Új privát üzeneted érkezett!

Linocs! Köszi.

Panny! Boldog Kristóf napot kívánunk!

Kép
Kép
Kép
petramama

Ma reggel egy kicsit fotózgattam a teraszon lévő virágainkat és persze a "leszármazottamat" is. Garantáltan Photoshop (P-vel, nem F-fel) mentes felvételek, így jöttek ki a fényképezőgépből:

Kép
"minden muskátli ugyanolyan szép - a feltöltött fotót csak kellő körültekintéssel szabad értékelni!"

Kép
"minden baba ugyanolyan szép - a feltöltött fotót csak kellő körültekintéssel szabad értékelni!"

(lehet, hogy mindjárt feltöltök majd egy képet egy meztelen zimbabwei portás kutyájáról, de 10 perc múlva törlöm) :? :lol:

Puszi mindenkinek:
Feri "ős"
:D

feri (mni)

[quote="linocs"]F írta:linocsruzskával ezt hallgatván, Fruzska megnyugodott:
http://www.youtube.com/watch?v=tIdIqbv7SPo

Ahhhhhhhhhhhhhhh

Ez annyira ott van!!!
És milyen ritkán hallható!
Mentettem!!!!!!!! Imádom!

Pakolok............. Pakolnék, de enyém lányom bevágta a szunyát abban a szobában, ahol a ruhák vannak, vagyis a miénkben! :twisted: :twisted: :twisted:
Mosogathanék is, de nekem sincs kedvem, minap Juditkecskemét írta................. :):):):):):):)
Szóval sasolok!
Vendég

Feri, :wink: :lol: , akár photoshopos, akár nem, én azért irigyellek a képekért. Én garantáltanb csak gagyit rakok fel, úgyhogy ebben nem lesz hiba :).

Kép

Kép
mzx

Linocs, varázslat! :shock: Laura itt kapálódzott és nyafizott, erre elindítottam a felvételt, és mozdulatlanul, megbabonázva hallgatta.

Kép

Kép
mzx

Mzx: na ugye :) ;)
linocs

És Mona: örülök, hogy örömet szerezhettem :)
linocs

petramama: akkor lesz elküldött, ha elolvasta az illető, amíg nem, addig kimenő. :wink:

Feri, hiányzom? Amúgy itthon vagyok és nincs túl jó kedvem, ezt meg is írtam tegnap.

kiváncsiaknak: retusált és nem retusált bikinis fotót tettem fel magamról. (szórólap volt még tavaly)
Vendég

Köszöntjük Krizsi nevében a köszöntéseket!!

Kapott egy szerelőládát tele szerszámokkal és most ő a "javító bácsi"(az ő szavaival élve :wink: )és mindent szerel a házban :lol:

Judit!

Én is megismerkednék egy-két emberkével(többek közt veled is :wink: )...de ahogy írtam nekünk a szopi csakis szopipárnán,hanyatt fekve...szal körülményes...és aznap van Márk szülinapja amit csakis vele töltünk egész nap!!

És én amúgyis zárkózott típus vok...lehet ez nem jön át a neten..szal nehezen ismerkedem és ragaszkodom a régi barátaimhoz,velük tudok feloldódni...én bevallom engem frusztrálna a sok ismeretlen arc,nagyon zavarban lennék és gátlásaim lennének...remélem ezt megértitek,ilyen vok...nem hiszem h szégyelni kell csak ez van :wink:

Panni

Feri!

az írásod nekem most nem jött be... :? :? :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Feri, ezt most komolyan mondod?

