Új privát üzeneted érkezett!

Nyanya, hogy vagy? Mikor mész a kórházba?
bubborka

sziasztok,

ha valaki szoptat és nem menstruál, az honnan tudja meg hogy esetleg megint terhes ?Mármint a korai idQszakban, hiszen késQbb ha nö a hasam csak rájövök, na de az elején ?
kismaszat

Flo, mi van veletek? Remélem minden okéKép
mel

Mel
itt van a táblázat
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
de nehogy stresszeld magad, ha pár mm-t eltér Kép
mert az nem tesz jót neked sem és a babának sem. Nem történhet semmi baj. Az én esetem 100-ból 1, ezt nem szabad alapul venni és van már egy gyönyörű kisfiam úgyhogy nem aggódom. Egyébként már 37 éves vagyok és valószínü ez is erősen közrejátszott. Én hiába érzem magam 25-nek a szervezetem attól még öregszik Kép Szóval nyugi!!!!!!

Bubborka
Holnap reggel 8-ra megyek be és délután már hazamehetek. Altatásban csinálják.

Kismaszat
Gondolom a terhességi teszt már neked is eszedbe jutott Kép Szerintem, ha terhes vagy az érződik a tejeden és a baba jelzi, de ez sem tuti megoldás.

Kép

KépKép
nyanya67

Szia Mel,

minden oké. Ma mész dokihoz? Csatlakozom nyanyához, a táblázat csak tájékoztató jellegű. Vannak eltérések ugyhogy csak nyugodtan, ha találsz eltéréseket!! A stressz most nem megengedett. Egyébként a főoldalon, az ultrahangos képek alatt meg lehet nézni, hogy mekkora és hogy néz ki a baba az adott héten.

Nyanya
örülök, hogy nem vagy elkeseredve. Szorítok Neked!
flo

Flo
Köszi

Kép

KépKép
nyanya67

Szia Flo!

Én nem találom az uh-s képeketKépMelyik linken belül van?
Ma kellett a dokit felhívnom, de holnap de. vissza kell hívnom. Nem tudom mikor tud fogadni. Szerintem holnap vagy holnapután.
Szeretném tudni, hogy minden rendben. Amúgy aggódok továbbra is, mert a kis barnám mégiscsak jön, és főleg reggelKép

Nyanya: kösziKép
mel

Mel,

a főoldalon, a jobbfelső sarokban, a fotóalbum és a Pampers reklám alatt. "Ultrahang" a neve.
flo

Köszi, megtaláltamKép
mel

Nyanya!

Köszönöm a válaszod. Ma voltam az ultrahangon és utána pedig egyböl a dokinál. Itt az ultrahang megerösitette, hogy 9 hetes vagyok. De nem engedték, hogy a monitort megnézzem, vagy hogy a papírokba belenézzek. A doki sem mondott semmit, csak írkált egy cetlire különbözö adatokat. Aztán mondta, hogy mehetek. Most akkor mi van? Mi ez a titkolózás? Vagy ez mindig így müködik? Se másik idöpont se semmi? Szerintem még ma elmegyek egy másik orvoshoz.
becci

<font color="0000ff">Szia Becci!
Én a 10.hétben vagyok,ha gondolod,írj emailt,hogy megosszuk a tapasztalatainkat!Hát az a doki tényleg elég hanyag!nekem már vérvételem,2UH-m,tanácsadásom megvolt,időpontot is kaptam természetesen a köv.szűrésre!
Te hol laksz?Ti voltatok 12-13 hetesen 3,4D-s UH-n?Érdekelne,mert nagyon szeretném látni!!!

