Új privát üzeneted érkezett!

Linocs, a két szám nagyon nagyon tetszett!!!!
Blanka erre szeret elaludni:
http://www.youtube.com/watch?v=gmDWvGKLzBE

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ezek után nem tudok tovább tétlenül "csak olvasgatni"...

Eszterxx! Először is nagyon remélem, hogy Apukád jobban lesz! Gondoltam Rátok!

A véleményedhez annyit, hogy hidd el, tényleg van olyan, aki csak futtában olvas, mert nincs ideje! És ő ugyanolyan topik-tag, mint bárki! Persze ha csak mi lennénk, akkor valószínű egy hét alatt telne be az oldal. Ezért is szerencsés, hogy többfélék vagyunk!

Felháborít, hogy vagytok egy báran, akiket ez az egy-két kritika eltántorít a talitól, már csak azért is, mert sokkal többen vagyunk, akik újak, csak kukkolók, és "xx kg, yy cm, de nincs időm írni", na és gátlásos, önbizalomhiányos emberek. Én is ilyen vagyok!!! És igenis, én is magamra veszem a fent olvasott kritikákat, mert emellett nem lehet elmenni szó nélkül. És persze rosszul esik, következményként már nem szívesen olvasom el egy-két emberke véleményét.

Könyörgöm!!! Ez a topik nem Jimé, Patié, vagy Eszteré! Ők csak erősebb személyiséggel rendelkeznek és ennyi. Ez egy nyílt terület, mindannyiunké, ahova lehet, hogy holnap több ember is szívesen belépne, mert 2008. márciusában született a gyereke! És itt ez a lényeg!!!

Jim játszadozásai: a belépek, kilépek, nem megyek, mert durcizok, stb... szerintem kissé nevetségesebb és felháborítobb, mint egy-két negatív vélemény. De ő ilyen, és kész. Személy szerint nekem túl sok, de ez van, attól még nem gondolom, hogy nincs helye itt, hiszen neki is márciusban született a gyereke.

Marla tényleg nagyon nyers volt! Szerintem eddig gyűlt benne az az érzés, amit már többen említettetek, hogy "nem mertem leírni"! Most robbant, ő ilyen....

Ez nagyon furcsa nekem. Mi az, hogy "nem meritek leírni". Attól vagyunk egyéniségek, hogy vállaljuk a véleményünket, és a topikozásnak csak akkor van értelme, ha őszinték vagyunk!!!! A kis finomkodások, a de szép vagy, és júj, drukkolok,... nem mutat meg belőled mindent.

Marlahoz visszatérve: Ő szerintem nem Ferit vagy Nikit célozta meg! Hanem azt a pár emberkét, akik szószerint leírták, hogy az amúgy tényleg gyönyörű :) Lilla-baba a topik legszebbje. És ezt a véleményt én sem osztom, pont azért, amit Mzx már megírt, mindenkinek a sajátja a legszebb. A képeitek viszont remekművek és nélkülük szürke lenne a topik!!! Ezért abba ne hagyjátok a közlésüket!!!!!

Judit (kmét): Levike képe az eddigi favoritom!!!

Potyka, már potykantsz??? Remélem szép szülésed lesz! :lol: Minden szépet és jót kívánok Nektek az első találkozáshoz! :lol:

Kacika: Amit a férjed mondott, nagyon igaz és biztos sokat segített a lelkeden! Örülök, hogy nem volt fizikailag olyan megterhelő!

Livi
Kép
Kép
lusie

Biribon! Te főleg ne hülyülj! Majdnem földim vagy, ebből a taliból a jövőre nézve még sok minden kisülhetne :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

lusie: belépek, kilépek......igen kiléptem, csak azért, hogy miattam ne hulljon szét a topik (nem én találtam ki, hogy miattam széthullik, hanem írták egy páran), visszajöttem. Visszajöttem, hogy majd szép lassan felszívódjak. És nem durcizok, csak nem akarok elmenni! Nevetséges vagy! Bíráltalak én téged? Ha nem 1 hete irogatnál ebbe a topikba (újabban), akkor csak nevetnék rajta, de így.........inkább szánalmasnak tartom. Meg azt is, hogy most erre reagálok........

