim vannak, azt még itthon kihúztam, labdán csücsülve, de most már elég erősek, úgyhogy bemegyünk a kórházba - magzatvíz, nyákdugó még a helyén, csak a fájások vannak.
Hajnali 4 óta fent vagyok, és kb azóta fájok, most már kezdek fáradni, és elég álmos is vagyok, drukkoljatok, hogy bírjam.
Zuzmoo-nak írok, hogy mi a helyzet.

PS: sztem nálunk a tegnapi keksz indította be, úgyhogy hajrá :)

boruska

Zuzmoo:
Fürdés: hát Pécsen – szerintem – hideg vízben fürdették a gyerekeket. Így itthon én is azt a vízhőfokot próbáltam beállítani. Apjuk belenyúlt, és közölte, hogy ez hideg, ebbe ő a kezét se tenné bele. Ráengedett meleg vizet, nem tiltakoztam, mert valahol éreztem, hogy igaza van. Egy szava nem volt a gyereknek utána már. Lehet, hogy azért nem, mert apjuk belelógatta a fejét is a víz alá? :D (viccen kívül meghazudtoltuk a védőnőt, mert ő azt mondta, hogy az első két hónapban utálni fogja a fürdést és végigbőgi. Na erre rögtön mondtam, hogy kétnaponta fürdünk, de mivel annyira élvezi, nem fosztjuk meg ettől az élvezettől: naponta fürdünk és lubickolunk). Nekünk is van hipi szupi formatervezet kiskád (kölcsönbe) és vettem egy egyszerű Ikeás kádat (nyáron abban szeretném az erkélyen locsi-pocsiztatni. A hipi szupi kiskádat ki se próbáltuk, mert annyira élvezzük, hogy a kezünkben van a babó, el se tudnám képzelni ilyen formatervezett izébe ültetni. Főleg most, hogy apjával fürdik a nagykádban. Totál elengedjük, csak a fejét tartja az apja a tenyerén (bár az se kéne) és úszik. Lubickol, látszik, hogy élvezi. Mit csinálhat egy ilyen tartóban?

Szerintem tök jó a fürdető: én egy kicsit teszek a kád aljára, majd a forró vizet ráengedem a csapból, szétmasszírozom a vízben a darabkákat és felhígítom hideg vízzel olyanra, amiben én is szívesen fürödnék. Ha a Zsoltival fürdik ugyanez a szitu, csak mindkét fiú a fürdetős vízben fürdik. És a testápolóját is elkomunizáltam.

Kaja: Zuzmoo örülj neki, én volt, hogy pucér tésztát ettem ebédre, mert másra nem jutott energia (a sok bőgés mellett) :D

Kendő: én először akkor tettem bele, mikor amúgy is üvöltött, és csak akkor hagyta abba, amikor kézben volt. Na, mondom apám, nem tolsz ki velem és felkötöttem, kicsit simogattam átöleltem, megnyugodott bealudt. Azóta egyszer lázadozott ellene, de akkor megértettem, mert előtte egy órával értünk haza, ugyanúgy kendőztünk és spec szarrá áztunk az esőben.

Reni: ha nem írsz sms-t nekünk, a Zsolti meg fog rád haragudni azok után, hogy megvan a számunk. Ne tudjátok meg! Azóta az én telefonommal (is) alszik, hogy felébredjen, ha valaki ír nekem. El se olvashatom az sms-eimet, mert rögtön lecsap rá.

Tényleg Beneildi merre jár?

Katica! Örülök, hogy végre otthon. Bori hogy viseli, hogy már 4-en vagytok?

Has: hát én a kórházból már normál naciban jöttem haza. Azóta még inkább visszament, egy csöppet lötyög. Éééés legnagyobb boldogságomra megtaláltak a terhességi csíkok is, oldalt is a csípőmön, elöl is a línea negra mellett kétoldalt még két csíkom van. Ha rajzolok rá keresztbe csíkokat lehet ötödölőzni. Tényleg mikor múlik el a línea negra?

