Sziasztok Csajok!
Már négy napja, hogy felétek se néztem
Feküdtem, azaz fekve dolgoztam, azon a gépen nem lehet netezni, és ráadásul be is gubóztam. Legalább egy hete a saját privát mailjeimet se néztem meg
Azóta se.... nemtom mi van velem
Most meg apa elment bulizni - valami projekt záró. Szóval lesz időm bepótolni a hiányzásomat. Előre is bocs, ha hosszú leszek.
A maszatolás elmúlt, még egy hét itthonlét, aztán megyek vissza dolgozni. (Dokival megbeszéltem.)
Amúgy folyik a bútorcsere Atinál. Csütörtökön kiszállították, tegnap már a nagy ágyban aludt. A bútorok hétvégén lesznek összerakva, az új lámpát is akkor szereli fel apa. A kimélő életmód miatt enyém a szekrényekből való ki és bepakolás: ruhák, játékok. Most per pill átmeneti állapotok uralkodnak
Start - gratula az első mozgásokhoz!!
Vikoo - szuper nagy babó, 2 hét - ejha
A szupermasina szuperképét felrakod majd? Mi is hadd gyönyörködjünk.
Az elején, tágulásnál nem volt vérzés.
A Ca erőszakkal azért csak óvatosan!!!
Én megmondom őszintén, a napokat sem számoltam, hogy mikor lehet esély babára. Csak úgy szabad folyást engedtem az érzelmeknek, helyzetnek, és így alakult. De hát mint tudjuk, a tuti az az, amikor megszületik picúr és látom, hogy mi is a helyzet
Gyümi: most kezdem elhagyni a konzerv őszit, már van kinti, nem fóliás eper, meg nektarint eszek, vettem már sárgadinnyét - de azt a fura pici golyót, ami inkább zöld belül, nagyon dinnye illata van, az íze az kevésbé az. Amit láttam a piacon meggy és cseresznye - nem néztek ki vmi jól a sok eső miatt. Aztán persze még ritkán alma - azért nem vagyok annyira oda.
Ágica - üdv!!! Az első kisfiúnknál eleinte az én páromnak is ez volt a véleménye. Nem akar szenvedni látni. Aztán magyaráztam neki, hogy az Ég áldjon meg, nem tudom mi vár rám, mit kell teljesíteni, úgyhogy annyit legalább tegyen meg, hogy ottv an! - Most biztos jó barátságtalannak tűnök
Sajnos én egyszerűen nem tudtam elfogadni a kihátrálását. Aztán az élet megoldotta, császár lett a vége
Csillagvirág - milyen ügyin szültél!!!!
Nemtom, valahogy nekem is kényelmetlen érzés a pocim. Olyan, mintha nagyon lent lenne, nyom, húzódik.
Szisszka - ez a meleg engem is nagyon zavar, és a java még hátra van... A nagytesó szitu hasonló: időnként a hajam hullik Atitól, hogy hogy tud viselkedni
AFP-s tábla jóóóóóó. Jó nagy a Te pocakod is.
Igaz, hogy nem feltétlen kell minden nap fürdetni a pici babákat. Én csak azért ragaszkodtam hozzá, mert a napirend része volt, és így tudta, hogy mi után mi jön.
Ati gyümiben is dettó. Szinte semmit nem eszik meg. Banán, egy kis alma, pár szem eper tejszínhabbal. Hiába kínálgatom......
Egyébként köszi a rózsaszín sort.
Ági - Faktum - Atinak is ilyen bútora van. Ezt kapja most a kistesó. Konkrétan ez ezekkel az elemekkel:
http://www.minimano.hu/termekeink/babab ... szoba.html
A mérleg nekünk saját, ha egynél több gyerekben gondolkodik az ember, szerintem érdemes venni. Én a parázós fajtából való vagyok
Mindig tudni akartam, hogy mennyit evett.
