Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Végre itthon, a kupi közepén. Végül hajnalban indultunk és 8-ra itthon voltunk. Marcit is este felhozták Dunaújból így nem kellett lemenni érte.
Gyerekeket összepakoltam, holnap hajnalban mennek táborba.
Szóval ma káosz volt a napom, mosás, pakolás, takarítás, vásárlás, így hulla vagyok és még van egy kis dolgom, úgy hogy csak holnap reagálok kérdéseitekre.
Sorry, de mennem kell.
Jó éjt!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Sziasztok!

Én is csak egy gyors bekukk. Ittalvós vendégeink vannak, én meg szopi ürügyén leléptem, aztán meg itt ragadtam, de már több, mint fél órája csak olvasok.

Pumperka! Mi ma voltunk az Állatkertben. :lol: :lol: :lol:
Csajok! Ez a liget katasztrófa így hétvégén. Ember, ember hátán...
Parkolni nem lehet. A közteresek meg pakolták az autókra a kerékbilincseket. De legalább lenne fizetős parkoló!!!!!

Judit18! Nagyon édes Eszter a hurkáival. Next? Én még újat soha nem vettem. Turiban szoktam tök jókat beszerezni.

Lusie! Olcsinak nagyon boldog szülinapot!!!!

Most én is megyek, majd holnap este talán többre lesz energiám!

Ja még egy! Niki tessék írni!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Azt hittem jövök nyugis hétvégi egykéthozzászólás napra, erre mi van itt??? Újabb nézeteltérés. Ismét "föltámadott a tenger". Hmmm, nem örülök. :roll:

Viszont a pénteki irodalmi nap tetszett. :)

Lehet, hogy senki nem kivi a véleményemre, de akkor is. :twisted:

Feri, akinek nem inge..., hát én is öltözködtem rendesen a hsz-t olvasva. Igen, szívből örültem, hogy Jim mégis visszajött, de azt nem állítanám, hogy ezzel meg is oldódott volna minden. Pusztán mindannyian próbáltuk a jótékony feledés homályába helyezni. És valóban vannak emberek, akik fontosabbak egymásnak, mint mások, és vannak kisebb csoportok is, akik rendszeresen összejárnak, jobban ismerik egymást a személyes találkozásoknak köszönhetően. Pl. Ti is jónéhányan, mint Kútvölgyisek. Őszintén sajnálnám, ha most (többek között) Niki is e miatt nem írna többet, hiszen Őt is, mint Zsuzskát, már a weddingsről "ismerem". Bizony, nekem is volt nem egy olyan eset, hogy megszólítottam illetőt, mert kíváncsi voltam a gondolatára, véleményére vagy csak érdeklődtem hogyléte felől, mégsem méltatott egy nyekkenéssel sem. Na, az ilyen emberek nekem sem hiányoznak. Viszont azok, aki napi szinten jöttek, szóltak hozzám, hiányoltak, bíztattak, azokat én is nagyon várom vissza. És részemről ezennel le is zártam a témát. Lilla még mindig gyönyörű! :D És nálunk is rakott krumpli volt ebédre..., zölbablevessel. :wink: :lol:

Beuska, kész vagyok Lilitől! Nálunk a szomszéd kiscsaj fittness világ-, és Európa-bajnok. Ő is állandóan mozog. Le sem lehet lőni. Rendben hazaértetek?

Bosek, áll már a sátor? :wink: :lol: Mi viszonylag sűrűn járunk Esztergomba..., szóljak majd? Vagy rám nem vagy kíváncsi??? :shock: :wink: Lüke vagy Te nem ronda! Blanka édes, harapnivaló! Nekem nagyon hasonlít Rád!

Pumperka, zuhanyzó... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó a "haláli" vers is! Igen-igen, szép magyar nyelvünk! :)

Fanetta, édi Nimi! :D Botond is így szokott kukucskálni a babakocsiból..., annyira helyesek!

Lusie, szijjjjjjjjjjja! Épp a minap olvastam el a sömösöd Petike születéséről! Nem törlöm ám ki! :wink: Olcsika beöltözésétől kész vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Biztos, hogy nem fázott??? :shock: :lol:

Zsu, gratula az újdonsült Anyukának! Én szeretlek! :wink:

Kikó, nekünk is csak a szeptember lenne jó, bár az sem mindig... :oops: :roll: , azért kérdezzetek rá, és indulhat a szervezés. Mi is kibuktunk Koló halálán. Egyidős volt a férjemmel. :(

Kacika, neked meg nem is írtam még, hogy mennyire sajnállak benneteket a történtekért... :cry:

Petramama-Judit, gyógyul Petra keze?

