Sziasztok!
Én is bejelentkezem, kicsit eltűntem. Sajnos se jó laptopom, se okos tlóm nincs, így el vagyok vágva kissé az online tértől.
Volt nálunk is sok esemény. A vérnyomásom ingadozott nagyon, ami sok rosszullétet okozott, kétszer sajnos ügyeletre is kerültem vele. De valószínű a szorongás a melóm miatt pánikrohamokat okozott és ezért volt minez. Most kiírt a dokim veszélyeztetettnek, illetve szedtem homeopátiás cuccokat is és úgy tűnik renben vagyok. És a baba is jól van
Én most vagyok 21 hetes és ma reggel először már kívülről is érezni lehetett a mozgását
Ééééésss csajok, nem tudom emlékeztek-e a korábbi posztomra, ahol leírtam, hogy ha kislány, akkor majd jövök kis bátorításért
Khmmm, nos feb 18 óta tudom, hogy kislány.
ELőször kicsit kiborultam, e mostanra már nagyon boldog vagyok
Még néha mindig nem hiszem el és vannak pillanatok, mikro azt gondolom, na neeee
De azért már olyan jó, a két fiú után nagyon más lesz és sokat kell maj tanulnom, meg nem ilyen "könnyű" menet lesz, hogy már tudom mire számítsak kb, így mondhatni magától felnő a gyerek, emrt minden merőben más lesz, de jó lesz egy kislány
Azért majs a lányos anyáktól lesznek kérdéseim a kételyeimmel kapcsolatban
Márc. 31-én megyek legközelebb okihoz, akkor már gondolom megkapom amjd a cukor terheléses beutalót, amit már most úúúútálok, mert a másodiknál iétáznom kellett, valószínű ráaásul tévesen, és nem volt egy leányálom. Nagyon szeretném, ha ezt most megúszhatnám. Bár nagyon bizakoom, mert nem híztam semmit, pedig a hasam már oltári nagy! Már aluni is csak úgy tudok, hogy 6 helyről vagyok körbepárnázva és támasztva, így megforulni pl. kb. negyed óra
Én a terhesség előtt nem sokkal kezdtem újra futni naaaaaaaagyon sok kihagyás után...
Most jelenleg kismama jógázom, amit nagyon élvezek, mert egy időben jógáztam sokat és jól esik az átmozgatás, e elkezek amj most, hogy javul az iő sétálni is. Ezen még agyalok, hogy futópaon sétáljak-e teremben, hogy meg legyen az edzés feeling és vmi "teljesítmény" is legyen benne vagy csak szimplán az utcán...
Én valószínű a Jánosba fogok szülni és csak szülésznőm lesz. Az elsőt Péterffy-ben szültem, emrt akkoriban a dokim még ott dolgozott, a szülésznővel együtt. A másodikat már a Jánosban szültem, mert adigra a szülésznőm oda átment, az orvosom pedig már nem dolgozott kórházban. Akkor szülésznőm és orvosom is volt, mert a dokim ajánlotta maga helyett, de most nagyon erősen azon agyalok, hogy csak szülésznőm lesz, mert az idő nagy részében úgyis ő van ott jelen, a doki csak a lényegre jön be....de még nem hívtam őt fel, ma tervezem.
Egyébként egy kérdés: miel most nyitott a topik, bárki láthatja a bejegyzéseinket. Nem gondolkodtatok el egy zárt topikon, hogy bátrabban lehessen beszélgetni picit szabadabban, hogy csak mi láthassuk?
NYitott méhszáj: nekem is van ismerősöm, akinek kb. középidőben kezdett el nyílni. Sokat pihent, a végére ugyan ő kórházba került kb. egy hónapra, de azért, mert nála vérnyomás gondok is jelentkeztek+elkezdett vmiért öregeni a lepény. De végül ő is időre szült
Szóval pihivel és megfelelő kontrollal gyönyörűen ki lehet ám ezt húzni egészen a legvégéig, csak ne stresszelj rá! Lesznek azért nehéz idők, mert kemény dolgo ám szinte csak feküdni! Főleg majd mikor jön a zsép idő meg a nyár! Így barátnőket is izzíts, hogy ha már csömöröd lesz a filmektől és a könyvektől