A bébiőr pedig mindig jó szolgálatot tesz. (Angelcare-nél bébiőr és légzésfigyelő egy csomag) Nekünk a mai napig használatba van, mert kétszintes a házunk, de visszük minden hova. Nyaralni, nagyszülőkkhöz. Pl. mamáéknál Ati babakocsiban kint volt, mi a házban ebédeltünk, és hát hogy tuti meghalljuk, ha bármi van.
Szép pocak
A kampányt illetően pedig ügyi voltál.
Rodina -
Ati születése előtt festettünk. Sz@r volt: sok piszok, rengeteg pakolás, brrrrrrrrrrrr.
Hayni - jóga sztori
Az előléptetéshez gratula!!!!
Ebba - örülök, hogy nem lett nagy gáz az árvíz miatt. Egyébként meg egy hős vagy!!!! Katonák és a pocak
És gratula a kezdő rúgáshoz!!!!
Szülésbeindulás nálam - állok a szőnyeg szélén éjfél körül a hálószobában az ágy mellett, és egyszer csak zutty - elfolyt a magzatvíz. Mire a kocsiban ültem, már 2 perces fájásaim voltak. (Persze estefelé fájdogált a hasam, de nem gondoltam, hogy ez már az.....) Szóval a császárom nem programozott volt, kis Ati döntötte el, hogy most akkor inkább kint szeretne lenni
Az angolt nekem is erősítenem kell. Nyelvvizsgával szeretnék visszamenni dolgozni.
Sophie - az én dokim azt mondta nekem hétfőn, hogy ilyen idős terhességnél a vérzés - igazi - a problémás. A többinél nem kell parázni.
Vayacon - a biztonsági fürdetővel beleér a baba a vízbe? Bocs a hülye kérdésért, de amiket láttam, azokban épphogy érte a víz. A dézsa szuper, olyanunk is van. A kiskád után Ati félt a nagy kádban (140x140-es), abban viszont biztonságban érezte magát. És jóval kevesebb víz is kell bele.
Szerintem az a jó kád, amiben van dudor, ami megtámasztja a baba popsiját. Az egyik oldalon belül háttámlaszerúen van megcsinálva, fekvőre, ott gumis, hogy ne legyen hideg, de pelus szerintem akkor sem árt rá, a másik oldalon meg normálisan, mondjuk akkora, amikor már tud ülni. Ebben a típusban - márka tökmindegy - szerintem egyedül is tök jól boldogul az ember.
De tök igaza van annak, aki azt mondja, hogy nem kell túllihegni, mert a kórházba egy kézbe, csap alatt fürösztik a pár napos babákat.
Kismamiknak fürdés - fürdés napján este egy Floragyn kúp fel - activia alulról, tejsav baktériumok
Szopipárna - én csak alváshoz használtam, használom most is. Én nagyon szeretem. Fekve a legkényelmesebb szoptatni, mert ahogy nő a baba, na meg éjjel félálomba, adott esetben hulla fáradtan nem annyira jó már tartogatni.
Aranyoska - annnyira jó, hogy szivecskével is minden rendben!!!! Nem semmi poci
Henne - kitartás, mennek a drukkok!!
Dorka - dobjál fotót babakocsiról. Lécci, lécci.
Kutyus - beagle-t vennék én is
De dorka kiskutyusa is nagyon helyes
Remélem már nyoma sincs a rosszullétének.
Luczus - talán összejön, hogy legyen egy kisfiúnk és egy kilányunk is
Gyancsi - micsoda bomba nő vagy. Ha megnő a pocid, úgy fogsz majd kinézni, mint aki lenyelt egy kosárlabdát. Bomba test, és egy helyes kis dudor elől
Sztem tök jó időpont a fél 8 fürdetésre.
Hu, azt hiszem végigolvastam mindent, és írtam egy csomót.
Nem várok tovább apára, megyek lefekszem.
Szép álmokat mindenkinek!!!!!