Üdvözletem küldöm mindenkinek!,</font>
ildi10

Becci
Mindenképp cserélj orvost.
Ez nem így működik, ez a doki egy barom, már elnézést. Szerintem egyébként az UH-ról kell hogy adjon papírt. Kérd ki az eddigi leleteidet és lépj tovább.
sok sikert
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt az időt? Én teljesen kivagyok. Szédelgek, hányok...
Tegnap voltam dokinál. 9 hetes a babóca és megkaptam a beutalót a 12. heti uh-ra és azt mondta mehetek a védőnőhöz is! Szerintetek nem korai még?
Nyanya: majd irj hogy hogy vagy!
bubborka

Bubborka és a többiek
köszi az aggódást, már túl is vagyok rajta Kép
Rosszabbra számítottam. fél11-kor csinálták és 12-13 körül már felöltözve vártam a dokit, hogy megyek haza. Nem fáj a hasam se. Azért most megyek és lefekszem, hogy ne is legyen semmi. Kb 10 perc volt a műtét és semmit nem éreztem, mert altattak.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya: ügyes vagy Kép ez tényleg gyorsan megy. Ilyenkor amit eltávolitottak azt kielemzik vagy nem foglalkoznak ilyesmivel?
bubborka

Bubborka
Szövettant csinálnak, de csak azt tudják megállapítani belőle, hogy nincs e rosszindulatú elváltozás. Azt utólag sem lehet tudni, hogy mi okozta a galibát. Valószínü fejlődési rendellenesség.
Azt mondta a dokim, hogy nem kell várni a következő babával, azonnal lehet próbálkozni. Azt hiszem még egyszer belevágunk, aztán nyugdíjba vonulok Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Most keveredtem erre az oldalra. Jelzem, jogtalanul, mert én még egy icipici petezsákocskát sem tudok még felmutatni.:-( Októberben megyek férjhez, nekem csak utána lesz aktuális a családalapítás. Remélem a babóca is így gondolja.
Igazából Mel ájulásának témaköréhez szólnék. Nekem kb.13 éve tű-fóbiám van. Először fogorvosi kezelés, aztán középiskolai oltások, majd vérvétel, ilyesmi után lettem rosszul, szóval nem egy jó érzés. Olyan szintre fejlősött ez a reakcióm, hogy egyszer már állatorvosi rendelőben is rosszul lettem (a kutyusunk veszettség elleni oltása közben). Ájulásig csak egyszer jutottam (13 éve a fogorvosnál), úgyhogy még menthető vagyok.:-) Valószínűleg a szagoknak óriási szerepük van ezekben a rosszullétekben. Ezenkívül a vizuális típusú emberek sokkal jobban elképzelik, és felnagyítják a bekövetkező eseményeket, és emiatt sokkal fájdalmasabban élik meg a dolgokat. Szerintem Melnél is ez lehet (nálam is).
A terhességre visszatérve: ti mennyire terveztétek be a babát? Van olyan közöttetek, akinek csak "véletlenül összejött"? Hogy éltétek meg, hogy pozitív lett a teszt?
Sziasztok: Szöszke

Kép
szöszke

Szia Szöszke!

Én már nem is tudom mit modjak erre az ájulásos dolograKép Szerintem azért van, mert nagyon izgulok. A tegnap elmentem a neurológiára, beszéltem a dokinővel, és kérdezte, hogy megérzem-e az ájulásokat. És elmondtam neki, hogy én mindig érzem és tudom, hogy mikor fogok elájulni. Azt mondta, hogy ez a jobbik eset, azért van, mert izgulok. De azért adott egy beutalót egy vizsgálatra, péntek reggel elmegyek. Remélem ugyanezt állapítják meg. Úgyhogy egy kicsit megnyugodtam, ráadásul utána a nődokimhoz is bementem, és most nem ájultam el, de még csak rosszul se lettem. Érdekes az emberi agyKép))
Szerintem majd megszokom a vizsgálatokat, úgy járok, mint a fogorvosnál. Ott is az első két alkalommal majdnem elájultam, utána meg semmi bajom nem volt.
Bár az első vérvételeket biztos nem úszom megKép De sebaj, babkáért mindentKép))
mel

Szia Flo, mizújs?Kép
mel

Szia Mel,

minden oké. Várom a 12-ét, mert akkor kell majd dokihoz mennem. Piszok lassan telnek a napok! Mi volt a dokinál? Láttad a babát?

