Pati: jó lenne, ha jönnél! Csak nem ugrasz már neki mindenkinek
Rájöttem, magadtól félted a Bandát
Amúgy pedig köszi mind a kalapos kép dicséretet, mind pedig a múltkor az avataros dicséretet. Köszi!
És milyen szerencséd van, hogy nem mentél be először. Most már tálalhatod úgy a sztorit, hogy valahogy éreztem, hogy nem szabad bemennem, csak senki nem hitt a megérzésemnek, és ettől pánikhangulatba kerültem...
Biribon: nagyon jó a vonalzós kép, nem tudom, hogy annak idején, mikor felraktad az expós (úgy emlékszem ott készült) képeket, akkor megdicsértem-e, de nagyon tetszettek. Aztán Te is gyere csak hétfőn!
Kacika: én ilyen kis ijedős vagyok: tegnap volt a hírekben egy rossz hír, amiről Te jutottál eszembe, és tudtam, hogy nem Te vagy, de azért egy kicsit elszorult a szívem. (így vagyok az összes közlekedési balesetnél is: mind az öcsém, mind pedig édesapám nagyon sokat vezet – amikor azt hallom, hogy Vas megyében, vagy a 8-ason, vagy az M1-esen, vagy a 6-oson, vagy bárhol, már lesem is a karambolról készült fotókat, hogy adja az ég, hogy ne Ford legyen, és ne Ők – egyszer már majdnem elvesztettük őket...)
Sok-sok lelkierőt Neked!
Gyönyörű babaarca van a babódnak!!!
Jim: köszi! Nagy öröm volt így etetni a lányt...
A privi... na erről beszélek lentebb... Soha nem voltam az a nőcis csaj, de Te meg igen. És így kerek a világ
Én jövő héten viszem Fruzskát mérni, akkor lesz 5 hónapos. Aztán majd jól kiderül, hogy jól gyarapodott, csak én fújom fel az egészet, és különben is, azért nem akar enni, mert nem éhes, és csak azért hisztizik, mert én tukmálom, amikor ő nem éhes...
Kívánom, hogy keveredjetek már ki ebből a sok negatív dologból!
Részvétem!
Kiszazsu: szerintem, hozd csak a nagylányodat, ugyanis ugye Szilvánusz felajánlotta az óvónőséget
Ezt a mákos sütit bögrésmákosként sütöttem majd minden hétvégén egy időben tizenéves koromban. Nagyon szerettük, mi még annyit csináltunk, hogy kettévágtuk, és megkentük az egyik felét valamilyen savanykás lekvárral, és újra összeborítottuk. Nyami....
Kölyök: nagyon jó hallani Rólad!!!!
Pété: ne csináld már!!! Itt többször előfordult a Neved, hogy merre vagy!!! Drukkolok, hogy kiderüljön, mi a gond a lánykád bőrével!
Ja, és kilót én is szívesen átadok, van egy kis fölös
Mzx: az anyás történetet 1-2 éve kaptam meg, nem nagyon hatott meg, pedig azért most már értem, hogy van benne valami...
Judit18: Te, világbéke-társam, Te
Szegény Eszter... De ugye, nem viszket neki? Csak a látványa nem jó??? Nem vagyunk olyan félősök, úgyhogy ha Te úgy gondolod, gyertek!!!
Mni: a rózsaszín szín nekem nagyon nőcis volt mindig, és ezért tartottam tőle (főiskolás koromtól nagyjából csak fiúkkal, férfiakkal voltam egy társaságban...) De most már látom, hogy a lánykánknak nagyon jól áll, nem idegenkedem tőle, sőt
Meg hát ugye, megpróbálom nem a magam képére formálni a lánykát, hanem mind nagyobb szabadságban felnevelni, és biza ebbe beletartozik, hogy rózsaszín cuccokat is adok rá...
Kár lenne, ha nem lenne egy profi fényképezőgép egy profi kezében, mert kitaláltam egy ajándékot Potykának, már persze, ha mindenkinek tetszik...
Eszterxx: köszi! De azt már írtam, hogy én csak a táblázatot vezetem. A szervezők mindannyian vagyunk! Amúgy meg tök jól járnék, mert degeszre enném magam azzal a sok sütivel, amit a mégis megjelentek hoznának. Nem is tudom, miért kapacitálok Mindenkit, hogy jöjjön?????
Nagyon jók a pontok!!!
Potyka emlegette, hogy van ismerőse a Kékgolyóban. Most beszéltem vele, hétfőn mennek haza.
És még mindig: +++++++++++++++
„Hova tűnt 25 deka”: vicces lány vagy TE!
Én a gyermekemet néha Lucázom, az egyik barátnőm lánya Luca, akivel már nem nagyon tartom a kapcsolatot, de mégis mindig ez jön a számra....
Panny: Boldog Anikó Napot Neked!
B.márti: jaj, ez a banya!!! Menjen már el!!!!
Mzx: nem is nagy az orra!!!! Nagyon helyes fiúcska!
Pepike: csak azért raktam fel a virágos képeket, mert hát mi szoktunk bolondot csinálni magunkból, a gyermekből csak azért, hogy egy jót nevessünk
A telefonos képek akkor készültek, mikor a Kedvesre vártunk az autóban, és nem mertem Fruzskát felébreszteni, mert épp elaludt – és hát „gonoszkodtam” egy kicsit
Juditkecskemet: helyes a fiad evési technikája. Én már kitaláltam, hogy majd a fürdőkádban ülve kezdjük a hozzátáplálást
Petramama: ez aranyos: elsorolod a 3 lány nevét, és az egyik csak hallgat rá