Linocs, egyik kedvenc számom! Minden alkalommal, amikor hallgatom, eszembe jut mennyire igaz. De rég láttam a klipet! Köszönöm. :wink:

Melinda, hogy szuperál az új verda? :wink:

[quote]E írta:lég stresszes és gáz az egész világ, mi a szarért sértődösködünk még itt is??? Ha valakinek nem tetszik, hát pá, de ha már belebonyolódunk dolgokba, akkor legalább köszönjünk el egymástól, emberként.
Mennyire egyetértek!!!

Patti, nem lesz gáz hétfőn! Imádom a pasijaid. :wink:

Judit18, én is paramami vagyok ám! Kérdezd csak meg Pattit, hogy hányszor hívtam már hülyeségekkel..., ma du. pl. azért, mert Boti most evett először almát, és Őurasága rögtön benyomott egy felet (evett volna még, de gonosz anyuka beszabályozta), és meg kellett kérdeznem, hogy szerinte ezzel most lesz-e valami probléma... :oops: :roll: :wink: :lol: Édes golyó Eszter! Botinak sose lesznek ilyen zabálnivaló sonkái! :lol: :lol: :lol: És tényleg most vékonyabb az arca, mint születésekor. :shock: :D

Mona, mi is Kimi fan!!! A zuram meg is jegyezte, hogy szólhatnék a második férjemnek, ugyan kapja mán össze magát, mert így úszik az idei vb cím. Na meg az Ő fogadása is, de ez már részletkérdés... :roll: :wink: :lol:

A mai első almaevés képei... még csak meg sem rezzent az új íztől! :roll: :lol: :lol:

Kép

Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

Beuska, látom, közben írtál. Örülök, hogy rendben vagytok! :)

Évi

KépKép
kvaszeva

Mielőtt lépek tentizni, csak egy fontos gondolat:

annyira szeretem, amikor írsz, Évi! a "tyúkanyós szereteted és másokra odafigyelésed mindig átitatja a soraidat.
Még azt is szeretettel tudod megfogalmazni, ha valakit "letolsz".

Jó, hogy vagy :!:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Szilvánusz: hm, majd legalább válogathatunk a jobbnál jobb pázsithelyekből ;)
De most már én is azt mondom: elég legyen már!!!
Azért raktam fel az anima számot, és írtam le a szövegét, de most már le is írom: hagyjuk már abba, most már ez kezd uncsi ;) lenni! Tényleg már!
No, akkor létszámellenőrzés! Az alant szereplő táblázatban lévő emberek mindegyike jön ugye a találkozóra??????
És arról beszéget a találkozón, amiről akar, és azt hoz, amit akar, és azzal jön, akivel akar, és úgy öltözik, ahogyan akar, és azt gondolja, amit akar ;)
Ezennel meghirdetem a gondolat-, vélemény-, öltözet- stb. szabadságot!
(és egyet had kérjek: hagyjuk ezeket a skatulyázásokat, kéreeeeeem, olyan nagyot lehet zuhanni egy-egy skatulyából.... - hopp máris oda a gondolat, és véleményszabadság ;) )
Kép
linocs

linocs, én még nem biztos, hogy jövök

Kép
Kép

mpatr

nem poén, nem duzzogás, hanem egyéb teendők.
50-50% egyelőre.
Azért a meglepire igényt tartok ám!!!!! :wink:

Kép
Kép

mpatr

Linocs, Bosek írta már, hogy jön. Nyüszteti is miatta a párját! :wink:

És részemről tényleg befejeztem!

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Linocs: a sok hsz között elvesztem talán, de írtam pár napja, hogy nem tudok menni sajna, mert éppen akkorra (27-től) kaptunk kölcsön egy nyaralót a Balcsin. Nagyon sajnálom, hogy mégsem találkozom veletek személyesen (mivel ez egy nagyon bejáratott, sokszereplős topik, úgy éreztem jó lett volna, ha személyesen is megismerlek titeket, talán akkor hamarabb/könnyebben stb. be tudtam volna illeszkedni -- így marad a teperés :D )
Animát én is szeretem ám.