Boruska: hajrá előre a kettéválás rögös útján!

zarja

funky: Én 74 kilóval mentem szülni és most 66-67 kiló körül vagyok. A szüléssel a baba súlyának duplája ment le, mert mikor átmentem a diabos dokinénimhez, akkor ráálltam ugyanarra a mérlegre és 69,5-et mutatott. Hogy utána hová lett még 4 kiló azt nem tudom. Most nem tudom mennyi lehetek. Én mondjuk a kezdő súlyommal mentem szülni, bár a papíromon az van, hogy plusz 2 kilót szedtem fel. De én cukros voltam és diétáztam 15 hetes koromtól.

lara: Sajnálom a cici problémát. Sajnos a garmastannál nekem nincs jobb ötletem, nekem azért sebesedett ki, mert rosszul volt mellre téve. Ha most szopiztatok és hajlandó is enni belőle, akkor nincs akkora vákuum, de nem is fáj annyira. Remélem a lanolin beválik, mert így nem lehet szoptatni sokáig. Én lehet hogy a helyedben bimbóvédővel fejnék és odaadnám a picúrnak üvegből. Legalábbis én így tettem mikor sebes volt a mellem, bár Barbus ekkor minden képpen üvegből kapta volna a tejet az inkubátor miatt.

boruska: Hajrá kettéosztódás!
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter! Igenis, értettem. Akkor neked megy majd az sms. :lol: de még várhatjátok, egy darabig még tuti egyben leszek. Márciusi Zsubikám lesz :lol:

Boruska! Mennek a drukkok! Jujjj, de jóóó. Még egy babuci. Kép Kép Kép Kép

bellerreni
Eger

Boruska: megy a drukk!

Vicky: köszi, Apával beszereztetem ezt is.

Zarja: a linea negra nekem is megvan, sőt mintha sötétebb lenne, mint előtte volt. Gondolom az eddig kifeszített bőr most lötyibb állapota miatt. Úgy tudom, néhány hónap kell míg eltűnik.

Kép
juci-77

Sziasztok csajok!

Először is sok-sok gratula azoknak, akik már megszültek! Ne haragudjatok, ha nem sorolom név szerint, de vagytok azóta szép számban, mióta utoljára jelentkeztem. Kívánok sok tejcsit a babáknak, anyukáknak gyors felépülést.

A szüléstörténet a gmailon, képet is küldök hamarosan. Most egy viszonylag rendszeres napirend kialakításáért küzdünk.

folyt. köv.

Kép
Kép
molmar

sziasztok!

Ezt ma találtam a babaszoba.hu-n, hátha valakinek jól jön:

"Jó tudni!

A mosakodókrém, fürdető kenőcs használata
Sok szülő azért ijed meg a mosakodó kenőcs használatától, mert nem tudja, miként kell belőle fürdésre alkalmas állagú szert készíteni. Vannak, akik bekenik vele a babát, és a vízben lemossák, ám ennek az a veszélye, hogy a gyermek kicsúszik a kezük közül és megütheti magát!
A krémet tegyük át egy kiürült, adagolós szappanos flakonba, illetve egy üres félliteres üdítős flakon is megteszi. Öntsünk rá körülbelül 2x annyi csapmeleg vizet, és rázzuk össze alaposan. Így folyékony szappan állagú fürdetőt kapunk. Ha kihűlt és emiatt esetleg összesűrűsödött a krém, töltsünk hozzá még meleg vizet és rázzuk fel újra."

a forrás: http://www.babaszoba.hu/articles/Ovjuk_ ... 8-123FCCB8

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Bori még nem jelentkezett. Én már úgy izgulok! :)
zuzmooo

Reggel óta kiganéztuk a lakást és a gyönyörű napsütésben még a kertben is csináltunk egy csomó mindent.
Este emberem azzal sokkolt, hogy anyósom kedden (2 nap!!!), jönni akar. Hát én meg nem akarok vele egy lakásban vajúdni! Se egész napokat együtt tölteni. Jó lenne, ha a ded szedné addig a sátorfáját és megszületne. Utálatos vagyok vagy sem, nekem nem tetszik az ötlet, persze ENGEM a kutya meg nem kérdezett, mit szólok hozzá :twisted: . Csak közölték :twisted: :twisted: . Piszok mérges vagyok.
pammut