"(lehet, hogy mindjárt feltöltök majd egy képet egy meztelen zimbabwei portás kutyájáról, de 10 perc múlva törlöm)"

IQ -1000
Vendég

És hogy miért nem írok???? Miért nem jövök???? Igen, vannak gondjaink, de nem csak amiatt, hanem leginkább nincs kedvem semmit írni, pontosan azért mert Feri, te is olvasod!
byby babanet.
Vendég

Panny: szopipárnát én is viszek ;) , mert amúgy a másik megoldás, hogy ráhajolok a babakocsira, az azért hosszútávon fárasztó... Pedig megalakíthatnánk a szopipárnás klubot ;)
Na jó, nem zaklatlak... A nagy szám ellenére nekem sem teljesen van rendben az önbizalmam ;) Szóval van olyan "első randi" izgalmam minden ismeretlennel való találkozás előtt. Hogy vajon mit is kezdünk egymással, lesznek-e kínos szünetek, tudok-e beszélgetni vele. Aztán valahogy mindig sikerül :)
(középiskolában még annyira béka feneke alatti volt az önbizalmam, hogy egyrészt jó későn indultam el, hogy az utolsó percben érjek oda, avval is csökkentendő a kínos percek számát, illetve megálltam hátul tétován, hátha valakinek "kellek", és odajön hozzám - aztán úgy is lett, odajött hozzám egy lány, és magamellé ültetett)
A személyes történetet csak azért írom le, hogy lásd nem vagy egyedül...
(amúgy meg meggyőződésem, hogy minden ember önbizalomhiányos, ki úgy, ki így - ki tud róla, ki nem - ki halálrakompenzálja valamivel, ki pedig tudomást vesz róla)
linocs

Hol a meztelen zimbabwei portás??????????? A kutya lemaradhat...

Mona, én rájöttem a titkodra... neked nem hatnak az altatók, ezért azt eszel egész nap, viszont ami a tejen átjön... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri-tejtesó is jó nagyokat durmol, Andris megkapja, pár korty után bealszik 20 percre, anya meg addig bőghet, hogy de jó, ismét anyatejet iszik a fia :lol: :lol: :lol:
Nagyon köszönöm, a legszebb ajándékot kaptam tőled!!!!!!!!

Ha gondolod, megkeresem a magán ortopédus számát, nekem is poont ilyen bunkó volt a doki, azért kellett a saját megnyugtatásomra. Viszont nekem nem jött be, 10 eFt volt egy 5 perces vizsgálat és nekem az volt az érzésem, hogy pont ugyanolyan lett volna, mint az államiak, ha nem fizetek, igy kicsit elhuzta az időt és néha-néha egy félmosoly is volt... ennyiért? Legalább vetkőzne!!!!!!!!

Bocsánat, hogy másra még nem reagálok, de nem volt időm visszaolvasni!

Illetve, Panny, Kristófnak nagyon boldog névnapot!!!!!

Pati, hihetetlen Norti!!!!!!! Baszki, nagyon le vagyunk maradva!!!!!!!

Na, megyek, olvasok és ha kiskirályfi engedi, irok, de ez nem biztos.

Ja, és kérek szépen nagyon sok +++++++++++-t, mert apukám már kórházban van és nem jól. Ma kap vért, reméljük, attól jobb lesz neki!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Panny: és látom, hogy Márknak aznap van a szülinapja. És vele töltitek a napot, és az biztos, hogy a legnagyobb ajándék neki! Előre is Boldog Szülinapot Neki! (ha aznap elfelejteném...)
linocs

Eszterxx: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Eszter, Apukádnak ++++++++++++++++++++

Ne izguljatok, nem vagyok az a hirtelen szülős. Csak végre vmi jel.

És ne marjátok egymást.

potyka

Igen, Panny, egyetértek Linoccsal! És ne tudd meg, hogy ő milyen bátor volt, hogy egy-két héttel a csatlakozása után eljött a babanetes talira. Én titokban ott csodáltam érte, most már elárulhatom :lol:

Ja, és teljesen be voltam sz...va, amikor Monát felhivtam... nekem ilyen ismeretlenekkel telefon fóbiám is van... igen, akarok róla beszélni :lol: Ügyintézni szeretek, ott harcias vagyok és még élvezem is, de ismeretlenekkel tleefonálni, az a halálom, mert még sosem láttuk egymást, mi van, ha félreért bármit, sötöröttö...