Kvaszeva: tündériek a kajálós Boti képek.

Judit: édes gombóc Eszter!

Patti, Fanetta: a ti kispasijaitok is nagyon édesek!

Bosek: szerintem is jó a kép rólatok.

(Na most ez tényleg teperősre sikeredett, pedig esküszöm, nem nyalni akartam :lol: )

Nekünk ma igen izgalmas napunk volt: mivel a kutty az elmúlt napokban többet volt a szomszédban, mint itthon, kerítést-magasítottunk a szomszédasszonnyal karöltve. Főleg az Ember, én leginkább lelki és szellemi támogatást és irányítást nyújtottam (ő nem így hívta :wink: ) Szorítsatok, hogy most már elég magas legyen, és ne ugorjon át fölötte!
Na húzok aludni, de előtte még megmutatom ezt a képet nektek. Elől Flóra Marcival, hátul Flóra barátnője, Julcsi, aki éppen ilyen Marcitesót szeretne (van amúgy már neki egy húga, de öcsit is akar).
Kép

Jó éjt!

Kép
KépKép
nebula

Köszi csajok, hogy írtátok ki igen, ki nem jön a találkozóra, és bocs, csak este már alig láttam, és így nem frissítettema táblázatot a hozzászólások alapján!

Judit18: Eszter nagyon szép "husi", most már tuti lehagyta hurkákban Fruzsit! De hogy milyen kis golyó volt, mikor született... Nem is emlékeztem rá!!!!
Kvaszeva: milyen nagyfiúsan néz a második képen a kisfiatok! és hogy tűri az új ízeket!
Nebula: nagyon jó ez a kép! Nagyon tetszik a kislányod, olyan kis rosszcsontnak néz ki (bocs, ha nem az!) és ki az a vigyorgó, gyönyörű harmadik a háttérben?
lusie: megkergült a lánykád? :) helyes!
bosek: gyönyörű haja van a lyánynak! Ez jó: Hosszú vagyok, mint a vonatfütty. És amúgy semmi gond a pofázmányoddal!!!!
Pati: ez a kiskölyök nagyon Pasi!!! Helyes a két fiúcska együtt!!!
Pumperka: ismertem, a hogyan hal meg... de még mindig jó. Az állatkert... :shock: :roll: :lol:
Feri, Mni: Lilla haja szőkül???? vagy csak a képen látszik most világosabbnak? Hát igen, ő még mindig szép!!!
Fanetta: kis kiváncsi gyerkőc :) hogy érdekli, mi is történik körülötte!!! Hogy megférfiasodott ő is már! (mennyit változnak ezek a babók!!! :shock: és ez tök jó!!!)
Beuska: húúú, jó hosszúra sikeredett a hazamenetel, de legalább most otthon vagytok. De látom, Neked nem annyira a pihenésről szól ez a pár nap... Nagyon ügyes a lányod!!!
linocs

Szilvánusz, Kvaszévi, vitaügyben egyetértek veletek!

Bosek, upsz, jól megkapta szegény férjurad! :lol: Ugye neki nem mondod ezt, mert szegénynek az összes önbizalma elszáll! :wink:

Pumperka, fantasztikus volt ez a felsorolás! Lenyűgöző tényleg a nyelvünk, csodálom is azokat, akik idegen nyelvként jól meg tudják tanulni.

Linocs, én igyekszem, de csak akkor megyek, ha anyós elvállalja Eriket. Ő alszik délután, így legkorábban 4-re érnék oda, ha őt is vinném, ráadásul két percig sem hagyna beszélgetni, az biztos.

