Új privát üzeneted érkezett!

rima: visszajelöltelek és rád is vonatkozik, hogy kabbe, mert tök jól nézel ki! Viszont ma testvérölés lesz (mondjuk nem tudom hogy oldom meg 220 km-ről....), mert az okos nővérem felrakott az iwiw-re rólam egy képet, amin akkora a fejem, hogy nem fér el a képernyőn! Az tény, hogy ez a puszta valóság, no de akkor is, hogy merészeli rombolni az imidzsemet??? 8)
Vendég

Boldog névnapot Anikók és Annák!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

jim: :lol: :lol: :lol: , a legfontosabb a testveri szeretet :wink: , meglestem az a kepet es szerintem nem gaz, bar tudom, h te ezt maskeppen latod :) !

Kép Kép
rima

Pété, ha vége az őrületnek nálunk, akkor menjünk sütizni az Árkádba!!! Ha egyszer lesz majd külön autóm, és nem a férjemét kell elkunyizni valami nyomós érvvel, akkor sűrűn előfordulok majd arrafelé, reszkess!!!

Rima, jajj :), azért reméljük, hogy valami csini verzió jön ki a gének keverékéből! :)

Kép

Kép
mzx

Hááát, köszi csajok, hogy még nem felejtettetek el, tök jól esik! :oops: Tényleg sajnálom, hogy ilyen ritkán tudok jönni, de még egy hetet nyaralunk Tarpán, laptop lesz nálunk, így talán még akkor is tudok írni.
jim! Kölcsönadom egy hétre Livikét = -5 kg.... 8)
Judit! Nekünk általában hasonlóak a "problémáink", kíváncsi vagyok, mit mond a doki.
Kiszazsu! Semmi baj, nem sértődte én meg! 8)
Nem is láttam a képeket még. Hol van az album? Így jár az, aki ritkán jön...
Mzx! Rettegek! Csak poénból írogatom állandóan, hogy bárki az Örs környékén jár, szóljon! Bíztam benne, hogy így a kutya sem fog felém nézni. Pech!!! :lol:
Mni! Láttam ám a múltkor a kis Lilla fényképét az újságban! Tündéri!
És mindenkinek a babája gyönyörű!

Tudom, hogy Livike nem egy kislányos pofijú baba, és a szülei kugli fejét örökölte, de nekünk ő a leggyönyörűbb a világon! És biztosan azért mosolyog annyit, mert érzi, hogy körülötte mindenki imádja őt!
Arról nem is beszélve, hogy én is pont így néztem ki ennyi idősen, aztán mostmár szerintem egész jól kikupálódtam... :oops:

Kép
pété

Sziasztok!

Niki, hozunk kis hazai gépeket, tessék avval baromi jó képeket csinálni gyerkőcökről. Amin nem nagy a fejük, nincsenek elmosódva és végre teliszájból vigyorognak.

Potyka, hatalmas gratula oroszlán babádhoz!!!!!!!!!!

Patikám és többi gondolkodó, pár ok, amiért el kell jönni a talira:

1. Linocs főszervező nénivel igencsak kibasznánk, márpedig őtet senki nem szeretné megbántani

2. Lesz rengeteg süti, csoki, üditő, az a pár ember hizzon el?

3. Kiszazsunak még meglepire is volt ereje...

4. Mzx boldogan nézegetné a rólunk készült képeket, hamár nem tud jönni

5. Szerintem a többieknek is jól jön, ha archoz tudják kötni, hogy ki milyen baromságot ir/mond

6. Hányan mondhatják el magukról, hogy Kölyök Mátéját is látták?

7. Kellenek a statiszták a nagy csoportképekhez :lol:

8. Egy csomó emberrel csak most lehet összefutni

9. Meg lehet nézni, hogy kiből mi lett

10. Valószinű az utolsó ilyen nagy találkozó, a többin már mások lesznek

És pótpont csak Patinak:

11. Hiányzol, vazze!!!!!! Személyesen akarok veled dumálni!!

Ja, és közben eszembe jutott egy csomó csomó újabb érv, de ennyi talán elég! Leszünk annyira felnőttek, hogy

a. Mindenki szép kulturáltan beszélget azokkal, akikkel jóban van vagy jóban szeretne lenni, a többieket pedig élni hagyja

b. Kitör a balhé, mindenki összeveszik mindenkivel, nade akkor leaglább befejeződik ez az örökké újra kezdődő mardosás. Lesz egy új vagy egy régi vagy egy másmilyen topic oszt jónapot

c. Ha a b pont lenne, akkor minden megsértődöttnek már most ajánlom, hogy minden termék árát még 25%-kal csökkentették a Nextben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (én már tegnap emeltem lelkem hangulatán...) amikor 5 pár frottir kiszokni kerül 900 forintba, az már tényleg megéri. Ja, és Judit18 pnotatlan cimzésén javitandó, a Párizsi utcában van a másik Next üzlet. Csak mert tegnap kénytelen voltam a különleges tudakozót megkérdezni, miután fel-alá flangáltam a Váci utcán és minden egyes HM,CA és egyéb boltokba betértem, hogy "TUdom, hogy ciki a kérdés, de nem tudjátok, merre van a Next???"