És azért az első élő találkozások sem a kedvenceim

Na, megyek, valaki ordit odabenn

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kikó70

Köszönöm szépen mindenkinek!!!!!!!!! Elmegyek, Tesco-vásárlásba folytom a várakozást, mert anyukám hiv majd, ha túl lesznek rajta. Én meg tűkön ülök és az elmúlt 10 percben vagy 5x nyomtam be a számukat, hogy hivom őket... ááááááááááááá

Sokat jelentenek ám a +++++++++++-k, a drukkok és minden! Judikmét, a te szavaid pedig különösen, mert látom, hogy abban a nehéz helyzetben te túlélted, ehhez képest ez semmi.

Na, nem moralizálok tovább, elhúzok, mert elviselhetetlen vagyok amúgy...

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx: ++++++++

Eszterxx-Mona: nagyon megható a párosotok a tejtestvérséggel!!!!!

Panny: Boldog Kristóf Névnapot a Fiatalúrnak!!!
linocs

Esterxx! Tőlem is megy a +++++++++++++++++++++++++++++++++.

Jim! Rá nem jöttem miért tettél fel két, majdnem azonos képet. Ebből látszik, hogy még milyen álmos voltam, amikor megnéztem.
Nekem teljesen más gondolatom volt. :oops: :oops: :oops:

Enyém gyerek ma még nem aludt. :evil: :evil: A matraca még mindig szárad...

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama: tudja a lány, hogy kell ünnepelni ;)
linocs

Reggel 7 óta próbáltam belépni a netre, aztán végül felhívtam a szolgáltatót, hogy mi van, és kiderült, hogy központi hiba. :?
Addig jól elfoglaltam magam: próbáltatok már összerakni emeletes Barbie-házat használati utasítás nélkül? Ha még nem, bele se kezdjetek!!! :D Iszonyú meló, egy órát szenvedtem vele, és félkész állapotban othagytam. :roll:

Monácska, nem semmi k@cs@g dokival volt dolgotok! A férjem tutira nyakon vágta volna! Jó nyaralást!
Mzx, sajnálom, ha nem érsz oda a talira! Ha nem jössz, írd meg majd priviben a címedet, elküldöm.
Kristófoknak bolddog névnapot!
Eszterxx, megy a +++++++++++++ apukádnak!

Mennem kell, Kismackó éhes! :lol:
Vendég

Hát, hamar jóllakott a kissrác. Akkor folyt. köv.

Petramama, mi is ma "ünneplünk!"
Enikő, jó, hogy bekukkantottál! Este nyolctól reggel hétig alvás????? :shock: Irigyellek!
Biribon, tényleg büszke lehetsz magadra, nem keveset szenvedtél a tejcivel. (Már azt hittem, eltűntél és a talira sem jössz.)
Marla Singer: :? :? :? :? :? többet nem tudok mondani.
Beuska, miért két és fél gyerek? Ki a fél? :D

Ma derül ki, hogy én hány gyerekkel megyek. Lehet, hogy a férjem dolgozik hétfőn. :cry: Pedig már olyan régen kérem, hogy mindenképpen tegye szabaddá ezt a napot! De még van remény!
(Nincs terhemre a lányom, csak nemigen tudnék mellette veletek foglalkozni.)
Vendég

Sziasztok!

Marla Singer, megdöbbenve olvasom a hozzászólásodat és remélem csak azért írtad, mert bal lábbal keltél fel. :( Senki nem kérte, hogy dicsérjétek a képeinket és főleg nem Lillát. Sajnos, nekünk ez a hobbink és Ferivel együtt mindketten örömünket leljük a fotózásban. Sajnálom, ha nem tetszenek a képeink és természetes, hogy mindenkinek a saját gyereke a legszebb! Persze csak Mzx, Laurája és Erikje után. :D
Eszterxx, én is drukkolok, hogy Apukád jobban legyen!

