sziasztok!
próbálok lépést tartani, de nem egyszerű!
néha úgy belendültök, hogy az csak na!
Vikoo, tegnap megnéztem, lehet, hogy már írtam, kész az agyam, szóval válaszoltam a prividre!
és bocsi, hogy csak ilyen sokára...
gyümi fronton eléggé vérszegény a kínálat. ráadásul Beni csak a banánt, nagy kegyesen az almát hajlandó megenni, szóval nem is nagyon van más itthon, illetve most az eper, de aztán slussz!
pedig én is imádok szinte mindent! ja, de tegnap láttam az auchan-ban már ribizlit, cseresznyét, s. dinnyét is, persze, hogy milyen az ízük...
de amúgy azt mondják, ha már nincs éppen szezonja valaminek, akkor inkább a fagyasztottat együk, illetve adjuk majd a babáknak, mert abban több a vitamin, mint a konzerves változatban! szóval megpróbálhatod akár azt is!
Dorka, nagyon sajnálom a kutyit! remélem, hogy ma már minden okés lesz vele!
ikea-ban egyelőre semmit, csak összeírtuk, hogy mi kellene, aztán majd jól átrendezzük a gyerekszobát, és akkor majd beszerezzük, amit kell. egyébként rakodós szekrényt néztem, amibe műanyag dobozokat lehet betenni, és ebben lehetne mondjuk a játékokat tárolgatni, meg fali lámpát, mert Beni sokszor kéri, hogy kapcsoljunk lámpát, így meg tudná oldani magának is, de ez még csak egy terve!
de jó, hogy már ilyen erősen mozog a babátok! bár igaz, Te vagy a legidősebb babával a pocidban! én is úgy várom már, meg gondolom, hogy apa is, de nekünk még várni kell!
kutyusos közös fotó nagyon helyes! csini vagy nagyon!
Gyancsi, majd dobj fotót a gipsz remekműről!
én párom "csak" a zenében kreatív, amúgy ilyesmikkel nem szokott foglalatoskodni! :S
ne aggódj azon, hogy milyen nemü a babó! Te HKnál voltál, nem!? szerintem ő azért nem nagyon szokott tévedni, bár azt nem értem, hogy miért is kell ilyen korán, nem nálad, hanem úgy általában mondani valamit, ha abban nem biztos a doki! nem? persze tök mindegy, hogy milyen nemű, de azért csak beleéli magát az ember picit, aztán meg esetleg csalódik! szóval szerintem jobb, ha már csak a tutit mondják! itt több uh fotónk is egyértelműen látszott, hogy kukis, vagy puncis a babó!
pocifotók nagyon cukik! én majd csak akkor teszek, ha magam szerint is kismamás már, nem csak hájas...
Mikegirl, nagyon örülök a jó hírnek, hogy minden okés, na meg gratula a kislánykához!
pihizz sokat! többet tényleg nem tudsz nagyon tenni
de ez hidd el, pont elég lesz!!! ,)
kálciumra rákérdezek a dokinál, bár én allergiás is vagyok, az augusztus szokott a leghúzósabb lenni, szóval lehet, hogy jobb, ha már most elkezdem, egyrészt a baba miatt, másrészt meg magam miatt is!
Eclipse, gratula a félidőhöz!!!!
Aranyoska, Neked pedig nagyon boldog szülinapot!
Lucuzs, örülök, hogy jöttél, és remélem, hogy most már nyoma sincs a lehangoltságnak! itt a szuper idő! tessék időnként hírt adni magatokról! mindenkit érdekel, hogy mi van veletek!
okés?
a 4D-ről pedig majd hozzál híreket, képeket! drukkolunk, hogy minden jól menjen!
Szisszka, nem semmi Marci!
és ilyenkor, amikor ennyire korán keltek, ekkor sem lehet rávenni egy pici pihire? ebéd utáni sziesztára? remélem, hogy Beni megtartja jó szokását még sokáig, és alszik ebéd után, mert amúgy ő is pörög egész nap, de úgy veszem észre, hogy neki, szerencsére, még szüksége van a kiadós alvásokra!
kismama torna még mindig ott van az okmányiroda mellett, valami garázs félében? régebben én arról hallottam, de sosem voltam! :S
naptejjel kapcsolatban, gyerekorvos nem kérdezett rá, de majd én jól rákérdezek... amúgy a la roche félét vettem! a bőrgyógyászaton is ilyen mintát osztogattak, bár az azért volt, mert ez a cég szponzorálja a melanóma napot!
AFP statisztika jó ötlet! kíváncsi leszek a végeredményre!
Haynii, gratula a légzésfigyuhoz! szerintem jó vételt csináltatok, bár nekünk a baby control volt, de erről is csak jókat hallottam!
na, azt hiszem, hogy mindenre reagáltam... vagy legalábbis remélem! közben meg is ebédeltem. ma pari levest és mákos tésztát csináltam! valamelyik nap, pedig karfiolt fogok, mondjuk rakottat!
holnap pedig megyek a dokihoz beutalóért. kíváncsi leszek, hogy mikorra rendel vissza az AFP miatt!
én amúgy jól vagyok. csak Benivel a napon aszalódást díjazom kevésbé! :S pedig ez még csak a kezdet... ma is 10 után mentünk csak le, és olyan 1/2 12 körül jöttünk haza nagy harcok árán! ő még maradt volna! aztán mind a ketten (hárman) lezuhanyoztunk, szuper volt a felfrissülés, de már megint kész vagyok, melegem van, stb. stb.
szóval fel kell kötni a gatyót, mert azért, mert anya terhes, vagy éppen olyan napja van, azért még ki kell menni a játszóra...
közben mosok is. csak éppen az összehajtott ruhák gyűlnek a fotelban, főleg a gyerek sok cucca, és nem is igen van kedvem elrámolni, pedig mennyivel pofásabb lenne úgy a szoba!
egy kis segítségre szükségem lenne, hátha tudtok ötletet adni... gyerek heverőt keresek! újat szeretnénk, Beninek, ha minden igaz, de mostanában már csak ez az ágyrácsos, matracos megoldás dívik. nem?
na jók legyetek, és bocsi, hogy ilyen sokat írtam!