Apukám: nincs jól. Ma még nem voltam ott, majd délután megyünk... akinek esetleg lenne összeköttetése az Onkológiai Intézettel, bármilyen kapcsolatot szivesen várok. Nem gyógyitást keresünk neki, hanem emberi hozzáállást, de sajna olyan helyen van, hogy az nagyon nincs meg. Nem részletezem, mert ez nem annak a helye, de felháboritó, ahogy a betegekkel bánnak.Adnánk pénzt is bőven, ezen nem múlna, csak sikerülne megtalálni azt az embert, aki oda tudna hatni, hogy pl. kapjon infuzióból enni, szedjék fel a földről, ha leesik, stb...

Na, ezt a témát befejeztem, minden Annának és Anikónak én is sok-sok boldogságot kivánok!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Pété, ha egy hét -5 kilo, akkor én egy hat hetes kurzusra neveznék be!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Na, letelt gyermek 15 perces alvása... egyetlen kérdés még...hova tűnt b.márti????? Még mindig ott a banya??????????????

Kép

KépKép
eszterxx

Nekem a becsületes nevem Anikó(csak mindenki Panninak hív aki csak ismer)szal én köszönöm a köszöntéseket :wink: :wink: :wink:

Basszus...a nagyfiam már 2x kér repetát.Már most kezd kienni a vagyonunkból :lol: belegondolok...mi lesz itt pár év múlva ha mindhárom fiam jön haza mondjuk az edzésről és enni kér...felköthetem a gatyát :lol: :lol: :lol:

Pété!

Szal heti -5kg :lol: így én is beneveznék egy pár hétre :lol: :lol: :lol:

Eszter!

Sajna nincs ismerős az Onkológia Intézetben....
Apukádnak+++++++++++++++++++++++++++++++++

Linocs!

Tesóm is állandóan hadilábon áll a rózsaszín cucokkal...7 éves a lánya és folyton hadakoznak mert a csajszinak nagyon tetszik ,tesómnak meg nem...de végül Jázminka győz :wink:

Érdekes ez az ételallergia..egyik srácomnál se volt..de bizti én is kicsit beparáznék ha az egész gyereket pöttyök fednék :?
Ja és a BÉBÉ termékek tényleg nagyon jók.Barátnőm kisfia totál ekcémás tüneteket produkál egyes kajáktól..stb..csak a BÉBÉ teszi helyre.

Niki!

De jó neked.....megint buli!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

először is Pannykám, boldog nevednapját!

Aztán Eszterxx, kihagytál vmit, miért érdemes még elmenni a talira:

12. Jim nem lesz ott :lol: 8)

A statisztás ponton fetrengtem :lol: :lol: :lol:

pété, ide Livikével, vazze én 52 voltam és még mindig 70-et nyomok. Pont most szanáltam ki a ruháimat és adom a szomszéd csajnak.

Amúgy az tök igaz, hogy van aki gyerek korában tök ronda és kikupálódik, sőt nagyon szép lesz, és van olyan is, aki babának, kisgyereknek szép és aztán ronda felnőtt lesz. Az én legjobb barátnőm kislánynak kimondottan csúnya volt és most jó kis bőr. Én meg gyereknek voltam szebb.

orr: és az még nőni fog lányok! Folyamatosan vizslantom, mekkora a fiúké, de még nem vészes.
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, nagyon régen nem voltam, de sajnos
ezt a feszült légkört anyósomnak köszönhetően nem tudom elviselni!!!!
Itthon állandóan ez van, áll a bál!!!!
Már annyira penge élen táncol az anyós, hogy kiborít teljesen!

Szörnyű dolgokat művel, én nem is panaszkodom nektek! :cry: :cry: :cry: :cry:

De a jó hír, hogy úgy nézz ki jövőhéten lekoccol!!!!!!!!
Bár ez még mindig nem biztos!
Reménykedem!!!!!!!!!!!!!!!

Potyka!

Kép

Jó egészséget nektek, és sok tejcsit!!!!!!!!!!

Panni, és még aki Anikó!!!!!!!!!