KépKép
KépKép
mni

[quote="feri (mni)"]1 írta:feri (mni). mostantól senki sem nyilváníthat őszinte véleményt más babájának fotójáról (legyen az 10 centiről szembe vakuzott életlen, avagy retusált tűéles profi felvétel)

Halvány fogalmam sincs, Feri mire reagálta ezt, mert csak ezt az oldalt sikerült elolvasnom...

De mivel vizuális tipus vagyok, ezért azóta is azt képzelgem, amikor majd megjelennek a következő őszinte hozzászólások a neten:

- Te jó ég, mekkora feje van ennek a gyereknek? Nem csoda, hogy nem tudott kijönni, mert még a bajárati ajtón is alig férhet be (ez az én fiamra illik speciel :lol: nagy-nagy, na de az enyimé... ráadásul rám hasonlit szegényke :lol: )

- Micsoda kis béka, te erre vagy büszke?

- Nahát, jól látom, nem sikerült letöltened egyik képszerkesztőt sem? Pedig nem ártott volna

- Kistesót nem terveztek, ugye?

Bocsi, nem birtam kihagyni :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

A reggeli hozzászólásom óta nem enged ide a net, pedig:
Potyka! ++++++ tuti minden rendben lesz, száz topiklakó egy emberként drukkol nektek és várja a kis Danit! +++++++++++++

[quote="eszterxx"]
írta:
eszterxx- Te jó ég, mekkora feje van ennek a gyereknek? Nem csoda, hogy nem tudott kijönni, mert még a bajárati ajtón is alig férhet be (ez az én fiamra illik speciel :lol: nagy-nagy, na de az enyimé... ráadásul rám hasonlit szegényke :lol: )

ez ránk is igaz :lol: :lol: :lol: :lol:
Apukádnak +++++

Nebulon, ha jól emlékszem Te Apukádnak is ++++++

Kép

Kép
kolyok28

Panny boldog névnapot Kristófnak, meg a többi topikbaba Kristófnak is ;)

Petramama, Zsu, boldog hófordulót!

na most megint mennem kell, lehet hogz vasárnap leszek csak megint.

Még a fotókról annyit, én nem értek egyet Marlaval ebben, szerintem Feri, Mni igenis szépen csinálják a képeket, és nekem örömöt szereznek vele :) Tudom, hogy Mátéról is lehetne szebbet, de a) még nem vettünk jobb gépet, b) nincs időm megtanulni a képszerkesztőket. De tudom, hogy van aki így is egyetért velem, hogy Máté szép gyermek. Az meg a egtermészetesebb, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb :)
De engem lenyügöznek Feriék természet illetve más fotói. Én nem irigykedem, mert ettől függetlenül nekem Máté a legszebb :)

Kép

Kép
kolyok28

Zsu! Tényleg egy napon születtek! Nektek is boldog hófordulót!

Rájöttem, azért nem aludt eddig, hogy ezen napon csak vele foglalkozzak!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Csak a másik kettő addig éhen hal... :twisted:

Eszter! Tetszik a hsz-d! Már meg is jártátok a Tescot?

Kép
Kép
Kép
petramama

Eszterxx, +++++++++++++++++++++!

Az őszinte hozzászólások nagyon jók!

Erik kb. fél éves volt, amikor elmentem az egyik barátnőmhöz, akinek szintén pár hónapos volt a babája. Volt nála egy pár, akiknek egy hónappal kisebb volt a gyerekük, mint Erik.
Születése pillanatától azt gondoltam, hogy Erik gyönyörű, még akkor is, amikor olyan duci volt 4 hónaposan, hogy szinte gurult (komolyan nem láttam, hogy egy nagy hurkagyurka, csak most döbbenek az akkori fotókon). Erre a párocska fiútagja meglátta Eriket, és ezt mondta: "- Jé, de nagy orra van!" Nem részletezem, hogy mit gondoltam. Mindenesetre igaza volt, mert a két másik babához képest nagy orra volt. Nadeakkoris!!! :evil: :evil: Nekem addig a pillanatig fel sem tűnt a dolog, de azóta rendszeresen azt vizslatom, hogy mekkora az orra, mennyit nőtt, és reménykedem, hogy nem lesz hatalmas, ha felnő, és kicsinykét neheztelek a páromra, aki ezt a potenciálisan nagyra növő orrot ráörökíthette . :)

