Hűűűű! Lemaradtam,mint a borravaló!!!! 42. oldal közepén voltam utoljára. Na, akkor visszaolvasok…
Kacsamama!
GRATULÁLOK!!! Remélem minden rendben ment és nem voltak megint rossz élményeid…legalább most nem,ha már eddig minden vizsgálatodra jutott valami! De remélem hamarosan megtudom (attól függ milyen gyorsan olvasok) mert már biztos otthon vagytok!...Igen, otthon vagytok, szerencsére. Tejcid meg biztos hamarosan be fog indulni jobban, ha már az elején ennyi van, pár hét múlva már a fagyasztót is telepakolod vele, annyi lesz!
Szerencsére már nekem is van annyi,hogy napközben elég, mi is csak éjszaka tápizunk.
Most értem a képhez. Hát egy tünemény ez a kiscsaj! Annyira tökéletes,hogy ennél szebb már nem is lehetne!
Valijja!
Remélem rólatok is azt fogom olvasni,hogy hazamentetek már!..... Jaaaj te szegény! Hát ez így borzalmas lehet! Pedig annyira de annyira vártam,hogy majd jó híreket hozol! Remélem azóta már könnyebben tud enni a kis drága! Nagyon drukkolok nektek! És le a kalappal előtted! Nagyon erős csajszi vagy,hogy még így bírod!
Tecaaa!
Ez meg milyen kiszúrás,hogy nem engedték be apát a szülésre basszus! Nem hiszem el,hogy ne lehetett volna megoldani egy szájmaszkkal,ha annyira félnek!
Nagyon szép a kiscsajszi!!!! És ő is egy kis hajasbaba. Februárban csak nagy hajjal születnek a gyerekek?
Nálatok hogy viseli Dani a kistesó érkezését?
babuci1!
Üdv közöttünk!
Én baba-mamás szobában voltam. Nagy szerencsém volt,mert 2 ágyasban és meg tudtuk beszélni a szobatársammal,hogyha valamelyikünk pihenni akar,akkor a másik is beadja a gyerekét. De persze ez egy olyan dolog volt,hogy a mellettünk lévő 5 ágyas szobában folyamatosan sírás volt, szóval megállapítottuk,hogy olyan mindegy lett volna! Viszont éjszakára beadtuk mind a ketten, így lehetett valamennyit pihenni.
16 hónapos koráig tudtál szoptatni??? Aaaaaaz igen!!!!
Littlebaby!
Hát te aztán jól megismered a kórházat meg a dolgozóit!....hááát ez a lábujj törés!!! Nem semmi mik történnek veled az utolsó időben!
brita80!
De jó volt olvasni a te szülésedet is! Tényleg hihetetlen! Tündéri egy fiú Zalán!!! És neki is mennyi haja van!!!! De édesek együtt Regivel!!!! Hogy bírja? Nem féltékeny még? Nem akar vele játszani, fogdosni?
Csibic!
Gratula neked is! Sajnálom a sok órás vajúdást, de állítólag az ember elfelejti ezt egy idő után. Gyönyörű a te kis hajasbabád is!
@ka(ti)!
Remélem vasárnap óta már te is babázol!....Hmm…most látom,hogy nem. Azért örülök,hogy a gyulladás elmúlt. Jövő hétig meg még bármi is lehet!
Judysz!
Nehogy azon gondolkozzál,hogy átmész másik topikba!!!!! Látod, én is itt vagyok a január 15-i szülésemmel! (Persze azt azért elárulom,hogy olvasom a januári topikot,mert van egy csajszi,akinek hasonló korú a picije és a gondjai....
)
ani983!
Gratulálok a babóhoz!!!! Szép nagy az ő kis 54 centijével! Danikám most akkora 1 hónaposan. Remélem minden rendben, nyugodt napokat és sok tejcsit kívánok!!!!!
Pöcök24!
Nahát,micsoda váratlan hír!!!!! Gratula Kristófhoz! Ő még nagyobb,mint Ani babája!!!! Hihetetlen! Hogy fér el akkora gyerkőc egy anyában?
Grapefruit!
Most olvasom,hogy szülőszobán vagy...jaaaj de izgi! Sietek az olvasással, biztos van még rólad infó! ….Megvan, eljutottam odáig! Gratulálok nektek is!!!! Várjuk a képeket meg a beszámolót!!!!
Mieza!
Hűűűű! Micsoda babaeső!!!!!! Hatalmas lett Albi! Én természetesen ő is egy kis hajasbaba!
judysz, ekriszta, littlebaby
Kitartás! Kitartás! Kitartás! Gondoljatok arra,hogy nektek már tök jó lesz,mert ti már az összes gyereknevelési praktikát tudni fogjátok,mert leírjuk.