Azt hittem jövök nyugis hétvégi egykéthozzászólás napra, erre mi van itt??? Újabb nézeteltérés. Ismét "föltámadott a tenger". Hmmm, nem örülök.
Viszont a pénteki irodalmi nap tetszett.
Lehet, hogy senki nem kivi a véleményemre, de akkor is.
Feri, akinek nem inge..., hát én is öltözködtem rendesen a hsz-t olvasva. Igen, szívből örültem, hogy Jim mégis visszajött, de azt nem állítanám, hogy ezzel meg is oldódott volna minden. Pusztán mindannyian próbáltuk a jótékony feledés homályába helyezni. És valóban vannak emberek, akik fontosabbak egymásnak, mint mások, és vannak kisebb csoportok is, akik rendszeresen összejárnak, jobban ismerik egymást a személyes találkozásoknak köszönhetően. Pl. Ti is jónéhányan, mint Kútvölgyisek. Őszintén sajnálnám, ha most (többek között) Niki is e miatt nem írna többet, hiszen Őt is, mint Zsuzskát, már a weddingsről "ismerem". Bizony, nekem is volt nem egy olyan eset, hogy megszólítottam illetőt, mert kíváncsi voltam a gondolatára, véleményére vagy csak érdeklődtem hogyléte felől, mégsem méltatott egy nyekkenéssel sem. Na, az ilyen emberek nekem sem hiányoznak. Viszont azok, aki napi szinten jöttek, szóltak hozzám, hiányoltak, bíztattak, azokat én is nagyon várom vissza. És részemről ezennel le is zártam a témát. Lilla még mindig gyönyörű!
És nálunk is rakott krumpli volt ebédre..., zölbablevessel.
Beuska, kész vagyok Lilitől! Nálunk a szomszéd kiscsaj fittness világ-, és Európa-bajnok. Ő is állandóan mozog. Le sem lehet lőni. Rendben hazaértetek?
Bosek, áll már a sátor?
Mi viszonylag sűrűn járunk Esztergomba..., szóljak majd? Vagy rám nem vagy kíváncsi???
Lüke vagy Te nem ronda! Blanka édes, harapnivaló! Nekem nagyon hasonlít Rád!
Pumperka, zuhanyzó...
Jó a "haláli" vers is! Igen-igen, szép magyar nyelvünk!
Fanetta, édi Nimi!
Botond is így szokott kukucskálni a babakocsiból..., annyira helyesek!
Lusie, szijjjjjjjjjjja! Épp a minap olvastam el a sömösöd Petike születéséről! Nem törlöm ám ki!
Olcsika beöltözésétől kész vagyok!
Biztos, hogy nem fázott???
Zsu, gratula az újdonsült Anyukának! Én szeretlek!
Kikó, nekünk is csak a szeptember lenne jó, bár az sem mindig...
, azért kérdezzetek rá, és indulhat a szervezés. Mi is kibuktunk Koló halálán. Egyidős volt a férjemmel.
Kacika, neked meg nem is írtam még, hogy mennyire sajnállak benneteket a történtekért...
Petramama-Judit, gyógyul Petra keze?
Linocs, egyik kedvenc számom! Minden alkalommal, amikor hallgatom, eszembe jut mennyire igaz. De rég láttam a klipet! Köszönöm.
Melinda, hogy szuperál az új verda?
[quote]E írta:lég stresszes és gáz az egész világ, mi a szarért sértődösködünk még itt is??? Ha valakinek nem tetszik, hát pá, de ha már belebonyolódunk dolgokba, akkor legalább köszönjünk el egymástól, emberként.
Mennyire egyetértek!!!
Patti, nem lesz gáz hétfőn! Imádom a pasijaid.
Judit18, én is paramami vagyok ám! Kérdezd csak meg Pattit, hogy hányszor hívtam már hülyeségekkel..., ma du. pl. azért, mert Boti most evett először almát, és Őurasága rögtön benyomott egy felet (evett volna még, de gonosz anyuka beszabályozta), és meg kellett kérdeznem, hogy szerinte ezzel most lesz-e valami probléma...
Édes golyó Eszter! Botinak sose lesznek ilyen zabálnivaló sonkái!
És tényleg most vékonyabb az arca, mint születésekor.
Mona, mi is Kimi fan!!! A zuram meg is jegyezte, hogy szólhatnék a második férjemnek, ugyan kapja mán össze magát, mert így úszik az idei vb cím. Na meg az Ő fogadása is, de ez már részletkérdés...
A mai első almaevés képei... még csak meg sem rezzent az új íztől!