Beuska, tudom, hogy milyen nehéz megtenni, de próbálj meg egy pár napig iszonyú kedves és figyelmes lenni a férjeddel. Valószínűleg kicsit megkeseredett már abban, hogy a gyerekek mellett ő csak mellékes szereplő az életedben. Ha körberajongod egy kicsit, akkor hátha ő is ráeszmél, hogy lehet ezt másképp is, nem feltétlenül kell fásult elégedetlenkedéssel telnie a mindennapoknak. Asszem hamarosan nekem is ezt kell tennem, mert nem sokat törődünk egymással....Azt mondanám, hogy jól eléldegélünk egymás mellett, nem pedig egymással :cry: , ráadásul azért köztünk is van sok surlódás rendesen, és ezt nem ellensúlyozzuk gyöngédséggel. :(

Kép

Kép
mzx

Anya!!!!! én emlékszem, hogy nem így raktál le aludni.... (kisasszony mániája, hogy reggelre a hátára fordul, és csodálkozik ;) )
Kép

Van nekem Macim (nagy M-mel, mert ő A Maci), és rágókám (amit nem használok, csak fogom, mert az jó)
Kép
linocs

Évi, jó fej a Fiad, enyimek mindig utálkoztak a kajára. :lol: És semmi baja nem lesz, esetleg nyomhatja a pocakját, mert biztos más emészteni, de nem vészesen. Viszont a pelus tartalma tök újszerű lesz. :lol: És vészesen hasonlít majd a bemenethez, ne ijedj meg.

Képek mind nagyon helyesek, Bosek, mondjuk én sme vagyok egy öntömjénező fajta, de Téged nagyon szépnek látlak... Irány a sátor. EZ a motorzás olyan fura nekem, és annyian szeretitek. Én inkább tartok tőle. Sőt, ha a párom csinálná... Bele sem gondolok, jó? De jó lehet.

Nebula, remélem jó a kerítés. Mi kutyánk szerencsére lusta lenne átugrani. Szépek a srácok is.

Patti, látod, ezért kell annyi helyi talit szervezni, vmelyiken csak összefut az ember mindenkivel.

:lol:

Niki, kerülj elő, hiányzol nekem. Mikor menek a Kútvölgyibe, mindig úgy parkolok, hogy ne essenek ágak a kocsira (ja, mindig vihar is van, bár nem mondeo, de ford a lelkem...)

Beuska, azért az is kikapcsolóüdás lesz, ha csak ketten a kicisvel, nem? Nekem ha már egy vhol van, tiszta üres a ház, meg megváltozik a dinamika, nincs annyi ordítás.

Na, feladom, nem megy Mindenkinek. Kerreg a ventillátor veszettül. MÉg annyi, hogy kérem a távirányító kezelőjét, állítsa fixre a dvd-n a magyar nyelvet.

És hátha valaki tudja: Kaptam a bíróságtól egy levelet, aimben értesítenek, hogy lezáérták az ügyet. Eddig mindig csak áthelyezték, egyetlen tárgyalás nem volt, vagy nem tudok róla. Van a levélben egy szám, de még két sor határozat sincsen. Hol és hogyan lehetne utánanézni annak, mi történt? Köszi.

potyka

A gyermekáldás egy órával korábban kakilt a szokásosnál..., azaz ébredt. :roll: :? :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alig bírtam magamhoz térni, de legalább már fő a töltött paprika ebédre. A törpe pedig azóta itt dumál (giiiigööööökaaahiiiieeeeeeeekkke), röhög, tiszta nyál, mert tömi az öklét a szájába és küzd a fordulással, de a kézevésközbenfordulás még nem megy..., szerintem nemsokára. :lol: :lol: :lol:

Amúgy gombostűfejnyi piros pöttyök borítják tetőtől-talpig, meg köhög. Láza nincs, étvágya rendben, jókedvű. Mi lehet ez??? Valami ötlet???

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi, kép a pettyekről?

potyka

Mzx, csak megoldod Eriket!? :wink:

Linocs, annyira imádom, ahogyan Fruzsi néz! Ahogy elnézem, hamarosan Ti is kinövitek a mózest..., mi is. :roll: :wink:

Potyka, ha gondolod küldjed által priviben az ügyiratszámot és holnap reggel a férjem rákérdez. :!: :?:

Próbáltam fotózni, de nem biztos, hogy jól látszik...

Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi, ez simán lehet, hogy az emésztőrendszer reakciója. Ha nincs más panasz, nem erősödik, várj egy kicsit. A bőr mindig jelzi, hogy mi van belül. (khm, ez hülyén hangziok, ugye? ) Nem allergiaszerű,. sztem, csak jelzés, hogy történt vmi. Ha nagyon pirosodna, összefolyó lenne, akkor érdemes dokihoz menni. Csak a törzsén van?

potyka

Van mindenhol. Nekem is eszembe jutott a kaja meg a meleg. Most várok és figyelek...