Zsu, Te egy angyal vagy! :)

Kép

Kép
mzx

Kölyök, én olyan kiváncsi vagyok Mátéra!!!!!!! És nagggyon sok szám kelljen, hogy beleférjen az ő fejébe is... én ezzel magyarázom :lol: na meg egyébként is :lol: :lol:

Csajok, elolvastam az elejét is, mire volt a reakció... azt nem értem, hogy eddig jópofán cinkeltük egymást, most meg úgy néz ki, mintha szándékosan bántó lenne többek megszólalása is... nem hiszem, nem akarom hinni, de mégis úgyí tűnik...na mindegy, nem értem...

Sokan irtátok, hogy a topicban vannak egyenlőbbek az egyenlőknél és ez milyen igazságtalan.

Az én übermensch elméletem a következő (a megfogalmazáson valószinű többen megsértődnek, de én sajna csak ilyen egyszerűen, nyersen tudom): mindenki ugyanolyan értéktelenül kezdi topiclakó életét. Akik csak olvasnak minket, azok ha egyszer abbahagyják az olvasást, mi történik? Semmi, ugyanolyan jól alszom tovább...
Akik párszor beirnak, hogy "jaj, ne haragudjatok, nincs időm, de a gyerekem már xx centi és y kilo" Na és, örülök neki, még egy ekkora gyerek, ennél jobban nem ráz meg

Aztán elkezdenek az emberek irogatni, akiknek örülünk, mert még bármi lehet... DE... nem teljes jogú tagok, hisz nem ismerjük őket. Lehet, lemorzsolódnak egy hónap alatt...lehet, nem tudnak beilleszkedni..Tenniük kell még azért, hogy a közösség részesei legyenek. Hisz ez a topic attól él, hogy megosztjuk egymással az életünk eseményeit, gondolatainkat.

És nem tudom elfogadni, hogy egy újonnan jött bántson meg egy régit. Mni tett sok mindent a topicért, Marla egy élő topicba beirt és megkritizálta. Akkor nem kell jönni szerintem. Nem a régieknek kell azért megváltozni, mert az valakinek nem tetszik.

És akkor a végső kategória, hogy ki a régi(szerintem): nem azon múlik, hogy mikor csatlakozott, hanem azon, hogy mennyire aktiv tagja a topicnak. Ezen múlik a hasznossága és ez ilyen egyszerű. Magától nem működik ez a fórum, ezt működtetnmi kell. Érzelmekkel, eseményekkel, életekkel... A régi nekem nem azt jelenti, hogy kezdetektől itt van... én például majdnem az elején csatlakoztam, de mivel igy alakultak életem eseményei, ahogy, sajnos, ezért nem tudok nap mint nap jönni. Igy nálam és az én véleményemnél jóval fontosabb, hogy a mostani aktiv tagok mit csinálnak, mondanak,éreznek (Judit18, Szilvánusz, Linocs, Juditk, Panny, stb... direkt nem teljesa felsorolás). Szerintem ők jóval előrébb vannak az én elméleti rangsoromban, mint az inaktiv régiek, mint pl. én. Ők reagálnak másokra, tudnak jönni, irni, stb...

Na, remélem a lényegét kiveszitek zagyva szavaimnak és Mni, igenis tegyél fel szerintem fotókat Lilláról, Feri, te viszont ne vedd elő Jimet, ha bántanak, mert tud ő odavágni rendesen, ha kéred...ne gerjesszétek már ezeket a feszkókat tovább, kis 50 fős lányosztályunk...