Szöszke,

mi nem terveztük a babát. Legalábbis nem tudatosan. Igaz beszélgettünk róla sokat, és a védekezés is a szimpla vigyázásban kimerült, szóval azért adtunk Neki egy kicsi előnyt. De hivatalosan esküvő után szerettünk volna bébit. Azért volt ám nagy öröm!! Jó, hát akkor előbb jön a gyerek, és majd lesz esküvő is. Ez a mai világban már nem olyan borzasztó dolog. Nem az esküvőtől leszünk egy család.

Szóval ez a mi történetünk.
Flo
flo

Flo, én tegnap voltam ismét dokinál a barnám miatt. Amúgy is bementem a neurológiára, és a doki mondta ugorjak be hozzá. Meg is néztük a babszemet, hát még tényleg azKép Most egy jobb készülékkel nézte, sokkal pontosabb, így a pontos mérete 0,56 cmKép És már látott benne életre utaló jeletKép Fényképet is kaptam róla... nagyon vigyázok rá. Remélem nem lesz semmi baja. A barna pedig azért van, mert egy picit a petezsák alsó része megmoccant, és az okozza. De azt mondta a doki, hogy nem baj, felirt Progestan gyöngyöt, reggel este azt használom. Legközelebb 9-én megyek hozzá, azt mondta, hogy akkorra már "ekkora" (és mutatta) babám kell hogy legyenKép
De persze azért aggódok is. Bízom benne, hogy a barnám elmúlik, és babócának tetszik a helye. Jó helyen vanKép

A napok tényleg lassan telnek, de nem számít, csak ne legyen semmi baj.

Puszi, Mel
mel

sziasztok!
épp a 9. hét közepén vagyunk. legutóbb akkor voltam nőgyógyásznál, amikor még csak 4 hetes volt a babu, most már nagyon készülök oda!!! ilyenkor mi látszik az ultrahangon???? hallatszik már a szívhang? és szerintetek érdemes már papástul menni?? -szörnyen meghatódna!
na köszi,
szassztok!
bagi

KépKép

KépKép
bagzerka

Vanessza!!
szió, csak most léptem vissza egy archív oldalt. most két hétig siófokon dolgoztunk, és egyáltalán nem voltam gépközelben, ezért a hiányzás.
hát többszörös megbeszélés után úgy tűnik tényleg lesz babám, úgy örülök!! párom még most is kicsit voakodna, de nem hagyom!! Kép
ja, és a rémálom: holnap megyünk az ő szüleihez, akik teljesen ellnzik az egészet, hogy "komolyan" beszéljünk a dologról. ez magyarul annyit jelent, hogy le akarnak majd alaposan beszélni minket!! Kép(( de én nem hagyom magam, azért sem!!! ez biztos. asszem holnap erről majd beszámolok hogy hogy ment a kis megbeszélés.....
jó éjt,
bag

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Rossz hírem van. Azt hiszem meghalt a babám. Fáj a hasim és erösen vérzek. Mivel egyedül vagyok itthón kihívtam a mentöt. Most várom

Sziasztok
becci

Becci!

Remélem minden a legjobban sikerül...........
Ne szomorkodj, legközelebb összejön!
Bag

KépKép

KépKép
bagzerka

Becci
Nagyon sajnálom Kép
Nekem azt mondta a dokim, hogy nem kell várni, azonnal lehet próbálkozni a következő babával. Ne izgulj nem lesz semmi baj, ezt tapasztalatból mondom. Azért majd meséld el mi volt.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Becci!
Nagyon sajnálom. Akkor lehet, hogy ezért bújt úgy a papírjába a doki a múltkor, és ezért nem adott felvilágosítást? Lehet, hogy ő már sejtett valamit.