Boldog Névnapot!!!!!!!!!! Kép
Vendég

Jim!
Neked se ment még le abból a 73-ból????????
Mert nekem egy deka sem! Sőőőőőőőt! :oops:
Vendég

És a Leg Magic-et meg befonta a pók!!!!!!!!
Vendég

Babé terhességi striákra való krém viszont semmit nem ér, ráadásul 5 ropi volt. A többivel érdemes próbálkozni, meg nekem az Eucerin jön be az ekcémás, allergiás bőrömre. Nem tudom, vannak -e baba termékei.

Linocs: Martin éjjel háromszor eszik napok óta, napközben meg fogyózik. Sokkal érdekesebb a csillár, a redőny, vagy akár a dagadt fejem. Tipp: amikor REM-ben van nappal, felveszem és szopik, mint a gép!!! Amúgy 7120 g és 70 cm, talán azért még nincs gáz. Mondjuk nagyon minimálisat hízott 1 hó alatt.
Vendég

Jim, te f..sz vagy :lol: :lol: :lol:

veled úgyis találkozom külön, mán nem könyörgöm úgyse...nehogymá úgy gondold, tied a topic, jóóóóó??? :lol: És egyébként is, micsoda dolog, hogy mindég a saját súlyodat irod és nem a gyerekét???????? Andris tegnap este csak 8.65 volt, kétségbe is estem, hova tűnt 25 deka előző naphoz képest. Aztán rájöttem, hogy ott ázik a lavórban, mert csak 3x szarta össze magát zoknitól kapucniig :roll:

A cuccaidat meg hülyeség elajándékozni, bele fogsz még férni!!!

Márti, csak hiányolni kell, és előkerülsz!!!!!!! Banyát megvuduzzuk, ez már nem állapot!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Ja azért írogatok ily nagy bőszen, mert az anyós bebaszot!!!
Itt horkol az ágyon!
Vendég

Márti, elmegyek én oda hozzád és elüldözöm anyóst. Azt hiszem nagyon jó vagyok, amikor vitatkozni szoktam 8) 8) 8) Nekem annyira sikerült lekoccoltatnom a párom szüleit, hogy nem jönnek azóta sem, olé olé. Persze mindenki nekem ad igazat, de ők meg vannak sértődve, hát úgykellettkáposztábahúskellett.

:P

Leg magic nekem a kamrában van :lol: de én 69,5 kg voltam reggel beeeeeeeeee 8)
Vendég

Szia Eszterxxx!!!!!
Nekem akkor is 3 x! :lol: :lol: :lol:
Szörnyű te ez a banya!!!!!! Kész katasztrófa!
Tegnap azt mondta, hogy nem eszik a petrezselymes krumpliból, mert viszi a cukrát fel, de most megivott vagy fél lityi páleszt,
meg 5 sört, az nem viszi mi, csak lefele!
Hülye banya!
Vendég

Na, végre Milán méreteit is tudjuk :D :lol: :lol:

Márti, irigyellek, hogy nálatok csak a leg magicet fonta be... :cry: Mi tegnap pókhálótlanitottunk volna, erre a legjobb pillanatban nem felüvölt a gyerek????És amilyen kis izé volt, utána egy perc szünet (oké, folytassuk, csak rosszat álmodott), aztán újra rázenditett... Basszus, én rögtön elfelejtettem, milyen az az anyai érzés!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

vazze Eszter, Martin!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
mondjuk Milán se sokkal több :shock: :lol: 13,5 kg, 110 cm és 4 éves
Vendég

Eszterxx

Egy régi iskolatársam ott dolgozik, most néztem meg iwiwen.

Kép
Kép
tündérmanó27

ÓÓÓÓÓóóóóó Jim!!!!!!!!!!!!
Hogy??????, Lécccccci na mond el a titkot!!!!!!!!!!!!!!
Én 74!
Valamelyik nap, mikor tök hideg volt, nem tudtam mit felvenni!
Ugyebár a vékony fehér nacit nem lehet felvenni zuhogó esőbe,
hát a kezembe akadt a kismama nacim, és azt vettem fel!
És az is majdnem szétreccsent rajtam!
Vendég

Márti, nem baj az, csak szépen, adagonként, pálesz, süti, csoki, miegymás... vigye csak a cukrát!!!!!!!!Legalább most alszik, azért az is valami végre!!!

Baszki, úgyx sajnállak! Én már nagyon bunkó lennék, ha sehogy sem értene a szóból...

Kép

KépKép
eszterxx

Hááát már én is kezdek bunkó lenni!
Szépen visszaszologatok, mert ezt már nem lehet bírni!
Remélem jövőhéten buli lesz!!!!!!! Mert ha elmegy,
azt megünnepelem vagy 5 alkoholmentes sörrel! :lol: :lol:
Vendég

Bocs, Jim, ezekkel a gyereknevekkel nem vagyok jóban. Hogy fog röhögni Pati, ha majd elolvassa. Ott is keverem Nortont és Gordont, illetve azóta Nordit és Gortit, aztán hámozza ki, melyikre gondoltam :lol:

Micsoda mázli, hogy csak egy gyerekem van...és minden pasimat édesemnek hivom, azzal nagyot nem tévedhetek...