Kép

KépKép
eszterxx

Mzx, :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kölyök, Petramama, köszi! De nem azért írtam ám, ennyiből naponta köszönthetnénk fel egymás gyermekeit, mert "mindenhányadikán" (nyelvújító lettem :D :roll: ) született valaki.
Petramama, Vikó 13.53-kor született. Boróka?
Niki, nem éri meg a dolog, hogy idegesítsd magad! :wink:
Eszterxx, Kép
Vendég

Sziasztok!

Kristófoknak boldog nénapot, a ma 4 hónaposoknak boldog hófordulót!

Nekem is tetszenek Feri-Niki fotói :o

Én speciel tudom hogy az én lányom jelenleg nem nyerne szépségversenyt, de egyrészt nem lehet tudni mi lesz belőle, másrészt viszont hihetetlenül kedves. Tudom , az nem ugyanaz.

Nálunk a fiam volt "gyönyörű", a lány így sikerül. Evvan. Majd szépen öltöztetjük :wink:
Ja, és ettől még szinte jobban imádom :wink:

Eszter, remélem azóta megkapta apukád a vért, és jobb lett tőle.
Drukkolok nagyon!!!

Linocs, és is meghallgattattam (de szép magyar szó :wink: )a lányommal a számot, nagyon kimeresztette a szemét, és tekingélt jobbra -balra, tetszett neki. Én imádtam/imádom!!

Potyka, továbbra is +++++
Vendég

Zsu! 8 óra 15-kor. Mi vagyunk az öregebbek!!!!!!!!!!! :lol:

Mzx! Akkor most légyszi tegyél fel egy Erik fotót, hadd kritizáljuk meg mi is!

Kép
Kép
Kép
petramama

Hogy fel voltam háborodva mikor Levit kövérnek és kancsinak nevezték. :D :D Nem is tudom miért :!: :?: :!: :?: :D :D Én gyönyörűnek láttam akkor is. És ez így van jól. Valahol olvastam,hogy a kisgyerek gyönyörű külsejével (ahogy a szülő látja) éri el hogy törődjenek vele. Ez a túlélés eszköze. Máshogy lehet hogy nem bírná az ember ennyire tolerálni amit néha művelnek. Tehát a természet úgy intézte, hogy a szülő a gyerekét mindig a világon a legszebbnek lássa. Utólag persze néha észrevesszük azt amit addig csak más látott.

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kacika!!!

"majd szépen öltöztetjük"

Kép

Ne mondj ilyeneket! A lányod is nagyon szép...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Judit(k): Ez a fotó nagggyon jó!!!!!!!!!
Egyébként minden törpicur tud bandzsi lenni. :D

Az én gyerekeimre mindenki azt mondta/mondja, hogy apára hasonlítanak. Én meg erre: majd kinövik! vagy Majd szépen öltöztetem!

Kép Apával

Kép
Kép
Kép
petramama

Mikor elküldtem Levi sztárfotóját, utána úgy megilyedtem, hogy nehogy laptető legyen!!! :!: :!: :!: Senkit nem akarnék elüldözni....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Csajok, szerintem mindenki aki tud jöjjön el hétfőn, mert nem hiszem, hogy amikor ott lesz mindenki a cuki babákkal akkor valakinek is bármilyen nézeteltérés eszébe jut. Engem speciel mindenki és mindenki babája érdekel pláne végre élőben!

Eddig minden találkozó jól sikerült és ez is úgy fog tuti.

Eszter, én is szorítok Nektek!

Na mi meg megyünk dokihoz, mert mert Eszteren fura pöttyök jöttek ki a szemei alatt, valószínű ételallergia (nem fertőzök senkit hétfőn!) de azért jobb ha megnézik...

KépKép
judit18

Ja, persze a lényeg lemaradt, ami miatt jöttem:

Hatottak a +++++++++++++++++k, apu már kapja a vért!!!!! Én titkon attól féltem, hogy mire megérkezik a vér, már késő lesz. De mivel pozitivan kell gondolkodni, ezért ezt szinte végiggondolni sem mertem, nemhogy leirni. De ott van, csöpög és most igenis teljes erőből remélem, hogy könnyebb lesz neki, hatni fog, kis energiát és annyi werőt ad, hogy visszatérjen a méltósága! Köszönöm nagyon mindenkinek, ennyi +++++++++ mellett nem lehetett másként !!