Eszter: hogy teszitek a kendőben a lábait? Nekem nagyon összecsomagoltnak tűnt, de nem ellenkezett, lehet hogy szereti :roll:
zuzmooo

zuzmoo! pont most akartam kérdezni, hogy boruska nem-e írt még! :lol:
zsizellnek ki a kontaktja? róla kitől fogunk tudni?
ronci

Na csajok én mentem zuhizni utána meg lepihenek. Kihasználom még a februárt az alvásra :lol: utána úgysem biztos, hogy lesz időm rá.

Kép

bellerreni
Eger

reni! jó éjt!! :lol:
ronci

Küldtem képeket is a gmailra.

Bocs, de most nem tudok többet írni, hív a kötelesség. De remélem ezután egy kicsit gyakrabban fogok tudni jelentkezni.

Kép
Kép
molmar

írt Zsizell..
még mindig otthon, egésznap fáj, nem is kicsit, de nem rendeződnek a fájásai..már eléggé ki van.. :(
ronci

A mi szüléstörténetünk is a g-mailen, meg a blogon. :)

A kis csomagom nevében is köszi a sab simplexes tippeket. Úgy tűnik, bevált, de majd az éjszakára leszek kíváncsi!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok!
Ki intézi az iwiwen a 2010. februári oldalt?
Apa zokon vette, hogy csak a babák és mamák vannak a névben megjelölve. Diszkriminálva érzi magát. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok! Helló!

Egész nap anyóséknál punnyadtam...

(most már elmondom, hogy Borit tippeltem utolsó szülőnek, de ahogy kimondtam, rámszállt a vudu és mégsem lett igazam!!! :lol: :lol: )

Lányaim szépek, okosak, rendesek. Esznek, alszanak... Én nem annyira. Bár érdekes, mert terhesen 3-4óra alvás bőven elég volt, most meg 6-7óra olyan rohadt kevésnek tűnik... :roll:

Zsuzsa: lábak kendőben vagy kihúzva, vagy maga alá gyűröm. Hasfájáskor azt szereti legjobban.

Engem ma megszállt a nagy Milka-Isten. Akkorák a dudáim, mint Pamelának! Jesszus! Csak el ne múljon!!!! :lol: Tegnap meg tagnap előtt csináltam 7-5-3-1perces fejést. Lehet az tett jót!!!

Lara: sebes cici. Hát szar ügy. Próbáld esetleg Sudocrem-mel. Jobbat nem tudok. De annyira gáz a leírás, hogy szívesen megnézném... :roll: Ennyire nem lehet szar, vagy igen! Anyám, ha tényleg olyan, én lehet inkább tápszerezném 1-2napig!!!
Más. Jól látom, hogy Léninek is belilult a szeme környéke a szüléstől? Lucának hónapokig lila volt. Szegények, milyen szar lehetett nekik... :(

Mi ma kimozdultunk a napsütésben. Igaz csak pelenkát venni DM-be, meg a megrendelt lámpákért a KIKA-ba, ahova felváltva rohangáltunk be!
Vendég

Zuzmoo:
Eddig az elöl kereszt zsebes kötést használtam a rugalmas kendőhöz. Elöl keresztbe fektettem ma gamon a kendőt és hátra fogtam (ez lesz a zseb), mintha egy top lenne. Aztán hátulról a vállamon előre hoztam hátul is keresztbe meg elöl is keresztbe fogtam. Elöl kereszt után hátul megkötöttem. Aztán a babót felraktam a vállamra, magasra, de úgy mintha büfizne, aztán kihúztam a zsebet (ezzel ugye a keresztet is) és belecsúsztattam. Legvégül elrendeztem a lábait (elég nehéz overállban). Sajnos önálló akarata van (elég kemény) így többnyire összehúzza a lábait és teljes magzatpózban van rajtam. Ha neki így jó hát legyen!