Jim, még egyszer bocsi!

Kép

KépKép
eszterxx

Jaj felébredt Bence is meg anyós is!!!!!!!!!

Majd még megpróbálok jönni!!!!!!!!!!!

Puszi
Vendég

:lol: baszki Eszter, eleinte Robit mindig Norbiztam :shock: ne izélj már én is keverem a kölkeimet :wink:

szegény Márti, komolyan, nagyon sajnálom!
Vendég

Márti!
Még mindig itt eszi a fene!!!!!!
Nagyon sajnálom!
Miért nem jöttetek fel!!! Mondtam, hogy gyertek!!!

Eszter
Írtam pü-t.

Kép
Kép
tündérmanó27

jim: szegeny Robi :lol: !

marti: szoritok, h jovo heten lelepjen :wink: , csak kitartas!!!!!

Kép Kép
rima

Márti, találd ki, hogy beteg vagy, és mindent neki kell csinálni, tuti, hogy azonnal elhúz...:)

Hú, másfél óra volt, mire elaltattam a két gyereket, most aludhatnék és is, de már átestem a holtponton. :roll:
Na mindegy, akkor megpróbálok orrdemonstráló képeket keresni :).

Ezek kb. fél éves koárban készültek:

Kép

Kép

Kép

Ezek meg mostanában:

Kép

Kép

Kép

Kép
mzx

A tali sajna nem fog menni mert drága férjem nagymamájának hétfőn van a születésnapja és oda kell menni jópofizni, pedig tudom hogy úúúúúúúúúúgy utálnak engem
:twisted: :twisted:
, de az ajcsikat ami már úgy is kész van (kiszazsu) egy minitalin begyűjtöm) :wink:

Kacika: Örülök hogy túl vagy rajta, nem fizikilag hanem lelkileg borzasztó!!!!!!!!!!sajnos már én is átéltem........

Monácska!

Húúú "jó" kis sztori!És akkor most nincs baj??

Mzx!

Látom neked sem megy a tali, viszont mi össze futhatnánk valamikor zuglóba!

Enikoe182!

Szép a családod és örülhetsz hogy ilyen kis angyalkád van, gyere sűrűbben!

Marla singer!

Nem akarok belevatkozni a vitában de ez úgy érzem kicsit nekem is szól!
MIÉRT NE ÍRHATNÁM VALAMIRE/VALAKIRE hogy szép hogyha tetszik??????
És a Lilláról készült fotók, és Lilla is nekem tetszik tehát én dicsérem. Miért ne tehetném???
Ha valakinek nem tetszik ne reagáljon rá, mikor én képet rakok fel Alizkáról nekem sem írják hogy szép és Pepikémre se pedig NEKEM ŐK A LEGSZEBBEK de lehet hogy másnak nem tetszik. És??? Szóval ha neked nem tetszik ne írj rá, de ha nekem igen, én akkor leírom és kész!!!
És ez nem csak a Lilla fotókra írom hanem mindenre,ÉS NEM CSAK A Lilláról készült képeket szoktuk dícsérni! mert szabadon véleményezhetünk mindaddig amig ezzel másokat nem bántunk! Vagy én gondolom rosszul??????????????

És még valami én ugyan egyáltalán nem értek hozzá, de nem gondolom hogy egy 4 hónapos gyerekről készült képeket retusálnának szülei, csak azért mert értenek hozzá!

Eszterxx! Megnevettettél!!!!!!!!!!!!!! ( az őszinte leszek című hozzászólásoddal)
És nem is igazzzzzzzzzzzzzzzzzz! Csak irigykedsz a fiadra azért cikized!
Remélem apukáddal minden rendben lesz! Őszintén drukkolok!

Judit(kmét)

Díjnyertes kép!!!!!!!!!!!!

Bosek!

Szépen kitölti Blanka a kiskádat! Lizát meg keresni kell benne, és nagyon bájos a mosolya!!

Linocs!

Aranyosak a képek Fruzsiról és mindegy szerintem a minősége, ha szép a baba még a telefonnal készült képeken is szép és kész!

HATALMAS GRATULÁCIÓ POTYKA!!!!!!!!!!!!!!
Nem semmi teljsítmény, jó egészséget nektek!

Jimm!
Sajnálom hogy még mindig tud negatív dolog történni veletek! Pedig már annyira megérdemelnétek egy kis jó is!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milyen illeték jött? (ha házzal kapcsolatos, én kértem méltányosságot és elengedték ha gondolod szívesen elmondom miket írtam!)

puszzzzzzzzzzzziiiiiiiiiii

pepike

Kép

Kép
pepike

mzx!