Bagzerka!
Mi az, hogy valaki megpróbál lebeszélni a babáról? Álljatok a sarkatokra! Ez egyedül a TE és a PÁROD döntése!!! Bármi lesz TI vállaljátok érte a felelősséget.
A párod szülei hány évesek voltak, amikor gyereket vállaltak? A szülők hajlamosak elfelejteni azt az apróságot, hogy gyerekük már megérett szülővé válni. Mit gondolsz?
Szia: Szöszke

Kép
szöszke

Sziasztok!
Lassan már nem merem reggel kinyitni az oldalt, mert mindig valami rossz történik Kép Becci, nagyon sajnálom, de fel a fejjel! Ha valóban sejtette a doki a múltkor, akkor ez nagyon nem volt humánus tőle, hogy semmit nem mondott Kép Legalább lett volna idő lelkiekben felkészülni...
Nekem hétfőn kell mennem cukorterhelésre (Nyanya jó lenne ha belehúznátok és együtt ücsöröghetnénk hétfőnként dr. BÉ-nál) Kép Remélem, hogy nem leszek rosszul és jó eredményt produkálok!
Hogy vagytok? Jó híreket várok ... Kép
bubborka

Bubborka
OK Kép igyekszünk, már sok időm úgysincs, mert közeledem a nyúgdíj fele Kép

Kép

KépKép
nyanya67

De igy bekerülhetsz a Guiness-rekordok könyvébe! VAlld be hogy arra hajtasz Kép Kép Kép
bubborka

Bagzerka!Kép

Nagyon örülök a jóhírnek!Erre számítottam.Szerintem érdemes papástul menni,sőt!!!Kötelező.Már csomó minden látszik,és van szívműködés.Azt nem tudom hogy megszokták e hallgatni,de látni lehet majd az ultrahangon.Ha csinál a dokid.
Ha a nagyszülők meg utálkoznak,akkor nem is olyan fontos nekik most szólni.Én lehet hogy várnék a 12.hétig,akkor már hiába is tépnék a szájukat.Persze most is fölösleges,se akkor meg egyenesen fölös-fölös-fölösleges.Kép Kép Kép
Na akkor mindent csak ügyesen!
Te merre laksz az országban?
Vani.
vanessza

Szia Flo!

Jol vagytok?Kép Ma voltam a neurológián azon a ketyerés vizsgálaton. Össze vissza pakolták a fejem valamivel.Amúgy nem volt semmi különös, feküdve azt kellett csinálnom, amit a doktornő mond: ne pislogjon, fogja meg a szemét mert mozogKép)) Érdekes volt, de nem tudtam úgy elereszteni magam, mint amennyire kellett volna. Szerintem elég gyatra eredményem lesz. Majd kedden kiderül.
Képzeld, a barnám az utrogestantól egyből elmúlt. Már másnapra, ahogy elkezdtem használni. Remélem többet nem is jönKép Amúgy tök jól érzem magam, semmim nem fáj, nincs hányingerem. Némely kajától érdekes módon undorodok, de minimálisan.
Majd írj.
Mel
mel

Sziasztok!

Köszönöm kedves üzeneiteket. Túl vagyok egy csomó vizsgálaton. Még él a babám. De megyek be a korházba ugyanis a babám megfertözött engem. Vesefertözést kaptam amit a vérzés váltott ki. A vérzést még nem tudják, hogy mi okozta. De mivel magas lázam is van így én is veszélyeztetem a babát. De él és ez a lényeg. Majd írok, ha kijöttem. Sok sikert mindanyiótoknak, ne adjátok fel!!
becci

Becci!
Melyik kórházban kezelnek? Még mindig vérzel? Kitartás és JOBBULÁS és sok sok + energiát küldök!!!!
B.
bubborka

Becci!
Ez jó hír Kép Biztos nem lesz semmi baj. Nekem a fiammal 5 hónapos terhesen vakbélműtétem volt és azt is túléltük. Az eredmény a profilomban Kép

Bubborka
A Guiness-rekordok könyvéről szerintem már lecsúsztam, mert volt már aki 60 felett szült Kép
Veled minden OK?