Még akartam kérdezni, hogy másnak is kúszik már a gyermeke? Boti pár napja elkezdett kúszni. Igaz, Ő sokat volt/van hason. 10-15 percnél tovább nem bírja háton. Annyira cuki. Könyökére támaszkodva, felhúzza a fenekét és halad előre 2-3 métert. Majd próbálok videot...

Évi

KépKép
kvaszeva

Évi, ja, a meleg is lehet. És ha kúszik, az nagyon tuti.

Autósülés, nem tudom ki kérdezte, de a hordozó után sztem a legjobb a MAXI COSI (tán priori? 9-18), a römer híresebb, de ez jobban dönthető.

potyka

Évi: ezt kb 1 hónapja csináltam, nagyjából így közlekedik a földön is: fenék ki, talpak vakondmozgásban tepernek:
http://www.youtube.com/watch?v=1gn7oBfTS88

(a pöttyökhöz nem értek, de kiváncsi vagyok én is, hogy tanuljak ;) )
linocs

Évi: viszont amit Te leírtál, az olyan igazi kúszásnak hangzik! szuper!
linocs

Ja, és Judit18: nagyon köszi, hogy tegnap beírtad a nextet, mert ugyan imádunk a Kedvessel turkeszba járni, de azért tegnap beszereztünk egy-két cuccot (még 1-1,5 éves korára is :) )
linocs

Sziasztok!

Linocs, írtam, csak biztos elkerülte a figyelmedet, sajnos én sem tudok menni, nálunk éppen kertrendezés lesz.

Rohanok is, mert megyünk vendégségbe, és még sok dolgom van.

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!

Linocs, Melinda írta, hogy ők is jönnek.
(Később jövök bővebben.)
Vendég

Köszönöm, a táblázatot javítom, ahogy szóltok! Köszönöm!
linocs

Sajnos az időjárásjelentés szerint kedden eső lesz és 16 fok. Ha így, azért akkor is találkozhatnánk mondjuk nálunk.

Kmanna: köszi a reagálást :wink: :wink: , igen megpróbálom, bár 2 napja javult a helyzet, lekopogom de újra alszik 5-6 órákat egyben. Sajnos többet nem. :cry:
Lusie: na igazad van, pedig én már annyiszor akartam reagálni a kis petikére, hogy óriási baba, és hát Marcira mondják, hogy felnőttes feje van, hát a te cseppfiad olyan mint egy nagyiskolás... :lol: :lol:
Mxz: azért, ha nem sikerül lepasszolni Eriket akkor is gyere már el léccike a talira, én tényleg szívesen lekötöm kicsit Erik figyelmét. Tök jókat csinál már Laura, Marci annak csak a felét kb., de már alig várom, hogy ő is olyanokat.
Pati: a fiaid még mindig nagyon sármosak. A Norton is változik azért rendesen, sztem. Így kép alapján egyre jobban hasonlít rád. Na persze ez semmit nem csorbít a sármján. :wink: :wink:
Nebula: kár, hogy nem jössz, napi szerintem közös dilemmáinkról szívesen diskuráltam volna veled.
Kvaszévi: én is örülök, amikor írsz. Szerintem a Boti kicsit hasonlít így képről Marcira. Kúszik, nem mondod? Marci az maximum repülőzik, meg egy-két centit halad előre, körbe összevissza. Nagyon kis ügyes akkor. Rakjál fel videót.
Beuska: nagyon hajlékony a Lili, és képzeld én meg ma veled álmodtam. Már nem nagyon emlékszem, hogy mi volt, de te voltál benne.
Panny: igen, Barabás Éva, ami sztem onnan jött, hogy egy másik fórumon, amit olvasgattam volt egy panni és az avataron minimben hasonlított rá és szerintem nem jöttem még rá, hogy valójában ő nem te vagy, vagy valami ilyesmi.
Jim: neked ajándék ügyben akartam írni, hogy én is elkezdtem visszamenteni a saját hozzászólásaimból azokat, amikben valami hasznos, vagy emlékezetes infó van Marciról. Valójában már 2004 óta írok egy naplót már a leendő gyerekemnek (tudom kicsit beteges, de ahogy megismertem az uramat gyereket szerettem volna, 2 hónap együttjárás után, sírva!!! könyörögtem neki, hogy vegyen el :shock: :shock: :shock: :shock: és nem futott el.:wink: :wink: :wink:) Na de persze ő mondta, hogy legalább 2 év, mire én szépen elkezdtem írni legalább a naplót. Ide akarnám beragasztgatni majd, de nem nagyon haladok vele.
Monácska: nálunk is vannak ilyen napok, amikor semmi és sehogy nem jó. Én a tegnapelőtti estémet borral fejeztem be a mintegy 2 és fél órás altatási ceremómia után :shock: :shock: :shock:
Niki: igen már a ,múltkor én is megjegyeztem, hogy a Lillának egyre szőkébbnek tűnik a haja.
Bosek: gondolom lesz@rod :wink: :wink: :wink: , de tök jól nézel ki, kifejezettem szép arcod van neked is. (mármint nem én vagyok a másik, hanem JuditK:roll: :roll: )