Most vettem egy kendőt, de az ehhez kevés, ezért ugyanezt fogom használni, a zseb nélkül.

zarja

Lara,

Szerintem kend rá bátran a lanolint, a kórházi szobatársamak is elég gázosan nézett ki az egyik melle, s neki segített. Viszont azt is mondta a tanácsadó, hogy amennyiben nagyon rossz állapotba kerül a bimbó, akkor rövid ideig érdemesebb talán bimbóvédőt használni - csak amíg helyrejön.
Én is átérzem a problémát, nekem is véresre cincálta a kiscsaj, belül üvöltöttem minden szopinál, aztán helyrejött, most viszont elkezdet komfortszopizni is, úgyhogy az egyik cici megint fájdogál. Lehet, hogy Mírának lesz cumija :x

Boruska, Zsizell
Hajrááááá :!:

Kép
Kép
szana80

Na, a mai fürdés egész jól alakult. Apa fogta, én mostam. Ordítás már csak az öltözködésnél volt. Ti mennyire olajoztok? Én egy vattakoronggal törlöm át a fejét meg a hajlatokat, de a kórházban sokkal olajosabb volt mikor visszahozták fürcsi után.

Használ valaki Pampers pelust? Mi karácsonyra kaptunk egy mega csomagot, így nem vettem másikat. De ma sikerült a pisinek kifolyni belőle. :x

Reni: használd ki az átaludható éjszakákat! Én már a napközben elcsípett fél-egy órának is örülök :)
zuzmooo

Kakti: akkor lehet, hogy csatlakozik még egy férfi a társasághoz? Diszkriminálva érzem magam, hogy csak hallgatják a hisztimet és nem szólnak hozzá!

Ja, Monapeles pelusokkal megyünk vagy egy hete. Imááádom. Egyszerűen el vagyok ájulva tőlük. Nem bántam meg, hogy nem Pop-int vettem. Pihi-puhi a seggének, szépen összegyűjt és hatezerszer kellemesebb, mint a papír. Nem zörög a gyermek ha megfogom.

zarja

Köszi a kendős válaszokat. Megyek, megpróbálok ledőlni, bár a kis drágám miindig azután 2-3 perccel ébreszt.
zuzmooo

Mi Pampers-t használunk. Nekünk eddig bevált. Ha kifolyik a cucc, akkor szerintem rosszul van rajta a pelus. Nekünk is reggelre balesetes volt a gyermek, de kicsomagolásnál észrevettem, hogy rosszul tettem rá a pelenkát.

Hááát... A mi Apánk szerintem nem fog nagyon írogatni ide, csakolvas - de ne legyen igazam. Én örülnék neki... :)

Hajrá Nóri!
Csatlakozz a Milka-klubba. Egyedül érzem magam... :)
Amúgy olvastam a blogod, és nagyon tetszik, ahogy Luca Noncsival viselkedik. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

zuzmoo: Nekem akár egész éjszaka is egy pelus van rajta, mert ha nincs kaka, akkor azt mondta a védőnő hogy minél kevesebbet zargassam. Nem folyik ki a pampers, csak az a lényeg, hogy a combjánál el kell rendeznem a ráncokat. Mondjuk nem tudom nektek is az 1-es méret van-e. Nekem jobban bejött, mint a libero, mert puhább, bár a libero nem állt ennyire el a derekánál.

Barbus nagyon hasfájós lett megint. Miután hazajöttünk felébredt és mostanáig kb. 20 percet aludt egyben. Szerintem már nyomja a pociját a kaki, de nem jön neki. Holnap ha megyünk a fülijét berakatni megkérdezem a védőnőt hogy mit csináljunk ilyenkor vele. Lehet hogy íratok glicerines kúpot neki.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!
A sab simplexet minden hami után adjátok, vagy csak ha épp húzza a pociját a fájás???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, ha gyakran fáj a a hasa, mehet minden kajánál. Nem lehet túladagolni szerencsére.

Viki!

