Új privát üzeneted érkezett!

@kiscsillag201:

Még nem vagyok a 22. hétben. Majd szombaton fogom a 22. hetet tölteni. :) Furcsa hogy mostmár visszafelé számolom a heteket. :) Az esküvői előkészületek lefoglalnak így még jobban telik az idő. :) Bár mehetne gördülékenyebben de sajnos ez lehetetlen.

@lolo8280:

@szandra0408:

Ti tényleg már nagyon a végén vagytok. :)

Hétvégén voltunk esküvőn és hát meglepődve néztem vissza a képeket, hogy mekkora pocakom van. :) Pedig tegnap ahogy voltam az esküvői ruhaszalonban ott újra levette a méreteket a nő és centiben látszik hogy fogytam csak a pocakom nő. :)

Lilypie First Birthday tickers
ritus922

Lesznek itt hamarosan izgalmas napok :)

Nekem is fogyni sikerült, bár én nem hánytam... a haskörfogatom meg 5 centit nőtt az elmúlt hetekben... már 8 hetesen nagyon látszott, most meg aztán.... bármit veszek fel simán látszik. Az említett 8 hetes kor óta csak kismama ruhát vehetek fel ("orvosi előírás") így azért tartok tőle mi lesz még majd később...

Valaki kérdezte, hogy miért kell magzati ECG egyszerű rutinvizsgálat.

Az is meg lett kérdezve, hogy az UH-om az nem állami volt-e.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy egy régi nőgyógyászt idézzek: Ezek a vizsgálatok a nők számára az egyik legkiszolgáltatobb vizsgálat, és itt is meg kell adni számukra a tiszteletet, és a nőiességhez való jogot.
Nos ez az állami rendeléseken úgy néz ki, hogy a nő egy darab hús, és miközben ott fekszik "kiterítve" jönnek mennek az emberek.
Hát köszönöm ebből nem kérek!
Szerényen élünk, de nekem megér pár ezer forintot, (a dokim nem pénzéhes) hogy nőgyógyászati vizsgálaton megmaradjon az emberi és női méltóságom, hogy ne kelljen órákat várnom, hogy ne amiatt kelljen aggódnom, hogy előttem ki és milyen betegséggel feküdt az ágyon, vagy épp, hogy semmit se szólva UH-ozzon, és még a kérdéseimre se válaszoljon egy éppenséggel "nevenincs" valaki, és még nem is hoztam fel horror történetet, pedig sajnos találkoztam párral.... és még sorolhatnám.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

@scolo:
Szerintem teljesen érthető a hozzá állásod, én is magánba járok. Inkább kifizetem havonta azt a 7 ezret de a baba az első, meg munka mellett nem is tudtam volna több mint fél napokat hiányozni. Nekem csak a 12 és 18 hetes uh volt a kórházban de azt is a saját dokim csinálta.

kiscsillag201
Dunaújváros

@scolo:
Hat en elvegeztettem a genetikai ultrahangokat allami rendszerben.Majd mentem a maganrendszerben is egy korre.Mert kb.szo szerint az volt amit leirtal.

mimkosz
Budapest

Megvolt a 18. heti genetika ultrahang is. Minden rendben van, 15 centis és még mindig úgy néz ki, hogy kislány :)

Lilypie Premature Baby tickers
molyocska
Nagykanizsa

@scolo:
100%ig egyet értek! Csak saját doki! Saját doki, 100%ig meg bízom benne! A körülmények és a hozzáállás nagyon nem mindegy!!

Molyocska: de jó hírek! Szépen növögettek!!! Nevetek már van??

Lilypie Kids Birthday tickers

lolo8280
2315 Szigethalom

@lolo8280: Köszönöm! Igen, van: Anna Róza lesz a kicsi lány, de azért a Marcell is megmarad talonba, sose lehet tudni :)

molyocska
Nagykanizsa

@molyocska:
Ha még is fiú lesz a picurink mi is a Marcell nevet fogjuk neki adni. :) Ez az egy ami mind a kettőnknek tetszik. :) De eddig Zoénk lesz. :) Párom is már Zoéza a pocakomat. :)

ritus922

Nagyon szép nevek! Nekem a nagy Csenge Zoé!
Nálunk most Zsejke és Barnabás lakik a pocakban! De már csak 5 hét!

