Jó reggelt Csajok!!
Ebba- Örülök, hogy javult a helyzet nálatok árvíz ügyileg!!Nagyon szép tőled-tőletek, hogy ennyit segítettetek, le a kalappal
Egy pocifotót majd tegyél fel ha tudsz a pocidról
Eta- Merre jársz??
Hayniii- Szerintem én ugyanígy azt hittem volna, hogy lehet zuhanyozni a jóga után, mint te
Gyakorold a meditálást , tuti, hogy menni fog
Rodi- Kitartás a lakás rendbe tételéhez, gondolom, hogy ez most így kismamiként még jobban megterhelő!!!!De nagyon jó lesz mikor kész lesztek vele
Gratula a légzésfigyelőhöz, én is ezt a típust néztem ki, hogy ha vennék légzésfigyelőt akkor tuti ezt választanám
Ági-Sikerült megvenni a bababútort?
Csillag- Te mindjárt kapsz a popódra!!!!Mi az, hogy nyavalyogsz és nyamvadt vagy?????Ne kelljen oda mennem
Ne viccelj, azért vagyunk itt egymásnak, hogy a gondokat is megosszuk, ne csak az örömöket......Van akit nem visel meg egyáltalán a terhesség, van aki pedig nehezen viseli....Mindenki más, úgyhogy nem vagy te ezért nyamvadt egyáltalán
Mai dokihoz egy nagy kalappal, hogy rendben legyen a méhszáj
Sophie- Mi újság a barnázással???Elmúlt?
Szisszka-Nem is tudtam, hogy érdi vagy
Mert én Törökbálinti, vagy is hát Anyumék laknak ott, oda megyünk haza innen mikor megyünk
Helló szomszéd
...Sajnálom , hogy nem tudod magad rendesen kipihenni, délutáni szieszta simán belefér szerintem
...Most olvasom, hogy még is sikerült a pihi, hurrrááááá
Ágica-Nekem is az a megérzésem, hogy kisfiú lesz az én kisbabám, a 12 hetes UH-on már elvileg 70%-ra megtudták (volna) mondani....Most csütörtökön megyünk legközelebb, nagyon kiváncsi vagyok
Tegnapelőtt is vele álmodtam és azt, hogy kisfiú volt.....Én mostanában szinte minden nap a terhességgel vagy a babával kapcsolatosan álmodok
Vikooo- Örülök, hogy minden okés Boldi babával
Grátisz Uh meg aztán nem semmi, nagyon jóóóó lehet
Sezrintem sem jelent rosszat az a kattanás, de kérdezz rá a dokinál ha legközelebb mész!
Start- Gratula a rugdosáshoz
Én vagyok ez egyetlen aki még nem nagyon érzi????
MikeGirl-Remélem elmúlt a depis időszakod, ez a nyomott idő is tuti, hogy közrejátszott!!..Nagyon szép ez a Faktum bútorcsalád
...Még, hogy én bomba nő??????Köszi, egy pöttyet elnézted, de azért jól esik
Már 2,5 kg hízásnál tartok!!!
Tényleg csajok ti hogy álltok a kilókkal??
Vaya- Várom nagyon a képet a szerzeményeidről!!Én is most már elkezdtem mondogatni Apjuknak, hogy lassanként mi is neki állhatnánk ezt -azt megvenni...Bár lehet úgy fogjuk csinálni, hogy kinézzük a dolgokat és majd ha hazamegyünk akkor otthon megvesszük
....Voltunk végül vásárolni, de semmi különöset nem vettünk, tisztítószereket, meg kaját,én szerettem volna egy melltartót, de erre a mellre alig van választék!!!
...Remélem keresztfiad jobban van már!!
Eclipse- Sajnálom, hogy ennyire megijedtél!!Remélem már megnyugodtál és a dagadás is lement a bokádról!Kolleganőt szard le!!Gratula a jó vizsgaeredményekhez
....Hát Anyósod meg nem semmi, a lényeg, hogy helyreállt a béke
...Kutyi nagyon cuki
Gyönyörű a pocakod
Aranyos- Strand jó lehetett
Érdekes , hogy az én párom ugye focista ( volt) de még sem nézi annyira a meccseket általában a tv-ben, viszont a VB-t ő is árgus szemekkel figyeli
Mondjuk engem nem zavar,mert én szeretem nagyon a focit
Meseszépek a virágaid, unokahugid pedig zabálnivalóóó
Rabbe- Irigykedem a klíma miatt, nagyon szuper lehet
Én is már jó rég láttam a babámat, de most csütörtökön végre megnézhetem
28-a is gyorsan eljön
Kankalin- Örülök, hogy minden okés a babóval
Szerintem kislányod lesz, ha ennyire szégyenlős
Vörösmaccs- Nagyon örülök, hogy jól vagytok, gyönyörű a macska lak
Drukkolok, hogy holnap megmutassanak magukból valamit a kismacskák
Henne-Jó, hogy te is jöttél
Örülök, hogy minden okés, pocifotót várjuk ám nagyon
Lucuzs-Sajnálom a terhességi cukrot, de ne félj diétával simán kordában lehet tartani....Egyre több kismama szenved tőle sajnos, de a diéta mellett még akár picit fogyni is lehet tőle, úgyhogy no para
Minden okés lesz!!!!Ezek szerint akkor jó a Baby Outlet???Tervezzük mi is , hogy megnézzük
Dorka- Akkor nálatok is mozgalmasan telt a hétvége
Igen, vásárolgattunk, de semmi extrát, azt hiszem fentebb már leírtam
Melltartót szeretnék még nagyon, mert csak 1 db van ami jó, legalább 1-2 kéne még
Nálam gyorsan eltelt a hétvége, ami nem is baj, mert csütörtökön végre láthatom a kisbabánkat, majdnem egy hónapja láttam utoljára, már nagyon várom, számolom a napokat
Szombaton dolgoztam , aztán jöttek a párom Bajai barátai, átutazóban voltak, mert mennek Hollandiába dolgozni és megálltak nálunk...elvileg csak egy fél órára, de végül itt alvás lett belőle
Vasárnap pedig egy óriásit lustálkodtunk
Mindenkinek szép napot!
Ancsa