Nagyon bájos Erik, és még a képek is jók!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Márti!
Tetszik mzx ötlete ez lehet hogy beválna!!!!!!!!!!???

pepike

Kép

Kép
pepike

Panny!Kép

Mzx!
Nagyon ari a Erik, nincs is nagy orra még véletlenül sem.

Jim!
Azért nem válaszoltál, mert pár dologban egyet értettem Lusie-val?
Ezt írtam "sok mindenben igazad van" - és ki is fejtettem miben. :(

Képzeljétek, életem legfinomabb kajáját ettem, és ráadásul én készítettem. Lecsós sertéstarja, és comb.
Kis szalonnával, kolbásszal megbolondítva, tarhonyával, barna rizzsel. Mellé káposztasaláta, gyümölcsleves. + ribizlis süti, + Lusie által feltett (meg más is feltette előtte) tejfölös szedres süti. Meg itt lapul két torta is egy dobos és egy diós. (vendégek vannak nálunk ők hozták).

Mákos süti receptet köszönöm!

Eszterxx! Végül akkor nem sikerült a "pókhálózás" :?: :D
Sajnálom, hogy Apukádnak át kell élni a kórházi nemtörődömséget. Sajnos ez nagyon gyakori.... :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Még egy két ari fotó! (nem a díjakra hajtok :!: :D )
Kép Kép

Pepike!
Alízkát is és Pepikét is sokan szoktuk dícsérni, hogy milyen szépek :!: Nem olvastad :?: :!: Határozottam emlékszem, hogy sok dícséretet zsebelhettél már be :D :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Levente étkezése a mai napig nem sokat változott. Igaz már nem keni mindig :!: össze a homlokát. Viszont a szája körül még most is ilyen, az etetőszék szintén, és a körzetében 2 méteren belül minden :( :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit (kmét)

Lehet hogy nem a díjakra hajtasz, de ezek is esélyesek rá! :lol: :wink:
Irigy vagyok a sok finomságra, és a lecsós sertéstarja receptre vevő lennék!
Milyen finomságot találhatunk Levi arcán??

A képeimmel kapcsolatban, nem durciból írtam csak hozzátartozott ahhoz a témához amit Marlának írtam, és csak azt akartam belőle kihozni hogy nem muszáj észrevenni más képét, át lehet lépni, biztos sokan ezt teszik az enyémekkel is!De nekem ezek a legszebbek és büszkén teszem fel őket! Így oksi?? :lol:

Hozzátáplálással kapcsolatban!
Érdemes először csak pár kanállal adni, hátha pl: pöttyös lesz a baby tőle az nem jelenti rögtön azt hogy allergia lehet hogy csak korai a kis szervezetének akkor érdemes elhalasztani azt amit adtatok.
Én örülnék hogyha csak tejcsit ehetne de mivel ez nem adatik meg én adok Lizkának mást is.
És irigykedem eszterxx-re hogy van tejtesója Andrisnak!

Lizám, kap, banánt, almát, őszibarackot, és a tejpépet is nagyon szereti. Én étkezés helyett adom de utána egy kis cicivel spékeljük meg a lakomát.
Az új kedvenc, vaníliás tejpép és abba keverek egy kis összetört banánt! Bármennyit megenne belőle!
Próbizzátok ki!

pepike

Kép

Kép
pepike

Csatlakozom az Annákat, Anikókat köszöntökhöz. Én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Mni! Nekem van jó fényképezőm, csak a fotós tudásom hiányzik! :lol: Szívesen felajánlom a gépünket a talin fotózáshoz!
Már, ha lesz kit fotózni, mert egyre többen lemondják. :twisted:

Kérünk esküvői képet a dögös rózsaszín ruhádról!

Mzx, Pepike, Jim, Pété sajnálom, hogy nem jöttök! (ha valkit kihagytam nem direkt tettem, csak szita az agyam.)

Judit(k)! Csúcs ez a fotó is. Nekünk sajnos az ilyen korú fotóink nincsenek digitalizálva. Szkennelni meg lusta vagyok. :oops:

Mzx! Szerintem sokan örülnének egy ilyen"hatalmas" orrnak! Tök aranyos Erik!

Márti! Ez az anyós egyre gázabb. Még piál is? Én már rég kiutáltam volna.

Eszterxx! Micsoda méretek. Mi egy hete 6780 grammal vagyunk +/- 30 gr. Bár Borókának még napi 3-4 kakija simán van.