Most Balatonon vagyunk a héten! Lányok imádják! Tegnap a Veszprémi állatkertben voltunk! 5 óra gyaloglás! Hát megéreztem! Utána még Balatonfüredet néztük meg! Kikötő stb!
Ma biztos csak strand lesz!

lolo8280
2315 Szigethalom

lolo8280
2315 Szigethalom

A kilátás a szobából! Nem lehet megunni!!

lolo8280
2315 Szigethalom

Csajok! Nálam hétfőn érkezik a gólya :) hétfőn 9 re megyek be és indítják a szülést :)

szandra0408

@szandra0408:
Jujj, de izgi!!! Könnyű szülést kívánok!! Majd utána ha lesz időd és energiád jelentkezz!! Az első topik baba!!! :-D

lolo8280
2315 Szigethalom

@szandra0408:
Jajj de izgalmas!Varjuk majd a hireket meg a fenykepeket!
Gratula az ultrahangokhoz!
Nalunk is volt mar a 30.heti uh.Megfelel a mereteivel a koranak Martin.Kb.1500 grammosnak saccoltak.

mimkosz
Budapest

Természeresen küldök képet majd :) jelenleg 322ö gramm és 55 cm :)

szandra0408

@szandra0408: Szuper jó, érkezik az első bébi! Nem is tudom mit kellene ilyenkor írni, de szorítok és kívánom, hogy életetek egyik legszebb pillanatait éljétek meg hétfőn! Izgalmas lehet ez az utolsó pár nap :) Hacsak az izgalom meg nem hozza előbb :)

molyocska
Nagykanizsa

@szandra0408:

Minden rendben lesz és ügyesek lesztek :)
Várjuk a képeket :)

scolo

Köszönöm lányok, hogy egyet értetek velem, már kezdtem azt hnni, hogy én vagyok a különc idióta...
A januári csoportba én voltam a kakukktojás, mert nekem van dokim, és mindent rendesen megnézett, és nem azon picsogtam, hogy durva volt, sokat kellett várni, nem mutatott meg semmit, nem magyarázott el semmit, stb.
Most ez a jelenlegi várakozás kissé idegörlő, de majd augusztus végén nem fogom ezt mondani :) fel fognak pörögni az események majd körülöttem :)

scolo

@scolo: Nekem is van saját orvosom és szerintem kell is. 10 éve hozzá járok, ismeri minden előzményemet, és hiába van neki rengeteg kismamája, mindig van ideje meg igénye is beszélgetni.
Mivel karácsonyra vagyok kiírva, aggódtam mit mondd rá, de megnyugtatott, hogy az se gond ha fadíszítés közben kezdek vajúdni, jönni fog. Én augusztus elején megyek hozzá újra, most egy hónapig szabadságon volt.

Én már egy jó hete bőven érzem ahogy mocorog a kicsi lány, néha olyanokat ficánkol, hogy itt-ott dudor van a hasamon, vagy elmegy teljesen oldalra.

molyocska
Nagykanizsa

Hahó csajok, mindenki nagyon el van tűnve. Minden ok? Ki hogy van?

kiscsillag201
Dunaújváros

@szandra0408:
Holnapra egy hatalmas kalappal!! Gyors, könnyű szülést kívánok!!!

Többiek, ki hogy van?? Ki milyen vizsgálat előtt áll?? Illetve ki hol tart???