Ferit megbántottam, nem akartam. Lezártam és elnézést kértem. Szerintem nem tudott rajta túllépni, mert ha mással is gondja van, engem hoz elő. Lillát én mindig dicsértem, mert igenis szép babának tartottam (tartom most is), de kérem, színésznek még sosem hívtak. Inkább arrogánsnak, bunkónak, egonak, nagyképűnek (de bírom a kritikát, csak nem mindegy kitől)

juditkecskemét: Levin hatalmasat mosolyogtam, cukiiiiiiiii!!!!!!!!!
Vendég

Lusie!
Sok mindenben igazad van! Egyikünk ilyen, másik olyan. Ez viszont egy nyílvános topic.
Aki akar ír, aki akar nem. Én úgy érzem valami jótól fosztanám meg magam ha nem írnék. Nekem sokszor adtok energiát, önbizalmat, erőt.
És igen szerintem is sok mindenkinek van önbizalomhiánya. De ez nem szépségverseny...Én már többször írta hogy xxx :!: kg vagyok, mert én is félek hogy ha megláttok mit szóltok. De szerintem ugyanúgy mint a hús vér emberek: semmit!!
Kacika és Kmanna és még Kavics is látott élőben és nem hiszem hogy kevesebb lettem a szemükben az xxx kg miatt. A gyerekeink közel egyidősek, ez bőven szolgáltat témát nekünk. Szóval én maradok :D :D :D :D
Ja és Lusie, vannak ennél még sokkal rondább képei is Levinek, egy arany középutat kerestem. :D :D :D

Eszterxx!
Apukáddal most a véradás után hogyan tovább? Mit mondanak? Remélem felerősíti és tényleg jobban lesz.

Linocs!
Jók a zenék! Köszi!

Kölyök!
Sziiiiiiijjjjjjjjjjjaaaaaaaaa!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a rengeteg kedves, bíztató, pozitív, együttérző hoszzászólást! Rettentően jól esett!!

Eszterxx: a te apukádnak is legjobbakat, amit csak lehet kívánni ilyen helyzetben!

Apukám kedden fekszik be a Korányiba szövettanra, addig nem nagyon akarnak a dokik nyilatkozni, de a tüdő és a nyirok szinte 100%. A többiben reménykedünk, hogy nem áttét, csak zsímirigy vagy hasonló (nagyon kövér apukám, sok ilyen zsírcsomója is van). Ha pedig így áll, akkor az első kettő remélhetőleg műtéttel gyógyítható.

Más. Arra készültem, hogy szépen reagálok, mesélek, de látom, megint vita van. Csodálkozom, de nem ráz meg annyira, talán azért, mert régi babanetesként több ilyen vitás időszakot is végigéltem már. Tudom, hogy el fog múlni, majd idővel megint lesz, ami kiveri egyeseknél a biztosítékot, és így fog ez hullámozni. (Hú, ezt nem szántam ám olyan lenézőnek, mint amilyen lett.)
Csak azon töprengtem, hogy engem miért nem sért, amit az újakról, ritkán jövőkről írtak egyesek. Ennyire érzéketlen tuskó lennék? Azt hiszem, nem. Talán csak nem veszem annyira komolyan ezt a felületet. Talán éppen azért, mert új vagyok, és még szokom, ismerkedem a "hellyel". Az is biztos persze, hogy betegesen konfliktuskerülő vagyok csoportban (viszont, ha illetékes elvtársak, túlbürokratizált hivatalok ügyintézői vagytok, reszkessetek!!!).
Szóval tőlem ilyen könnyen nem szabadultok meg. Fogok írni néha gyakrabban, néha ritkábban, néha vidáman, néha (remélem, csak nagyon ritkán) szomorúan, néha felháborodottan, néha elmeháborodottan... Ha pedig nagyon hüjék lesztek, csinálok egy másik topikot, ahová csak én írhatok.
Addig pedig hallgatom a belinkelt zenéket,és nagyon bánom, hogy nem tudok elmenni a talira.