Jim! Én is keverem a csajaimat. Sokszor az összes nevét végigmondom, mire annak szólok, akinek akartam. :D
Na, de azért apának még nem mondtam, hogy Béla :lol:

Pati! Te meg igenis gyere a talira! Szükség van a nagy szádra! :lol: Na, meg Norti fehér zoknija itt maradt és csak ott kaphatod vissza. :lol:

Pété! Kivéncsi vagyok mit mond a hazai doki! Petrának volt egyszer 8 hónaposan kiütésekkel tele a teste. Voltunk vele vérvételen is, de semmi allergiát nem mutatott ki. Mi akkor Fenistil cseppeket kaptunk és hamar el is múlt.
Hú, én a héten voltam az Őrsön :oops: , de nem tudom a telcsi számodat. Egyébként nem gyakran járok arra, mert nagyon messze van. De korábban a Pillangó parkban laktunk és nagyon szerettem azt a helyet.

Na, megyek, reklamálás van...

Kép
Kép
Kép
petramama

Lecsós szelet!
Tarját és combot vettem. Kiklopfoltam. Só, bors, fokhagymagranulátum ment rá, és megkentem vékonyan piros arannyal. Fedeles tepsibe tettem, öntöttem alá kb. 3 dl vizet. Jó puhára sütöttem (inkább pároltam a végén egy ici-picit pirítottam).

Lecsó: füstölt szalonna (egy kevés), füstölt kolbász (szintén nem sok), én még öntöttem hozzá olajat is. Hagyma, paprika, paradicsom, só, bors, fokhagyma, kevés pirosarany, pirospaprika.

Ha a hús jól átsült és puha, akkor az egészet a lecsóba borítom. (a jó kis levét is). Még párolom vagy 10 percig. Tarhonyával, rizzsel nagyon finom!!!!!!

Levi arcán gombapörkölt található!! :lol: :lol: :lol:

Márti!
Neked valami nagyon jó természeted lehet, ha ezt eltűröd a párod miatt. (mert mi másért?)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ja és a gombapörköltös képen látszik, hogy milyen jó fodrász vagyok. Egyik oldalt belenyírtam nullással.. :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: Itt már növőfélben van, de hogy nézett ki kopaszon????, :lol: :lol: :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ma megsütöttem a Judit18 féle juhtúrós pogit. (Bár Judit(k) receptjét is írhattam volna, mert uazok az arányok) Isteni lett!!! Minimum a felét bezabáltam. :oops:

Hú, jó lehet ez a lecsós szelet. Meg is fogom csinálni. :)

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama!
Tegnap én is megsütöttem!!!!
Csak mind a 3 tepsit elfelejtettem menet közben és kicsit megégett...
A hal a tortán - t néztem, hogy ezek milyen bénák!!! :?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

juditkecskemét: nagyon köszönöm a mailt, dehogy azért nem írtam! Csak nem akarok pár sort írni, most meg lakást pakolunk át, akkora a kupi, hogy nem látok ki belőle. A szomszéd csaj örült a ruháknak, kapja be az is, tök gebe, aztán 2 éves a lánya. Meg 10 perce jött a telefon, meghalt a férjem mamája, szóval nincs jó hangulatom. Szerencsére elaludt a mama, nem szenvedett.

pepike: köszönöm, írtam már méltányosságit, Beuska is mondta már. Igen, a lakás miatt van az illeték. puszillka, neked is írok ám, csak téged sem akarlak pár sorral letudni :wink:
Vendég

baszki juditkecskemét, most korog a gyomrom a lecsós kajcsi után. :shock:
Vendég

Jim!
Részvétem!
Jól van ha ezért nem írtál, már azt hittem,hogy vmi rosszat mondtam. :oops: Jó pakolászást!

Ja és a hús puha volt és omlós, hmmmm, csak úgy olvadt a nyelvünkön. hmmm. :lol: :lol: :lol: :lol: A receptet feltettem, úgyhogy amint lesz időd, csináld meg! Megéri....Hátmég ha a sütiket látnád :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Merénylet: (én még nem tettem ilyet, de sokan igen :wink: )

Kekszes süti (10 perc alatt elkészül, és isteni)
Kép

Kép

Lecsós szelet
Kép

torta 1
Kép

torta 2
Kép

Ezt a dőzsölést. Merjek ezután panaszkodni a kilókra :( :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pati: jó lenne, ha jönnél! Csak nem ugrasz már neki mindenkinek ;) Rájöttem, magadtól félted a Bandát ;)
Amúgy pedig köszi mind a kalapos kép dicséretet, mind pedig a múltkor az avataros dicséretet. Köszi!
És milyen szerencséd van, hogy nem mentél be először. Most már tálalhatod úgy a sztorit, hogy valahogy éreztem, hogy nem szabad bemennem, csak senki nem hitt a megérzésemnek, és ettől pánikhangulatba kerültem... ;)

Biribon: nagyon jó a vonalzós kép, nem tudom, hogy annak idején, mikor felraktad az expós (úgy emlékszem ott készült) képeket, akkor megdicsértem-e, de nagyon tetszettek. Aztán Te is gyere csak hétfőn!