33+3

lolo8280
2315 Szigethalom

@szandra0408:
Hogy vagytok?? Majd írj mi volt, s képet is kérünk!! Tegnap egész nap rátok gondoltam!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

Én ma megyek a 20 hetes ultrahangra a magándokimhoz. Már nagyon várom, férjem húga kísér el, Balázsnak rengeteg a munkája, mert csütörtökön nászútra megyünk Bükkfürdőre. Lassan csinálok pocakos képet, az utóbbi héten nagyon beindult :) Kinek mekkora a poci, :)

@szandra0408:

molyocska
Nagykanizsa

@szandra0408: Én is sokat gondoltam rátok, alig várom, hogy jelentkezni tudj!

molyocska
Nagykanizsa

@molyocska:
Majd irj hogy mi volt az uh-n!!
Bükkfürdő nagyon jó hely!! Voltunk már ott, nagyon élveztük!!! Jó pihenést majd!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

Sziasztok! Megvolt az ultrahang, minden rendben volt, megnéztük a nuniját, úgyhogy most már elhiszem, hogy kislány. Azt mondta az orvos jó ha kislány, csinos kismamának csinos kislánya lesz. Megkérdeztem a wellnest is, azt mondta nyugodtan lehet, csak 40 fokos vízbe ne ücsörögjek. Azt mondta ha akarok szaunázhatok is, ha ártana, akkor a finnek már rég kihaltak volna. Bár nem vágyom a nagy melegbe úgy őszintén. Képet nem kaptam, már elég nagy a baba, meg nagyon sokat mozgott :)

molyocska
Nagykanizsa

Hord rajtam kívül valaki kismama piercinget?

molyocska
Nagykanizsa

Pocakfotó, huszadik hét :) Van még valakinek rajtam kívül kismama piercingje?

molyocska
Nagykanizsa

Molyocska: Csini, milyen vékony vagy :)
35. hetes pocak

kiscsillag201
Dunaújváros

@molyocska:
Nagyon csini vagy! Ha kezd feszülni a piercing akkor kell kivenni!!

lolo8280
2315 Szigethalom

@kiscsillag201: Nagyon szép formás! Neked már nem sok van hátra :) Remélem más is rak fel! Szerintem minden kismama csodaszép. Annyi féle pocakot láttam a terhesgondozáson, de mindenki sugárzott. Nekem nem akarták elhinni, hogy 20 hetes vagyok, kicsinyelték a pocakot :)

molyocska
Nagykanizsa

Sziasztok!

Én is bejelentkezek, egy kicsit (nagyon) sok a munkám így nincs sok időm olvasgatni........ sajnos.
21. hétben vagyok már én is. Eddig végig kisfiút tippeltek hát most a 19. heti uh-on (2d) azt mondta a saját dokim hogy 90% lány (mondjuk nagyon lányt szeretünk volna). Már most megmondta a doki hogy a magasvérnyomás és a szemem dioptria száma miatt császárra készüljek az is meg van hogy mikor. Elvileg dec. 12-re vagyok kiírva és ha addig nem jön közben semmi akkor december 6.-án lesz meg a csöpség (milyen jó hogy nem Miklóst szeretünk volna :-D).

@szandra0408:

Hogy vagytok? Ha van egy kis időd és energiád akkor majd írj nekünk egy pár sort (és persze képet is szertnénk)!

@lolo8280:

Hogy vagytok? Ikrek jól viselkednek (:-D)?

@kiscsillag201:

Már te is a finisben!!! Hogy vagy???

Akkit nem neveztem meg az is írjon légyszíves ki hogy van?? Hogy bírja a meleget? Lesz-e valakinek Uh-ja?

Kép
gorzi
Keszthely

@gorzi:
Köszi, változó. Hétfőn megyek nst és uh. Ezek a frontok kikészítenek. Azért várjatok még szerintem a vásárlással amíg mégegyszer fixre mondják a nemet :)
Littlebiscuitről tudsz vmit? Jól vannak?

kiscsillag201
Dunaújváros

@gorzi:
Jól vagyunk!! Egyre nehezebb így a vége felé, de kitartunk!!! Elvileg az augusztus 22ei héten lesz a császár!!!
Holnap kell mennem dokihoz, hogy mindent meg beszéljünk, s hogy mikor fekszek be!!
Ikrek sokat mozognak, ami egy darabig cuki, de egy idő után nagyon kellemetlen!!!

Reméltem hogy kicsit aktívabb lesz itt az élet, de sajnos nem!! Lányok írjatok pár sort, hogy jól vagytok, annyi Elég is!! Vagy ahol van már baba neme ÉS neve!!!