Kép
KépKép
nebula

Jim!
Gyere már vissza! Értsd meg itt helyed van! Legfeljebb átugrod annak a véleményét aki nem szimpi.
Aki meg szimpi azzal továbbra is értekezel.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim!
Gyere már vissza! Értsd meg itt helyed van! Legfeljebb átugrod annak a véleményét aki nem szimpi.
Aki meg szimpi azzal továbbra is értekezel.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ja, és még azt akartam elmesélni nektek, hogy augusztustól elkezdjük a hozzátáplálást. Annyira meg van veszve Marci a mi kajáinkért, hogy nem várom ki a 6 hónapot. Flóra olyan 5 és fél hónapos volt, ha jól emlékszem, amikor elkezdtünk kóstolgatni. Hát most kicsit hamarabb lesz.

Kép
KépKép
nebula

Látjátok Flóra vonalzóját?

Kép
KépKép
nebula

[quote]N írta:evetséges vagy! Bíráltalak én téged? Ha nem 1 hete irogatnál ebbe a topikba (újabban), akkor csak nevetnék rajta, de így.........inkább szánalmasnak tartom. Meg azt is, hogy most erre reagálok........

Hmmm. Ha itt tartunk, szerintem bíráltál. Az általános véleményeiddel. De hogy szánalmasnak tartod a gondolataimat, az furcsa, mivel Te írtad magadról, hogy hisztizel, stb. stb.
De nem baj, ez a Te véleményed és én nem tartom szánalmasnak. De tényleg nem, hiszen mindannyian mások vagyunk. Mellesleg pedig tetszik, hogy vállalod a véleményed, hiszen ez erről szól!

Livi
Kép
Kép
lusie

Nebula: Csupa hármas, jóóóó!
A fenti cirkuszról a véleményed nagyon tetszik!
Hozzátáplást én is 5,5 hósan kezdtem a nagylánynál, de most én is augusztust tűztem ki startnak. Én főleg amiatt, hogy most van itt a finom, lédús gyümik ideje! Kibírhatatlan, hogy ebből frissen ne adjak! Szerintem gond nem lehet belőle!

Livi
Kép
Kép
lusie

Csupahármast csókoltatom!!!!

Az előző vitához nem szólok hozzá, nem azért, mert nincs véleményem, hanem hogy végre lenyugodjanak a kedélyek. Inkább meghallgattam a kedvenc bőgős számomat, kibőgtem magam és kész.
Ha valaki csatlakozna: http://www.youtube.com/watch?v=t6cZZgwFBX4

Böbi

Kép

Kép
bosek

Nebula!
Nekem is tetszik a hozzáállásod.

"Szóval tőlem ilyen könnyen nem szabadultok meg. Fogok írni néha gyakrabban, néha ritkábban, néha vidáman, néha (remélem, csak nagyon ritkán) szomorúan, néha felháborodottan, néha elmeháborodottan... Ha pedig nagyon hüjék lesztek, csinálok egy másik topikot, ahová csak én írhatok. " :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
És magaddal beszélgetsz :!: :?: :!: :?: :D :D

Apukádnak minden jót! Az enyémnek 7 éve azt mondták áttét van a májában. Erre mikor felnyitották, látták,hogy valamiféle lebenyek. Utána egyfeszt ismételgették magukat, de mi már nem hittünk nekik. Nem is volt áttét a májában még a végén sem.... :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Vissza vissza nézem Levi "kövérkancsi" fotóját és jókat röhögök!!! :D
Jim írtam neked e-mailt!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

PATTI MOST HÍVOTT, POTYKA 3 UJJNYIRA NYITVA, 5 PERCESEKKEL SZÜLNI INDULT!!!!!!!!!! DRUKKOLJON NEKI MINDENKI!!!!!!!!!! DE RÉG ÉREZTEM EZT, HOGY EMIATT SÍROK!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Na, hajrá Potyka!!!! Megy a drukk ezerrel!!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hajrá Potyka!

Kép
KépKép
nebula

Potyka!
Hajrááááááááááááááááááá!
Nemsokára megérkezik a legifjabb topicbébi! :D

Én is megkönnyeztem.....ill. könnyezem....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

HAJRÁ POTYKA!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

HAJRÁ POTYKA!!!!

Nebula, nagyon tetszik a hozzáállásod! Tényleg kár, hogy nem tudsz jönni, de majd a legközelebbire!!! :lol:
Vendég

Potyka! Imádlak! Végre helyére került a topik!!!!!!!!!! Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

++++++
Potyka

egész márciust ezzel a kellemes borzongással töltöttük, sőt, már február közepétől, és most megajándékozol minket újra ezzel a kellemes könnyezős drukkal,

HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ POTYKA, DANI, NAGYON VÁRUNK!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Nebula! Igazad van! És jó Flóra vonalzója!