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Autós ülés: nekünk Römer King TS Plus van, itt vettem, itt volt a legolcsóbb újan:
http://www.roemer.hu/akcio/akciok.php
Szerintem szuper, de a a Potyka által írtról is jókat hallottam.

Az ADAC teszt (német ütközésbiztonsági teszt)alapján választottam. A piros i betűnél vannak az idei teszteredmények, alatta pedig a régebbiek.
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... ID=130822#

Tök jó állapotú használtakat lehet venni kb. féláron mindenféléből itt a Babaneten is.

Judit18, nagyon édes Eszter, tényleg nem éhezik, az biztos! Laura is ilyen husi :).

Pati, nagyon helyes kispasi!

Linocs, Hova lett Fruzsi tokája??? Nagyon szép kislány, mindjárt kinövi a mózest!

Kvaszévi, voltatok a válogatáson? Nagyon szép kisfiú Boti, cuki a kidülledő pocakja. Ha köhög is, akkor én megmutatnám dokinak.

Nebula, gyönyörűek a gyerekeid!

Pati, nagyon helyes a kispasi!

Linocs, hova lett Fruzsi tokája??

Feri, ez a The Look kép gyönyörű megint! Mondjuk nincs nehéz dolga a fotósnak, mert nagyon fotogén Lilla baba. Annyira édes!!!
Nikinek puszi, és mondd meg neki, hogy írjon!!!

Na megyek takarítgatok egy picit, meg ajándékot csomagolok, mert anyós szülinapi köszöntésére megyünk. Eriket elküldtem Krisszel boltba, annyira édes, olyan lelkes, imádja a Corában a vízesést. Szedret akar venni mindenáron, de nem hinném, hogy találnak frisset. Laura épp alszik. Ritka ez, úgyhogy gyorsan kihasználtam a nyugit egy kis irogatásra. :)

Kép

Kép
mzx

Szilvánusz, ok, de négynél hamarabb vele semmiképp nem érnénk oda sehová, de lehet, hogy csak 5-re. Úgyhogy inkább lepasszolom, majdnem biztos, hogy vállalja anyósom, általában elég rugalmas.

Kép

Kép
mzx

mzx: szerintem Fruzska arra gyúr most már majdnem két hónapja a nemevéssel, hogy eltűnjön a tokája ;) valahol biztos hallotta, hogy az nem szép...
De tudok tokás képet is adni:
Kép
linocs

[quote="mpatr"]A írta:mpatrzért a meglepire igényt tartok ám!!!!! :wink:

Patti, na peeeeeeeeeeeeeersze! És hogyan fogom odaadni? Ez így nem működik! :wink: :lol:
Ez a Norton baba gyönyörű! És olyan értelmesen tud nézni!
Kvaszévi, köszi! Mindent! :D
A pöttyök szerintem az új ételtől vannak, bár nekünk Alexánál nem volt. Micsoda pocak!!! :shock: :lol:
Vikó is kúszik, ötpercenként helyezem vissza a szoba egyik-másik sarkából a közepébe. :roll:
Szilvánusz, jóóóóvanna! Én csak aggódtam!
Paramami, ezek a sonkák! Zabálnivalók! :lol:
Fanetta, az a kukucs-kép haláli! (És köszi, hogy megláttad kérésemet.)
Bosek, tgyás ügyben nem tudok segíteni. Nekem csak néhány ezer különbségek vannak, de az azért, mert nem hónapot, hanem napokat számolnak.
Monácska, állva szoptatni….. hát nem semmi igényei vannak a lánykának! Enyém kiscsávó mostanában hason fekve szeret enni. :roll:
Linocs, úgy emlékszem, talán Tündérmanó írta még, hogy nem biztos, hogy tudnak jönni.
Nebula, cuki kép!
Mzx, én is vinném Alexát, ha nem tudnám, hogy egyből a játszóteret rohanná le, és onnan elrángathatatlan. :roll: :D Remélem lesz kire hagynom.
Lusie, boldog szülinapot Olcsikának! :lol: :lol: :lol:

Tegnap megsütöttem Niki sütijét barackkal. (Hallod, Niki! Ugye itt vagy, és jössz írni?) Hát szép nem lett, de legalább finom. (Bajnok vagyok csúnya, de finom sütikben és lapos, kemény pogácsákban. :? )
Vendég

Pogácsa??? Nyam-nyamm! Nincs valakinek egy szuper, könnyen elkészíthető pogácsa receptje? Anyukámé nem túl jó, az anyósomé gyakorlatilag ízetlen.. Egy jó kis ropogós tetejű sajtosról álmodozom... :oops: :D

Zsu, nálunk is ez van, de Erik közben folyton anyázik, anya hintáztass, anya nézd, ahogy lecsúszom, anya, anya.....Nehezen viseli, ha nem vele foglalkozom. Majd kinövi! ....remélem.... :roll:

Kép

Kép
mzx

Jó ez a szó, hogy "elrángathatatlan". Külföldiek, hajrá, tanuljatok csak magyarul! :twisted:

Kép

Kép
mzx

Linocs, nagyon édes!!! Az vízszintes fekvés jótékony hatással van a tokákra, nem? :wink: Laurának sokkal nagyobb van, de a haja az még ennyi sem, mint Fruzsinak . Már nő, tele van kis pihékkel a feje. Erik másfél éves koráig totál kopasz volt, úgyhogy remélem, hogy ezek a pihék már megmaradnak.

Kép

Kép
mzx

Fruzska harca a nagylábujjal, és az én tokám;)
Kép
linocs

mzx: köszi! azt már írtam, talán, hogy nekem 2 éves koromig nem nagyon volt hajam, és anyu öreglány nagynénje írt az akkor divatos Bánfinak, hogy vajon kisgyerekeken is áldásos-e a hatása a hajszesznek :)
linocs

mzx: azt már akartam kérdezni, hogy a nevednek van köze az mzperx-hez? vagy csak nekem ugrik be mindig a mézga család?
linocs

Linocs, jófej a nagynéni :).
Hmm, még mindig pizsiben nyomulok, mert Laurát a hálóban tettem le aludni, és félek bemenni hozzá, nehogy felébresszem .... :oops: Egy óra múlva megyünk ebédelni, addig már nem is érdemes felöltözni, ugye? :wink:

Na megyek, sok a dolog, ámde nagy a lustaság is, mint láthatjátok.... :oops: :lol: De a zuramtól félek, mindjárt hazajön, és leszid, hogy se mosogatás, se mosás, és még mindig pizsiben????? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mzx 2008.07.20 09:59-kor.

Kép

Kép
mzx

Linocs, a Te hibád, hogy nem csinálok semmit, rád fogom kenni! :lol:
Igen, az lenne a nevem, de ez a nyüves babanet nem írta ki, hogy nem fogadja el a / jelet, csak elegánsan kihagyta a felhasználói névből, amikor visszaigazolta a regisztrációmat. Nem volt kedvem már másikat kitalálni.

Kép

Kép
mzx

Nebula, jól látom, hogy hasonlít egymásra a két kislány??? Nagyon szépek a gyerekek! :D

Linocs, nálunk is így kezdődött. Annyira tudnak küzdeni. :) Mondom én, hogy imádnivaló Fruzska! :wink: :D

Szilvánusz, Patti! Köszönöm. :oops: Igyekszem ám videózni. Most épp a reggeli torna fáradalmait piheni ki. 8)

Mzx, voltunk a válogatáson. Nem kellettünk. :evil: Majd legközelebb. Kíváncsi vagyok, végül ki lesz a reklámban. :roll: Igen, van pocakszerkezet. Tisztára Döbrögi. :lol: Ahhoz képest, hogy születésekor csak a bőr lógott rajta, szépen kitelt, szerencsére! :D

Zsu, szívesen. Mindent! :wink:

Lusie! ISTEN ÉLTESSE OLCSIKÁT!