Szandra tőled is várjuk a jó híreket!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

Sziasztok lányok!

Kiscsillag de aranyos vagy hogy érdeklődsz felőlem :)
Nagyon jól vagyunk, egy hete voltunk a nagyon alapos 22. heti ultrahangon minden rendben volt és most már második alkalommal tűnt elég bizonyosnak hogy kiscsaj ficánkol odabent. Mártának fogják hivni :)
Egyelőre pici pocakom van egyes ruhákban még mindig nem néznek terhesnek :D de sebaj ebben a nagy melegben jobb is ez igy. Viszont rengeteget érzem gyakorlatilag nem telik el óra annélkül hogy 'bejelentkezne'.
Elkezdtünk nézelődni a beszereznivalók után. És egy hónap mulva befejezem a munkát is, alig várom.

Hát Neked óriási és csodaszép pocakod van! És olyan furi hogy igy elszaladt gyakorlatilag egy hónap és szülsz, woww. Olyan szép is ez az egész.

Lolo hát te is már nagyon a végén vagy. Pár hét és a kis csoda ikrek világra jönnek.
Mintha most lett volna hogy hoztad a tesztet januárban és mindjárt megszületnek.

Szandrára nagyon kiváncsi vagyok. Biztos megvan a pici csak még nem volt ideje feljönni :)

littlebiscuit

@littlebiscuit:
Jajj de jó hallani, hogy minden rendben!!
S már Ti is túl vagytok a felén!! A pozitív teszt után úgy felgyorsul az idő!!!
Pocak mérete nem releváns! Mindenki azt mondja milyen nagy a pocakom, s mikor megtudjak hogy ikrek, egyből milyen kicsi lesz ;-)
A lényeg hogy a kis bérlő vagy bérlők jól legyenek!!!
Holnap megyek dokihoz, utána mindenképp jelentkezek!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

@littlebiscuit:
Köszönöm, szerintem jó ha 2-3 hétig húzzuk még, már egyre nehezebb :D

Szandra kedden hajnalban megszült, jól vannak csak nem tud írni nagyon a kórházból. :)

kiscsillag201
Dunaújváros

@kiscsillag201:
Köszi az infót!! Jó tudni, hogy jól vannak, s minden rendben!!!

lolo8280
2315 Szigethalom

Én is bejelentkezek. Egy kicsit összejöttek a dolgok nálunk így csak csendes olvasoja voltam az oldalnak. :) Júli 16.-án esküvőn voltunk Pesten, utána 23.-án nyelvvizsgáztam. Mit ne mondjak volt egy kis kavarodás. Örültem hogy a szóbelin első vagyok így gyors túl leszek rajta és nem kell a nagy melegben várakoznom erre átraktak délután 4 órára. Szóvá is tettem hogy elnézést kismama vagyok nem tudok ennyit várakozni. Rögtön be is hívtak és még sokkal kedvesebbek is lettek velem. :) Utána kifestettük a nappalit, mivel ha megszületik a baba itt leszünk sporolás szempontjából, meg sajnos a babaszobát még betonozni kell, parkettát lerakni stb stb ez volt a legkisebb munka. :) Szombaton ismét lagziba voltunk. Kevésbé bírtam mint a Pestit lehet a meleg miatt is. :) Most meg a saját esküvőnk szervezésével vagyok elfoglalva. Kicsit idegtépő, de remélem minden kis vita, hiszti nehézség meghozza a gyümölcsét. :) Szombaton leszek 24 hetes félelmetes hogy így szalad az idő. :) Már csak 16 hét van hátra és mehetek szülni. :)

@molyocska
:

Nagyon szépen kerekedik a pocakod. :)

@kiscsillag201:

@lolo8280:

El sem hiszem hogy ti már lassan szültök is. :)

@gorzi:
Nekünk kislányt mondtak az uh-n de talomba azért megvan a fiú nevünk (Marcell) is hátha valami csoda hatására megkukacosodik. :) De már mindenki úgy beszél a pocakomhoz is hogy Zoé így Zoé úgy. :)

@littlebiscuit:

Jó hallani felőled, hogy minden rendben van. :)

ritus922

@ritus922:
Nem unatkozol!! Azért pihenj is!!!
Nektek mikorra van kitűzve a nagy nap???

