Ezek után nem tudok tovább tétlenül "csak olvasgatni"...
Eszterxx! Először is nagyon remélem, hogy Apukád jobban lesz! Gondoltam Rátok!
A véleményedhez annyit, hogy hidd el, tényleg van olyan, aki csak futtában olvas, mert nincs ideje! És ő ugyanolyan topik-tag, mint bárki! Persze ha csak mi lennénk, akkor valószínű egy hét alatt telne be az oldal. Ezért is szerencsés, hogy többfélék vagyunk!
Felháborít, hogy vagytok egy báran, akiket ez az egy-két kritika eltántorít a talitól, már csak azért is, mert sokkal többen vagyunk, akik újak, csak kukkolók, és "xx kg, yy cm, de nincs időm írni", na és gátlásos, önbizalomhiányos emberek.
Én is ilyen vagyok!!! És igenis, én is magamra veszem a fent olvasott kritikákat, mert emellett nem lehet elmenni szó nélkül. És persze rosszul esik, következményként már nem szívesen olvasom el egy-két emberke véleményét.
Könyörgöm!!! Ez a topik nem Jimé, Patié, vagy Eszteré! Ők csak erősebb személyiséggel rendelkeznek és ennyi. Ez egy nyílt terület, mindannyiunké, ahova lehet, hogy holnap több ember is szívesen belépne, mert
2008. márciusában született a gyereke! És itt ez a lényeg!!!
Jim játszadozásai: a belépek, kilépek, nem megyek, mert durcizok, stb... szerintem kissé nevetségesebb és felháborítobb, mint egy-két negatív vélemény. De ő ilyen, és kész. Személy szerint nekem túl sok, de ez van, attól még nem gondolom, hogy nincs helye itt, hiszen neki is márciusban született a gyereke.
Marla tényleg nagyon nyers volt! Szerintem eddig gyűlt benne az az érzés, amit már többen említettetek, hogy
"nem mertem leírni"! Most robbant, ő ilyen....
Ez nagyon furcsa nekem. Mi az, hogy "nem meritek leírni". Attól vagyunk egyéniségek, hogy vállaljuk a véleményünket, és a topikozásnak csak akkor van értelme, ha őszinték vagyunk!!!! A kis finomkodások, a de szép vagy, és júj, drukkolok,... nem mutat meg belőled mindent.
Marlahoz visszatérve: Ő szerintem nem Ferit vagy Nikit célozta meg! Hanem azt a pár emberkét, akik szószerint leírták, hogy az amúgy tényleg gyönyörű
Lilla-baba a topik legszebbje. És ezt a véleményt én sem osztom, pont azért, amit Mzx már megírt, mindenkinek a sajátja a legszebb. A képeitek viszont remekművek és nélkülük szürke lenne a topik!!! Ezért abba ne hagyjátok a közlésüket!!!!!
Judit (kmét): Levike képe az eddigi favoritom!!!
Potyka, már potykantsz??? Remélem szép szülésed lesz!
Minden szépet és jót kívánok Nektek az első találkozáshoz!
Kacika: Amit a férjed mondott, nagyon igaz és biztos sokat segített a lelkeden! Örülök, hogy nem volt fizikailag olyan megterhelő!