Hozzátápi: Tudjátok én vagyok, aki egyszer megmertem kérdezni, hogy "mi a fenének adtok már más kaját?". Ehhez képest mostanában minden alkalommal, amikor vásárolni megyek áhitozva nézem a bébiételes polcokat. Úgy vennék már neki kajákat! De augusztusban még megyünk kétszer nyaralni és mind a kétszer külföldre, így nem merek megkockáztatni egy esetleges hasmenéses betegséget. Ott nem olyan a víz, mint itthon és nem lehet, ill. macerás rendesen sterilizálni. Így marad a szeptember.

A nagylányom múltkor kikönyörgött egy hónaposaknak való zölségpürét, mert ő azt annyira szereti. :D

Kép
Kép
Kép
petramama

Zsu!
Azért 2,5 gyerek, mert a Lili edzésen lesz, és majd az apja hozza a parkba! Valamikor fél öt körül. Mikor kezdődik a tali?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Petramama, kétszer külföldre??? :shock: Hova?
Én csak álmodozom róla, bár két kisgyerekkel el sem mernék indulni. (Örülök, ha Anyuékhoz eljutunk 200 km-re.)
Vendég

Na, Beuska, ez jó kérdés! Én sem tudom. :?
Vendég

Ha jól emlékszem Linocs írta, hogy kettő után. De nem 100%

Livi
Kép
Kép
lusie

Nekem is 14 óra rémlik.

Zsu! Először Erdélybe, aztán, ha azt jól bírja a kisasszony, akkor aug. utolsó hetében Horvátországba. Én csak az úttól félek nagyon. Mert a soproni 2 órás utak sem szoktak egyszerűek lenni. De majd éjjel utazunk. Aztán hogy a nappalt ezután hogyan fogom bírni, az más kérdés.

Kép
Kép
Kép
petramama

POTYKA!!!!!!!! +++++++++++++++++
Kívánom, hogy úgy szülessék Dani gyerek, ahogy szeretnéd!
Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!

Nebula: végre egy egészséges hozzáállás!
Sok-sok erőt Nektek továbbra is!!!

Petramama: Hová mentek Horvátországba? Mi is gondolkodunk, hogy szeptemberben mennénk Fruzskával, csak nem tudjuk hová, ami nincs messze, szép, nincs tömeg, gondolnak az ilyen töpörtyűkre, mint Fruzska... Van egy-két igényünk ;)

Bosek: jók voltak a zenék!!!!!!!
linocs

Potyka!
++++++++++++++++++++++++++3

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szóval, van egy mániám....

A TALÁLKOZÓ :) :) :)

Tehát:

2008. július 28. 14:00 Szent István Park: huszonvalahány kismama minimum egy porontyával bevonul. Rájön, hogy nincs is más gyönyörűség a világon, mint ezek a gyönyörű gyerekek, és ezek a viharfelhők, mint a rossz idő elhussannak, és lőn vidámság, csacsogás, evés, ivás, kikapcsolódás, dőzsölés, világbéke ;) ....

(közben a lakótelepi besúgórendszeren elindul egy pletyka: itten a kismamák gyülnek, valamit akarnak, és jön a karhatalom, és elkezdenek oszlatni, vagy többen csatlakoznak ;) )
linocs

Köszönjük a köszöntéseket :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

kikó70, és mindenki, aki jönne Kikó-hoz jövő héten szerda, csütörtök, péntek közül melyik lenne jó Neked??? Vagy utána héten? Vagy mikor?
linocs

Gyúrok a világbékére ;)
linocs

Sziasztok!

Kicsit átalakult a jövő hetem. Tegnap derült ki, hogy Endre nem tud szabit kivenni hétfő, kedd, szerdára, akkor lett volna a tereprendezés itt nálunk a kertben. Ezért, bármelyik nap jó nekem. A talira sajnos így sem tudok elmenni, mert nekem nagyon macera az odajutás Endre nélkül. A következő hét hétfőre, keddre, szerdára került a kertrendezés, úgyhogy azon a héten a csütörtök és a péntek jó nekem.