Ja, én is itt dekkolok a gép előtt..., de mentségemre szól, hogy az ebéd már kész, takarítás pedig pénteken volt. :P

Évi

KépKép
kvaszeva

Hali csajok!

Tegnap Retro buliban voltunk a férjemmel,nagyon szuper volt :lol: Azok a DJ bobo,Dr Alban és társai...jókat röhögtünk és táncoltunk :lol:
anyám vigyázott a srácokra...3-ra más itthon is voltunk,addig minden OK vol,de,kbfél 4 .kor felkelt Olika és fél 6 ig kukorékolt :shock: Asszem ezt hívják Murphy Törvényének :shock: :lol: Soha máskor ilyet nem csinált még,de most h hulla voltam... :? :shock: na mindegy,a buli megérte!!

És még egy mondat erejéig...:
olvsaom itt h van akinek rosszul esik ha a másik nem reagál a kifejezett neki szánt kérdésre....nekem is kicsit rosszul esik,de belegondolok h én pl.nem igazán tudok a 3 gyerek,háztartás stb..mellett minddig 1005 elolvasni mindent és meg is jegyezni h kinek mit akarok írni...sztem más is van így....de így utólag és előre is BOCS ha valakinek nem válaszolok-

És Feri!

Én hiányoltam már Nikit,csak azért mert azt írtad h senkinek nem tűnt fel... :( Most is hiányolom mert kifejezetten hiányzik a topicból nekem!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

1005=100% :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Olcsikának:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

mzx: fogjál rám mindent!!!!! ;)

Panny: kicsit irigykedem a buli miatt. Mert nálunk csak egy gond van, senkire nem tudjuk hagyni a lánykát... Na de majd jól kitalálok valami megoldást.
linocs

Linocs, van megoldás: várni kell vagy 15 évet, és akkor vigyáz magára... :lol:

Kép

Kép
mzx

Hoz/visz :wink: valaki a talira nagyobb sarjat? :?:

Kép
Kép

mpatr

mzx: nanehogymáhogymá! Eddig két olyan éjszakám volt, mikor nem aludtam, mikor Fruzska igen: egy a Bikavér ünnepen, egy pedig tegnap éjszaka, mikor jól rosszullettem, és közelebbi ismeretséget kötöttem a Nagy Fehérrel (nem, nem vagyok terhes). És amúgy meg olyan jó lenne elmenni a Kedvessel is, meg egy kicsit borozgatni, meg egy kicsit koncertre menni, megy egy kicsit mulatni... ááááá, tudom, telhetetlen vagyok...
linocs

Évi, beletrrrrutttyogok a fiad dalmatapettyes pókhasába, csak kapjam a kezem közé (már ha el nem kúszik :shock: :shock: ).
A pöttyök az almától vagy vírustól jöttek, ha nem jön más tünet vagy nem durvul a köhögés, nincs vele teendőd.

Nebula, "marad a teperés" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ezisssssüjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyönyörűek a kicsinyeid a képen! De tényleg, egyszerűen annyira szépek!!!!!!!!!!

Linocs, a tokát ezek szerint Tőled örökölte? 8) Micsoda sonkái vannak ennek a csajszinak! És olyan kis kihívóan néz az ágyából Rád!
(a 2009-esbe jött egy pco-s csaj, ma tesztelt és fél, ha érdekel a dolog, írj neki)

mzx, a fiamnak látnia kell a lányodat!!!!
Érdekes amit írtál a párkapcsolat javításáról. Nagy önuralom kell hozzá, főleg kásás helyzetben! De jó!!!!

KACIKA??????????

Szilvánusz, hiába nyalizol a sármos fiaimmal, akkor sem jöhetsz a talira mellkidobósban és szűk gatyiban, ha jövök 8) :lol:

Zsu: meglepi----- minitali? :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati: már írtam neki ;)
linocs

[quote="mzx"]L írta:mzxinocs, van megoldás: várni kell vagy 15 évet, és akkor vigyáz magára... :lol:

ez kéééééééééééééééééééééééééééééééééééész
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?