Zoé a masodik neve a nagy lányomnak - Csenge Zoé :-)
A kisebbik lányom Noémi Sára, de mindenki csak Miminek hívja
Az ikrek meg: Zsejke Véda és Barnabás lesz!!

lolo8280
2315 Szigethalom

@lolo8280:

Nem unatkozok az egyszer biztos, de így legalább telnek a napok. :) Szeptember 10.-én lesz a nagy nap. :) Kicsivel több mint egy hónap, de most már csak pár apróság van. :) Pihenek elég sokat szerencse hogy dolgoznom nem kell mert akkor tuti nem bírnám. Plusz a párom is itthon van kb júni vége óta, mert kifordult a térde és hát 4 hétig táppénz meg most felmondott kapott egy sokkal de sokkal jobb ajánlatot így most tölti a felmondási idejéből a szabadságokat és aug 22.-én megy csak dolgozni. Sokat segít nekem így tudok pihenni. Hál istennek ritkán van hogy keményedik a pocakom, bár ebbe a pár napba kellett szednem a magnéziumot, de azt is a stressz miatt. :) Nagyon szép neveket adtatok a gyerekeiteknek. :) Mi csak a Zoéban és a Marcellben értettünk egyet így nem volt kérdés. :) Bár nekem a Rebeka és a Lillien is nagyon tetszik. :) Talán majd a második gyereknek. :)

Tudtok valami szép helyet ajánlani itt Magyarországon? El szeretnénk menni nászútra, de külföldre 7-8 hónapos terhesen nem igazán szeretnék.

ritus922

Ő Anett :) 3260 grammal és 52 cm vel született augusztus  2 án :)

szandra0408

Gratulalok gyonyoru kislany! ♥
Minden rendben volt a szulesnel?

mimkosz
Budapest

@szandra0408: Egész héten ezt vártam! Gyönyörű kicsi lány! Ha hagy neked időt mesélj milyen élményeid voltak! Sok egészséget és csodálatos pillanatokat kívánok! Meg persze újabb képeket is szívesen látunk! :)

molyocska
Nagykanizsa

@szandra0408:
Itt is hatalmas gratula!!! Már otthon vagytok??

lolo8280
2315 Szigethalom

itthon vagyunk a szülésnél volt egy kis problém 1 óra volt a vajúdás és kitolás egyben, de a placenta nem vált le ezért műteni kellett. de már minden ok :)

szandra0408

@szandra0408:
Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz. :) jó egészséget kívánok nektek. :)

ritus922

Lányok itt tényleg hatalmas a pangás :) Én nemrég nekiálltam apránként egy két babaruhát beszerezni, nagyrészt a Pepcoban vettem apróságokat, mert nagyon jó áron vannak. Ti mit ajánlatok? Hol lehet beszerezni jó minőségű, de nem túl drága babaruhákat? 3-4 ezret nem tudunk kiadni egy body-ért :) 
Nemsokára megyünk Balatonboglárra vásározni, már legalább 20 éve árulunk ott. Kinn szokott lenni a Kynga babaruhás, van tapasztalat, hogy jók e a ruháik? Ott biztos veszek egy két dolgot.

molyocska
Nagykanizsa

@molyocska:
Szia, kis méretben akár használtan is lehet jó minőségűeket kapni! Bababörzére érdemes elmenni! Meg a neten ruhacsomagokat keresni!
No meg a leértékelések, amiket figyelni kell!
Tesco, auchan! Nagyon jó minségűek a lidl ruhák, s nem is drágák!!

Augusztus 22en császároznak, ha addig nem történik valami, de nem fog!!! Már a kórházban vagyok, sajnos protokoll!

Ki hogy van?

lolo8280
2315 Szigethalom

@molyocska:
Tescoban most nagy leárazások vannak illetve facen adok veszek csopik is nagyon jók kis méretet hamar kinövi érdemes használtat venni.

kiscsillag201
Dunaújváros

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?