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Ma kezdem a 10. hetet, úgyhogy lassan elhagyom a topicot... Nem is telik olyan lassan az idő, nemigaz?
Nyanya: ma voltam B. Évánál vérvételen, holnap lesz eredmény. Remélem nem gáz... Csak a fejem fáj cefettül Kép
bubborka

Bubborka
Én is elhagyom végre a topikot, mert már rég nincs itt keresnivalóm, csak érdekelt, hogy mi van veled, meg Beccivel. Remélem már Ő is jobban van. Még holnap belesek, ha megírod az eredményt
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

<font color="ff0000">Üdvözletem mindenkinek!
Alig ismertük meg egymást itt és máris meheteünk a következő topicba,jó,mi?Én most léptem a 11.hetembe.
De azért majd kereslek titeket!Ti mentek 3d-s uh.-ra 12 hetesen?
Jó egészséget mindenkinek!
Puszi
Ildi</font>
ildi10

Ja,van olyan topic,ami a 11.hetes várandósságtól kezdődik?Én nem találok ilyet!
ildi10

Most látom,olyan van,hogy 2005. téli kisbabák topicja.puszi
ildi10

Sziasztok, rég nem voltam. Mi most vagyunk 9 hetesek. Csütörtökön megyek elöször a magánorvosomhoz. Remélem ultrahangozunk és akkor megint láthatom a drágámat.
Hogy vagytok egyábként? Jön a kánikula...
Kriszti
krinyoka

Halihó!
Nyanya: nem lett rossz az eredményem, de a doktornő úgy ítélte meg, hogy ezentúl minden héten kell mennem Kép A tegnapi vérvétel után ráadásul olyan vacakul lettem, hogy egész délután szinte aludtam. Ma megbeszéltem a főnökömmel, hogy ezeken a napokon nem fogok bejönni dolgozni. Szerencsére megértő...

Ildi: én csak sima uh-ot terveztem, a 3D-s mennyivel tud többet?
bubborka

Bubborka
Örülök az eredményednek Kép Most már biztos nem lesz gond. Szerintem a 3D-s ultrahang egy nagyon jó üzlet. Én azt a pénzt inkább a babára költeném később.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Tegnap délután voltam az eredményemért, hál'Istennek negatív lett, tehát nincs semmi hátsó szándéka az ájulásomnakKépAz izgalom az oka, de hát majd leküzdöm.
Mi van veletek? Olyan ritkán írtok!
Képzeljétek, én már kezdek aggódni, ugyanis semmi hányingerem nincs. Néha undorodom bizonyos ételektől, vagyis inkább azt mondanám, hogy már alig van olyan, amitől nem. De hányingerem az sehol. Remélem nem azért, mert a kis pocilakóm meggondolta magátKép Már nagyon várom a pénteket, akkor megyek dokihoz.
mel

Mel, ne aggódj a hányinger miatt, inkább csak kezdi megszokni a szervezeted a dolgokat. Nekem is elmúlt, csak kb. heti egyszer tör rám az émelygés. Jó hír, hogy minden rendben!!!
bubborka

Bubborka, neked mekkora a pocilakód?
Én egy kicsit aggódok, múlt héten voltam dokinál, másnap létem volna a 6. hétbe, és akkor volt egy 5,6 mm-es kis petezsákocskám, amibe a doki látott egy kis gyűrűt, ami életre utaló jel. Van akinek már ebben az időben sokkal nagyobb...
Remélem péntekig sokat nő a babszememKép
mel

Mel, én most a 10. hétben vagyok. A 6. héten 5,2mmes volt a pocok, a 8. héten már 2 cmes! Sajna csak 2 hét múlva fotózzák újra, már alig várom Kép Szerintem nem lehet másnak sokkal nagyobb Kép Esetleg azt tudom elképzelni, hogy van ahol a petezsákot mérik, van ahol az embriót és ebből adódik az eltérés!
bubborka

<font color="ff0000">Bubborka!
www.sono4d.hu</font>
ildi10

Ildi, köszönöm!
Ahogy olvasom ez inkább csak emocionálisan hasznos... igy egyetértek Nyanyával, ki szerint ez inkább egy ügyes üzleti húzás!
bubborka

Bubborka!
Látod, neked már a kis pocok volt 5,2 mm, nekem meg csak a petezsákom ekkoraKép
Péntekig megőrülökKép
Amúgy gratulálok a kis babókádhoz, remélem én is hamarosan elmondhatom, hogy a 10. hétben vagyokKépDe olyan lassan telik az idő...
mel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?