Kacika: én ilyen kis ijedős vagyok: tegnap volt a hírekben egy rossz hír, amiről Te jutottál eszembe, és tudtam, hogy nem Te vagy, de azért egy kicsit elszorult a szívem. (így vagyok az összes közlekedési balesetnél is: mind az öcsém, mind pedig édesapám nagyon sokat vezet – amikor azt hallom, hogy Vas megyében, vagy a 8-ason, vagy az M1-esen, vagy a 6-oson, vagy bárhol, már lesem is a karambolról készült fotókat, hogy adja az ég, hogy ne Ford legyen, és ne Ők – egyszer már majdnem elvesztettük őket...)
Sok-sok lelkierőt Neked!
Gyönyörű babaarca van a babódnak!!!

Jim: köszi! Nagy öröm volt így etetni a lányt...
A privi... na erről beszélek lentebb... Soha nem voltam az a nőcis csaj, de Te meg igen. És így kerek a világ ;)
Én jövő héten viszem Fruzskát mérni, akkor lesz 5 hónapos. Aztán majd jól kiderül, hogy jól gyarapodott, csak én fújom fel az egészet, és különben is, azért nem akar enni, mert nem éhes, és csak azért hisztizik, mert én tukmálom, amikor ő nem éhes...
Kívánom, hogy keveredjetek már ki ebből a sok negatív dologból!
Részvétem!

Kiszazsu: szerintem, hozd csak a nagylányodat, ugyanis ugye Szilvánusz felajánlotta az óvónőséget ;)
Ezt a mákos sütit bögrésmákosként sütöttem majd minden hétvégén egy időben tizenéves koromban. Nagyon szerettük, mi még annyit csináltunk, hogy kettévágtuk, és megkentük az egyik felét valamilyen savanykás lekvárral, és újra összeborítottuk. Nyami....

Kölyök: nagyon jó hallani Rólad!!!!

Pété: ne csináld már!!! Itt többször előfordult a Neved, hogy merre vagy!!! Drukkolok, hogy kiderüljön, mi a gond a lánykád bőrével!
Ja, és kilót én is szívesen átadok, van egy kis fölös :)

Mzx: az anyás történetet 1-2 éve kaptam meg, nem nagyon hatott meg, pedig azért most már értem, hogy van benne valami...

Judit18: Te, világbéke-társam, Te ;) Szegény Eszter... De ugye, nem viszket neki? Csak a látványa nem jó??? Nem vagyunk olyan félősök, úgyhogy ha Te úgy gondolod, gyertek!!!

Mni: a rózsaszín szín nekem nagyon nőcis volt mindig, és ezért tartottam tőle (főiskolás koromtól nagyjából csak fiúkkal, férfiakkal voltam egy társaságban...) De most már látom, hogy a lánykánknak nagyon jól áll, nem idegenkedem tőle, sőt ;) Meg hát ugye, megpróbálom nem a magam képére formálni a lánykát, hanem mind nagyobb szabadságban felnevelni, és biza ebbe beletartozik, hogy rózsaszín cuccokat is adok rá...
Kár lenne, ha nem lenne egy profi fényképezőgép egy profi kezében, mert kitaláltam egy ajándékot Potykának, már persze, ha mindenkinek tetszik...

Eszterxx: köszi! De azt már írtam, hogy én csak a táblázatot vezetem. A szervezők mindannyian vagyunk! Amúgy meg tök jól járnék, mert degeszre enném magam azzal a sok sütivel, amit a mégis megjelentek hoznának. Nem is tudom, miért kapacitálok Mindenkit, hogy jöjjön????? ;)
Nagyon jók a pontok!!!
Potyka emlegette, hogy van ismerőse a Kékgolyóban. Most beszéltem vele, hétfőn mennek haza.
És még mindig: +++++++++++++++
„Hova tűnt 25 deka”: vicces lány vagy TE!
Én a gyermekemet néha Lucázom, az egyik barátnőm lánya Luca, akivel már nem nagyon tartom a kapcsolatot, de mégis mindig ez jön a számra....

Panny: Boldog Anikó Napot Neked!

B.márti: jaj, ez a banya!!! Menjen már el!!!!

Mzx: nem is nagy az orra!!!! Nagyon helyes fiúcska!