Mzx, naggggyon vigyorogtam!!!!!!! És a képeken tényleg nincs nagy orra egyik gyereknek sem, ha az lenner, akkor csendben hallgatnék, de előkerestem és NINCS!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszterxx, a smiley még az előző, fotókritizálós irományodra érkezett, nem a másik véleményedre. Csak közben lefagytam. :?
Kacika, "majd szépen öltöztetjük", ez nekem is nagyon tetszett!
Juditk, cuki az a kép! :lol:

Haveri társaságban történt:
- A kis Vikó tiszta apja!
- Nem baj, a lényeg, hogy egészséges! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kérdem én, százalékos arányban mennyi szeretet (jobbító szándék), illetve mennyi gyűlölet (kötekedés) volt Marla Singer mai hozzászólásában, illetve Jim emlékezetes buzizós megjegyzésében? Egyszerű kérdés, melyre egyszerű választ várok.

Fotózás: világ életemben azon voltam, hogy a lehető legjobb fotókat készítsem az adott témában, így többek közt az én szeretett kislányom életének megörökítésében is. Hasonló lelkesedéssel fotózom mások csemetéit is, melyre élő példát biztosítanak a közelmúltbéli minitalik is. Nagy szeretettel készítettem többeknek is beállított babafotókat, melyeket egyszer még ki is nyomtattam. Továbbá mindig próbálok tanácsokat adni az ismerősi körben lévő szülőknek, hogy hogyan próbálják kihozni a maximumot az adott esetben nagyon egyszerű kis fényképezőgépeikből. (Például próbáljanak egy fehér lapot a vaku elé tenni, de hosszasan sorolhatnám az apró trükköket.) Vagy például néhány napja kérdezte egyik topic társunk, hogy milyen fotószerkesztőt tudnánk neki ajánlani és abban is szívesen segítettem, amennyire tudtam. Erre ma hirtelen megkapom Marla Singer hozzászólását, ami nagyon elkeserített.

Őszintén, most ezek után hogy legyen az embernek kedve elmenni a hétfői nagytalira? Ott is nagy örömmel fotóznánk mind a ketten a Nikivel (az összes kis porontyot), na de minek? Félve attól, hogy majd a topic-ba csak óvatosan lehet feltölteni a képeket, nehogy azok minősége esetleg bárkit megsértsen?

Mit kell még eltűrni? Szidja valaki a vallásomat, rendben van, túl kell lépni rajta, mert fontos a békesség! Más valaki egyszerűen le ˝ős˝-özi Lilla szüleit (minket, Nikivel), amit viszont semmiképp sem tudunk poénra venni (nem is volt sehol egy mosolyjel a hozzászólásban). Ez kérem szépen a nagybetűs BUNKÓ-ság, nem más. Nálam most telt be a pohár. (nyugalom, nem lesz látványos elvonulás és visszajövetel, nem az én stílusom a színészkedés) :)

feri (mni)

Sziasztok!!

Enyhén szólva kómás vagyok, 1-től 5-ig cirkuszolt a kisasszony, nem tudom, mi baja volt. Most szunnyaszt, gyorsan írok.

Pumperka, nagyon jó volt a film, sikerült végignézni!!! Azért Brad Pitt hosszú hajjal lóháton nem kispályás... :wink:

Melinda, Dóri tisztára egy kis sellőlány!!! Sajnos a videóról lemaradtam. :(

Anita! Tifani nagyon cuki kis vasgyúró!!!! Blanka még soha egyszersem aludt el magától, az esetek 90 százalékában cicin, ha az nem elég irány a babakocsi (bent van a hálóban)... Próbáltam többször, hátha már megy egyedül is, de csak ordítás lesz belőle. Ez van, én nem is bánom, mert nagyon hamar elalszik, ha ringatom a kocsiban, hagyom egy negyed-fél órát benne, és csak aztán teszem be a kiságyba, akkor már nem kel fel. Este nálunk is ébredés van kb. 2 óra múlva, de első nyikkra pattanok, felveszem és kijön a büfi és alszik is tovább... :wink:

Aha, újabb álompár: Norti és Boróka :lol:

Monácska, Nórit csókoltatom, a kis hős!!! Orvosnak meg üzenem: Kép

Olivérnek, Vikónak, Borókának és nem utolsó sorban Blankának boldog hófordulót!! Kristónak a füle érjen bokáig...

Pozitív energiát küldtem mindenkinek, akinek szüksége van rá!!!

Levi arcpakolása nagyon tuti!! :wink:

Na, akkor mi tuti megyünk hétfőn ÉS NEM SÜTÖK SÜTIT, van a kertben valami nagyon finom, azt viszek. De nagy kérdés, hogy hánykor lesz a tali köbö, mert attól függ, hogy vasárnap menjünk fel, vagy ráér hétfőn is.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hát, lányok. Sajnos ezek a kevesebbet írókat, ritkábban jövőket, újan felbukkanókat ostorozó írásokat nem tudom nem magamra venni. Pl. most, hogy örömmel megosztottam a 4 hónapos Luca fejlődését, miután olyan sokat kínlódtam a fájdalomtól, nehézségektől.
Én ha megfeszülök, akkor sem tudok nap, mint nap jönni! Próbálok olvasgatni, visszaolvasni, reagálgatni és nem csak magunkról írni. Igyekszem minél több emberre figyelni, reagálni amennyire tőlem telik.
Elég érzékeny, megfelelni vágyó, szorongó, sokszor önbizalom hiányos vagyok így is. Azt hiszem nincs értelme a mások és saját idegeit borzolnom. Én itt feladom a csatlakozási kísérletet. Köszönöm, hogy eddig is itt lehettem. Köszönöm a hozzám pozitívan álló emberek reakcióit, hozzászólásait! (Ha valamit ígértem, mondtam, azt nem felejtem el, szó nélkül nem tűntem volna el úgy, hogy előzőleg bejelentkeztem a találkozóra ne mennék, vagy ne jelezzem, ha nem tudok menni.) Azt hiszem, nincs értelme a találkára elmennem.
Minden jót mindenkinek!
Eszterxxx +++++++++++ Apukádnak

biribon

Biribon, ne hülyéskedj már! Neked aztán tényleg nincs semmi okod magadra venni semmit! GYERE EL A TALIRA!
Vendég

Biribon, szerintem igenis gyere el.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, most nézem: Blanka is hófordulós! Puszi neki!

Biribon, még csak annyit, tényleg gyere el! Az áltad említett hozzászólások azoknak szóltak, akik újak, ritkán jövők, ÉS ennek ellenére negatív kritikával illetik a "régiek" néven emlegetett többieket.
Tőled még senki nem kapott negatívot, szerintem te sem kaptál, és számomra mindig pozitív energia jön le az írásaidból. Én személy szerint örülnék, ha élőben is megismernélek! :D
Vendég

Lányok! Már egyszer tisztáztuk, ragoztuk, lezártuk a dolgot. Olvassatok vissza!

:( :( :(
Így lassan az sem ír, aki eddig szeretett volna, mert itt mindig feszült a hangulat. :( :( :(
Pedig páran próbálnak vidámságot csempészni ide, van elég gondunk a mindennapi életben is.

Levinek nemcsak tuti az arcpakolása, hanem finom is :wink: :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Laptető!
No komment!

Biribon!
Zsu-nak 100%-ig igaza van. Téged sokan hiányoltak mikor nem írtál, és szurkoltak is neked!!Mennyi dícséretet kaptál, hogy milyen ügyes vagy és más ezt nem bírná ( a sok fejést ). Jó volt olvasni az írásaidat, remélem neked is csak rossz napod van.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?