Isten éltesse az 1hónapos Barbust!!! :D
Vendég

22:43kor írt Bori:
"Burkot repesztettek, nagyon fáj, de még messze a vége"
zuzmooo

Borinak megy a drukk!↲Okosok! Szülés óta a bal alkaromban alul van egy bazira fájó pont. Onnan lefele meg zsibbad az egész. Nagyon hülye kérdés következik: szüléstől,vagy attól,h szétbszták a vénámat lehet vérrög ott esetleg? Vagy akkor már leszáradt volna? :-) nagyon idegesítő!
Vendég

Sziasztok,

Sajna vissza olvasni eselyem sincs, amiota haza jottunk, nem volt idom leulni a gep ele.

Kuldtem kepeket a gmailre, de nem talaltam sehol. Na mindegy elkuldom meg egyszer.

Amugy hulla vagyok, de boldogsagos.

Biztos volt tema a hasfajas a babanal, de nagyon megkoszonnem ha lenne valakinek jo tanacsa ezzel kapcsolatban.
editmk

Jó reggelt!!!

Borinak mennek a drukkok, bár gondolom mostanra már megszületett Berci.. :lol:
Blanka természetesen továbbra sem készülődik sehova.. szerintem őt úgy kell majd elindítani a nagy világba.. olyan kis elégedetten ficereg-csuklik oda bent, hogy csak na.. na de mekkorára fog nőni, ha még sokáig bent marad???? :shock: :shock:
Az jutott eszembe Nóri, hogyha úgy gondoltad én jövök, Bori meg az utsó, akkor nem lehet, hogy összekevertél minket?? :lol:
Kezed: nem hinném, hogy vérrög lenne benne.. /amúgy nem rohadna le a kezed, mert a véna már csak elszállítja a kis véred, és átvennék más vénák a kis hajszálerekkela feladatát..na most ezt jó hülyén írtam le. :lol: /
nekem mikor jól begyullasztották a vénámat legutóbb, akkor az fájt rendesen egy ideig.. de lehet mikor keresgélték a vénádat akkor egy kis ideget is megszúrtak és esetleg begyulladt...tud fájdalmas lenni a véna keresés közbeni kotorászás utólag.is.
Hát több okosság most nem jut eszembe.hátha zuzmoonak igen!
Szóval zsizellről és boruskáról azóta semmi hír??? vagy csak még nem ébredtek fel a kontaktok? :lol: :lol:
ronci

FIGYELEM, FIGYELEM!!!

Ma 4:15-kor megérkezett Tóth Bertalan András: 51cm, 3170g.
Anya és babája jól vannak."

Ezúton is nagyon gratulálok a kis Bercihez!!!
zuzmooo

Hasfájós babához nekem is jól jönne néhány tuti tipp. Egész éjjel szenvedtünk Benővel. Annyira sajnálom mikor tekereg, kínlódik és nem tudok segíteni. :(
zuzmooo

Gratulálok a kis Bercihez!!!!! :lol: :lol:

Én meg indulok amniora, már megint.. :lol:
És! Ma busszal megyek Db-be, ott meg villamossal, mert páromnak ma 7-re kint kell lennie az építkezésen..vezetni meg nem akarok.. Bár gondoltam rá, hogy megyek kocsival, de inkább nem..Hazafele meg úgyis hoznak.. Biztos jól elfáradok mire haza érek!
Főzési tippek? Márcsak azért mert elképzelésem sincs, hogy ma mit főzzek!!!
ronci

Jó reggelt mindenkinek!

Bercikének és Borinak nagy nagy gratula! Gyors gyógyulást és sok sok tejcsit kívánok.

Na akkor én maradtam egyedül márciusra :lol: Az én fiamat a sex sem hatja meg :lol:

Nem ébredtem túl rózsásan ma reggel. Hisztis vagyok, nyűgös vagyok, minden bajom van és még ráadásul wc-re sem tudtam már 2. napja menni és már vérzek is :oops: :x

Megyek védőnőhöz gyalog, hátha érik a méhszájam és nyílik kicsit.

bellerreni
Eger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?