Ildi

Kép
kikó70

Linocs, nekem bármelyik nap jó Kikóhoz jövő héten!
inkább koradélután mert ha Eszter megtartja jószokását ami a minap bevezetett akkor délben alszik egy jó nagyot, ma 2 órát.... (mondom miközben kezem a bilibe lóg....)

Potyka, drukkolunk!!!!

Világbéke! :)

ui. Eszter kiütéseit allergiának minősítették és ezért kálciumot kap...

KépKép
judit18

Na??? Potykáról még semmi hír???? Megy a drukk!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Szegény Eszter!!! Megissza???

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, valahogy letuszkoljuk a torkán....szerintem gyümölcslébe tesszük, azt eddig mindig itta mint kacsa a nokedlit...

van málnaízű kalcium-kid is itthon, de ez valami ampullás durvább dózis. szegényke, olyan volt reggel a szeme alatt mint akinek behúztak a piros pöttyöktől

KépKép
judit18

Mai fürdés:
Kép
Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Gyümölcslé nálunk is nagyon csúszik!!!! Most vacsira összekevertem a barackot a tejberizzsel, kiváncsi leszek meddig alszik. Tegnap a tápszer+cicivel 1-ig bírta...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Judit, én a K-vitamint úgy adtam, hogy lecsavartam a cumisüveg tetejét, beleöntöttem az ampullából a cumiba és csak azt odatartottam neki. Elkezdte szívni, de mire rájött, hogy szar addigra már bent is volt az a két korty. Gyorsan visszatekertem a tetejét az üvegre és leöblítette tápszerrel. Próbáld ki!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kedves MARLA SINGER!!!
Egy mondás szerint, CSAK AKKOR SZÓLALJ MEG, HA MEG VAGY GYŐZŐDVE ARRŐL, HOGY AMIT MONDANI AKARSZ, AZ JOBB MINT A CSEND!!! Szerintem elmélkedhetnél ezen egy kicsit!!!

Linocs és a többiek: ég az arcom, a mai nap miatt!!! :oops: :oops: :oops: Ne haragudjatok!

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta: jön még kutyára dér, lesz még kutyából szalonna, és a többi - szóval hagyd már!!! Lesz még szerintem alkalom rá, reméljül elég sok!!!!!!
linocs

Gáspár Dániel Boldizsár Máté megszületett! 58cm és 4750 g.

potyka

POTYKA: Gratulálok Nektek!

Sok-sok csodás percet Nektek!
linocs

Éljen!!!!
Nagyon sok szeretettel gratulálok!!! :lol:

Gyönyörű méretek!!!

Livi
Kép
Kép
lusie

Feri: nehogymá megfosszál minket azokat a gyönyörű képektől!!!!!!!!!!!!!!! csak azért mert valakinek kavarhatnékja van!!!!!
Már elképzeltem előre, hogy milyen profi képeket csinálsz majd 23 bébiről!!!!!! Erre a gondolatra ugye neked is viszket már a lencséd :?:

K vitamin: kóstoltátok ti már meg azt a fránya vitamint??? tényleg olyan förtelmes az íze, mint az a kölkök képén is látható!!!!

bosek: ari Böbi!!

lusie: a topik lényege nem az egymás piszkálása. A diplomácia és a "finom" fogalmazás, sok embernél megfigyelhető - és ez nem csökkenti az értékeiket. Sőt!!!
[quote]. írta:..nem mutat meg belőled mindent
Nem is kell mindent megmutatnia senkinek!!! Mindenki eldönti, hogy mennyit akar megmutatni magából, és annyit fed fel ! Ha valaki többet megmutat magából, akkor azáltal jobban lehet őt cseszegetni is: mint pl. most te Jimet. Ne bántsd őt, ha kérhetlek.

Tand: a kölök kiköpött ti, az tuti!!!!

Monácska: tudod mi a jó, egy ilyen zűrös vizsgálat után??? Hogy nem tudsz eléggé hálát adni az égnek, hogy egészségesek vagytok!!! :lol: :lol:

eszterxx: dejóóóóóóóóóóóóóóó!!! Akko lássukcsak kinek is írjam előszőr, hogy milyen kancsi a gyereke........basszus........úgy bandzsítani, mint Nimikém egy sem tud..............ohóóóó.......most mi lesz???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.07.25 21:42-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ

már másodszorra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?