Pepike: csak azért raktam fel a virágos képeket, mert hát mi szoktunk bolondot csinálni magunkból, a gyermekből csak azért, hogy egy jót nevessünk :) A telefonos képek akkor készültek, mikor a Kedvesre vártunk az autóban, és nem mertem Fruzskát felébreszteni, mert épp elaludt – és hát „gonoszkodtam” egy kicsit

Juditkecskemet: helyes a fiad evési technikája. Én már kitaláltam, hogy majd a fürdőkádban ülve kezdjük a hozzátáplálást :)

Petramama: ez aranyos: elsorolod a 3 lány nevét, és az egyik csak hallgat rá :)
linocs

Sziasztok, ne haragudjatok, hogy nem reagálok, csak azért kukkantottam be, hogy van-e Daniról kép esetleg, és hogy a Pannynak boldog névnapot kívánjak!!!!
Harmadik napos és egyben legdurvább a migrénem éppen, húzok is aludni... Itt akkora vihar van, hogy iszonyat!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Eszterxx!
ha volna szabad magam idézni :)
"Westend vagy Párizsi utca" egyébként tök bizonytalan voltam benne, de akkor tényleg ott van....

Mzx, Pété, hú, most eszembe jutott az Árkádban az a gofris hely, ahova még terhesség alatt mentem, na ODA kell elmennünk egyszer feltétlen, ha már majd Mzx is ráér, mitszóltok??

Mzx, aki szerint Eriknek nagy az orra, annak bevágok...
a minap beszóltak, hogy Eszternek nagy a füle :evil:

Márti, nyugi, hátha ettől jobban érzed magad, én még 77 kg körül, de mostanság kerülöm a mérleget. Ja és én feladtam, hogy kihúzzam azt a "kis" időszakot amíg visszafogyok és vettem batár nagy ruhákat ....
Anyóst leitatni naponta azt passz... itt a megoldás

JuditK, na várjunkcsak akkor az első kép most Nimi vagy Levi....??? tippem Levi, de olyan hasonlóak....

Linocs, hajrá rózsaszín!!! 20-30 éves koromig csak feketét hordtam. majd - bár nem vagyok egy barbis típus - azóta nagyon bukom a rózsaszínre. így nem átallom Esztert is 90% ban abba öltöztetni (lásd sapkaproblémám a piros cucchoz...)
ja, nekünk is van Next-es rózsaszín cipellő, de majd télre...

Petramama, ugye-ugye, jó a pogi mi? én simán egy fél tepsit zutty. bár te már kóstoltad jut eszembe...
köszi a Sopron tippeket!

Szilvánusz, merre-merre? hétfőn jössz ugye?

Pepike, köszi a kajatippet, kipróbáljuk, bár a banánon még vacilálok mert állítólag fog...

kiütés-helyzetjelentés - estére valamivel jobb, de szegényke, mivel hason alszik alvás előtt állandóan dörzsöli bele a fejét a pelenkába, gondolom viszket neki... újabb dózis kálcium meg krém. meglássuk reggelre. ma már csak almát kapott meg Sinlacot, óvatosan...

KépKép
judit18

Pepike, Juditkmét, Petramama, Linocs, Judit18, kedvesek vagytok! :) Nem is tudom, néha nagynak látom az orrát, néha meg nem. Majd kiderül, hogy mekkorára nő, kamaszkorukban a fiúk olyan sokat változnak orrilag is :) :roll: .
Azt tudtátok, hogy az emberek orra és füle életük végéig nő? :wink:

Pepike, persze, el is ugorhatsz hozzánk, ha nem zavar a felfordulás!

Judit18, nyami, máris mehetünk!!! :) Tavaly csak télen volt gofri náluk, de sok egyéb finomság is akad ott még...
A banán őszibarackkal kombinálva a nyerő, az egyik fog, a másik meg pont ellenkezőleg. Egyébként az alma is fog.

Juditkecskemét, haláliak Leviről a képek! :lol: Erik pont az ellentéte, amint valami rákenődik a pofijára, vagy a kezére, rögtön elkezd sipítozni, hogy töröljük le. :roll:
Randa vagy ezekkel a jóképű fotókkal a finomságokról! :evil: :wink: Majd éhen halok, kimaradt a vacsi, mert vendég volt egész este, meg a két gyerek etetése, fürdetése, altatása, így magammal már nem volt időm törődni. Laura a nappali-étkező-konyhában alszik, így csak egy rudit és egy pohár tejet csempésztem ki. Most benyomom, majd gyors fürdés, és szunya... (Ez sajna rendszeres, így én már majdnem versenysúlyomnál vagyok. :oops: )

Jim, részvétem! A férjed nagyon maga alatt? :(

Linocs, a rószaszínt én sem csípem túlzottan, de valahogy a bébiruha gyártók bele vannak szerelmesedve...Mondjuk Laurán tetszik érdekes módon, olyan kis puszilnivalóan habos-babos-nőcis lesz tőle. :)

Bosek, szegénykém, jobbulást!

Kép

Kép
mzx

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?