Kölyök, én olyan kiváncsi vagyok Mátéra!!!!!!! És nagggyon sok szám kelljen, hogy beleférjen az ő fejébe is... én ezzel magyarázom
na meg egyébként is
Csajok, elolvastam az elejét is, mire volt a reakció... azt nem értem, hogy eddig jópofán cinkeltük egymást, most meg úgy néz ki, mintha szándékosan bántó lenne többek megszólalása is... nem hiszem, nem akarom hinni, de mégis úgyí tűnik...na mindegy, nem értem...
Sokan irtátok, hogy a topicban vannak egyenlőbbek az egyenlőknél és ez milyen igazságtalan.
Az én übermensch elméletem a következő (a megfogalmazáson valószinű többen megsértődnek, de én sajna csak ilyen egyszerűen, nyersen tudom): mindenki ugyanolyan értéktelenül kezdi topiclakó életét. Akik csak olvasnak minket, azok ha egyszer abbahagyják az olvasást, mi történik? Semmi, ugyanolyan jól alszom tovább...
Akik párszor beirnak, hogy "jaj, ne haragudjatok, nincs időm, de a gyerekem már xx centi és y kilo" Na és, örülök neki, még egy ekkora gyerek, ennél jobban nem ráz meg
Aztán elkezdenek az emberek irogatni, akiknek örülünk, mert még bármi lehet... DE... nem teljes jogú tagok, hisz nem ismerjük őket. Lehet, lemorzsolódnak egy hónap alatt...lehet, nem tudnak beilleszkedni..Tenniük kell még azért, hogy a közösség részesei legyenek. Hisz ez a topic attól él, hogy megosztjuk egymással az életünk eseményeit, gondolatainkat.
És nem tudom elfogadni, hogy egy újonnan jött bántson meg egy régit. Mni tett sok mindent a topicért, Marla egy élő topicba beirt és megkritizálta. Akkor nem kell jönni szerintem. Nem a régieknek kell azért megváltozni, mert az valakinek nem tetszik.
És akkor a végső kategória, hogy ki a régi(szerintem): nem azon múlik, hogy mikor csatlakozott, hanem azon, hogy mennyire aktiv tagja a topicnak. Ezen múlik a hasznossága és ez ilyen egyszerű. Magától nem működik ez a fórum, ezt működtetnmi kell. Érzelmekkel, eseményekkel, életekkel... A régi nekem nem azt jelenti, hogy kezdetektől itt van... én például majdnem az elején csatlakoztam, de mivel igy alakultak életem eseményei, ahogy, sajnos, ezért nem tudok nap mint nap jönni. Igy nálam és az én véleményemnél jóval fontosabb, hogy a mostani aktiv tagok mit csinálnak, mondanak,éreznek (Judit18, Szilvánusz, Linocs, Juditk, Panny, stb... direkt nem teljesa felsorolás). Szerintem ők jóval előrébb vannak az én elméleti rangsoromban, mint az inaktiv régiek, mint pl. én. Ők reagálnak másokra, tudnak jönni, irni, stb...
Na, remélem a lényegét kiveszitek zagyva szavaimnak és Mni, igenis tegyél fel szerintem fotókat Lilláról, Feri, te viszont ne vedd elő Jimet, ha bántanak, mert tud ő odavágni rendesen, ha kéred...ne gerjesszétek már ezeket a feszkókat tovább, kis 50 fős lányosztályunk...